عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی مکانیک و هوافضا شانس گرفتن پذیرش در رشته مهندسی مکانیک

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش در رشته مهندسی مکانیک
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-07-2018, 07:57 AM
(11-07-2018, 01:35 AM)kevino نوشته: با سپاس از شما
از چندتن از دوستان شنیدم که تغییر رشته در این حد نامرتبط از دید اساتید این شاخه به اون شاخه پریدن تلقی میشه و تاثیر منفی دارد . شما موارد مشابه دیدید که تغییر رشته کاملا نامرتبط دادند و مشکلی نداشتند؟
در صورت اینکه وقت بذارم gre بگیرم با توجه به گپ تحصیلی امکانش هست فول فاند دکتری مستقیم امریکا بگیرم؟
و اینکه از چه لحاظ امریکا هزینه بر هست؟
ممنون

فردی که تغییر رشته میدهد یا علاقه فراوانی به آن رشته دارد یا تجربه عملی با آن رشته دارد، قطعا اگر به برنامه نویسی مسلط نباشید در ارشد به مشکل برخواهید خورد.
در ارسال قبل هم اعلام کردم که با اساتید ارتباط برقرار کنید و نظر آن ها را جویا شوید.
اما از نظر تئوری هیچ محدودیتی برای تغییر رشته نیست و فقط چند پیش نیاز برای آن فرد در نظر گرفته میشود، حال آنکه آیا فول فاند به شما تعلق خواهد گرفت یا خیر را بهتر است از اساتید سوال کنید.
GRE بالا منظورم بالای 320 است و با توجه به نمره تافل شما، این کار راحت نخواهد بود (هرچند ارتباط مستقیمی وجود ندارد)، تافل توانایی زبانی شما را میسنجد اما GRE استدلالی است و سخت تر از تافل است.
هزینه GRE به علاوه هزینه های قابل توجه اپلای (تقریبا بین 100 تا 200 دلار برای اپلیکیشن فی+ارسال نمرات تافل و GRE + ارسال ریز نمرات و دانشنامه)، هزینه های ویزا (سویس فی، هزینه خود سفارت، هزینه سفر به کشور ثالث برای دریافت ویزا) و تمام این ها در صورتی که ویزا را در مصاحبه اول دریافت کنید.
در اپلای هیچ چیزی قطعی نیست و من نمیتوانم به شما اطمینان بدهم که حتما فاند یا ویزایی در کار خواهد بود.
اما احتمالات را همیشه در نظر بگیرید و حتما به جز آمریکا برای کشور دیگری نیز اقدام کنید و برای آمریکا نیز رزومه شما را فقط GRE بالا میتواند بهبود بخشد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین imousavi13
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-09-2018, 05:01 PM
با سلام و عرض تشکر به خاطر راهنمایی های راهگشای دوستان ارجمند،

بنده لیسانس مهندسی کشتی سازی از دانشگاه دریانوردی چابهار با معدل 13.65 و ارشد مهندسی ساخت در صنایع دریایی با معدل 15.75 از دانشگاه امیرکبیر هستم. 2 عدد مقاله isi در حال داوری با ایمکتهای 1.2 و 2.1 دارم. 6 سال هم سابقه کار در صنایع کشتی سازی و نفت و گاز دارم. میخواستم واسه ادامه تحصیل اقدام کنم تو رشته مهندسی مکانیک البته. تز ارشدم در مورد شبیه سازی جوشکاری و تخمین اعوجاج و تنش های پسماند به روش اجزای محدود هستش. چند تا سوال داشتم:

1- واسه phd تو چه زمینه هایی واسه استرالیا شانس دارم؟
2- اگه بخوام مستر تو اروپا بخونم کدوم دانشگاه ها واسه تحصیل رایگان و یا با شهریه پایین و رنک مناسب پیشنهاد میدین؟

با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7