عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 70 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
آفلاین tahaaa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-04-2017, 08:25 PM
(22-04-2017, 07:57 PM)Torkan نوشته: دوست عزیز اگر ارشد مجدد میخواید بخونید نباید از ارشدتون حرفی به میان بیارید 
سفارت ردتون میکنه به احتمال زیاد.
من جای شما باشم دکتری اپلای میکنم چون تا حدی در ارشد جبران کردین. دنبال ایتاد هم باشین هم سایت daad رو چک کنید
همچنین ارشد باید از جیب خودتون بدین. با اینکه شهریه نداره
يك دنيا ممنونم بابت پاسختون لطف كرديد،واللا انقدر اين موسسات ميگن كه نميشه پذيرش گرفت و مقطع دكترا و سخته كه ادم بيخيال phd ميشه!!!يعنى شما ميگيد شانس پذيرش واسهphd هست؟
كسى رو ديديد كه با شرايط من پذيرش دكترا گرفته باشه؟
درضمن چون مستر رايگانه مشكلى از بابت هزينه هاى شخصيش نيست،بفرض كه بخوام مستر مجدد بگيرم بنظر شما اصلا مدرك مستر من تأثيرى هم واسه مستر مجدد داره؟
من بايد حتما امسال پذيرش بگيرم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-04-2017, 09:12 PM
(22-04-2017, 08:25 PM)tahaaa نوشته: يك دنيا ممنونم بابت پاسختون لطف كرديد،واللا انقدر اين موسسات ميگن كه نميشه پذيرش گرفت و مقطع دكترا و سخته كه ادم بيخيال phd ميشه!!!يعنى شما ميگيد شانس پذيرش واسهphd هست؟
كسى رو ديديد كه با شرايط من پذيرش دكترا گرفته باشه؟
درضمن چون مستر رايگانه مشكلى از بابت هزينه هاى شخصيش نيست،بفرض كه بخوام مستر مجدد بگيرم بنظر شما اصلا مدرك مستر من تأثيرى هم واسه مستر مجدد داره؟
من بايد حتما امسال پذيرش بگيرم

خواهش میکنم این چه حرفیه
نباید اتفاقا مدارک ارشد رو بفرستید. دوست عزیز پوین منفی داره. مثل ایران نیست. انجا میگویند فردی که ارشد دارد چرا میخواهد دوباره بخواند. 
در سفارت که اصلا نباید حرفی از اون زد.
اگر خیلی دنبال رنک و این مسایل نیستید بله شانس دارید. البته دکتری معمولا با فاند خواهد بود.
با این حال اگر از نظر هزینه مشکلی ندارید توصیه من اینه همون ارشد مجدد رو برید ولی در سفارت اعلام نکنید ارشد دارید. برای دانشگاه هم گفتم شاید تاثیر منفیش بیش از مثبتش باشه.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین clueless
**
نقل قول

24-04-2017, 09:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-04-2017, 09:12 AM توسط clueless.)
(22-04-2017, 09:12 PM)Torkan نوشته: خواهش میکنم این چه حرفیه
نباید اتفاقا مدارک ارشد رو بفرستید. دوست عزیز پوین منفی داره. مثل ایران نیست. انجا میگویند فردی که ارشد دارد چرا میخواهد دوباره بخواند. 
در سفارت که اصلا نباید حرفی از اون زد.
اگر خیلی دنبال رنک و این مسایل نیستید بله شانس دارید. البته دکتری معمولا با فاند خواهد بود.
با این حال اگر از نظر هزینه مشکلی ندارید توصیه من اینه همون ارشد مجدد رو برید ولی در سفارت اعلام نکنید ارشد دارید. برای دانشگاه هم گفتم شاید تاثیر منفیش بیش از مثبتش باشه.

سلام، تا اونجایی که شنیدم آلمان زیاد بهایی به مدارک دانشگاه آزاد نمیده آیا کسی هم که ارشدش رو با معدل خوب از آزاد گرفته بهتره ارشدش رو رو نکنه یا نه در اون مورد ایرادی نمی گیرن که طرف بخواد دوبار ارشد بگیره؟ در صورتی که بخواد یه ارشد متفاوت با قبلی ش بخونه باز هم نیاز به مخفی کاری هست؟ راستش معدل لیسانسم کمه و فکر نکنم به خاطرش بهم پذیرش بدن تازه تمکن مالی هم ندارم که بخوام با خرج خودم برم دوباره ارشد بخونم.

پ ن: کم کم دارم به این نتیجه می رسم که بی خیال ادامه تحصیل در خارج بشم چون با این معدل کسی به من پذیرش نمیده چه برسه به فاند Sad
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

24-04-2017, 11:58 AM
(24-04-2017, 09:11 AM)clueless نوشته: سلام، تا اونجایی که شنیدم آلمان زیاد بهایی به مدارک دانشگاه آزاد نمیده آیا کسی هم که ارشدش رو با معدل خوب از آزاد گرفته بهتره ارشدش رو رو نکنه یا نه در اون مورد ایرادی نمی گیرن که طرف بخواد دوبار ارشد بگیره؟ در صورتی که بخواد یه ارشد متفاوت با قبلی ش بخونه باز هم نیاز به مخفی کاری هست؟ راستش معدل لیسانسم کمه و فکر نکنم به خاطرش بهم پذیرش بدن تازه تمکن مالی هم ندارم که بخوام با خرج خودم برم دوباره ارشد بخونم.

پ ن: کم کم دارم به این نتیجه می رسم که بی خیال ادامه تحصیل در خارج بشم چون با این معدل کسی به من پذیرش نمیده چه برسه به فاند Sad

درود

شما رزومتون رو ننوشتین البته و پاسخ من برای کاربر قبلی بود هر چند حالت کلی داشت. ببینید شما که دنبال فاند هستید و رزومه لیسانستون هم میگید خوب نیست خب اصولا باید برای دکتری اپلای کنید چرا میخواید ارشد دوباره بخونید؟
خیر با همون دانشگاه ازاد هم میشه رفت المان. خب کار سخت تره ولی قطعا میشه.صرف اینکه ازاد خوندین و معدل لیسانستون هم کم بوده دلیل نمیشه تیشه رو بهو به ریشه بزنین!
اگر احساس ضعف در رزومه دارید سعی کنید قوی ترش بکنید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین clueless
**
نقل قول

24-04-2017, 12:13 PM
(24-04-2017, 11:58 AM)Torkan نوشته: درود

شما رزومتون رو ننوشتین البته و پاسخ من برای کاربر قبلی بود هر چند حالت کلی داشت. ببینید شما که دنبال فاند هستید و رزومه لیسانستون هم میگید خوب نیست خب اصولا باید برای دکتری اپلای کنید چرا میخواید ارشد دوباره بخونید؟
خیر با همون دانشگاه ازاد هم میشه رفت المان. خب کار سخت تره ولی قطعا میشه.صرف اینکه ازاد خوندین و معدل لیسانستون هم کم بوده دلیل نمیشه تیشه رو بهو به ریشه بزنین!
اگر احساس ضعف در رزومه دارید سعی کنید قوی ترش بکنید

لیسانس 13.5 از یه دانشگاه معتبر دولتی و فوق با معدل 17 از دانشگاه آزاد. یه مقاله ی ISI دارم که ضریب اثرش زیاد نیست کنفرانس بین المللی هم یه مورد دارم. ولی فوقم رو سال 90 گرفتم که خود این فاصله می تونه مشکل ایجاد کنه اما آخرین مقاله م مربوط به 2015 هست (یه ماهه فرستادم و چاپ شد) آیلتس ندادم ولی با توجه به سطح زبانم احتمالا بالای 7.5 رو می گیرم
نقل قول  

آفلاین nina65
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-05-2017, 05:03 PM
سلام من می‌خوام برای رشته‌های ارشد مدیریت در آلمان اپلی‌ کنم، اقامت آلمان هم دارم . لیسانس مدیریت صنعتی‌ دانشگاه سراسری با معدله ۱۶ ،فوق مدیریت بازرگانی از دانشگاه سراسری با معدله ۱۷.اینجا ۷ ماه کار کردم در  یه دفتر به عنوانه حسابدار.va یسری دورهٔ حسابداری هم دیدم ، مدرک تستداف دارم و مدرک انگلیسی‌ ب۲. می‌خوام بدونم با این شرایط چقد شانس دارم واسه گرفتن پذیرش ؟؟ چون من تو خیلی‌ از سایتهای دانشگاها دیدم که برای ارشد ۱۲ تا کردیت اقتصاد کلان  میخوان که تو  لیسانس من فقط ۳ واحد هست . برای چه دانشگاهایی شانس بیشتری دارم ،ممنون میشم که کمکم کنید.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

03-06-2017, 10:47 AM
(31-05-2017, 05:03 PM)nina65 نوشته: سلام من می‌خوام برای رشته‌های ارشد مدیریت در آلمان اپلی‌ کنم، اقامت آلمان هم دارم . لیسانس مدیریت صنعتی‌ دانشگاه سراسری با معدله ۱۶ ،فوق مدیریت بازرگانی از دانشگاه سراسری با معدله ۱۷.اینجا ۷ ماه کار کردم در  یه دفتر به عنوانه حسابدار.va یسری دورهٔ حسابداری هم دیدم ، مدرک تستداف دارم و مدرک انگلیسی‌ ب۲. می‌خوام بدونم با این شرایط چقد شانس دارم واسه گرفتن پذیرش ؟؟ چون من تو خیلی‌ از سایتهای دانشگاها دیدم که برای ارشد ۱۲ تا کردیت اقتصاد کلان  میخوان که تو  لیسانس من فقط ۳ واحد هست . برای چه دانشگاهایی شانس بیشتری دارم ،ممنون میشم که کمکم کنید.

شرایط شما با توجه به این موارد گفته شده خیلی مناسب هست و شانس دارید. نگرانی از گرایش و دروس گذشته نداشته باشید هم اینکه بصورت موازی و رشته خودتون ادامه تحصیل بدهید مشکلی ندارد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین rmansoory
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-06-2017, 07:28 PM
سلام من دانشجو رشته الکترونیک ناپیوسته در مقطع لیسانس هستم در دانشگاه فنی مهندسی منتظری مشهد 2 ترم دیگه تا گرفتن مدرک کارشناسی دارم میخواستم بدونم مدرکمو دانشگاهایی نظیر المان قبول دارن که بخوام از اونجا پذیرش بگیرم برای کارشناسی ارشد درضمن ناگفتع نمونه معدلمم 15 هستش

تو سفارت المان دیدم برای گرفتن پذیرش نیاز به مدرک b1 المانی هستش به نظرتون از الان شروع کنم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-06-2017, 03:24 PM
(25-06-2017, 07:28 PM)rmansoory نوشته: سلام من دانشجو رشته الکترونیک ناپیوسته در مقطع لیسانس هستم در دانشگاه فنی مهندسی منتظری مشهد 2 ترم دیگه تا گرفتن مدرک کارشناسی دارم میخواستم بدونم مدرکمو دانشگاهایی نظیر المان قبول دارن که بخوام از اونجا پذیرش بگیرم برای کارشناسی ارشد درضمن ناگفتع نمونه معدلمم 15 هستش

تو سفارت المان دیدم برای گرفتن پذیرش نیاز به مدرک b1 المانی هستش به نظرتون از الان شروع کنم
سلام
بله اعتبار دارد
Mashhad (Shahid Mohammad Montazeri) Technical School (aff. with the Min. of Training and Education)
http://anabin.kmk.org/no_cache/filter/in...ionen.html
برای پذیرش به زبان انگلیسی نیازی به B1 نیست.
برای پذیرش به زبان آلمانی به C1 نیاز است.
اگر قصد شما 100% آلمان است، هرچه سریعتر زبان آلمانی را فرابیاموزید زندگی شما راحت‌تر خواهد شد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین ehasn
**
نقل قول

15-07-2017, 01:23 PM
سلام دوستان خسته نباشید ...

من تازه عضو این انجم شدم ، چند تا سوال حیاتی دارم ممنون میشم جواب بدید ...

من دانشجوی ترم 5 مدیریت بازرگانی هستم با معدل 19 + دارنده آیلتس با نمره 8

از ترم 3 واسه کنکور ارشد خودم رو آماده کردم و میتونم رتبه زیر 10 ارشد رو بیارم ...

با این شرایط میتونم تو یکی از دانشگاه های تراز اول آلمان ارشدم رو تحصیل کنم ؟؟؟؟؟

خیلی حیاتیه ، لطفا جواب بدید ...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 70 بعدی »