عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 63 64 65 66 67 68 69 70

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
آفلاین frost
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-10-2018, 12:37 AM
سلام دوستان
بنده به دلیل گرفتن معافیت پزشکی در ترم 6 کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه ازاد انصراف دادم...برای ارشد هوخشوله برنامه دارم (چون تا سه ماه حق بازگشت به دانشگاه و ادامه از همون مقطع رو دارم برای اتمام کارشناسی)...اما به نظرتون با همین مدرک کاردانی که با انصراف اخذ میکنم برای لیسانس هوخشوله اپلای کنم بهتر نیست؟! نیازی به کالجم که نیست...چون به هرحال فکر کنم فرصته لیسانس برای پیشرفت خیلی بیشتره نسبت به ارشد.... از طرفیم اگر با پایه ی ظعیف کارشناسی اینجا برای ارشد اقدام کنم مسلما تحصیل در ارشد المان اسون نخواهد بود...سواله دیگه اینه که ایا لیسانسه هوخشوله هم مثل ارشدش بیشتر عملی محوره یا مثل یونی بیشتر تئوری محور؟!
در اخرم سپاس فراوان!
نقل قول  

آفلاین fatemeh_kh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-01-2019, 03:07 PM
سلام وقت بخیر
میدونم این پست یکم طولانی شده اما من ازتون یه راهنمایی میخواستم.من جولای 2018 وقت سفارت المان گرفتم.اقتصاد خوندم با معدل 15.67  از داشنگاه دولتی.فوق لیسانس و دانشگاه علامه طباطبایی ادامه دادم با معدل 18.13.آیلتس 7 دارم که اکسپایر شده و میتونم 7.5 هم بشم.فقط یه مقاله داخلی در دست چاپ دارم.به نظرتون برای دکترا توی آلمان یه دانشگاه معمولی شانس دارم ؟برای مستر دوم چی؟(سال 96 عم فارغ التخصیل شدم)
ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین رضا زارعی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-04-2019, 11:36 PM
با سلام خدمت اعضای محترم.
بنده فارغ التحصیل ارشد برق از دانشگاه دولتی هستم ک تمایل دارم برای ارشد مجدد اقدام کنم. خرداد 90 مقطع کارشناسی، اسفند 91 سربازی و اسفند 93 مقطع ارشد رو به اتمام رسوندم. با توجه به وضعیت تمکن برنامه برای پذیرش به سال 1400 موکول شده است ک حتما در این سال وقت سفارت و پذیرش در دانشگاه قطعی می شود ک از طرفی تا ان سال مدرک تسداف را بگیرم. اگر مبنا سال فارغ التحصیلی کارشناسی و پایان خدمت جهت محاسبه گپ تحصیلی باشد، از اسفند سال 1391 تا 1400کارشناسی تنها دو ترم سابقه تدریس و یک سال سابقه ی کار با بیمه دارم و از طرفی چون برادرم شرکت داره (در زمینه رشته ی تحصیلیم) میتونم سوری یک برگه پر کنم با مهر و امضا شرکت ولی بیمه رد نشده باشه. از طرفی نمیگن ک شرکت مال برادرته و دور زدین مارو (این موضوع رو اشاره کنم ک در حین تحصیل در دوره ی کارشناسی شرکت داداشم کار میکردم و 6 ماه بیمه برام رد شده و این سابقه رو قبل اینکه گیر بدن بهتر نیست اماده داشته باشم ک بگم ن قبلشم کار میکردم) و الان مشکل من گپ تحصیلیه؟؟
از طرفی من شنیدم ک دانشگاه های المان داره ب سمت پولی شدن میره و میترسم سال 1400 پولی بشن(درست مثل فرانسه ک الان داره برای ورودی ب دانشگاه پول زیاد میگیره).
اگه کسی در این مورد اطلاعات و منابع موسخی داره راهنمایی کنه بیزحمت. ممنون از لطفتون. در پناه حق
نقل قول  

آفلاین mortezarezvani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-07-2019, 11:41 AM
سلام من لیسانس حسابداری دانشگاه ازاد رو دارم معدلمم۱۴/۵۰هست و مدرک A1المان رو دارم بنظرتون شانس پذیرش دارم یانه
نقل قول  

آفلاین abcdmirabcd2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-09-2022, 05:00 PM
دوره تخصص پزشکی در آلمان بصورت رایگان میباشد و متقاضیان باید مدرک زبان آلمانی B1 و یا گواهی 400 ساعت آموزش زبان آلمانی از موسسه گوته و در مرحله بعدی مدرک B2 و یا گواهی 800 ساعت آموزش زبان آلمانی از موسسه گوته را ارائه دهند.
نقل قول  

آفلاین میلی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-03-2023, 01:29 AM
با سلام
از دوستان با تجربه میخواستم در مورد شانس پذیرش در دانشگاه های آلمان و معرفی تعدادی دانشگاه مناسب شرایط خودم بپرسم.
بنده با ۳۱ سال سن، لیسانس مهندسی مکانیک با معدل ۱۵.۱۵ دانشگاه آزاد،‌ ایلتس حداقل ۶.۵ ،
حدود ۵ سال سابقه کار در زمینه کارشناسی قطعات، تعمیرات و عیبیابی، طراحی و تولید قطعات و آشنایی با بخش های موتورهای احتراق داخلی، برق، هیدرولیک و اتوماسیون ماشین آلات،
و سابقه فعالیت پژوهشی
هم در دوران تحصیل(پایان نامه طراحی و تحلیلی نیروگاه سیکل ترکیبی با صدها خط کد نویسی با برنامه ایز و همچنین انجام تحلیل های دینامیک سیالات محاسباتی با انسیس و کدنویسی آن)
و هم در دوران کاری با فعالیت در بخش های R&D و آموزش
چه شانسی میتونم داشته باشم، و همچنین چه رشته و گرایش هایی برای ارشد میتوانم انتخاب کنم که مرتبط به لیسانسم باشه و سفارت نیز ویزا بدهد؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 63 64 65 66 67 68 69 70