عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی شرکت های فروشنده کارت اعتباری Visa و Master و غیره

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شرکت های فروشنده کارت اعتباری Visa و Master و غیره
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-07-2016, 04:43 PM
(09-07-2016, 11:17 PM)automotive نوشته: سلام،
در شرکت تهران پیمنت دو گزینه وجود دارد، یکی ارسال اطلاعات و انتظار 3 تا 4 ساعت برای پرداخت هستش و دیگری سهند هستش که خود شما به صورت آنی اقدام به پرداخت میکنید.
با اطلاع از این موضوع که هردو متعلق به یک شرکت، اما انتقال وجه بین این دو سیستم ا
ر غیر ممکن نباشد کاری بسیار طاقت فرسا است لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید، با تشکر

1. این سیستم پرداختی به چه صورت هستش؟ یعنی سهند در لحظه برای شما ووچر صادر میکند یا یک کارت اعتباری مجازی صادر میکند که بتوانید پرداخت انجام دهید؟

2. ایا پرداخت با سهند راحت است؟ به دلیل امنیت و سرعت بیشتر این سامانه پیشنهاد شده است، آیا پرداخت به راحتی و بدون مشکل انجام میشود؟

اگر فردی با این سامانه کار کرده است، لطفا نحوه ی پرداخت را توضیح دهد، در این سامانه توضیحی برای نحوه ی پرداخت نیست (شبیه پرداخت با debit card است؟ بدون آدرس؟)

با احترام

سلام

1- اینکه سیستم عملکرد سهند به چه صورت هست رو صرفا میشه با گمانه زنی توصیف کرد.. چرا که مکانیزم های مختلفی می تونه پشت این redirection باشه که طبیعتا business خصوصی این شرکت هست... با توجه به عملکرد ظاهری سهند، روش virtual card خیلی موثرتر از تولید voucher مجازی هست... به علاوه با توجه به اینکه عملیات پرداخت در سهند، در مسیر کاربرد کارت اعتباری پیش برده میشه، تولید voucher مجازی به معنا به نظر میاد... منتها اونچه که در ثبت نام های ETS به کمک این سامانه دیده میشه روشی خیلی ساده تر هست... و اون هم پر کردن فرم پرداخت اصلی به صورت خودکار و انجام سفارش با تایید کاربر هست...

2- سیستم سهند ظاهرا فعلا فقط برای ثبت نام آزمون هایی مثل TOEFL و IELTS به کار میره... سال قبل قرار بود حضرات امکان پرداخت application fee ها رو هم به اون اضافه کنند که با توجه به تعدد درگاه های پرداخت دانشگاه های مختلف، نتونستند یک راه حل generic برای این مسئله پیدا کنند و به حال این نقشه مسکوت رها شده... به هر حال از بین خدمات متعدد Tehran Payment، هنوز تعداد قابل توجهی از اونها باید با ثبت سفارش (و بدون استفاده از سهند) انجام بشن...
مراحل پرداخت با سهند دقیقا مشابه با مراحل ثبت سفارش در سایت مقصد (مثلا ETS) هست... در مرحله آخر به جای باز شدن webpage درگاه پرداخت، یک صفحه دیگه باز میشه و صرفا تایید شما رو برای پرداخت دریافت می کنه... در پس زمینه، شماره کارت و اطلاعات پرداخت سهند در صفحه اصلی وارد شده و نهایتا تایید شما، کاربرد اون اطلاعات برای پرداخت رو نهایی می کنه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-07-2016, 08:16 PM
(09-07-2016, 11:17 PM)automotive نوشته: سلام،
در شرکت تهران پیمنت دو گزینه وجود دارد، یکی ارسال اطلاعات و انتظار 3 تا 4 ساعت برای پرداخت هستش و دیگری سهند هستش که خود شما به صورت آنی اقدام به پرداخت میکنید.
با اطلاع از این موضوع که هردو متعلق به یک شرکت، اما انتقال وجه بین این دو سیستم ا
ر غیر ممکن نباشد کاری بسیار طاقت فرسا است لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید، با تشکر

1. این سیستم پرداختی به چه صورت هستش؟ یعنی سهند در لحظه برای شما ووچر صادر میکند یا یک کارت اعتباری مجازی صادر میکند که بتوانید پرداخت انجام دهید؟

2. ایا پرداخت با سهند راحت است؟ به دلیل امنیت و سرعت بیشتر این سامانه پیشنهاد شده است، آیا پرداخت به راحتی و بدون مشکل انجام میشود؟

اگر فردی با این سامانه کار کرده است، لطفا نحوه ی پرداخت را توضیح دهد، در این سامانه توضیحی برای نحوه ی پرداخت نیست (شبیه پرداخت با debit card است؟ بدون آدرس؟)

