عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-10-2016, 04:40 PM
(02-10-2016, 01:01 PM)mamadw700 نوشته: سلام. یه سوالی واسم پیش اومده. آیا ما باید واسه ثبتنام, آدرس دقیق استان , شهر و.... رو وارد کنیم ؟

درود

بهتره اینطوری باشه! مشکلش چیه مگه ؟!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mamadw700
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-10-2016, 11:40 AM
(02-10-2016, 04:40 PM)Torkan نوشته: درود

بهتره اینطوری باشه! مشکلش چیه مگه ؟!

راستش من فکر میکردم فقط کشور مهمه و آدرس دقیق خونه و ... رو نمیخان!!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

03-10-2016, 12:11 PM
(03-10-2016, 11:40 AM)mamadw700 نوشته: راستش من فکر میکردم فقط کشور مهمه و آدرس دقیق خونه و ... رو نمیخان!!

دوست من من گرفتم چی میگین.
منظورم این بود ایا مشکلی با دادن ادرس دقیق خونه دارین؟!
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mamadw700
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-10-2016, 12:18 PM
(03-10-2016, 12:11 PM)Torkan نوشته: دوست من من گرفتم چی میگین.
منظورم این بود ایا مشکلی با دادن ادرس دقیق خونه دارین؟!

نه مشکلی نیست. Big Grin
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-10-2016, 12:41 PM
(03-10-2016, 12:18 PM)mamadw700 نوشته: نه مشکلی نیست. Big Grin

دقیقا حدس میزدم مشکلتون چیهSmile
دوست عزیز پیام خصوصی داده بودین شما و یکی از دوستان. هم برای شما هم برای دیگران ثبت نام در لاتاری فقط توسط وزارت خارجه امریکا توسط سایت انجام میشه و اطلاعات شما اونجا میمونه. پس در ایران کسی کاری به کارتون نداره و ثبت نام در لاتاری مشکلی براتون ایجاد نمیکنه!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-10-2016, 07:36 AM
(03-10-2016, 11:40 AM)mamadw700 نوشته: راستش من فکر میکردم فقط کشور مهمه و آدرس دقیق خونه و ... رو نمیخان!!

البته این رو هم به صحبت‌های ترکان گرامی اضافه کنم که آدرس ارتباطی با شما لزوما نباید آدرس محل زندگی شما باشه. از شما موقع ثبت‌نام دو سوال در مورد محل پرسیده می‌شه: ۱. شما به عنوان شهروند چه کشوری اقدام می‌کنید. پاسخ این سوال ایران خواهد بود و فقط کشور لازمه. ۲. آدرس ارتباطی با شما. این آدرس لزومی نداره آدرس محل زندگی شما باشه. این آدرس حتی می‌تونه در کشور دیگه‌ای باشه، ولی بهتره آدرسی باشه که احیانا اگر با شما خواستند مکاتبه کنند، نامه بدست شما برسه. هر چند که معمولا هیچ نامه‌ای به این آدرس ارسال نمی‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین farh@d
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-10-2016, 12:32 PM
سلام. دوستان من دیپلم 11 ساله دارم و دارم برای پیش داشگاهی رشته انسانیبه صورت غیر حظوری میخونم . بنده دیپلم فنی حرفه ای تعمیرات موبایل رو از هم سازمان فنی حرفه ای دارا هستم. با این شزایط من ثبت نام بکنم؟ واگر بله، کدوم گزینه رو برای مدرکم بزنم. مرسی
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-10-2016, 08:41 AM
(04-10-2016, 12:32 PM)farh@d نوشته: سلام. دوستان من دیپلم 11 ساله دارم و دارم برای پیش داشگاهی رشته انسانیبه صورت غیر حظوری  میخونم . بنده دیپلم فنی حرفه ای تعمیرات موبایل رو از هم سازمان فنی حرفه ای دارا هستم. با این شزایط من ثبت نام بکنم؟ واگر بله، کدوم گزینه رو برای مدرکم بزنم. مرسی

شما اگر پیش‌دانشگاهی رو تا تابستون آینده تموم کنید، مدرک لازم برای لاتاری رو خواهید داشت. اگر برنده بشید، معمولا زودتر از سپتامبر سال آینده برای مصاحبه دعوت نخواهید شد و اگر بتونید اون موقع مدرک دیپلم ۱۲ ساله رو ارائه کنید کافی خواهد بود.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین farh@d
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-10-2016, 02:48 PM
(05-10-2016, 08:41 AM)Babak نوشته: شما اگر پیش‌دانشگاهی رو تا تابستون آینده تموم کنید، مدرک لازم برای لاتاری رو خواهید داشت. اگر برنده بشید، معمولا زودتر از سپتامبر سال آینده برای مصاحبه دعوت نخواهید شد و اگر بتونید اون موقع مدرک دیپلم ۱۲ ساله رو ارائه کنید کافی خواهد بود.

مرسی. در مورد دیپلم های فنی حرفه ای که از سازمان فنی حرفه ای دارم چی؟ ایا بدرد خورد هستن؟. در ضمن من موقع ثبت نام مدرک رو چی بزنم؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-10-2016, 09:46 AM
(05-10-2016, 02:48 PM)farh@d نوشته: مرسی. در مورد دیپلم های فنی حرفه ای که از سازمان فنی حرفه ای دارم چی؟ ایا بدرد خورد هستن؟. در ضمن من موقع ثبت نام مدرک رو چی بزنم؟

پاسخ این سوال رو که آیا مدارک فنی حرفه‌ای برای لاتاری کافی هستند نمی‌دونم. به نظرم بهتره که مدرک ۱۲ ساله دبیرستان داشته باشید. موقع ثبت‌نام مدرک رو دیپلم دبیرستان بزنید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »