عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین F.g
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-08-2016, 09:37 PM
سلام و خسته نباشین خدمت همه
دوستان تفاوت اینکه یه رشته در مقطع ارشد در کانادا به صورت زیر ارایه میشه چیه؟
Master of applied science
Master of engineering
Master of science
من شنیدم برخی از این گرایش ها رو در مقطع دکتری نمیشه ادامه داد؟
این درسته؟
ممنمون میشم کمک کنید
یا همه به دکتری راه دارن؟ ارزش کدام بیشتره؟
نقل قول  

آفلاین rojano
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-09-2016, 09:23 AM
سلام. من مقیم کانادا هستم.کارشناسی ارشد با معدل 18/56 در رشته ادبیات انگلیسی دارم. یک مقاله چاپ شده ماخوذ از پایان نامه، یک مقاله در همایش بین المللی دانشگاه تهران و در حال ویرایش مقاله ای برای همایش ملی در دانشگاه شهید بهشتی ایران هستم و همینطور مقاله دیگری برای چاپ اماده میکنم.اما خب شاید دو ماه دیگه طول بکشه.ایلتس 7/5 دارم.ایا شانسی برای دکترای دانشگاه تورنتو در رشته ادبیات تطبیقی دارم؟ایا خودم باید دنبال فاند باشم؟تا جایی که من اطلاع دارم دانشجوهای دکترا خود به خود فاند میشوند؟ایا این درست است؟ایا قبل اپلای باید استاد پیدا کنم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

05-09-2016, 11:31 AM
(21-07-2016, 03:10 PM)morisd نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
با شرایطی که دارم میتونم تو مقطع ارشد از دانشگاههای کانادا پذیرش با فاند بگیرم؟
دانشگاه آزاد تهران،رشته روانشناسی بالینی،معدل ۱۹/۴۰ البته هنوز یه ترمم مونده.
تافل ندادم اما میتونم حدود ۹۵ بگیرم.
رشته مدنظرمم Neuroscience هست.

سلام،
معدل شما عالی است، حداقل UBC برای این رشته 100 هستش، مهارت زبانی رشته هایی همانند رشته های شما بسیار مهم است.
به عنوان نمونه اینجا، فقط به نظر میرسد که لینک اطلاعات قدیمی باشد و امسال به احتمالا اطلاعات تفاوت دارد)، مقدار حقوق (جایگزین نه چندان جالبی برای واژه ی stipend) $23,000 کانادا می‌باشد.

با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-09-2016, 11:36 AM
(22-08-2016, 09:37 PM)F.g نوشته: سلام و خسته نباشین خدمت همه
دوستان تفاوت اینکه یه رشته در مقطع ارشد در کانادا به صورت زیر ارایه میشه چیه؟
Master of applied science
Master of engineering
Master of science
من شنیدم برخی از این گرایش ها رو در مقطع دکتری نمیشه ادامه داد؟
این درسته؟
ممنمون میشم کمک کنید
یا همه به دکتری راه دارن؟ ارزش کدام بیشتره؟

سلام،

توضیحات غیر رسمی و رسمی به ترتیب، اینجا و اینجا و اینجا و اینجا و اینجا.

با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-09-2016, 11:44 AM
(05-09-2016, 09:23 AM)rojano نوشته: سلام. من مقیم کانادا هستم.کارشناسی ارشد با معدل 18/56 در رشته ادبیات انگلیسی دارم. یک مقاله چاپ شده ماخوذ از پایان نامه، یک مقاله در همایش بین المللی دانشگاه تهران و در حال ویرایش مقاله ای برای همایش ملی در دانشگاه شهید بهشتی ایران هستم و همینطور مقاله دیگری برای چاپ اماده میکنم.اما خب شاید دو ماه دیگه طول بکشه.ایلتس 7/5 دارم.ایا شانسی برای دکترای دانشگاه تورنتو در رشته ادبیات تطبیقی دارم؟ایا خودم باید دنبال فاند باشم؟تا جایی که من اطلاع دارم دانشجوهای دکترا خود به خود فاند میشوند؟ایا این درست است؟ایا قبل اپلای باید استاد پیدا کنم؟

سلام،
معدل شما بسیار خوب است. نمره‌ی زبان شما اگر تمام مهارت‌ها تقریبا در یک سطح باشد بسیار خوب است (اما باید حداقل نمره‌ی مورد نیاز دانشگاه را برآورده سازد)
دانشگاه تورتو بهتری دانشگاه کانادا است و رقابت برای پذیرش در آن بالا است. باید از استاد پاسخ مثبت دریافت کنید و سپس اقدام به Apply کنید.
اصولا فاند مقدار و معنای متفاوتی دارد، اگر شما در تورنتو زندگی می‌کنید، نباید نگران هزینه‌های زندگی باشید. اگر این میزان فاند فقط بتواند هزینه های دانشگاه را پوشش دهد کافی است، حال اگر از پرداخت شهریه نیز معاف شوید که به نفع شما است.
بله برای کانادا یافتن و دریافت پاسخ مثبت از استاد بسیار مهم است و تقریبا دوستان پیشنهاد می‌دهند در صورت عدم دریافت پاسخ مثبت از استاد Apply نکنید که احتمال عدم پذیرش وجود دارد.
محک
نقل قول  

آفلاین mphysics
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-09-2016, 03:56 PM
(15-07-2016, 06:38 PM)butterfly نوشته: سلام، بله یکی از مدارک لازم برای آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی،کارت پایان خدمت هست. 
در مورد سوال دومتون هم حتی با فرض اینکه سربازی رفته بودید اگر مشغول تحصیل در دوره روزانه هستید طبق قانون اجازه اشتغال تمام وقت رو ندارید که بخواهید بگید کار پیدا نکردید.

ببخشید اگه دانشجوی ارشد شبانه باشیم. نمیتونیم از طریق عدم کاریابی مدرک کارشناسی رو ازاد کنیم؟؟منظورم حین تحصیل ارشد .شبانه س
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

20-09-2016, 01:28 AM
(19-09-2016, 03:56 PM)mphysics نوشته: ببخشید اگه دانشجوی ارشد شبانه باشیم. نمیتونیم از طریق عدم کاریابی مدرک کارشناسی رو ازاد کنیم؟؟منظورم حین تحصیل ارشد .شبانه س

سلام

اگر مقطع کارشناسیتون روزانه نبوده باشه، می تونید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین MyUM
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-10-2016, 10:52 AM
ﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ
ﺭﺷﺘﻪ ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﺑﺮﻕ ، ﮔﺮﺍﯾﺶ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﭘﯿﺎﻡ ﻧﻮﺭ
4 ﺗﺮﻡ ﺗﺎ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯽ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻌﺪﻟﻢ ﺭﻭ ﺗﺎ 17 ﯾﺎ 18 ﻣﯿﺮﺳﻮﻧﻢ
24 ﺳﺎﻟﻤﻪ ﻣﻘﺎﻟﻪ ﻭ ﮐﻨﻔﺮﺍﻧﺲ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺍﻣﺎ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭﯼ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺷﺪﻡ ﻭﻟﯽ ﺭﺩ ﮐﺮﺩﻡ
ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻧﻮﯾﺴﯽ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺗﻮ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ c++ / Vb / PLC ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻣﺘﻠﺐ ﺗﺨﺼﺺ ﺩﺍﺭﻡ ، ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﺷﺎﻏﻠﻢ ﻭ ﺗﻮ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﯼ ﺑﺮﻕ ﺻﻨﻌﺘﯽ ﻣﺸﻐﻮﻟﻢ
ﺗﺎﻓﻞ ﻭ ﺟﯽ ﺍﺭ ﺍﯼ ﺭﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﺷﺮﻭﻉ ﻧﮑﺮﺩﻡ .
ﺍﯾﺎ ﺑﺎ ﻧﻤﺮﺍﺕ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﺎﻻﯼ ﺗﺎﻓﻞ ﻭ ﺟﯽ ﺍﺭ ﺍﯼ ﺷﺎﻧﺴﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺬﯾﺮﺵ ﺩﺍﺭﻡ ؟
ﻫﺪﻑ ﺍﺻﻠﯽ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻓﻘﻂ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺍﻗﺎﻣﺘﻪ ، ﮐﺎﻧﺎﺩﺍ ﯾﺎ ﻫﺮ ﮐﺸﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺷﺪ .
ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﻭﺿﻊ ﻣﺎﻟﯽ ﺧﻮﺑﯽ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻡ .
ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﺴﺎﯾﻠﯽ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻗﺮﻥ ﭘﯿﺶ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﻫﺎﻣﻮﻥ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﺗﺮﮎ ﮐﻨﯿﺪ . ﯾﻪ ﺟﻮﺍﺭﯾﯽ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﻪ ﭘﻮﭼﯽ ﺭﺳﯿﺪﻡ ﺣﯿﻒ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ ، ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺳﺮﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺩﺭﺩ ﺍﻭﺭﺩﻡ .
ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-10-2016, 07:10 PM
(09-10-2016, 10:52 AM)MyUM نوشته: ﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ
ﺭﺷﺘﻪ ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﺑﺮﻕ ، ﮔﺮﺍﯾﺶ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﭘﯿﺎﻡ ﻧﻮﺭ
4 ﺗﺮﻡ ﺗﺎ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯽ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻌﺪﻟﻢ ﺭﻭ ﺗﺎ 17 ﯾﺎ 18 ﻣﯿﺮﺳﻮﻧﻢ
24 ﺳﺎﻟﻤﻪ ﻣﻘﺎﻟﻪ ﻭ ﮐﻨﻔﺮﺍﻧﺲ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺍﻣﺎ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭﯼ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺷﺪﻡ ﻭﻟﯽ ﺭﺩ ﮐﺮﺩﻡ
ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻧﻮﯾﺴﯽ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺗﻮ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ c++ / Vb / PLC ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻣﺘﻠﺐ ﺗﺨﺼﺺ ﺩﺍﺭﻡ ، ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﺷﺎﻏﻠﻢ ﻭ ﺗﻮ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﯼ ﺑﺮﻕ ﺻﻨﻌﺘﯽ ﻣﺸﻐﻮﻟﻢ
ﺗﺎﻓﻞ ﻭ ﺟﯽ ﺍﺭ ﺍﯼ ﺭﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﺷﺮﻭﻉ ﻧﮑﺮﺩﻡ .
ﺍﯾﺎ ﺑﺎ ﻧﻤﺮﺍﺕ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﺎﻻﯼ ﺗﺎﻓﻞ ﻭ ﺟﯽ ﺍﺭ ﺍﯼ ﺷﺎﻧﺴﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺬﯾﺮﺵ ﺩﺍﺭﻡ ؟
ﻫﺪﻑ ﺍﺻﻠﯽ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻓﻘﻂ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺍﻗﺎﻣﺘﻪ ، ﮐﺎﻧﺎﺩﺍ ﯾﺎ ﻫﺮ ﮐﺸﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺷﺪ .
ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﻭﺿﻊ ﻣﺎﻟﯽ ﺧﻮﺑﯽ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻡ .
ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﺴﺎﯾﻠﯽ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻗﺮﻥ ﭘﯿﺶ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﻫﺎﻣﻮﻥ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﺗﺮﮎ ﮐﻨﯿﺪ . ﯾﻪ ﺟﻮﺍﺭﯾﯽ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﻪ ﭘﻮﭼﯽ ﺭﺳﯿﺪﻡ ﺣﯿﻒ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ ، ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺳﺮﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺩﺭﺩ ﺍﻭﺭﺩﻡ .
ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ

دوست من سلام

علت اینکه جواب نمیدن اینه فعلا هیچی شما مشخص نیست. نمره gre برای کانادا تقریبا لازم نیست. معدلتون خوب هست هرچند دانشگاتون مطرح نیست زیاد. وضع مالی خوبی ندارید متاسفانه برای ارشد فاند گرفتن کمی مشکل خواهد بود و کانادا هم استاد محور تر شده هر ساله. اگر تحملش رو دارید ارشد رو هم در ایران تموم کنید بعد بیایید با رزومه خوب فول فاند میشید به خصوص اگه دانشگاه خاصی مدنظرتون نباشه و به همه شون قانع باشید.
بله با نمره بالای تافل شانس دارید. اگر نه حتما ارشد رو میخواید بیایید به نظرم اول کشوری برید که هزینه کمتره رزومه تقویت کنید بعد راحت برید کانادا. مثلا ترکیه خودش با این همه مشکلات کشوری هست که اولا فاند خوبی برای ارشد میده دوما رزومه رو تقویت میکنه.

پ.ن: امیدوارم روزی فرا برسه که هیچ جای دنیا شناسنامه ای اصلا نیاز نباشه واسه زندگی و انسان ها بدون عقده روی زمین با هم زندگی کننSmile
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahdi89
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-10-2016, 07:31 PM
با عرض سلام به دوستان.

من اقدام به درخواست استعلام ریز نمرات مقطع کارشناسی (روزانه-تحصیل رایگان) خود که در سال 93 فارغ التحصیل  شده به صورت ارسال محرمانه به دانشگاه مقصد (پیام نور)  در سال جاری -95- کرده ام.

حال آموزش دانشگاه سراسری مبداء-دانشگاه تهران- از این کار با ادعای عدم ارسال مدارک مورد نیاز به دانشگاه غیر دولتی مثل پیام نور، بدون آزاد کردن مدرک (پرداخت تعهد خدمت) امتنا می ورزد. این در شرایطی است که من هیچگونه نیازی به دانشنامه اصلی نداشته یا مدرکی رو مستقیما خودم نمی خواهم بلکه از طریق نامه رسمی دانشگاه مقصد صورت پذیرفته؛ آیا بخشنامه یا ماده ای مربوط به این امر وجود دارده، لطفا راهنمایی بفرمایید. Confused Confused Confused Confused Confused

با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... 91 بعدی »