عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی مکانیک و هوافضا شانس گرفتن پذیرش در رشته مهندسی مکانیک

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش در رشته مهندسی مکانیک
آفلاین malek2016
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-04-2016, 11:10 AM
(10-04-2016, 09:48 AM)Matinking نوشته: سلام

potentially شانس پذیرشتون کم نیست... ولی وضعیت فعلی clearance افرادی که هم رشته ای شما هستند در این چند ماهه نشون داده که شانس clear شدن اصلا به اندازه admission نیست!
توصیه می کنم در کنار آمریکا به دنبال position های دیگه ای در کانادا یا اروپا هم باشید که اگر محتملا در مرحله visa processing آمریکا reject شدید، plan B داشته باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنونم از پاسختون.اصولن هدف منم از تغییر رشتم همین بند ریجکت ویزا برای رشته های حساس مث انرژی هست. خب وقتی بخای برای رشاه ای دیگه که حساسیت کمتری داره بازم احتمال ریجکتی ویزا بالاست؟

کدوم دانشگاهها رو میتونم امید داشته باشم واسه پذیرش؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

10-04-2016, 11:16 AM
(10-04-2016, 11:10 AM)malek2016 نوشته: ممنونم از پاسختون.اصولن هدف منم از تغییر رشتم همین بند ریجکت ویزا برای رشته های حساس مث انرژی هست. خب وقتی بخای برای رشاه ای دیگه که حساسیت کمتری داره بازم احتمال ریجکتی ویزا بالاست؟

سلام

حتی background اساسی در رشته های منتهی به TAL هم می تونن مسئله ساز باشن... ولی خب اینکه تغییر رشته می تونه تا حدی فضا رو alleviate بکنه غیر قابل انکار هست...

این یکی از مجموعه بزرگ ریسک هایی هست که در apply مطرح هستن...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین malek2016
**
نقل قول

10-04-2016, 12:21 PM
(10-04-2016, 11:16 AM)Matinking نوشته: سلام

حتی background اساسی در رشته های منتهی به TAL هم می تونن مسئله ساز باشن... ولی خب اینکه تغییر رشته می تونه تا حدی فضا رو alleviate بکنه غیر قابل انکار هست...

این یکی از مجموعه بزرگ ریسک هایی هست که در apply مطرح هستن...

براتون آرزوی موفقیت دارم

بازم ممنونم ازتون. میدونید کدوم دانشگاه ها رو بیشتر شانس دارم؟ تو چه محدوده ی رنکی سرچ کنم احتمال موفقیتم بالاتره؟
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-04-2016, 01:26 PM
(10-04-2016, 11:10 AM)malek2016 نوشته: ممنونم از پاسختون.اصولن هدف منم از تغییر رشتم همین بند ریجکت ویزا برای رشته های حساس مث انرژی هست. خب وقتی بخای برای رشاه ای دیگه که حساسیت کمتری داره بازم احتمال ریجکتی ویزا بالاست؟

تغییر رشته ممکنه افیسر رو قانع کنه و ممکن هم هست نه. قانونی وجود نداره. همین ترم گذشته یکی از کاربرا اعلام کرد که با مدرک کارشناسی و ارشد هوافضا از دانشگاه زیر نظر س پ ا ه و برای دکترای مکانیک از ارمنستان اقدام کرد و ویزا گرفت. در حالی که تعدادی به دلیل خوندن همین رشته در یک مقطع تو ویزا دچار مشکل شدن.
نقل قول  

آفلاین iman7
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-04-2016, 01:29 PM
(10-04-2016, 12:21 PM)malek2016 نوشته: بازم ممنونم ازتون. میدونید کدوم دانشگاه ها رو بیشتر شانس دارم؟ تو چه محدوده ی رنکی سرچ کنم احتمال موفقیتم بالاتره؟

