عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 178 179 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 9
#1,741
15-11-2015, 08:44 PM
(13-11-2015, 06:51 PM)fanif نوشته: سلام، برای مستر مکانیک میخوام اقدام کنم
1-کارشناسی رو دو رشته ای خوندم: مهندسی مواد، دانشگاه امیرکبیر، معدل 16 و مهندسی مکانیک، امیرکبیر، 16
2-کارشناسی ارشد مهندسی مواد، امیرکبیر، 16.6
3-تافل: 92 (R:30 , L:25 , S:18 , W:19)
4-جی آر ای: هنوز امتحان ندادم (با فرض نمرات خوب کوانت و وربال، کل بالای 320)
10-موارد دیگر:مدرک دانشنامه ممتازی برای هر دو تا کارشناسی و یک ترم TA تو دانشکده بین الملل امیرکبیر
دو تا سوال:
کدوم دانشگاهها شانس پذیرش با فاند دارم؟(اگه دانشگاه خاصی هم مد نظرتون هست ممنون میشم اسم ببرید)
اگه دوباره تافل امتحان بدم(اواسط دسامبر) میتونم بالای 100 بشم، مشکلم اینه که ممکنه به یه سری ددلاینا نرسم، راهی هست بتونم نمره قبلیم بفرستم و بعدا نمره جدید قبول کنن؟

خوب مهندسی مواد و متالورژی جزو رشته هایی هست که همینک داره در سطح بالا به خصوص مایکرو و نانو ماتریال و بیو متریال کار میشه و دانشگاههای زیادی روش کار میکنند. با توجه به اینکه مقاله ندارید و gre هم اگر بتونید دقیقا بالای 320 بگیرید شانستون رو میشه از دانشگاههایی top20 در usnews به بعد ارزیابی کرد. معدلتون خوبه ولی واسه رقابت در top20 به نظرم کافی نیست. شما دانشگاههای رنک 30 تا 80 شانس فاند گرفتن دارید به خصوص در دکترا. حتما gre رو خیلی روش وقت بذارید.
سوال دوم رو بعید میدونم مگر اینکه با graduate admission یا هر کسی که مسووله ارتباط برقرار کنید بگید من میتونم قبل ارزیابی نمره جدید رو بفرستم ولی به نظرم سخت میشه دانشگاهی با اون شرایط پیدا کرد. تافل بالای 90 کافیه واسه اپلای و فاند ولی خوب بالای 100 احتمال ta رو افزایش میده در حالت کلی.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,742
17-11-2015, 10:30 AM
(12-11-2015, 03:52 AM)al73rna نوشته: من برای آخرین بار اینجا میزارم تا نظرات بقیه دوستان رو بدونم . کسانی که لطف کردن و قبلا بهم جواب دادن میتونن ایگنور کنن پستم رو .

GPA 3.3
Toefl 107   30 30 24 23
GRE 159v 165Q 4 AWA

2 بار سابقه ی TA

فاند هم نمیخوام .

معدل شما معمولیه، ولی نمره‌های TOEFL و GRE شما خیلی خوبه. به نظرم به خاطر معدل شانس ۱ تا ۱۰ شما خیلی زیاد نیست، ولی برای ۱۰ تا ۴۰ شانس خوبی دارید. با توجه به این که فاند نمی‌خواهید احتمالا شانس شما یک مقدار بیشتر هم بشه. من جای شما باشم، حداکثر یکی دو تا زیر ۱۰ اقدام می‌کنم و احتمالا ۶-۷ تا ۱۰ تا ۴۰.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین fanif
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,743
18-11-2015, 04:40 PM
(15-11-2015, 08:44 PM)Torkan نوشته: خوب مهندسی مواد و متالورژی جزو رشته هایی هست که همینک داره در سطح بالا به خصوص مایکرو و نانو ماتریال و بیو متریال کار میشه و دانشگاههای زیادی روش کار میکنند. با توجه به اینکه مقاله ندارید و gre هم اگر بتونید دقیقا بالای 320 بگیرید شانستون رو میشه از دانشگاههایی top20 در usnews به بعد ارزیابی کرد. معدلتون خوبه ولی واسه رقابت در top20 به نظرم کافی نیست. شما دانشگاههای رنک 30 تا 80 شانس فاند گرفتن دارید به خصوص در دکترا. حتما gre رو خیلی روش وقت بذارید.
سوال دوم رو بعید میدونم مگر اینکه با graduate admission یا هر کسی که مسووله ارتباط برقرار کنید بگید من میتونم قبل ارزیابی نمره جدید رو بفرستم ولی به نظرم سخت میشه دانشگاهی با اون شرایط پیدا کرد. تافل بالای 90 کافیه واسه اپلای و فاند ولی خوب بالای 100 احتمال ta رو افزایش میده در حالت کلی.

بااحترام،
ترکان

مچکر از راهنمایی هاتون
خودمم همینطور فکر می کنم که دو رشته ای بودن تو لیسانس و ممتازیش خیلی پایین بودن معدل رو جبران نمی کنه و یکی از دلایلی که میخوام دوباره ارشد بخونم همینه
البته قصدم اپلای واسه ارشد تو رشته دومم یعنی مکانیکه و تو نتایج پذیرش دیدم که شمام قبلا واسه همین مقطع و رشته اپلای کردید(البته با تافل و معدل خیلی بالاتر) و میتونه راهنمای خوبی باشه، رو همین حساب خواستم اگه دانشگاههای خاصی هم (مخصوصا تو نیویورک و کالیفرنیا) مد نظرتون هست رو بی زحمت معرفی کنید
ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,744
18-11-2015, 11:02 PM
(18-11-2015, 04:40 PM)fanif نوشته: مچکر از راهنمایی هاتون
خودمم همینطور فکر می کنم که دو رشته ای بودن تو لیسانس و ممتازیش خیلی پایین بودن معدل رو جبران نمی کنه و یکی از دلایلی که میخوام دوباره ارشد بخونم همینه
البته قصدم اپلای واسه ارشد تو رشته دومم یعنی مکانیکه و تو نتایج پذیرش دیدم که شمام قبلا واسه همین مقطع و رشته اپلای کردید(البته با تافل و معدل خیلی بالاتر) و میتونه راهنمای خوبی باشه، رو همین حساب خواستم اگه دانشگاههای خاصی هم (مخصوصا تو نیویورک و کالیفرنیا) مد نظرتون هست رو بی زحمت معرفی کنید
ممنون

درود

فقط دقت کنید که گرفتن فاند در ارشد واقعا سخته. دلیلش رو قبلا گفتم و کاملا شرح دادم چرا به ارشد فاند رو با ریسک میدن! خیلی قانع کننده کاملا توضیح دادم. دو رشته ای بودن برای خودتون این مزیت رو داره که کاملا لمس میکنید مکانیک رو به خصوص اگر در سطح بایو کار کنید راحت تر میتونید با این مواد کنار بیایید! مثلا من همیشه خودم با material مشکل داشتم و هر وقت درسی بود که درش مواد به کار میرفت فراری بودم ازش یا یه جورایی میپیچوندم.
واللا در مورد اینکه ارشد دوباره بخونید من واقعا نمیتونم نظری بدم مگر اینکه مصمم باشید و واقعا دوست داشته باشید(البته نظر من هم به شما تقریبا نزدیکه و احساس میکنم دوباره ارشد بخونید موفق تر خواهید بود) تنها مشکلش همون فاند هست.
من جای شما باشم دور نیویورک رو خط میکشم. اگر عمران بودید میگفتم Bufallo باز خوبه و کم هزینه تر و دانشگاه خوبی هست.
ولی با دومی صد در صد موافقم. بگردید ببینید در دانشگاههای کالیفرنیا کدوما با ایرانیا بیشتر راه اومدن فاند دادن و ....
این رو با مراجعه به وبسایت ها و دیدن دانشجویان اساتید یا لینکدین یا جستجو میتونید پیدا کنید. این خیلی مهم هست. کسی این رو ب هم من قبل رفتن میگفت شاید الان ....
مثلا دانشگاه SCU خوب برمیداره ولی فاند نمیده بهتون. یا دانشگاه برکلی که خوب به نظرم شانس ندارید. دانشگاه ایرواین هم باز خوبه. SAN DIEGO واقعا شهرش عالیه البته دو تا دانشگاه معتبر داره که من UCSD رو میگم! و من خودم پذیرش بگیرم اونجا حتی در رشته طی کشی میرم اونجاBig Grin
SANTA BARBRA اساتید به نامی در متریال داره و شما ببینید رنکش چند بوده در مکانیک. در این وبسایت هم هست رنکینگ 2015 در رشته مکانیک. لس آنجلس جای درس خوندن نیست من جای شما باشم بی خیالش میشم!
DAVIS , RIVERSIDE هم باز خوبن باز تاکید دارم در USNEWS ببینید چقدر بودجه دارن. نوشته تو اون قسمت expenditures Engineering school research
و در نهایت caltech که من جای شما باشم از خیرش میگذرم!
دقت کنید بازم میگم ارشد کمی فاند گرفتن سخته یا باید استاد پیدا کنید یا برید دانشگاهی اپلای کنید که دکترا متقاضی کمی داره که خوب اون هم پیدا کردنش باید خیلی جستجو کنید واقعا زمان میخواد. معمولا هم دانشگاههای زیاد خوبی نیستن.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#1,745
20-11-2015, 11:26 AM
سلام دوستان گل
جی آر ای امتحان دادم و میخوام لطف کنید نظرتون رو درباره شانسم بگید.
کارشناس ارشدشیمی آلی-خواجه نصیرالدین طوسی-معدل 17.53
کارشناسی- شیمی محض-دانشگاه آزاد-معدل 14.88
تافل 100
جی آر ای: وربال 151 و کوانت 156 و رایتینگ احتمالا 3
یک مقاله آی اس آی
یک سمینار داخلی
دوسال سابقه کار مرتبط

ممنون میشم بگید چقدر و چه رنکی شانس دارم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#1,746
20-11-2015, 10:55 PM
سلام
من کارشناسی ارشد فلسفه از دانشگاه ملی دارم، و میخوام  دکتری رو رشته ی مطالعات زنان بخونم. البته دنبال گرفتن بورسیه از یک دانشگاه آمریکایی هستم. اما نمی دونم کدوم دانشگاه این رشته رو داره
میشه لطف کنید راهنماییم کنید.
ممنونم
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

#1,747
21-11-2015, 12:58 AM
(20-11-2015, 10:55 PM)مهمان نوشته: سلام
من کارشناسی ارشد فلسفه از دانشگاه ملی دارم، و میخوام  دکتری رو رشته ی مطالعات زنان بخونم. البته دنبال گرفتن بورسیه از یک دانشگاه آمریکایی هستم. اما نمی دونم کدوم دانشگاه این رشته رو داره
میشه لطف کنید راهنماییم کنید.
ممنونم

برای women studies سرچ کنید. البته رشته ای مثل Feminist, Gender & Sexuality‌ هم کاملا مرتبط هستش. 
نکته مهم اینه که پذیرش در این رشته ها نیازمند سابقه ریسرچ هست یا دست کم فعالیت های مرتبط. هرچند نوشتن SOP‌خوب خیلی میتونه کمک کنه.
ضمنا موقع چک کردن سایت دانشگاه ها حتما چک کنید که PhD program  داشته باشن. چون بعضا این رشته ها به صورت minor‌ فقط ارایه میشه و دوره ۵ ساله ندارن.
توصیه ای که میتونم بکنم اینه که در دانشکده های communication دنبال اساتیدی بگردید که موضوع feminist یا women & media کار می کنن. چون اساسا دانشکده های communication‌از نظر فاند اوضاع بدی ندارن. در مورد ارشدتون هم اگر موضوع تزتون رو بگید یا کمی از سوابق ریسرچتون بهتر میتونم کمک کنم. 
در کل بحث Feminist خیلی کمتر مورد ریسرچ هست اخیرا.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

#1,748
21-11-2015, 08:59 AM
(20-11-2015, 11:26 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان گل
جی آر ای امتحان دادم و میخوام لطف کنید نظرتون رو درباره شانسم بگید.
کارشناس ارشدشیمی آلی-خواجه نصیرالدین طوسی-معدل 17.53
کارشناسی- شیمی محض-دانشگاه آزاد-معدل 14.88
تافل 100
جی آر ای: وربال 151 و کوانت 156 و رایتینگ احتمالا 3
یک مقاله آی اس آی
یک سمینار داخلی
دوسال سابقه کار مرتبط

ممنون میشم بگید چقدر و چه رنکی شانس دارم

معدل کارشناسی شما نسبتا پایینه و نمره GRE شما هم خیلی خوب نشده. متاسفانه این دو تا از مهم‌ترین معیارهای گرفتن پذیرش هستند. به همین خاطر من فکر می‌کنم شانس شما برای دانشگاه‌های خوب امریکا زیاد نباشه، به خصوص اگر گرفتن فاند براتون مهمه.
معدل کارشناسی رو که دیگه کاریش نمی‌شه کرد، ولی اگر بتونید نمره GRE رو بالاتر ببرید شانس‌تون رو افزایش خواهد داد. ترجیحا اگر بتونید مجموع وربال و کوانت ۳۲۰ بشید و رایتینگ ۴ شانس‌تون خیلی بهتر خواهد شد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

#1,749
22-11-2015, 12:04 PM
آقای ترکان 
 سلام

من از اوایل مهرماه به صورت جدی برای اپلای شروع کردم. با توجه به اینکه کارمند هستم و مدت سه سال هست که درسم تموم شده تقریبا مشکلات زیادی رو احساس میکنم. میخواستم لطف کنین و برای موارد زیر منو راهنمایی کنین:
1- با توجه به شرایط من چه نمره تافل و جی آر ای لازمه که بگیرم بتونم تو یک دانشگاه خوب امریکایی پذیرش بگیرم:
کارشناسی زیست شناسی با معدل حدود 16.8
کارشناسی ارشد بیوشیمی با معدل 18.09 (رتبه اول ورودی)

مقاله ISI ندارم ولی تو دوتا کنفرانس داخلی شرکت کردم که تو یکی از اونا پوستر کارم به عنوان پوستر برتر انتخاب شد بین 1350 کار ارائه شده و دومی که بین المللی داخل ایران بود بین 300 تا کار ارائه شده قسمت دوم کارم به صورت پوستر ارئه شد و به عنوان پوستر اول انتخاب شد. ضمن اینکه این کار به عنوان طرح نانو پذیرفته شده است.

2- من تو این مدت دو ماه یک ماه رو صرف جی ار ای سابجکت کردم و تقریبا میتونم بگم یک ماهه که دارم به صورت تمام وقت بعد از ساعت کاریم زبان میخونم. اوایل مهر ماه یک امتحان آزمایشی تافل دادم که نتیجه 67 بود. مهارت ها به ترتیب L=17,S=18,W=17, R=15 بود. تا پایان هفته دوم آبان فرصت کمی برای زبان خوندن داشتم بعد از اون حدود سه هفته کار کردن روی دو مهارت ریدینگ و لیسنینگ، 27 آبان مجددا یک آزمایشی دیگه دادم و نتیجه به این شکل بود: L=14,S=19,W=20, R=18. البته تو جلسه سر دو مهارت اول اصلا نمیتونستم تمرکز کنم و مرتب حواسم به موضوعات غیر امتحان پرت میشد. دلیلش رو اصلا نمیتونم بفهمم. از طرفی برای 20 دسامبر امتحان تافل ثبت نام کردم. با شرایط موجود به نوعی مستاصل شدم. لطفا منو راهنمایی کنین که آیا بهتره دیفر کنم یا برای امتحان آماده بشم و امتحان و شرکت کنم؟ چطور روی دو تا اسکیل اسپیک و رایتینگ که کمتر کار کردم متمرکز بشم؟ بابت لیسن و ریدینگ چکار کنم که بتونم بهتر نتیجه بگیرم. بزرگترین مشکل من برای ریدینگ سر جلسه اینه که اگرچه لغت ها رو میفهمم اما نمیتونم کلیت مطلب رو توی ذهنم نگه دارم و بعذ از خوندن یکی دو جمله قبلی ها رو فراموش میکنم. (برای قسمت دوم صحبتم تو تاپیک آمادگی برای تافل آقای سعیدی با توجه به شرایطم یکسری راهنمایی کردن)
نکته:ضمنا من تو این سه هفته تی پی او ها رو تا 15 زدم و شرایط رو مثل شرایط جلسه امتحان برای خودم در نظر میگرفتم(منظورم از نظر زمان بندیه) اما ریدینگ و لیسن رو پشت سر هم نمیزدم. 

امیدوارم من به خاطر زیاده گوییم ببخشید اما خواستم یه دید کلی به وضعیت من داشته باشید و بتونید با اشراف کامل به قضیه راهنماییم کنین.
ممنون
الهام
نقل قول  

آفلاین mr.white
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,750
22-11-2015, 07:32 PM
سلام،وقت بخیر
من مدرک کارشناسی زیست شناسی دارم
معدل 14.23
دانشگاه ملی چابهار
26 سال سن دارم
زبان هم تسلط دارم
میخواستم ببینم این امکان وجود داره برای تحصیل از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیرم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 178 179 ... 224 بعدی »