عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا

صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 55 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-01-2016, 06:28 AM
(25-01-2016, 09:25 PM)mahta7a نوشته: سلام
من دانشجوی ترم ۸ علوم کامپیوتر امیر کبیرم.معدل کل ام ۱۵.۳.زبان هم چند سال پیش آیلتس ۷.۵ گرفتم و از ۲ سال گذشته اما می دونم مشکل خاصی تو زبان ندارم و با خوندن می تونم نمره ی خیلی خوب بگیرم.اما سوالم اینه که من این هفته انتخاب واحد دانشگاهمه و موندم پروژه بردارم یا نه چون برای ما اجباری نیست اما می خوام اگه تاثیر داره تو پذیرش گرفتنم بردارم.با استادامون صحبت کردم می گن پروژه ی کارشناسی تاثیر خاصی نداره و فقط کار اضافه اس و پروژه تو ارشده که مهمه.اما من بازم شک دارم.حالا می خواستم با توجه به معدلم و این که می خوام برای دانشگاههای آمریکا اپلای کنم ازتون بپرسم که به نظرتون پروژه بردارم یا نه؟

اتفاقا با توجه به معدل شما لازمه. پروژه فرصتیه که باید غنیمت شمرد Smile
در واقع اگر ازش خوب استفاده کنید تبدیل به فرصت میشه.
اما به این نکات حتما توجه کنید:
پروژه رو با استادی بردارید که در دانشکده خوشنام هست. یعنی هم از نظر رتبه علمی بالا باشه و هم اینکه اهل ریکام خوب باشه. بعضا اساتیدی هستن که در ایران معروفن اما برای ریکام سخت گیری بی مورد دارن یا اینکه انقدر مشغله دارن ریکامتون رو دیر میفرستن. تجربه نشون داده اساتیدی که بخشی از تحصیلشون خارج از ایران بودن در ریکام دادن بهترن. 
علاوه بر اینکه استاد مهمه بهتره پروژه در زمینه ای باشه که علاقه دارین تا هم انجام پروژه براتون کمتر سخت باشه و هم اینکه همون زمینه  گرایشی باشه که قصد اپلای دارین.
اگر با صحبت با استاد بتونید با دانشجوی دکترایی همکاری کنید احتمال اینکه مقاله بدین رو بالا میبرین. اما اگر هم مقاله نشد پروژتون ناراحت نشید مهم اینه که در رزومه میتونید به سابقه ریسرچ اشاره کنید که خیلی مهمه. حتی در مکاتبه با اساتید کسانی که به سابقه ریسرچ اشاره می کنن جواب های بیشتری میگیرن.
تنها مقاله من در دوره کارشناسی حاصل پروژم بود. پس حتما پروژه بردارید اما در انتخاب استاد و همکار پروژه (اگر پروژه همراه با کسی بود) خیلی دقت کنید. خیلی Smile

نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-01-2016, 08:52 AM
(27-01-2016, 01:31 AM)afrooz.a نوشته: ممنون از پاسختون. من از جوابتون اینطور برداشت کردم که لاقل برنامه ای که دارم روی پایان نامم باهاش کار میکنم به اون تسلط داشته باشم. واقعیتش اینه نرم افزار مورد استفاده فصل چهارم پایان نامم smart Pls هستش و من هیچ اطلاعاتی دربارش ندارم و تنها قسمت از پایان نامم هست که خودم انجام ندادم.
1_ به نظر شما Pls یاد بگیرم کمکی واسه رزومم میکنه؟
2- بهتره Spss یاد بگیرم یا Pls?
3- یاد گرفتن برنامه هایی مث Matlab خوبه یا بهتره تلاشمو روی دوتا نرم افزار بالا بزارم؟
ممنون از کمک و پاسختون

سلام

1- وقتی در تزتون به نرم افزاری نیاز پیدا کردید، این نشون میده که اون نرم افزار در اون field مفید فایده هست... طبیعتا کسی که CV شماره میخونه و از کم و کیف رشته تون و نرم افزارهای مربوط به این in detail مطلع هست، ارزش اعلان چنین دانشی در CV رو درک خواهد کرد...

2- تفاوت ها رو از اینجا بررسی بفرمایید...

3- matlab به لحاظ computational منبع بزرگی از روش های عددی هست که ممکنه بعضا در موارد بالا پیاده سازی نشده باشه... به علاوه دست شما برای شبیه سازی در matlab خیلی بازتر از دو مورد دیگه هست... پس یادگیری اون به هیچ عنوان خالی از لطف  نیست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-01-2016, 02:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2016, 03:01 PM توسط mona.)
(27-01-2016, 08:52 AM)Matinking نوشته: سلام

1- وقتی در تزتون به نرم افزاری نیاز پیدا کردید، این نشون میده که اون نرم افزار در اون field مفید فایده هست... طبیعتا کسی که CV شماره میخونه و از کم و کیف رشته تون و نرم افزارهای مربوط به این in detail مطلع هست، ارزش اعلان چنین دانشی در CV رو درک خواهد کرد...

2- تفاوت ها رو از اینجا بررسی بفرمایید...

3- matlab به لحاظ computational منبع بزرگی از روش های عددی هست که ممکنه بعضا در موارد بالا پیاده سازی نشده باشه... به علاوه دست شما برای شبیه سازی در matlab خیلی بازتر از دو مورد دیگه هست... پس یادگیری اون به هیچ عنوان خالی از لطف  نیست...

براتون آرزوی موفقیت دارم

سلام،
من هم با نظر دوست گرامی، جناب Matinking کاملا موافقم و پیشنهاد میکنم تا حد امکان، نرم افزارهای مشهور مرتبط با رشته و احتمالا کار پژوهشی خود را یاد بگیرید از جمله متلب .
و همچنین پیشنهاد میکنم حداقل یک زبان برنامه نویسی از جمله C++ یا C# یا پایتون را یاد بگیرید ...
هم برای رزومه و هم برای تز دکتری دانش نرم افزاری و برنامه نویسی کار شما را مخصوصا در انتخاب موضوع با توجه به تواناییهایتان به شدت تسهیل خواهد کرد .
اینکه شما با اساس کار یک نرم افزار (مرتبط با کار پژوهشی و رشته خود) آشنایی داشته باشید بهتر از آن است که تازه موضوع را انتخاب کنید و سپس بخواهید آن نرم افزار را یاد بگیرید . از فرصت ها و زمان های خالی خود نهایت استفاده را ببرید .
اگر سوالی در رابطه با کار تخصصی نرم افزارها داشتید ، دوستان، در صورت اطلاع داشتن ، در فروم زیر شما را راهنمایی خواهند کرد :
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8...8%B5%DB%8C

در مورد زبان های برنامه نویسی نیز میتوانید از فروم زیر استفاده نمایید :
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8...8%B3%DB%8C

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین hedieh_mirhadi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-02-2016, 11:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-02-2016, 11:19 AM توسط hedieh_mirhadi.)
سلام من لسانسم رشته مدیریت گمرک با معدل 15/76 از دانشگاه علوم اقتصادی است و فوق لیسانس مدیریت کارآفرینی گرایش MBA  در دانشگاه خوارزمیخوندم و معدل 17/76 دارم یک مقاله هم در کنفرانس بین المللی دادم یک بار هم آیلتس دادم که 6/5 شدم ولی تاریخش گذشته که دوباره می خوام امتحان بدم و فکر کنم همین حدود بیارم جی آر ای هم دارم می خونم که امتحان بدم میخوام بدونم که شرایط من برای پذیرش با فاند برای دانشگاه های آمریکا چه جوری است ممنون می شم راهنماییم کنین
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-02-2016, 11:00 AM
(15-02-2016, 11:11 AM)hedieh_mirhadi نوشته: سلام من لسانسم رشته مدیریت گمرک با معدل 15/76 از دانشگاه علوم اقتصادی است و فوق لیسانس مدیریت کارآفرینی گرایش MBA  در دانشگاه خوارزمیخوندم و معدل 17/76 دارم یک مقاله هم در کنفرانس بین المللی دادم یک بار هم آیلتس دادم که 6/5 شدم ولی تاریخش گذشته که دوباره می خوام امتحان بدم و فکر کنم همین حدود بیارم جی آر ای هم دارم می خونم که امتحان بدم میخوام بدونم که شرایط من برای پذیرش با فاند برای دانشگاه های آمریکا چه جوری است ممنون می شم راهنماییم کنین

سلام

معدل ها و نمره زبان شما برای رشته های management خیلی رقابتی نیستند...
اولا توصیه می کنم برای نمره GRE بالای 320 تلاش کنید چون بدون اون شاید عملا نشه شانس خیلی بالایی براتون متصور شد...
به علاوه بهتر هست نه تنها در آمریکا، بلکه در اروپا و کانادا هم position های مرتبط رو رصد بفرمایید... چرا که ممکن هست متمرکز شدن روی یک کشور خاص (با رزومه نه چندان چشمگیر شما)، یا اصلا به position بالفعلی منتهی نشه، یا با fund همراه نباشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین hedieh_mirhadi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-02-2016, 12:58 PM
(18-02-2016, 11:00 AM)Matinking نوشته: سلام

معدل ها و نمره زبان شما برای رشته های management خیلی رقابتی نیستند...
اولا توصیه می کنم برای نمره GRE بالای 320 تلاش کنید چون بدون اون شاید عملا نشه شانس خیلی بالایی براتون متصور شد...
به علاوه بهتر هست نه تنها در آمریکا، بلکه در اروپا و کانادا هم position های مرتبط رو رصد بفرمایید... چرا که ممکن هست متمرکز شدن روی یک کشور خاص (با رزومه نه چندان چشمگیر شما)، یا اصلا به position بالفعلی منتهی نشه، یا با fund همراه نباشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
ممنون که جواب دادین چه رزومه ای باید داشته باشم که چشمگیر باشه برای فوق لیسانس فکر می کنم معدل قابل قبولی داشته باشم و مقاله ای که در کنفرانس دادم را می خوام برای ISI هم بفرستم
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-02-2016, 02:29 PM
(18-02-2016, 12:58 PM)hedieh_mirhadi نوشته: ممنون که جواب دادین چه رزومه ای باید داشته باشم که چشمگیر باشه برای فوق لیسانس فکر می کنم معدل قابل قبولی داشته باشم و مقاله ای که در کنفرانس دادم را می خوام برای ISI هم بفرستم

سلام

طبیعتا به جز مقاله و نمرات زبان چیز دیکه ای رو نمی تونید تغییر بدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین SOMAYE1367
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-02-2016, 05:43 PM
سلام
 من فوق لیسانس شهرسازی از دانشگاه شیراز هستم میخواستم بدونم ایا امکانش هست برای دکتری بتونم در رشته محیط زیست ادامه تحصیل بدم . و برای این کار کدوم کشورها مناسب تر هستن برای ادامه تحصیل در رشته محیط زیست
نقل قول  

آفلاین ak.ash
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-02-2016, 06:16 PM
کارشناسی مدیریت بازرگانی
دانشگاه شهید باهنر کرمان
با معدل 16
برای آزمون زبان هنوز اقدام نکردم
اگر بخواهم در مقطع دکتری بورس بگیرم در کدام کشورها رشته ی من شانس بیشتری دارد؟چه آسیایی چه اروپایی اما با رنکینگ مناسب
در مقطع ارشد به مواردی توجه کنم که شانس بورس دکترای بیشتری داشته باشم.هم حدود مقالات وهم معدل وهم سایر؟
آیا اینکه ارشد چه گرایشی را انتخاب کنم تاثیر زیادی بر روی شانس بورسم دارد؟مثلا مدیریت کار آفرینی در مقایسه مدیریت بازاریابی تفاوت زیادی ایجاد می کند؟اساتید چه گرایش هایی را ترجیح میدهند؟
معدل کارشناسی مهم تر است یا ارشد؟آیا دانشگاه هم موثر است؟
با تشکر ا وقت شما و اطلاعات
نقل قول  

آفلاین mahbeigom
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-02-2016, 10:32 PM
با سلام
من این ترم تحصیلی ترم آخرم هست. و میخوام همزمان با به اتمام رساندن کارشناسی، ایلتسم رو هم تیرماه بگیرم. من الان تازه متوجه شدم به ترم پاییز نمی رسم، ولی با این همه آیا هیچ کاری نمیشه کرد؟ با توجه به اینکه ایلتس ندارم؟ و آیا اینقدر تفاوت بین ترم بهار و پاییز هست که از ترم بهار بگذرم و برای پاییز 96 اقدام کنم. با توجه به اینکه واقعا احتیاج به فاند دارم و خودم به تنهایی باید هزینه هام رو پرداخت کنم.

مورد دوم اینکه معدلم بالای 18 هست و از دانشگاه آزاد نجف آباد فارغ التحصیل میشم. میخوام با همکاری یکی از استادانم یه مقاله مروری به زبان انگلیسی بنویسم. قطعا از من وقت میگیره، آیا اصلا می صرفه که وقت بگذارم؟ شانسم چقدر بالا میره؟

مورد سوم اینکه من افغانستانی هستم و ایران زندگی میکنم، اینها بعدا تاثیری نمیگذاره؟ میتونم از ایران اقدام کنم؟ براشون مهم نیست؟

مورد چهارم اینکه من حقیقا می ترسم که اونجا از نظر درسی کم بیارم و نتونم پاس کنم و عقب بیفتم. فکر میکنم که سیستم شب امتحانی که اینطوری بالا اومدم و عملا دانش زیادی ندارم، اونجا مایه دردسرم خواهد شد و در رنج و عذاب درس خوندن خواهم بود. اونایی که رفتن واقعا این براشون مسئله ساز نبوده؟

ممنون میشم که بهم پاسخ بدین.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 55 بعدی »