با توجه به اینکه ارشد خوندیم ولی مقاله ندارین یه مقدار جلب نظر استادا مشکله. معدل ها خوبن ولی نمره زبان و GRE تون شاخص نیست که بشه گفت شانس خوبی برای گرفتن TA یا فلوشیپ دارید. به هر صورت به نظرم دانشگاه های رنک 50 به بعد رنکینگ usnews رو می تونید بگردید و با اساتید تماس بگیرید.
نقل قول  

آفلاین malek2016
**
نقل قول

10-04-2016, 01:42 PM
(10-04-2016, 01:29 PM)iman7 نوشته: با توجه به اینکه ارشد خوندیم ولی مقاله ندارین یه مقدار جلب نظر استادا مشکله. معدل ها خوبن ولی نمره زبان و GRE تون شاخص نیست که بشه گفت شانس خوبی برای گرفتن TA یا فلوشیپ دارید. به هر صورت به نظرم دانشگاه های رنک 50 به بعد رنکینگ usnews رو می تونید بگردید و با اساتید تماس بگیرید.

سپاسگزارم از راهنماییتون. اگه بر فرض امتحان مجدد و گرفتن آیلتس 8 و جی آر ای 325، و همچنین داشتن یک مقاله (العان دارم روش کار میکنم حداقل یه کنفرانس خارجی ازش بیاد بیرون) شانس پذیرش از جایی مث مریلند کالج پارک رو دارم؟ نورت استرن چطور؟ 

همونطوری که میدونید پذیرش گرفتن از آمریکا کمتر از جاهای دیگه استاد محوره. با توجه به این قضیه لازمه که استاد پیدا کنم؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین iman7
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-04-2016, 04:48 PM
(10-04-2016, 01:42 PM)malek2016 نوشته: سپاسگزارم از راهنماییتون. اگه بر فرض امتحان مجدد و گرفتن آیلتس 8 و جی آر ای 325، و همچنین داشتن یک مقاله (العان دارم روش کار میکنم حداقل یه کنفرانس خارجی ازش بیاد بیرون) شانس پذیرش از جایی مث مریلند کالج پارک رو دارم؟ نورت استرن چطور؟ 

همونطوری که میدونید پذیرش گرفتن از آمریکا کمتر از جاهای دیگه استاد محوره. با توجه به این قضیه لازمه که استاد پیدا کنم؟
ممنونم

نمره اسپیکینگ بالا ممکنه کمک کنه به TA شدن (میگم ممکنه چون بعضی جاها تصمیم گیری به این صورته که اگه استادی دانشجویی را بخواد برای TA در نظر میگیرنش و نمره اسپیکینگ چندان مهم نیست). در کل نمره 7 مناسبه برای پذیرش ولی قسمت اسپیکینگ کمه. اگه نخوایید رد TA سرمایه گذاری کنید لازم به امتحان مجدد هم نیست.
GRE حدود 325 خیلی خوبه و ممکنه کمک کنه فلوشیپ بگیرین.
نورث ایسترن شانس خواهید داشت. قبولی مریلند خیلی سخت تر از نوث ایسترنه. مهمترین عامل معدل کارشناسی که مال شما خوبه ولی خوب در نظر داشته باشید که کسانی با معدل عالی هم اپلی می کنن.
در هر صورت توصیه اینه که اگه نمراتتون بهبود پیدا کنه یه مجموعه 10 تایی دانشگاه رو انتخاب کنید، 2 تا عالی 5 تا خوب، 3 تا متوسط.
تو امریکا بدون استاد هم میشه پذیرش با فاند گرفت ولی خوب همیشه با داشتن استاد شانس بالاتره.
نقل قول  

آفلاین malek2016
**
نقل قول

11-04-2016, 08:24 AM
(10-04-2016, 04:48 PM)iman7 نوشته: نمره اسپیکینگ بالا ممکنه کمک کنه به TA شدن (میگم ممکنه چون بعضی جاها تصمیم گیری به این صورته که اگه استادی دانشجویی را بخواد برای TA در نظر میگیرنش و نمره اسپیکینگ چندان مهم نیست). در کل نمره 7 مناسبه برای پذیرش ولی قسمت اسپیکینگ کمه. اگه نخوایید رد TA سرمایه گذاری کنید لازم به امتحان مجدد هم نیست.
GRE حدود 325 خیلی خوبه و ممکنه کمک کنه فلوشیپ بگیرین.
نورث ایسترن شانس خواهید داشت. قبولی مریلند خیلی سخت تر از نوث ایسترنه. مهمترین عامل معدل کارشناسی که مال شما خوبه ولی خوب در نظر داشته باشید که کسانی با معدل عالی هم اپلی می کنن.
در هر صورت توصیه اینه که اگه نمراتتون بهبود پیدا کنه یه مجموعه 10 تایی دانشگاه رو انتخاب کنید، 2 تا عالی 5 تا خوب، 3 تا متوسط.
تو امریکا بدون استاد هم میشه پذیرش با فاند گرفت ولی خوب همیشه با داشتن استاد شانس بالاتره.
مرسی از راهنماییتون. منظورتون از دانشگاههای عالی، خوب و متوسط کدوم دانشگاهها و با چه محدوده ی رنکی هست؟ 
بیشتر روی دانشگاههای ایلینوی، ماساچوست، مریلند و کالیفرنیا مد نظرم هست.
نقل قول  

آفلاین iman7
نقل قول

11-04-2016, 09:36 AM
(11-04-2016, 08:24 AM)malek2016 نوشته: مرسی از راهنماییتون. منظورتون از دانشگاههای عالی، خوب و متوسط کدوم دانشگاهها و با چه محدوده ی رنکی هست؟ 
بیشتر روی دانشگاههای ایلینوی، ماساچوست، مریلند و کالیفرنیا مد نظرم هست.

جواب صحیح این سوال به قول یکی از دوستان دنیایی از عرفان پشتش داره!!
رنک معیار خوبی برای شانس پذیرش نیست ولی چاره ای هم جز مثال زدن با رنک نیست! من رنک تا 30 رو عالی - رنک 30 تا 80 رو خوب و 80 به بعد رو متوسط مثال می زنم. ولی بیش از 10 تا "ولی" رو این حرف وجود داره. اگه فرصت کنم در اینده این ولی ها رو بیشتر باز می کنم.
اگه دانشگاه های مورد نظرتون رو لیست کنید راحت تر میشه روشون نظر داد.
نقل قول  

آفلاین malek2016
**
نقل قول

11-04-2016, 09:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-04-2016, 09:54 AM توسط malek2016.)
(11-04-2016, 09:36 AM)iman7 نوشته: جواب صحیح این سوال به قول یکی از دوستان دنیایی از عرفان پشتش داره!!
رنک معیار خوبی برای شانس پذیرش نیست ولی چاره ای هم جز مثال زدن با رنک نیست! من رنک تا 30 رو عالی - رنک 30 تا 80 رو خوب و 80 به بعد رو متوسط مثال می زنم. ولی بیش از 10 تا "ولی" رو این حرف وجود داره. اگه فرصت کنم در اینده این ولی ها رو بیشتر باز می کنم.
اگه دانشگاه های مورد نظرتون رو لیست کنید راحت تر میشه روشون نظر داد.
ممنون آقا ایمان. توی ایلینوی UIC ، تو ماساچوست نورث ایسترن، مربلند بالتیمور کانتی و کالج پارک (هرکدوم که احتماش بیشتر باشه)، تگزاس دالاس و ای اند ام، کالیفرنیا سانتاباربارا و ریورساید، کلرادو بولدر و کلرادو استیت رو مد نظر دارم. با آیلتس 7.5 یا 8.0 و جی آر ای بالا بدون مقاله ی مرتبط با مکانیک کدومشون رو شانس دارم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »