عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 170 171 172 173 174 175 176 177 178 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین atefeh123
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,731
07-11-2015, 11:05 PM
سلام و خسته نباشید خدمت شما
مقطع لیسانس: صنایع - دانشگاه شریف - معدل 14.5
ارشد: صنایع - امیرکبیر- معدل 16
سابقه کاری: 3 سال عضو هیات علمی دانشگاه دولتی
تعداد مقالات در کنفرانسهای بین المللی: 15
تعداد مقالات ISI :5
نمره 6 : IELTS
به نظر شما شانس پذیرش فول فاند از کدامیک از دانشگاههای آمریکا برای رشته من بیشتر است؟
شهریه دانشگاه در دانشگاهی مثل استنفورد چقدر است؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#1,732
08-11-2015, 03:47 PM
سلام
من خودم دانشجوی ارشد هستم رشته امنیت اطلاعات دانشگاه امیرکبیر
لیسانس هم همین امیرکبیر بودم IT خوندم ارشد مستقیم شدم معدلم 17 و نیم بود حدودا
ارشدم تا ترم 2 معدلم 17 هست.مقاله داخلی دارم یکی مینویسم. خارجی هم تا موقع دفاع احتمالا یکی اکسپت بشه
زبانم هنوز اقدام نکردم ولی خوبه میتونم حدود نود تا 100 تافل بیارم.
سوال اولم اینه من میتونم واسه دکترا جایی فول فاند بگیرم؟
سوال دوم: من(خانوم هستم) میتونم اگر اپلای کردم همسرم هم با خودم ببرم یا اون باید جدا اپلای کنه خودش؟

همسرم هنر لیسانس ارتباط تصویری داره با معدل 16 دو ساله داره کارهای موشن گرافیک انجام میده (رزومه و پرتفولیوش خوبه نسبتا) میخواد تو زمینه انیمیشن کارشناسی ارشد بخونه.
وضعیت پذیرش رشته هنر انیمیشن چجوریه؟ کجاها بهتره؟
فاند خیلی مهمه برامون

ممنون از راهنمایی هاتون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,733
08-11-2015, 09:53 PM
(07-11-2015, 11:05 PM)atefeh123 نوشته: سلام و خسته نباشید خدمت شما
مقطع لیسانس: صنایع - دانشگاه شریف - معدل 14.5
ارشد: صنایع - امیرکبیر- معدل 16
سابقه کاری: 3 سال عضو هیات علمی دانشگاه دولتی
تعداد مقالات در کنفرانسهای بین المللی: 15
تعداد مقالات ISI :5
نمره 6 : IELTS
به نظر شما شانس پذیرش فول فاند از کدامیک از دانشگاههای آمریکا برای رشته من بیشتر است؟
شهریه دانشگاه در دانشگاهی مثل استنفورد چقدر است؟

تعداد مقالات شما خوبه، اما نمی‌دونم که از نظر علمی در چه حد هستند و در چه کنفرانس‌ها یا ژورنال‌هایی چاپ شده‌اند. اگر مقالات خیلی معتبری ندارید، شانس شما بیشتر به معدل‌ها و نمره GRE شما بستگی خواهد داشت. معدل‌های شما خیلی خوب نیست و متوسط رو به پایینه. به همین خاطر برای زیاد کردن شانس‌تون باید خیلی روی GRE وقت بذارید تا نمره بالایی بیارید. همچنین توجه داشته باشید که خیلی از دانشگاه‌ها حداقل به نمره 6.5 یا 7 برای IELTS احتیاج دارند. به همین خاطر بهتره که نمره IELTS شما بالاتر باشه.

شهریه دانشگاه استنفورد برای دوره graduate بسته تعداد درس‌هایی که می‌گیرید بین حدود ۱۰ الی ۱۵ هزار دلار در هر فصله. اگر در تابستون ثبت‌نام نکنید سه فصل در طول سال تحصیلی هست. در نتیجه حدود ۳۰ الی ۴۵ هزار دلار می‌شه:
https://studentaffairs.stanford.edu/regi...fees_15-16

این رو هم اضافه کنم که با شرایط فعلی بعیده که شانسی برای دانشگاه‌های تراز اول دنیا مثل استنفورد داشته باشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین houman22
**
نقل قول

#1,734
09-11-2015, 12:10 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-11-2015, 12:11 AM توسط houman22.)
سلام
اگه میشه بفرمایید کدوم دانشگاه ها با توجه به موارد زیر شانس دارم ( با فاند)
1-لیسانس (دانشگاه آزاد) 18.04 رتبه 1 عمران-عمران
2- ارشد (آزاد) 17.43 عمران-سازه
3-GRE : 292+ W:3  
4- آیلتس :6.5
5- مقاله 1 ژورنال و 1 کنفرانس بین المللی آمریکا ( به صورت ارائه شفاهی و چاپ ) 1 مقاله داخلی و یک کنفرانس داخلی
6 -48 ماه سابقه کار
می خوام برای دانشگاه های آمریکا اقدام کنم. کجاها بیشتر شانس دارم

ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,735
09-11-2015, 07:24 AM
(08-11-2015, 03:47 PM)مهمان نوشته: سلام
من خودم دانشجوی ارشد هستم رشته امنیت اطلاعات دانشگاه امیرکبیر
لیسانس هم همین امیرکبیر بودم IT خوندم ارشد مستقیم شدم معدلم 17 و نیم بود حدودا
ارشدم تا ترم 2 معدلم 17 هست.مقاله داخلی دارم یکی مینویسم. خارجی هم تا موقع دفاع احتمالا یکی اکسپت بشه
زبانم هنوز اقدام نکردم ولی خوبه میتونم حدود نود تا 100 تافل بیارم.
سوال اولم اینه من میتونم واسه دکترا جایی فول فاند بگیرم؟
سوال دوم: من(خانوم هستم) میتونم اگر اپلای کردم همسرم هم با خودم ببرم یا اون باید جدا اپلای کنه خودش؟

همسرم هنر لیسانس ارتباط تصویری داره با معدل 16 دو ساله داره کارهای موشن گرافیک انجام میده (رزومه و پرتفولیوش خوبه نسبتا) میخواد تو زمینه انیمیشن کارشناسی ارشد بخونه.
وضعیت پذیرش رشته هنر انیمیشن چجوریه؟ کجاها بهتره؟
فاند خیلی مهمه برامون

ممنون از راهنمایی هاتون

به نظر من شرایط خود شما خوبه و شانس گرفتن پذیرش و فاند رو خواهید داشت، فقط یادتون باشه که نمره GRE هم تاثیر زیادی در شانس پذیرش شما داره و اون رو هم جدی بگیرید.
در مورد رشته هنر من تجربه چندانی ندارم، اما دیدم دوستان دیگه که تونسته‌اند پذیرش بگیرند. در نتیجه اگر کارشون خوب باشه، گرفتن پذیرش غیرممکن نیست، ولی احتمالا گرفتن فاند در رشته‌های هنر سخت‌تر باشه. به هر حال، اگر همسر شما نتونه پذیرش بگیره هم می‌تونه باز به عنوان همسر دانشجو از امریکا ویزای F-2 بگیره و همراه شما بیاد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,736
09-11-2015, 10:01 AM
(09-11-2015, 12:10 AM)houman22 نوشته: سلام
اگه میشه بفرمایید کدوم دانشگاه ها با توجه به موارد زیر شانس دارم ( با فاند)
1-لیسانس (دانشگاه آزاد) 18.04 رتبه 1 عمران-عمران
2- ارشد (آزاد) 17.43 عمران-سازه
3-GRE : 292+ W:3  
4- آیلتس :6.5
5- مقاله 1 ژورنال و 1 کنفرانس بین المللی آمریکا ( به صورت ارائه شفاهی و چاپ ) 1 مقاله داخلی و یک کنفرانس داخلی
6 -48 ماه سابقه کار
می خوام برای دانشگاه های آمریکا اقدام کنم. کجاها بیشتر شانس دارم

ممنون

درود،

معدلاتون خوبه. نمرات زبان و GRE حالت مرزی داره. یعنی اینکه میشه گفت حداقل واسه اپلای کردنه. نمرات قابل توجه ای نیست که بشه روشون حساب کرد. سابقه کار در رشته شما نکته مثبتی هست در صورتی که شرکت تحریمی نباشه. در مورد مقاله هم نمیتونم نظری بدم کلمات "ژورنال" و "کنفرانس بین المللی در آمریکا" خیلی کلی هستند.

