عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-07-2018, 07:03 AM
(17-07-2018, 01:38 PM) نوشته: سلام ببخشيد من براى همسرم اقدام كردم هم من سيتيزن هستم و هم دخترمون كيس همسرم الان در Administrative processing هستش حدودا ٥ ماهه ميخواستم بدونم ما چقدر بايد صبر كنيم؟

الان این پروسه حدود ۶ تا ۱۰ ماه طول می‌کشه و برای همسر شما اصطلاحا باید waiver صادر بشه. با توجه به این که دختر شما هم سیتیزن آمریکاست امیدوارم که waiver براشون صادر بشه و بتونند ویزای مهاجرتی رو زودتر بگیرند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Fatima51
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-07-2018, 08:24 AM
درود.وقت بخیر
اکر با ویزای توریستی وارد آمریکابشم و طی چندروز عقدازدواج کنم شرایط برای اخذ ویزای اقامت چگونه است وایا اصلا امکان پذیرهست؟ ایرادواشکالات مسیر چگونه است؟ سپاس ازپاسخگویی شما.
نقل قول  

آفلاین ana1984
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-09-2018, 02:40 PM
سلام 

می شه در رابطه با waiver توضیح بدهید ، من همسرم امریکا هست خیلی نگرانم ممکنه اصلا به من ویزای ازدواجی ندهند؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-09-2018, 02:13 AM
در حال حاضر که به ایرانی ها ویزای توریستی داده نمیشه ولی در هر حال، در صورتی که وارد بشین بعد از ازدواج می تونید برای تبدیل وضعیت اقدام کنید که بسته به شرایط ممکنه حدود یک سال یا بیشتر طول بکشه. در بازه ای که تبدیل وضعیت هنوز انجام نشده میشه به طور جداگانه درخواست مجوز کار یا تحصیل داد.

(30-07-2018, 08:24 AM)Fatima51 نوشته: درود.وقت بخیر
اکر با ویزای توریستی وارد آمریکابشم و طی چندروز عقدازدواج کنم شرایط برای اخذ ویزای اقامت چگونه است وایا اصلا امکان پذیرهست؟ ایرادواشکالات مسیر چگونه است؟ سپاس ازپاسخگویی شما.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

03-12-2018, 10:50 PM
سلام آیا هنوز بادازدواح با فردی که اقامت امریکا دارد می توان مهاجرت کرد و بروم پیش ایشون ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-12-2018, 05:51 AM
در کل متوقف نشده ولی روندش طولانی تر و سخت تر شده. اینطور که به نظر میرسه تا مرحله مصاحبه مطابق روال قبل پیش میره ولی بعد از اون هست که به مشکل میخوره. به این گروه با توجه به اینکه رابطه درجه یک تلقی میشه، معمولا waiver داده میشه. من شخصا خیلی پیگیر اون نبودم که ببینم این waiver ها رو به چه شکل بررسی می کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Beh.ala
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-12-2018, 02:03 PM
با عرض سلام و خسته نباشید 
سوالی که داشتم شاید تکراری باشه ولی به این خاطر مطرحش میکنم که با جدیدترین تغییرات بوجود آمده در قانون مهاجرت امریکا بهم همفکری بدید
بنده با خانومی که سیتیزن امریکاست و پاسپورت امریکایی داره قصد ازدواج داریم می خواستم بدونم ایا با قوانین جدید اصلا امکان رفتن به امریکا برام میسر هست و اگر هست ایا با ویزای نامزدی  اقدام کنیم یا اینکه ایشون دو سه ماه دیگه که دارن میان ایران ازدواج ایرانی کنیم و  از سفارت ترکیه پیگیر شیم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-01-2019, 03:43 AM
همونطور که در بالا اشاره کردم پروسه این پرونده ها به طور کامل قطع نشده ولی طولانی شده و اینطور که به نظر میرسه در مرحله مصاحبه درخواست waiver میشه. پیشتر اینطور بود که پرونده های نامزدی به طور متوسط زودتر ویزا می گرفتند ولی شرایط فرد متقاضی در چند ماه اول در آمریکا از نظر اجازه کار و تحصیل و غیره دشوارتر بود ولی در حال حاضر به نظر میرسه شانس به نتیجه رسیدن پرونده ازدواجی بیشتر باشه. هر چند این فقط یک حدس هست و در حال حاضر با قوانین فعلی نمیشه نظر قطعی داد.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Beh.ala
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-01-2019, 03:58 AM
واقعا مرسی از پاسخگویی خوب و سریعتون
با عرض معذرت یه سوال دیگه داشتم
منظور از waiver چیه؟و اینکه شما تو این مدت که قانون مهاجرتی ترامپ داره اجرا میشه کسی رو دیدین که با ویزای ازدواج یا نامزدی بتونه ویزا گرفته باشه و بیاد امریکا
نقل قول  

فرزین راد
Unregistered
نقل قول

01-01-2019, 11:15 AM
سلام و سپاس
۱) من با ویزای K1 نامزدی وارد امریکا شدم. در مهلت مقرر در امریکا ازدواج کردم. اجازه کار و شماره تامین اجتماعی گرفتم. مدارک برای اخذ گرین کارت تکمیل و ارسال کردم و یازده ماه پس از ورود به امریکا August 2016گرین کارت دریافت کردم. 
۲) قبل از انقضای مدت دو سال گرین کارد برای برداشتن شرط روی کارت موقت و تبدیل آن به کارت دایم ده ساله اقدام کردم و الان منتظرم و CASE را در سایت با شماره رسید چک می‌کنم. اداره مهاجرت و شهروندی امریکاUSCIS نامه‌ای برایم ارسال کرد که در صورت خروج از امریکا برای ورود مجدد این نامه با کارت قبلی که مدت اعتبارش منقضی شده همراهم باشه و به افسر کنترل گذرنامه نشون بدم. 
۳) سوال من این است که جهت اقدام و تکمیل فرمها و ارسال به USCIS برای اخذ پاسپورت امریکا CITIZENSHIP مدت سی ماه از پنج سال که در سایتUSCIS اشاره شده از تاریخ ورود من به خاک امریکا محاسبه میشه یا از تاریخ صدور گرین کارت دو ساله یا از تاریخ ازدواج؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 بعدی »