با احترام

درود

دوستمون توضیح کافی رو دادن فقط اگر مثل بعضیها به اطلاعاتتون حساس نیستید میتونید ازشون بخواین خودشون انجام بدن.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-12-2016, 03:52 PM
1.شرکت Tehran payment اخباری مبنی بر تغییر نرخ افزایش هزینه ثبت نام و ریپورت آزمون تافل توسط موسسه ETS لینک منتشر کرده است. اما وب سایت ETS  برای ایران، تاریخ‌های سال آینده میلادی را نیز با 210 دلار نشان می‌دهد و نه 215!
2. شرکت نیلوپر کارمزد پرداخت TOEFL را صفر نشان می‌دهد لینک (با تایپ عدد 210 دلار می‌توانید مشاهده کنید که کارمزد را صفر نشان می‌دهد!
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-12-2016, 05:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-12-2016, 05:37 PM توسط Torkan.)
(04-12-2016, 03:52 PM)automotive نوشته: 1.شرکت Tehran payment اخباری مبنی بر تغییر نرخ افزایش هزینه ثبت نام و ریپورت آزمون تافل توسط موسسه ETS لینک منتشر کرده است. اما وب سایت ETS  برای ایران، تاریخ‌های سال آینده میلادی را نیز با 210 دلار نشان می‌دهد و نه 215!
2. شرکت نیلوپر کارمزد پرداخت TOEFL را صفر نشان می‌دهد لینک (با تایپ عدد 210 دلار می‌توانید مشاهده کنید که کارمزد را صفر نشان می‌دهد!

درود

در عوض شرکت نیلوپر هم عقب نمونده و دلار 3940 تومنی رو 4110 تومان در نظر گرفتهSmile
 هر چند بازم 20 تومنی ارزونتر میشه. البته بحث هزینه ها همیشه مطرح هست ولی کیفیت هم مهمه.
من خودم به شخصه دوست دارم وقتی سفارش ثبت شد حداکثر تا یکی دو ساعت ایمیل بیاد کارت انجام شد حالا هر کاری.
در مورد 5 دلار هم اونم عجیبه در جای خودش!

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-12-2016, 06:31 PM
با توجه به اینکه خود من با اکانتم تا مرحله پرداخت رفتم در قسمت پرداخت قیمتها زیاد شده!
برای ایران 215 دلار همون مبلغ درست است. انصافا تورم هم دور و برای ets زیاده ها! شایدم با تورم ایران محاسبه میکنن! اوناهم از ما یاد گرفتن! قیمت واقعی با اونی که در ابتدا نوشته شده تفاوت داره Dodgy
بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین mehr5had
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-03-2017, 12:31 AM
سلام
تهران پیمنت و نیلوپر مطمئن هستند؟؟
این که ما یوزرنیم و پسورد حسابمون رو در اختیار آنها بزاریم آیا کار درستی هست؟؟
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-03-2017, 12:37 AM
(29-03-2017, 12:31 AM)mehr5had نوشته: سلام
تهران پیمنت و نیلوپر مطمئن هستند؟؟
این که ما یوزرنیم و پسورد حسابمون رو در اختیار آنها بزاریم آیا کار درستی هست؟؟

سلام، 

دومی رو نمیدونم ولی اولی رو هم خودم باهاش کار کردم و هم خیلیهای دیگه و مشکلی نبوده تا الان.
عملاً هم با یوزر و پسوورد ما کار خاصی نمیتونن بکنن.
نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
**
نقل قول

03-06-2017, 01:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2017, 01:22 AM توسط Chemical.Eng.)
سلام 

دوستان من پست های این تاپیک رو مطالعه کردم اما نتونستم به نتیجه ای برسم. در حالت کلی کدوم روش برای پرداخت هزینه ها روش بهتری به نظر میاد؟

دوتا شرکت تهران پیمنت و نیلوپر که ظاهرا هزینه هارو بالاتر در نظر میگیرن؟! (هزینه آزمون تافل 210 هست یا 215؟!)
برای بقیه نیازمندی های پرداخت(از جمله فی و ...) هم که عملا مجبوریم یا از خدمات این شرکت ها استفاده کنیم و یا از کارت های اعتباری. به نظرتون کدوم مورد، روش مناسب تری هست؟

ممنونم
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered

when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-06-2017, 06:44 AM
(03-06-2017, 01:00 AM)Chemical.Eng نوشته: سلام 

دوستان من پست های این تاپیک رو مطالعه کردم اما نتونستم به نتیجه ای برسم. در حالت کلی کدوم روش برای پرداخت هزینه ها روش بهتری به نظر میاد؟

دوتا شرکت تهران پیمنت و نیلوپر که ظاهرا هزینه هارو بالاتر در نظر میگیرن؟! (هزینه آزمون تافل 210 هست یا 215؟!)
برای بقیه نیازمندی های پرداخت(از جمله فی و ...) هم که عملا مجبوریم یا از خدمات این شرکت ها استفاده کنیم و یا از کارت های اعتباری. به نظرتون کدوم مورد، روش مناسب تری هست؟

ممنونم

اگر اشنایی ندارید خارج از کشور به نظر من گزینه اولی بهتره. نه هزینه ها درسته.
حالا برا 1000 دلار 60 دلار میگیرن. درسته زیاده ولی چاره ای نیس!
قید مسترکارت اینا رو بزن دردسر داره
نقل قول  

آفلاین atosamohebbi
**
نقل قول

12-09-2017, 02:33 PM
دوستان سلام وقت بخیر
من میخوام کانادا اپلای کنم.برای پرداخت اپلیکیشن فی میتونم از کارت فامیلمون که کاناداست استفاده کنم؟یا بگم برام گیفت کارت تهیه کنن؟یا چه راه حل دیگه ای داره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »