عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
فرم DS-160

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فرم DS-160
آفلاین univers_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2016, 11:58 AM
(19-04-2016, 11:34 AM)Babak نوشته: همون طور که ترکان گرامی هم اشاره کردند، نیازی نیست که روی این مسائل خیلی حساسیت به خرج بدید. به هر حال، نظر شخصی من اینه که بهتره همون اطلاعاتی که در مدارک شما اومده رو در فرم‌ها وارد کنید که احتمالا اسم و آدرس قدیم هست.

ممنون از پاسختون
البته فقط یک گواهی موقت از دبیرستان دارم که روش ادرس نداره ولی با نظر شما موافقم همون اسم و ادرس قدیم رو میزنم.
بابک و ترکان عزیز درست میفرمایید. حساسیت رو این مسائل بی مورد هست. من رو چیزای خیلی مهمتر از اینا حساس نیستما نمیدونم چرا رو اینا حساس شدم  Undecided
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-04-2016, 12:38 PM
(19-04-2016, 11:58 AM)univers_m نوشته: ممنون از پاسختون
البته فقط یک گواهی موقت از دبیرستان دارم که روش ادرس نداره ولی با نظر شما موافقم همون اسم و ادرس قدیم رو میزنم.
بابک و ترکان عزیز درست میفرمایید. حساسیت رو این مسائل بی مورد هست. من رو چیزای خیلی مهمتر از اینا حساس نیستما نمیدونم چرا رو اینا حساس شدم  Undecided

با اجازه از بابک عزیز

من هم زمانی مثل شما بودم ولی بهتره از تجربیات دیگران به خصوص اونایی که در این سایت هستند و ادمهای امینی هستند بهره ببرید تا میزان استرستون کاهش پیدا کنه و با خیال اسوده برید جلو.
واسه دوستانی هم که در اینده سوال خواهند پرسید در مورد فرم به غیر از موارد حساس که من کاری باهاشون ندارم چون خودم تا حالا اینطوری نبودم و نمیتونم قضاوت کنم و بگم نه تماما اطلاعات درست بدید مثل خودم، در بقیه موارد حساسیت به خرج ندید

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nafis109
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-04-2016, 02:14 PM
سلام و خسته نباشید.
من دارم فرم  DS-160 پر میکنم و دانشگاه هم فعلا فقط برای من SEVIS CODE خودم را فرستاده. میخام تا قبل از رسیدن I_20 فرمم را پر کنم و بتونم وقت بگیرم. سوالم اینه که در فرم DS-160 همسرم SEVIS CODE را چی باید بزنم الان که هنوز I-20  نرسیده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-04-2016, 09:03 AM
(20-04-2016, 02:14 PM)nafis109 نوشته: سلام و خسته نباشید.
من دارم فرم  DS-160 پر میکنم و دانشگاه هم فعلا فقط برای من SEVIS CODE خودم را فرستاده. میخام تا قبل از رسیدن I_20 فرمم را پر کنم و بتونم وقت بگیرم. سوالم اینه که در فرم DS-160 همسرم SEVIS CODE را چی باید بزنم الان که هنوز I-20  نرسیده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

SEVIS code همسر شما که در I-20 ایشون می‌خوره با SEVIS code شما یکی نیست. معمولا پشت سرهم هستند، ولی نمی‌شه با قطعیت گفت. بهترین کار اینه که از دانشگاه بپرسید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-04-2016, 10:29 AM
(20-04-2016, 02:14 PM)nafis109 نوشته: سلام و خسته نباشید.

برای گرفتن وقت اجباری به داشتن سویس نیست. شما یه فرم  ds باز می کنید و تا یه قسمتی میرید جلو. برای وقت شماره فرم کافیه. تا یک ماه زمان دارید فرم رو کامل و سابمیت کنید. سوالات اولیه رو برای بازیابی فرم فراموش نکنید.
نقل قول  

آفلاین kiakia
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-04-2016, 12:42 PM
سلام
من سربازی امریه در شهرداری بودم و دو ماه اموزشی در سپاه
حالا در قسمت سربازی چی باید بنویسم. سپاه یا شهرداری؟ درجه روی کارتم هم رزمدار یکم هست
لطفا راهنمایی کنید هر قسمت رو چی بنویسم تا احتمال ویزا گرفتنم بیشتر بشه
branch of service
rank/position
Military Specialty 
نقل قول  

آفلاین ghotbi2006
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-04-2016, 02:58 PM
سلام دوستان

من فرم DS-160 رو واسه ایروان پر کردم ولی دبی وقت گرفتم! توی پروفایل هم امکان تغییر بارکدش نیست. بهشون ایمیل هم زدم گفتن همون روز که میای ممکنه بتونیم فرم ایروان رو منتقل کنیم به دبی. احتمالش تا چه حده که نشه؟ یه فرم دیگه هم واسه دبی پر کردم، اگه همون روز کدشو ببرم کافیه؟ یا به نظرتون کلا قرار رو کنسل کنم و با فرم جدید وقت بگیریم؟ (مشکل اینجاست که اون وقت قبلی رو به سختی گرفته بودم و معلوم نیست دوباره واسه کی باز کنن [عکس: embarrassed.gif]). لطفا راهنماییم کنید. ممنونم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-04-2016, 05:22 AM
@kiakia
من خودم شرایط مشابه شما رو داشتم (امریه و دوره آموزشی در سپاه) در قسمت Branch of Services اسم سازمانی که امریه بودم وارد کردم، و در قسمت Rank/Position هم عنوان شغلی که در مدت امریه بودن، داشتم.

@ghotbi2006
همون طور که در ارسال های پیشین بارها اشاره شده، شما میتونید یک فرم DS-160 جدید پر کنید (برای دبی) و با اون تشریف ببرید سفارت برای مصاحبه و نیازی به تغییر بارکد DS-160 در پروفایل نیست.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mtba
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-05-2016, 02:52 PM
دوستان عزیز

یه سوال از بخش security در فرم ds 160: چند سال پیش(5-6 سال پیش) به خاطر یه مساله مالی ساده برام سو پیشینه رد شد. الان تو بخش امنیتی چیکار کنم؟ اگه yes بزنم خیلی بد میشه که. الان بد از این چند سال حتما بخش موثر سو پیشینه حذف شده ولی خب خود سو پیشینه تا آخر عمر باقی میمونه. سفارت چقدر روی این جور اطلاعات دسترسی داره؟ اگه no بزنم بد میشه؟ مصاحبم دوبی هست

خیلی این موضوع درگیرم کرده...ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-05-2016, 06:41 PM
@mtba

قبلا هم اشاره شده بارها، سفارت تنها به اطلاعاتی که شما در فرم DS-160 وارد میکنید یا اطلاعاتی که در زمان مصاحبه به افسر میدید، دسترسی داره!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 32 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
3 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 26-06-2025، 06:33 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی