عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده
آفلاین zahra98
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-12-2016, 10:44 PM
اهان یعنی شما منظورتون اینه که من سعی کنم بورسیه ام رو دانشگاه المان در بیام که رایگان هست درسته ؟؟

ببخشید که این سوال هارو میپرسم ولی واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم مخصوصا در شهر من  زنجانکه هیچ چیزی زیاد در اینجا رایج نیست و اطلاعاتی به ما دانش اموزان حتی معلم ها نمی دهند!!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-12-2016, 11:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-12-2016, 11:15 PM توسط Torkan.)
(03-12-2016, 10:44 PM)zahra98 نوشته: اهان یعنی شما منظورتون اینه که من سعی کنم بورسیه ام رو دانشگاه المان در بیام که رایگان هست درسته ؟؟

ببخشید که این سوال هارو میپرسم ولی واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم مخصوصا در شهر من  زنجانکه هیچ چیزی زیاد در اینجا رایج نیست و اطلاعاتی به ما دانش اموزان حتی معلم ها نمی دهند!!

درود

دانشگاه های المان رایگان هست و بورسی هم نمیدن برای مقاطع لیسانس و حتی فوق. ولی در عوض هزینه نمیگیرن ازتون باید هزینه زندگی رو بدید خودتون اگر قبول بشید.
در مورد اینکه زنجانی هستید کافی است بگم نیما ارکانی حامد (سرچ کنید اگر نمیدونید) از یکی از روستاهای اطراف تبریز بودن پدرش و خودش! همین یک مثال کافی است تا به عمق قضیه پی ببرید. به هیچ وجه قصد ندارم بگم شما راه ایشون و امثالشون رو ادامه بدین. فقط خواستم بگم الان دنیا دنیای مجازیه و اتفاقا بعضی اطلاعات رو دوستان در دورترین نقاط دارن که ممکنه خیلی ها در شهرهای بزرگ نداشته باشن.
اهل امید دادن واهی و ناامید کردن الکی هم نیستم. شما نه میخواهید ارکانی حامد بشوید و نه در جا بزنید. با سرعت ارام سعی کنید در این فروم اطلاعات کسب کنید ببینید برای رشته شما دقیقا چه چیزایی لازمه در کشورای مختلف و جمع بندی کنید ولی من ت وصیه میکنم بیشترفعلا روی درستون متمرکز بشید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Mahsa7069
**
نقل قول

15-05-2017, 03:07 PM
سلام. 
میخواستم بدونم اینکه چه مدت از فارغ التحصیلی گذشته باشه میتونه روی پذیرش و فاند تاثیر داشته باشه؟ من بهمن 95 دفاع کردم فعلا به عنوان TA دارم کار مکینم و یه کنگره ملی و یه کنگره بین المللی دارم . اما مقالم رو هنوز نفرستادم و اینکه تا ریز نمرات و مدرک دانشگاهی هم بیادش طول میکشه . ممنون میشم راهنمایی کنید .
نقل قول  

آفلاین MJ61
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-05-2017, 11:32 AM
دوستان سلام خسته نباشید
دوستان یه سوالی برام پیش اومده.
بنده دانشجوی دوره لیسانسم.دوستان بحثی در مورد معدل این دوره کردند که برام سوالی پیش اومد.
من نهایتا بتونم از دوره لیسانسم معدل 15 به بالا بگیرم.
ولی سطح زبان انگیلیسیم خوبه.
می تونم برای زبان آلمانی هم اقدام کنم و به یه جایی برسونمش
و اینکه دانشجوی مواد و متالورژی هستم.
در مورد مقاله دادن هم همونطور که دوستان گفتن برا مقطع من زیاد راحت نیست و تا حالا تجربه خاصی نداشتم توش.
اعتبار دانشگاهمم بد نیست.
کاری که من می خوام بکنم اینه که می خوام مدرک بین المللی مرتبط به رشته آی تی هم بگیرم(مدارک مرتبط به شرکت سیسکو...)
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که اگر بخوام برای ارشد یه دانشگاه خارج از کشور اقدام بکنم,چقدر می تونه این مدرک های زبان و این مدرک آی تی که به رشته خودم ربطی نداره, بهم برای گرفتن پذیرش در مقطع ارشد با فاند کمک بکنه؟
ممنون میشم کمک کنید
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

