عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-01-2017, 11:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-01-2017, 12:34 PM توسط delbina.)
سلام
ببخشید من میخواستم یک نامه بزنم به دانشگاه و ئانشگاه هم بفرسته سازمان سنجش مبنی بر اینکه این خانوم میتونسته منطقه یک قبول بشه، حالا هزینه ازاد کردن مدرکش رو با احتساب مطقه یک بودنش درنظربگیرید نه منطقه دو

اینو چجوری رسمی بنویسم، ممنوم که راهنمایی می کنید
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-01-2017, 05:48 PM
(28-01-2017, 11:48 AM)delbina نوشته: سلام
ببخشید من میخواستم یک نامه بزنم به دانشگاه و ئانشگاه هم بفرسته سازمان سنجش مبنی بر اینکه این خانوم میتونسته منطقه یک قبول بشه، حالا هزینه ازاد کردن مدرکش رو با احتساب مطقه یک بودنش درنظربگیرید نه منطقه دو

اینو چجوری رسمی بنویسم، ممنوم که راهنمایی می کنید

سلام،
فارغ از متن که باید یک نامه رسمی (بدون خط خوردگی، با نگارش مناسب، اطلاعات دقیق و ...) برای مسئول مربوطه دانشگاه خودتون بنویسید ( تا آنجا که اطلاع دارم نامه ی رسمی دارای مخاطب خاص است، یعنی خطاب به فلان مدیر یا فلان رئیس نوشته می‌شود و معمولا خطاب به فلان سازمان یا دانشگاه نوشته نمی‌شود برای پیدا کردن این مخاطب خاص و متن نامه بهتر است از دبیرخانه، پذیرش، منشی ریاست دانشکده و یا از مدیر گروه سوال کنید. نحوه نگارش نامه رسمی: لینک غیر رسمی اینجا و اینجا)

بعد این نامه رسیدگی می‌شود و مسئول مربوطه نامه را برای سازمان سنجش مین‌ویسد، یا (به دلیل مسائلی از قبیل مشغله زیاد)، نامه خود شما را بعد از امضا و تایید شدن و ثبت نامه توسط چندین نفر از افراد مهم دانشگاه شما (همانند رئیس کل دانشگاه) به همراه مهر دانشگاه در پاکت مخصوص دانشگاه شما قرار می‌دهند و خود آنها نامه را پست می‌کنند.
تا آنجا که اطلاع دارم و در دانشگاه نامه نگاری کردم، این روال عادی کار بوده است.
اگر مطلبی از قلم افتاده یا اشتباهی در متن وجود دارد، دوستان لطفا اعلام کنند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین ahf54
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-02-2017, 02:01 PM
سلام ،من لیسانس فیزیک از دانشگاه تبریز دارم ،معدلم 12.5، آیلتس 6.5. اصلا امکان داره بتونم پذیرش بگیرم. البته نه در رشته فیزیک در رشته های مربوط به materials و biomedical eng؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Faghatc
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-02-2017, 06:38 PM
سلام
میخواستم بدونم قیمت اموزش رایگان برای ورودی ۹۲ دانشگاه دولتی چقدر هست؟ من منطقه دو هستم
و یه سوال دیگه. آیا قانونی که مبنی بر اینکه اگر با رتبه منطقه یک یا کشوری قبولی رو گرفته باشی(یااینکه رتبه اول ورودی های سال خودت باشی) اون مبلغ مثل منطقه یک محاسبه میشه برای ورودی های ۹۲ هم هست ؟
نقل قول  

آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

08-03-2017, 10:25 AM
سلام، صبح بخیر

من برای اینکه ببینم سهمیه منطقه یک بهم تعلق میگرفته یا نه از سازمان سنجش یک نامه امده به دانشگاه مبنی بر اینکه به ایشون سهمیه ازاد هم تعلق میگرفته، این میشه همون سمیه منطقه یک دیگه؟
حالا برای اینکه بتونم مدرکمو بخرم باید از دانشگاه لیسانسم نامه مبنی براینکه ایشون منطقه یک هم میاوردن،بگیرم ببرم اداره کار؟؟؟درسته؟

من لیسانسم ورودی 85 بودم، با این حساب خیلی هزینه هام میاد پایین،
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

11-03-2017, 06:49 PM
(08-03-2017, 10:25 AM)delbina نوشته: سلام، صبح بخیر

من برای اینکه ببینم سهمیه منطقه یک بهم تعلق میگرفته یا نه از سازمان سنجش یک نامه امده به دانشگاه مبنی بر اینکه به ایشون سهمیه ازاد هم تعلق میگرفته، این میشه همون سمیه منطقه یک دیگه؟
حالا برای اینکه بتونم مدرکمو بخرم باید از دانشگاه لیسانسم نامه مبنی براینکه ایشون منطقه یک هم میاوردن،بگیرم ببرم اداره کار؟؟؟درسته؟

من لیسانسم ورودی 85 بودم، با این حساب خیلی هزینه هام میاد پایین،

درود

سهمیه ازاد اصولا به همون معنی هست یعنی شما از منطقه یک قبول میشدید. اصولا باید نامه سنجش دستتون باشه و ببرید دانشگاه که اونها متوجه بشوند شما سهمیه ازاد هم داشتید یعنی از هر منطقه ای قبول میشدید تا دانشگاه تخفیف ها رو لحاظ کنه براتون.
اداره کار جریانش چیه؟!!

کسی که میخواد مدرکش رو از طریق پول ازاد بکنه میتونه از سنجش نامه ای بگیره مبنی بر اینکه میتونسته از هر منطقه ای قبول بشه و مثلا کسی که دانشگاه منطقه دو درس میخونه سنجش نامه میده که از منطقه یک هم قبول میشده. این نامه رو ببرید اموزش اونها باید با حساب منطقه یک براتون تسویه حساب ها رو انجام بدن کارهاش رو!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Mehrdad.just
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-03-2017, 08:08 PM
سلام. من ارشد معماری آزاد معدل 17 هستم ، برای ارشد مجدد معماری میتونم از کانادا پذیرش بگیرم. کارشناسی سراسری معدل 14.15 / 5 مقاله isiدر مجلات بسیار معتبر / 1 ثبت اختراع / آیلتس 7.5 / 2 سال سابقه کار
نقل قول  

آفلاین mhp1374
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-03-2017, 06:10 PM
سلام من دانشجوی ترم آخر کارشناسی نرم افزار آزاد با معدل 17.8 هستم که احتمالا بالاتر هم میره نهایتا 18 (3 ساله دارم تموم می کنم)
دارم برای تافل میخونم ولی مقاله ندارم میخواستم ببینم برای دانشگاه های کانادا برای مستر شانس دارم.دانشگاه هایی که در شهرهای نسبتا بزرگ و شاخص برای کار در زمینه کامپیوتر باشه ترجیحا.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

23-03-2017, 07:32 AM
(22-03-2017, 06:10 PM)mhp1374 نوشته: سلام من دانشجوی ترم آخر کارشناسی نرم افزار آزاد با معدل 17.8 هستم که احتمالا بالاتر هم میره نهایتا 18 (3 ساله دارم تموم می کنم)
دارم برای تافل میخونم ولی مقاله ندارم میخواستم ببینم برای دانشگاه های کانادا برای مستر شانس دارم.دانشگاه هایی که در شهرهای نسبتا بزرگ و شاخص برای کار در زمینه کامپیوتر باشه ترجیحا.

- بهتره سه ساله تموم نکنید... چون به حد کافی (به لحاظ کیفیت) حرف پشت سر دانشگاه آزاد هست... چرا که گذروندن دوره در کمتر از 4 سال (اونم یک سال زودتر از زمان معمول) ممکن هست وضع رو بدتر کنه و برای admission committee ها این شائبه رو ایجاد کنه که دوره کارشناسی تون مطابق دوره معمول در ایران نیست و مدرکتون minimum requirement رو ارضا نمی کنه...

- در زمینه کامپیوتر همه جای کانادا کار هست... چه شهرهای بزرگ و چه شهرهای کوچک... به اساتید ایمیل بزنید و هرجا که جواب قوی گرفتید، apply کنید...
نقل قول  

آفلاین Light106
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-03-2017, 11:51 PM
سلام. بسیار ممنون می شوم اگر کسی من را راهنمایی کند. من از دانشگاهی برای ترم پاییز 2017 پذیرش دارم. فارغ التحصیل لیسانس دانشگاه دولتی هستم (تیر 95 فارغ التحصیل شدم).

آیا می توانم مدارکم را از طریق عدم کاریابی آزاد کنم؟ منظورم بیشتر از نظر زمانی است. بعد شش ماه که کار پیدا نشود، چقدر طول می کشد که مدارک تحصیلیم کامل آزاد و ترجمه بشود؟ آیا به تاریخ دانشگاه مقصد برای تحویل مدارک تحصیلی لازم برای ثبت نام می رسم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... 91 بعدی »