با این وضع: با رزومه فوق میتونید برای دانشگاههای متوسط کانادا و آمریکا و همینطور کشورهای اروپایی اقدام کنید. البته من راجع به اروپا نظری ندارم. بهتره که در انجمن مرتبط بپرسید. یکی از آشنایان من در رشته شما من از یکی از دانشگاههای آمریکا (رتبه حدوداً 500) پذیرش فول فاند داشت  و خیلی هم راضی هست تا به این لحظه. به نظرم چک کنید که مینیمم ها به کجاها سازگاری دارند و نهایتاً آنقدری که بودجه کنار گذاشتین، اپلیکیشن ارسال کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mj666
**
نقل قول

#1,737
09-11-2015, 09:45 PM
اقای ترکان عزیز ممنون بابت پاسخ های قبلی تون... من یک سوال دارم که شاید سوال خیلی ها باشه. آگر با ایمیل دادن با اساتید به جایی نرسیدیم دیگه اپلای نکنیم. منظورم اینه اگر جواب قوی نگرفتیم چیکار کنیم. ممنون میشم اگر کامل توضیح بدین. من اصلا از اساتید خوب جواب نمی گیرم به طوریکه می خوام واسه ارشد بخونم کم کم Sad(((((.و اینکه دانشگاههای خارج از US news در امریکا چه جوری باید پیدا بشه. با سپاس ازتون.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,738
09-11-2015, 10:24 PM
(09-11-2015, 09:45 PM)mj666 نوشته: اقای ترکان عزیز ممنون بابت پاسخ های قبلی تون... من یک سوال دارم که شاید سوال خیلی ها باشه. آگر با ایمیل دادن با اساتید به جایی نرسیدیم دیگه اپلای نکنیم. منظورم اینه اگر جواب قوی نگرفتیم چیکار کنیم. ممنون میشم اگر کامل توضیح بدین. من اصلا از اساتید خوب جواب نمی گیرم به طوریکه می خوام واسه ارشد بخونم کم کم Sad(((((.و اینکه دانشگاههای خارج از US news در امریکا چه جوری باید پیدا بشه. با سپاس ازتون.

درود

فکر کنم جای سوال درست نیست. ولی خیر به هیچ وجه اینطور نیست. آمریکا که اصلا اینطور نیست. بعضی از کشوزها مثل کانادا یا استرالیا باید استاد پیدا کرده باشین. ولی این قاعده برای همه جا یکسان نیست. علت این که ایمیل میزنن به علت فانده. دوستان سعی میکنن نظر استاد رو جلب کنن واسه فاند ولی شما همزمان هم نباید چشم امید داشته باشی واسه کسی که کم کم کمش روزی 100 تا ایمیل فقط از دانشجوها واسه اپلای میاد بهش. تازه از همکارا و دانشگاهها و دوستان و تبلیغات و اینجور چیزا خود بخوان حدیث محمل را...!
دانشگاهها رو هم میتونید دیگه با سرچ کردن پیدا کنید. دیگه کاری که الان یه بچه هم میتونه انجام بده.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین al73rna
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,739
12-11-2015, 03:52 AM
من برای آخرین بار اینجا میزارم تا نظرات بقیه دوستان رو بدونم . کسانی که لطف کردن و قبلا بهم جواب دادن میتونن ایگنور کنن پستم رو .

GPA 3.3
Toefl 107   30 30 24 23
GRE 159v 165Q 4 AWA

2 بار سابقه ی TA

فاند هم نمیخوام .
نقل قول  

آفلاین fanif
**
نقل قول

#1,740
13-11-2015, 06:51 PM
سلام، برای مستر مکانیک میخوام اقدام کنم
1-کارشناسی رو دو رشته ای خوندم: مهندسی مواد، دانشگاه امیرکبیر، معدل 16 و مهندسی مکانیک، امیرکبیر، 16
2-کارشناسی ارشد مهندسی مواد، امیرکبیر، 16.6
3-تافل: 92 (R:30 , L:25 , S:18 , W:19)
4-جی آر ای: هنوز امتحان ندادم (با فرض نمرات خوب کوانت و وربال، کل بالای 320)
10-موارد دیگر:مدرک دانشنامه ممتازی برای هر دو تا کارشناسی و یک ترم TA تو دانشکده بین الملل امیرکبیر
دو تا سوال:
کدوم دانشگاهها شانس پذیرش با فاند دارم؟(اگه دانشگاه خاصی هم مد نظرتون هست ممنون میشم اسم ببرید)
اگه دوباره تافل امتحان بدم(اواسط دسامبر) میتونم بالای 100 بشم، مشکلم اینه که ممکنه به یه سری ددلاینا نرسم، راهی هست بتونم نمره قبلیم بفرستم و بعدا نمره جدید قبول کنن؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 170 171 172 173 174 175 176 177 178 ... 224 بعدی »