16-05-2017, 03:39 PM
(15-05-2017, 03:07 PM)Mahsa7069 نوشته: سلام. 
میخواستم بدونم اینکه چه مدت از فارغ التحصیلی گذشته باشه میتونه روی پذیرش و فاند تاثیر داشته باشه؟ من بهمن 95 دفاع کردم فعلا به عنوان TA دارم کار مکینم و یه کنگره ملی و یه کنگره بین المللی دارم . اما مقالم رو هنوز نفرستادم و اینکه تا ریز نمرات و مدرک دانشگاهی هم بیادش طول میکشه . ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام
ایده‌آل‌ترین حالت این هستش که هیچ وقفه‌ای میان اپلای و فارغ‌التحصیلی نباشد اما بعضی کارهای از دست شما خارج است و فکر به این موضوع هیچ فایده‌ای ندارد، افراد با تاخیر 3 ساله هم توانسته‌اند پذیرش با فاند دریافت کنند، البته رزومه بسیار خوبی داشته‌اند.
شما بیشتر بر روی امتحانات زبان، تماس با اساتید و درصورت امکان چاپ مقاله ISI تمرکز کنید تا اپلای موفقی داشته باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

16-05-2017, 03:44 PM
(16-05-2017, 11:32 AM)MJ61 نوشته: دوستان سلام خسته نباشید
دوستان یه سوالی برام پیش اومده.
بنده دانشجوی دوره لیسانسم.دوستان بحثی در مورد معدل این دوره کردند که برام سوالی پیش اومد.
من نهایتا بتونم از دوره لیسانسم معدل 15 به بالا بگیرم.
ولی سطح زبان انگیلیسیم خوبه.
می تونم برای زبان آلمانی هم اقدام کنم و به یه جایی برسونمش
و اینکه دانشجوی مواد و متالورژی هستم.
در مورد مقاله دادن هم همونطور که دوستان گفتن برا مقطع من زیاد راحت نیست و تا حالا تجربه خاصی نداشتم توش.
اعتبار دانشگاهمم بد نیست.
کاری که من می خوام بکنم اینه که می خوام مدرک بین المللی مرتبط به رشته آی تی هم بگیرم(مدارک مرتبط به شرکت سیسکو...)
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که اگر بخوام برای ارشد یه دانشگاه خارج از کشور اقدام بکنم,چقدر می تونه این مدرک های زبان و این مدرک آی تی که به رشته خودم ربطی نداره, بهم برای گرفتن پذیرش در مقطع ارشد با فاند کمک بکنه؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام
مدارک بین المللی فقط رزومه شما را کمی تقویت می‌کند و هیچ نقش اساسی در اپلای ایفا نمی‌کند.
حداقل معدل 15 لیسانس از پیش نیازهای اپلای در بیشتر دانشگاه‌های کانادا و آمریکا است.
در ارتباط با زبان آلمانی هم مدرک C1 مورد نیاز است و پایین تر از این مدرک کاربرد خاصی نخواهد داشت.
ارشد با فاند در آلمان بسیار سخت به دست می‌آید.
مدرک آی‌تی را کنار بگذارید و بیشتر بر روی معدل، نمره ی IELTS یا TOEFL و مقاله خود تمرکز کنید تا اپلای موفقی در پیش داشته باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین mary-afr
**
نقل قول

17-06-2017, 07:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2017, 07:37 PM توسط mary-afr.)
سلام . 
من لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه یزد با معدل 15/76 دارم . ازدواج کردم . سطح زبانم بد نیس. قصد تحصیل ارشد بازاریابی در یزد رو دارم که سعی می کنم معدل بالای 17 بگیرم . سطح زبانم خوبه و از الان شروع به خوندن برای تافل و آیلتس و جی مت کردم . اگر نمره ی خوبی در اونها با توجه به اینکه زبانم خوبه بگیرم . آیا شانسی در دانشگاه تورنتو یا ونکوور در رشته های مدیریتی و بازاریابی در مقطع دکترا به صورت فول فاند خواهم داشت؟ بیشتر بهم میگن فایده ای نداره و ناامیدم می کنن. قصد دارم که بعد از درسم همونجا کار کنم و بتونم اقامت بگیرم و سیتیزن بشم که میگن بازارکار این رشته ها در کانادا خو نیس. این حرفها تا چه حدی صحیح هست. مقاله ندارم ولی حتما در مقطع ارشد خواهم نوشت.ممنون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-06-2017, 12:17 PM
(17-06-2017, 07:35 PM)mary-afr نوشته: سلام . 
من لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه یزد با معدل 15/76 دارم . ازدواج کردم . سطح زبانم بد نیس. قصد تحصیل ارشد بازاریابی در یزد رو دارم که سعی می کنم معدل بالای 17 بگیرم . سطح زبانم خوبه و از الان شروع به خوندن برای تافل و آیلتس و جی مت کردم . اگر نمره ی خوبی در اونها با توجه به اینکه زبانم خوبه بگیرم . آیا شانسی در دانشگاه تورنتو یا ونکوور در رشته های مدیریتی و بازاریابی در مقطع دکترا به صورت فول فاند خواهم داشت؟ بیشتر بهم میگن فایده ای نداره و ناامیدم می کنن. قصد دارم که بعد از درسم همونجا کار کنم و بتونم اقامت بگیرم و سیتیزن بشم که میگن بازارکار این رشته ها در کانادا خو نیس. این حرفها تا چه حدی صحیح هست. مقاله ندارم ولی حتما در مقطع ارشد خواهم نوشت.ممنون
سلام
نیازی به تافل و آیلتس با هم نیست، از بین این دو یکی را انتخاب کنید و برای کسب نمره بالا در آن تلاش کنید.
با شرایط حال حاضر خیر، به نظر من بدون مقاله ISI امید زیادی به این موضوع نخواهد بود.
در مقطع دکتری معمولا فاند در نظر گرفته شده است.
برای اطلاع از وجود یا عدم وجود موقعیت شغلی باید در وب سایت‌های کانادایی به دنبال آن باشید، هرچند 2 سال از تحصیل شما باقی مانده است، 2 سال هم مقطع دکتری زمان نیاز دارد، در بهترین حالت ممکن شما 4 سال دیگر وارد حوزه کاری در کانادا خواهید شد که پیش بیینی این زمان کار آسانی نیست اما برای بهترین ها همیشه کار وجود دارد. صرف فارغالتحصیل شدن حتی از بهترین دانشگاه‌ها نیز هیچ شغلی به صورت خودکار برای شما در نظر گرفته نمی‌شود.
محک
نقل قول  

آفلاین mary-afr
**
نقل قول

18-06-2017, 01:50 PM
(18-06-2017, 12:17 PM)automotive نوشته: سلام
نیازی به تافل و آیلتس با هم نیست، از بین این دو یکی را انتخاب کنید و برای کسب نمره بالا در آن تلاش کنید.
با شرایط حال حاضر خیر، به نظر من بدون مقاله ISI امید زیادی به این موضوع نخواهد بود.
در مقطع دکتری معمولا فاند در نظر گرفته شده است.
برای اطلاع از وجود یا عدم وجود موقعیت شغلی باید در وب سایت‌های کانادایی به دنبال آن باشید، هرچند 2 سال از تحصیل شما باقی مانده است، 2 سال هم مقطع دکتری زمان نیاز دارد، در بهترین حالت ممکن شما 4 سال دیگر وارد حوزه کاری در کانادا خواهید شد که پیش بیینی این زمان کار آسانی نیست اما برای بهترین ها همیشه کار وجود دارد. صرف فارغالتحصیل شدن حتی از بهترین دانشگاه‌ها نیز هیچ شغلی به صورت خودکار برای شما در نظر گرفته نمی‌شود.

از توضیح شما ممنونم 
به نظرتون از بین تافل و ایلتس کدوم برای دانشگاه های کانادا بهتره ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

19-06-2017, 03:38 AM
(18-06-2017, 01:50 PM)mary-afr نوشته: از توضیح شما ممنونم 
به نظرتون از بین تافل و ایلتس کدوم برای دانشگاه های کانادا بهتره ؟

خواهش می‌کنم.
هر کدام که راحت‌تر هستید و نمره بهتری در آن کسب می‌کنید را انتخاب کنید. موضوع انتخاب بین IELTS و TOEFL  را مطالعه کنید.
به طور کلی برای کارهای اقامت باید در آزمون آیلتس جنرال شرکت کنید و با نمره تافل نمی‌توان اقامت دریافت کرد، اما به دلیل فاصله زمانی طولانی میان آزمون تافل یا آیلتس آکادمیک و موضوع اقامت (که منجر به ابطال نمره شما می‌شود)، معمولا نیاز هستش که شما در آزمون آیلتس جنرال شرکت کنید.
پس انتخاب خود را بر این اساس قرار ندهید، اگر خودخوان هستید به نظر من تافل بسیار مناسب‌تر از آیلتس است، اگر نیاز به کلاس و استاد دارید، کلاس‌های آیلتس به مراتب بهتر و دقیق‌تر از تافل هستند و مزیت بزرگ آن‌ها این است که معمولا هر ماه بدون استثنا برگذار می‌شوند و همانند تافل به ماه‌ها زمان برای انتظار شروع کلاس‌ها نیازی نیست.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 12-05-2025، 02:49 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی