عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-10-2016, 05:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-10-2016, 05:49 PM توسط ahmadpashaei.)
(23-10-2016, 12:25 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان ببخشید یه سوال اگه کسی فقط دیپلم دبیرستانو داشته باشه(11سال) یعنی پیش دانشگاهی نرفته باشه نمیتونه لاتاری شرکت کنه؟

سلام. شما باید حتما: 1-دیپلم دوازده سال (مجازی و از راه دور و ....قبول نیست) داشته باشید یا
2-دو سال تجربه کاری طی پنج سال اخیر که البته ضوابط پیچیده ای داره و به این سادگیا نیست و تقریبا میشه با اطمینان گفت اگر کسی به اونجا برسه رد میشه. مرجع ارزیابی O*Net Online هست. واقعا اگر این شرایط رو ندارید الکی ثبت نام نکنید تا حق اونایی که شرایطش رو دارن ضایع نشه. 
نکته: اگر فوق دیپلم بگیرین میتونید برید سازمان آموزش و پرورش تهران و مدرک معادل پیش دانشگاهی بگیرین و با توجه به واحدهای پاس کرده دانشگاه براتون صادرش می کنن و اینجوری میتونید ازش در برید. درباره اون وبسایت و شرایطم سرچ کنید اگر نتونستین چیزی پیدا کنید یا متوحه بشین بازم بپرسین
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین amirmohamad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-10-2016, 12:28 PM
با سلام
سوال من اینه که همه جا گفته اسم رو با توجه به پاسپورت بنویسید ولی من تا حالا پاسپورت نگرفتم و با توجه به اینکه اسمم امیرمحمد هست بعضی جاها محمد تشدید داره نمیدونم انگلیسی صحیحش چطوره ممنون میشم کمکم کنید
@Babak
@M1KE
@Torkan

با سلام و سپاس
ببخشید من این همه سوال میپرسم و ممنونم لطف میکنید پاسخ میدید
دو تا سوال دیگه هم داشتم
1اون بخشی که تو ثبت نام آدرس وارد میکنی میگن اگر خونه کس دیگه ای زندگی میکنی باید اشاره کنی با خانواده زندگی میکنی باید اشاره کنی به پدر آیا؟
2 دوستان من شنیدم تو سفارت سوال های مسخره میپرسن که قبول نکنند مثلا میگویند نظرت در مورد سال 88 چیه جواب ندی میگویند کشورت رو دوست نداری اگه بگی آره میگن سیاسی هستی آیا حقیقت داره؟ لطفا در مورد سفارت و سوال ها و مصاحبه ها هم اگه تجربه دارید در اختیارمون بزارید ممنون میشم
@Babak
@M1KE
@Torkan
ببخشید دوستان سرتون رو درد آوردم ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

30-10-2016, 01:41 PM
(30-10-2016, 12:28 PM)amirmohamad نوشته: با سلام
سوال من اینه که همه جا گفته اسم رو با توجه به پاسپورت بنویسید ولی من تا حالا پاسپورت نگرفتم و با توجه به اینکه اسمم امیرمحمد هست بعضی جاها محمد تشدید داره نمیدونم انگلیسی صحیحش چطوره ممنون میشم کمکم کنید
@Babak
@M1KE
@Torkan

دوست گرامی با تمام احترام شما کمی بیش از اندازه وسواس ایجاد کرده اید. این فقط یک قرعه کشی هست و احتمال قبولی خیلی پایین. فعلا نه مدارکی میدید به سفارت نه چیز خاصی! اسم شما Amirmohammad نوشته میشه حالا فردا تو پاسپورت با فاصله باشه یا هر طور دیگر اگر قبول شدید مشکلی ایجاد نمیشه.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین کنترل
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-10-2016, 01:53 PM
با سلام و احترام
در ثبت نام لاتاری نام و نام خانوادگی  را جابجا نام نویسی کردم و کد رهگیری گرفتم آیا امکان ویرایش هست و تبعات این اشتباه چیست ؟
لطفا راهنمایی لازم را بفرمائید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

30-10-2016, 02:05 PM
(30-10-2016, 01:12 PM)amirmohamad نوشته: با سلام و سپاس
ببخشید من این همه سوال میپرسم و ممنونم لطف میکنید پاسخ میدید
دو تا سوال دیگه هم داشتم
1اون بخشی که تو ثبت نام آدرس وارد میکنی میگن اگر خونه کس دیگه ای زندگی میکنی باید اشاره کنی با خانواده زندگی میکنی باید اشاره کنی به پدر آیا؟
2 دوستان من شنیدم تو سفارت سوال های مسخره میپرسن که قبول نکنند مثلا میگویند نظرت در مورد سال 88 چیه جواب ندی میگویند کشورت رو دوست نداری اگه بگی آره میگن سیاسی هستی آیا حقیقت داره؟ لطفا در مورد سفارت و سوال ها و مصاحبه ها هم اگه تجربه دارید در اختیارمون بزارید ممنون میشم
@Babak
@M1KE
@Torkan
ببخشید دوستان سرتون رو درد آوردم ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدید
هیچ اشاره ای لازم نیست. اصلا ادرس رو الکی بنویسید بازم مشکلی نیست زیاد جدی نگیرید. اشاره هم لازم نیست. یه ادرس ساده
اون سوال و جوابها در ویزا دادن به شما تاثیری نداره هر جوابی میخواید بدید هرچند بهترین جواب اینه که علاقه ای به اون موضوعات به طور صرف ندارم بگید!
در مورد سوال و جواب به تجربیات مصاحبه مراجعه کنید در فروم
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین amirmohamad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-10-2016, 11:34 PM
با سلام دوستان من عکسمو تو این ابزار سایت لاتاری وارد کردم نمیشه تو دوتا بیضی شه که خط شانه هاش هم درست شه
اصلا خط شانه هایی که گذاشته انگار مال آدم نیست چیکار  کنم دوستان؟
@Babak
@Torkan
@M1KE
@nader
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

31-10-2016, 01:17 AM
(30-10-2016, 11:34 PM)amirmohamad نوشته: با سلام دوستان من عکسمو تو این ابزار سایت لاتاری وارد کردم نمیشه تو دوتا بیضی شه که خط شانه هاش هم درست شه
اصلا خط شانه هایی که گذاشته انگار مال آدم نیست چیکار  کنم دوستان؟
خط شانه‌ها مهم نیست، مهم اندازه سره که باید در بازه نشون داده شده باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

04-11-2016, 10:46 PM
ولی بنظر من...فقط ، میگن ک شانسه......ولی نیست.... شما فکرکن هر کسی شرکت میکنه... اگه امریکا بخواد هرسال یه تعداد عظیمی رو بیار تو کشورش چی میشه..... در عوض میتونه افرادی رو بیاره ک واس جامعش مفید باشه یا حداقل ضرری نداشته باشه.... بنظر من به نسبت سن و مدرک و جنسیت به هر فرم امتیازاتی برای قرعه کشی داده میشه ک افرادی ک سن کمتر مدرک بالاتر و جنسیت مورد نیازشون رو دارن شانس بیشتری داشته باشن.... بعد تازه بعد اینها باید بری واس مصاحبه حضوری ک اونجا هم کلی طرف برانداز میشه..
یجورایی دارن نیرو کار و افراد مفید رو وارد کشورشون میکنن یه پولی هم بابت هر شخص وارد کشورشون میشه ... منت هم سر دنیا میزارن ک رویای امریکا و بخت ازمایی و داستان!... دمشون گرم خدایی ...
کانادا هم همین سیاست رو جوری دیگه پیاده کرده و داره کلی نیروی کار از جای جای دنیا جذب میکنه هفتاد درصدشونو ریجکت میکنه و اون پولی ک باهاش اقدام کردن هم برگردونده نمیشه.....
بهر حال من همه زندگیم رو فقط و فقط تلاش کردم ک از ایران برم .... فقط از خدا میخام این فرصت رو بهم بده ... لاتاری خیلی بهتره حداقل خیالت راحته ک دیگه گرین کارت گرفتیو دیگه ریخت ایران رو نمیبینی
با ارزوی موفقیت واس همه
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-11-2016, 08:59 AM
(04-11-2016, 10:46 PM)مهمان نوشته: ولی بنظر من...فقط ، میگن ک شانسه......ولی نیست.... شما فکرکن هر کسی شرکت میکنه... اگه امریکا بخواد هرسال یه تعداد عظیمی رو بیار تو کشورش چی میشه..... در عوض میتونه افرادی رو بیاره ک واس جامعش مفید باشه یا حداقل ضرری نداشته باشه.... بنظر من به نسبت سن و مدرک و جنسیت به هر فرم امتیازاتی برای قرعه کشی داده میشه ک افرادی ک سن کمتر مدرک بالاتر و جنسیت مورد نیازشون رو دارن شانس بیشتری داشته باشن.... بعد تازه بعد اینها باید بری واس مصاحبه حضوری ک اونجا هم کلی طرف برانداز میشه..
یجورایی دارن نیرو کار و افراد مفید رو وارد کشورشون میکنن یه پولی هم بابت هر شخص وارد کشورشون میشه ...  منت هم سر دنیا میزارن ک رویای امریکا و بخت ازمایی و داستان!... دمشون گرم خدایی ...
کانادا هم همین سیاست رو جوری دیگه پیاده کرده و داره کلی نیروی کار از جای جای دنیا جذب میکنه هفتاد درصدشونو ریجکت میکنه و اون پولی ک باهاش اقدام کردن هم برگردونده نمیشه.....
بهر حال من همه زندگیم رو فقط و فقط تلاش کردم ک از ایران برم .... فقط از خدا میخام این فرصت رو بهم بده ... لاتاری خیلی بهتره حداقل خیالت راحته ک دیگه گرین کارت گرفتیو دیگه ریخت ایران رو نمیبینی
با ارزوی موفقیت واس همه

البته پست شما زیاد ربطی نداره به تاپیک با این حال خیلی راحت بگم:
دیدم افرادی از لاتاری قبول شدن که اصلا مفید نخواهند بود برای جامعه امریکا! چطور ممکنه کسی که کوچکترین کاری بلد نیست انجام بده نه فنی حرفه ای چیزی بلده نه مدرکش که دیپلمه به کار بیاد به جامعه امریکا مفید باشه؟؟!!همین الانشم کسی که دکتری خونده مونده تو امریکا و job پیدا کردن براش سخت شده.
پس اینطوری هم نیست که میگین.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-11-2016, 03:14 PM
(04-11-2016, 10:46 PM)مهمان نوشته: ولی بنظر من...فقط ، میگن ک شانسه......ولی نیست.... شما فکرکن هر کسی شرکت میکنه... اگه امریکا بخواد هرسال یه تعداد عظیمی رو بیار تو کشورش چی میشه..... در عوض میتونه افرادی رو بیاره ک واس جامعش مفید باشه یا حداقل ضرری نداشته باشه.... بنظر من به نسبت سن و مدرک و جنسیت به هر فرم امتیازاتی برای قرعه کشی داده میشه ک افرادی ک سن کمتر مدرک بالاتر و جنسیت مورد نیازشون رو دارن شانس بیشتری داشته باشن.... بعد تازه بعد اینها باید بری واس مصاحبه حضوری ک اونجا هم کلی طرف برانداز میشه..
یجورایی دارن نیرو کار و افراد مفید رو وارد کشورشون میکنن یه پولی هم بابت هر شخص وارد کشورشون میشه ...  منت هم سر دنیا میزارن ک رویای امریکا و بخت ازمایی و داستان!... دمشون گرم خدایی ...
با ارزوی موفقیت واس همه

مقایسه ی مهاجرت کانادا با لاتاری آمریکا !!! آخه اونجا که امتیاز بندی و صلاحیت افراد هزار مدل بررسی میشه و ازین حرفا برادر من ...فرق نداره با یه بخت ازمایی؟! شما تو قضیه ی کانادا کلی طول میکشه فایل نامبر بگیری و تو مدت زمان طولانی به نتیجه برسی اگر فرد کارازموده ای باشی تازه... در ضمن اگر کسی منبع مالی خوب در آمریکا برای ساپورت ویزاش داشته باشه دلیل بر مفید بودنش در جامعه ی آمریکا نخواهد بود...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »