عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
روژین..
Unregistered
نقل قول

06-01-2019, 12:04 PM
(15-02-2014, 11:47 PM)Babak نوشته:
۱. شما در صورت ازدواج با کسی که شهروند (citizen) امریکاست، ظرف تقریبا سه ماه می‌تونید گرین کارت بگیرید.
۲. شما با ویزای F-1 هم می‌تونید با شهروندان امریکا ازدواج کنید.
۳. موارد این چنینی نسبت زیاده. مساله‌ای که باید در نظر داشته باشید، اینه که شما حتما نباید با کسی که چندین نسل امریکایی هست ازدواج کنید. ازدواج با هر کسی که شهروند امریکا شده، از جمله ایرانیانی که اخیرا شهروند امریکا شده باشند هم شامل این قانون می‌شه و باعث گرفتن گرین کارد خواهد شد.

سلام. این طورم میشه ک یک ایرانی لاتاری قبول شده باشد و امریکا زندگی کند. بعد ی فرد ایرانی بیاد باهاش ازدواج کنه اونم میتونه گرین کارت بگیره و امریکا زندگی کنه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-01-2019, 07:21 PM
(06-01-2019, 12:04 PM)روژین.. نوشته: سلام. این طورم میشه ک یک ایرانی لاتاری قبول شده باشد و امریکا زندگی کند. بعد ی فرد ایرانی بیاد باهاش ازدواج کنه اونم میتونه گرین کارت بگیره و امریکا زندگی کنه؟

ان فرد باید سیتیزن امریکا شده باشه و  یا  حداقل گرین کارت داشته باشه
تازه بعد اون داستان شروع میشه!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-01-2019, 09:14 AM
(06-01-2019, 12:04 PM)روژین.. نوشته: سلام. این طورم میشه ک یک ایرانی لاتاری قبول شده باشد و امریکا زندگی کند. بعد ی فرد ایرانی بیاد باهاش ازدواج کنه اونم میتونه گرین کارت بگیره و امریکا زندگی کنه؟

بله، همسر افرادی که گرین کارت دارند می‌تونند گرین کارت بگیرند، ولی مراحل کارش خیلی طولانی‌تر از شهروندان آمریکاست. قبلا همسر شهروندان آمریکایی حدود ۳ الی ۶ ماه می‌تونستند گرین کارت بگیرند و همسر گرین کارتی‌ها حدود ۲ سال طول می‌کشید، اما اخیرا و بعد از قوانین اخیر ترامپ گرفتن گرین کارت برای ایرانی‌ها خیلی طولانی‌تر و غیرقابل پیش‌بینی شده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-01-2019, 05:36 AM
سلام
من با ویزا f1 دو سال پیش و برای مستر وارد آمریکا شدم.
الان هم یک ترم تا پایان درس فرصت دارم. از یکسال پیش وارد رابطه دوستی با شهروند آمریکایی شدم و تصمیم به ازدواج داریم.
از کجا باید شروع کرد؟ آیا لازمه وکیل بگیریم؟
آیا بعد از ترامپ شرایط این نوع ویزا تغییری کرده؟
آیا سریعا بعد از ازدواج امکان موندن هست؟
تمام اطلاعاتی که در فروم پیداکردم برای ویزای نامزدی بود...میخواستم بدونم چطور باید وارد پروسه گرین کارت شد
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-01-2019, 07:40 AM
کسی نبود جواب ما رو بده؟!Sad
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-01-2019, 09:01 AM
(25-01-2019, 05:36 AM) نوشته: سلام
من با ویزا f1 دو سال پیش و برای مستر وارد آمریکا شدم.
الان هم یک ترم تا پایان درس فرصت دارم. از یکسال پیش وارد رابطه دوستی با شهروند آمریکایی شدم و تصمیم به ازدواج داریم.
از کجا باید شروع کرد؟  آیا لازمه وکیل بگیریم؟
آیا بعد از ترامپ شرایط این نوع ویزا تغییری کرده؟  
آیا سریعا بعد از ازدواج امکان موندن هست؟  
تمام اطلاعاتی که در فروم پیداکردم برای ویزای نامزدی بود...میخواستم بدونم چطور باید وارد پروسه گرین کارت شد

من اطلاعاتم در این زمینه کامل نیست، اما تا حدی که اطلاعات دارم پاسخ می‌دهم. لطفا خودتون بیشتر تحقیق کنید.
شما اگر با شهروند آمریکایی ازدواج کنید، همچنان می‌تونید درخواست گرین کارت کنید و اگر منتظر تغییر وضعیت ویزاتون از f-1 به گرین کارت باشید، می‌تونید به صورت قانونی در آمریکا بمونید. قوانین جدید ترامپ شامل حال افرادی که در آمریکا هستند نمی‌شه، اما اگر شما بعد از انقضای ویزای F-1 و قبل از گرفتن گرین کارت از آمریکا خارج بشید، به خاطر قوانین جدید نمی‌تونید به آمریکا برگردید.
وکیل فکر نمی‌کنم لازم باشه. من افراد زیادی رو دیدم که خودشون اقدام کردند و گرفتند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ana1984
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-03-2019, 11:33 PM
سلام دوستان من منتظر کیس نامبر از ان وی سی هستم . چند تا سوال داشتم که ممنون می شم اگر اطلاعاتی دارید در اختیارم بگذارید. ۱) ایا کسی بوده که با گروه اقای کاملی به عنوان وکیل کار کرده باشه؟ ۲)‌اینکه ایا کسی از شما یک وکیل که کارهای کیس های ازدواجی را برای ایرانیان انجام داده باشه در کلرادو سراغ داره محبت کنه بهم ادرس بده؟ حقیقتش با اقای هاشمی از گروه اقای کاملی در تماس بودم که دودل هستم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-05-2019, 10:37 PM
شرایط ازدواج و مهاجرت به آمریکا با مرد آمریکایی را میخوام بدونم و درضمن من یه دختر16ساله دارم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-05-2019, 03:01 AM
می تونید تاپیک شرایط کلی پرونده های ازدواج و نامزدی رو نگاه کنید:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-م...ریق-ازدواج
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-05-2019, 01:24 AM
سلام من حدود دوساله با خانومم ازدواج کردم که سیتیزن آمریکا هست الانم یکساله که سفارت رفتم و Waiverبهم دادن ولی هنوز خبری نشده می خواستم بپرسم چقدر زمان لازمه تا صدور ویزا ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 بعدی »