عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 47 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-02-2014, 10:00 PM
(20-02-2014, 09:07 PM)'llvll.asoud' نوشته:
ممنون رضا جان.
یه سوال برام پیش میاد که بلاخره دوستانی که شرایط رو بررسی میکنن و اینجا مثلا دوستانو راهنمایی میکنن شرایط رو براساس گرفتن فول فاند میگن یا کلا فاند؟
منظورم اینه شاید یکی شرایط درسی و معدل تحقیق و نمره زبانش طوری باشه که واسه گرفتن فول فاند زیاد شانس نداشته باشه ولی برای کرفتن بقیه فاند ها شانس داشته باشه.میخوام بدونم این راهنمایی هایی که میکنید مربوط به فول فانده یا کلا با این فرض که بهش فاند تعلق بگیره یا نه جواب داده میشه.
میخواستم اگه یه فردی فول فاند نگیره چه مشکلات و سختی هایی میتونه متحمل بشه؟
مثلا میخوام بدونم یه دانشگاه با رنک پایین تر و فول فاند بهتره یا یه دانشگاه با رنک ممتازتر و تاپ تر ولی با فاند کم
من معمولاً فول فاند در نظرمه، و فک می‌کنم در مورد دوستان هم بیشتر همینطوره. واقعیت اینه که یک این بحث بستگی به کشوری که می‌رین داره، مثلاً اگه به اون کشور‌های اروپایی برین که تحصیل رایگانه، خب یه فاند نصفه نیمه هم داشته باشین، تا حدی کارتون رو راه می‌ندازه و با پشتوانه مالی متوسطی هم می‌تونین اون بخشی از هزینه زندگیتون که فاندتون پوشش نمی‌ده رو بدین. در مورد کانادا خب هزینه شهریه دانشگاه رو هم دارین، ولی شهریه معمولاً خیلی کمتر از آمریکاست و باز با یه فاند نصفه و نیمه و کار کردن خارج از دانشگاه، که تو کانادا می‌شه کار کرد، شاید بشه یه جور جمعش کرد. در مورد آمریکا قضیه فرق می‌کنه، معمولاً سیستم اینطوره که اگه TA یا RA بشین شهریه دانشگاه رو هم لازم نیست بدین، یعنی علاوه بر پولی که بهتون می‌دن برای زندگی، شهریه رو لازم نیست بدین که مورد خیلی مهمیه، حالا اگه نصفه باشه اون TA یا RAتون، باز معمولاً نصف شهریه دانشگاه می‌پره و نصفش رو باید بدین و با متوسط آمریکا، همون نصف شهریه، یعنی مثلاً 15 هزار دلار، که از هزینه زندگی باز بیشتره و مبلغ زیادیه.
اینکه کدوم بهتره، دانشگاه پایین‌تر فول فاند یا بالاتر با فاند نصفه هم خیلی موضوع شخصی و متفاوتیه تو شرایط مختلف. بسته به این که توانایی مالی بدون فاند رفتن رو دارین یا نه، و اینکه بعدش چیکار می‌خواین بکنین. اگر تصمیم به کار تو دانشگاه به عنوان استاد دارین، شاید رفتن به دانشگاه خوب ارزشش رو داشته باشه، ولی اگه قرار باشه کار غیر آکادمیک  کنین، دانشگاه اونقدرها مهم نیست، یا ماکزیمم تو اولین کاری که  می‌خواین بگیرین ممکنه یکم تاثیر داشته باشه، بعد از اون دیگه تاثیر چندانی نداره.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-02-2014, 01:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-02-2014, 01:19 AM توسط Simon2007.)
(20-02-2014, 08:52 PM)'reza_1st' نوشته:
سایمون جان، یه سوالی ازت دارم در مورد می‌نیمم معدل، یعنی واقعیت اینه که اینجا بیشتر دوستان مثل موردی که شما گفتی این بالا، می‌گن که می‌نیمم معدل یه تاثیر 0 و 1 داره و اگه می‌نیمم معدل رو ندارین اصلاً اپلای نکنید. ولی این مورد با مشاهدات من که البته و محدود و غیرقابل استناد به خاطر تعداد کمشه مطابقت نداره. واقعیت اینه که ما یه گروه حدود 10 نفره بودیم که همه معدل لیسانس خوبی نداشتیم. عموماً 13 و یکی  دوتا هم 14. الان هم بجز یه نفر بقیه پذیرش گرفتن از یه رنج گسترده از دانشگاه‌ها از نظر رتبه دانشگاه و عموماً با فاند. تقریباً هیچ کدوم می‌نیمم معدل رو نداشتن. البته بعد از فوق پذیرش گرفتن، و معدل‌های فوق بد نبوده. سوالم اینه که شما که نمونه‌های خیلی بیشتر دیدی و تجربه‌ت بیشتره، اینو بذارم پای شانس و داده پرته کلاً یا اینکه اینقد هم مسئله صفر و یک نیست؟
یه تجربه‌ای رو هم به دوستمون مسعود بگم که اگر بدون فاند برین، احتمال فاند گرفتن اونجا واقعاً زیاده ولی به هرحال ریسک جور نشدنش هم هست، ولی کار کردن معمولاً جوابگو نیست تو آمریکا برا تامین هزینه دانشگاه. هزینه زندگی رو راحت می‌شه از کار تو  دانشگاه درآورد، ولی شهریه دانشگاه تقریباً شدنی نیست، بنا بر این روش حساب نکنید، یه کمک خرج هست، ولی کل هزینه رو نمی‌شه با کار کردن جور کرد. یه راه دیگه که هست، وام‌های دانشجوییه به دانشجوی اینترنشنال می‌دن، ولی باید یه آشنا که تابعیت آمریکایی داره ضمانتتون رو بکنه، شرایطش خوبه و شدنیه، ولی باید یه آشنا داشته باشین برای ضمانت.

سلام 
در مورد مينيمم معدل تا جاييكه ميدونم مثل توصيه نامه كه وقتي ميگن 3 تا، 2 تا بفرستيد مدارك نقص ميخوره و يكراست راهيه بايگاني ميشه بجاي دپارتمان ، بايد در اين حد مهم باشه. اما حق با شماست در اين همه دانشگاه حدود 4000 تا و اين 52 ايالت، رنك هاي خاص ، سطوح علمي متفاوت ، قدرت كميته، توصيه ي استادي كه شما رو خواسته، و و و .... هزاران ورودي ديگه ميتونه اين قانون صفر و يك رو با انعطاف بيشتري روبرو كنه. اينه كه شما و دوستان ميبينيد با وجود عدم Meet ‌كردن مينيمم شانش با برخي همراه بوده. 
يك مثال كوچيك : 
امسال شما براي جايي اپلاي كنيد كه مينيمم رو B‌زده و شما مثلا C داريد. طبق تجربه اگر با دانشگاه تماس بگيريد و بپرسيد من اپلاي كنم يا خير بهتون ميگن متاسفانه شما شرايط رو نداريد و ما توصيه نميكنيم اما يك " نه" محكم بهتون نميگن و آخر حرفشون مثلا ميتونه اينطوري باشه كه شما اگر اپلاي كرديد هم Welcome‌ حالا با توجه به نوشته هاي سايت دانشگاه هر كي اقدام كرده B به بالاست. خوب زماني كه متقاضي زياد ميشه شما رو به احتمال قوي بازي نميدن و بين همون ها بررسي صورت ميگيره. حالا فرض كه تعداد كمي اپلاي كنند يا تعدادي كه شرايط شما رو دارند بيش از كساني باشند كه Eligible بودند. اينبار ممكنه دانشگاه از قانون خودش كوتاه بياد و شما رو هم بررسي كنه. يا اصلا يك استادي از شما خوشش اومده تو كميته قوي ظاهر ميشه و ميگه اين مقدار معدل كه نداره مهم نيست و من ايشون رو ميخوام. و خيلي شرايط خاص كه ممكنه اتفاق بيوفته و شانس به شخص رو كنه و پذيرش بگيريد. 
اما صحبت اينه كه تمام اينها اسمشون استثنا هست. 
من خودم از دو دانشگاه صراحتا جوابي داشتم كه معدل شما اوني نبود كه ما ميخواهيم و ما اصلا زحمت نكشيديم مدارك رو به دپارتمان بديم. خيلي دردناكه كه با تكيه بر سايت WES‌و قسمت رايگانش معدل حساب كني و به خيال خودت مينيمم رو داشته باشي اما بعد بفهمي با محاسبات دانشگاه كمتر بوده و كلي هزينه اين وسط از بين بره براي يك عدم اطلاع شما. 
با تمام اين اوصاف من هرگز به دوستان استثنا رو نميتونم توصيه كنم و اونچه قانون و رسميت داره رو ميگم. چون همين فرد اگر در پي صحبت من بدون تحقيق بره براي جايي اقدام كنه كه معدل بالاتري ميخواد ، و نهايتا ضرر كنه كي مسئوله؟ من ميتونم به اين شخص كمكي كنم؟ من اعتقاد دارم من راه درست رو ميگم حالا اين دوست گرامي اگر رفت و اقدام كرد و سر پكيجش همون بلايي اومد كه ماحصلش چند ماه تلاش و سوخت 700-800 هزارتومن بود با تصميم خودش اينكار رو كرده باشه نه با راهنمايي من كه بر پايه ي استثناها استواره. من اجازه ندارم فراقانون توصيه كنم. من توصيه ميكنم قانون نوشته شده ميگه مينيمم رو نداري اقدام نكن. حالا اگر شما اقدام كردي نتيجه گرفتي چه بهتر و چه شيرين اما اگر اقدام كردي و نتيجه نداد من رو حداقل مقصر ندوني. 
اميدوارم توضيحاتم كافي بوده باشه. [img]images/smilies/smile.gif[/img]كسي صحت مطالب ما رو اينجا كنترل نميكنه اما ما در قبال وجدانمون و كاربراني كه قراره به حرفهاي ما اعتماد كنند مسئوليم.
شادزي

%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-02-2014, 02:27 AM
(20-02-2014, 08:52 PM)'reza_1st' نوشته:
سایمون جان، یه سوالی ازت دارم در مورد می‌نیمم معدل، یعنی واقعیت اینه که اینجا بیشتر دوستان مثل موردی که شما گفتی این بالا، می‌گن که می‌نیمم معدل یه تاثیر 0 و 1 داره و اگه می‌نیمم معدل رو ندارین اصلاً اپلای نکنید. ولی این مورد با مشاهدات من که البته و محدود و غیرقابل استناد به خاطر تعداد کمشه مطابقت نداره. واقعیت اینه که ما یه گروه حدود 10 نفره بودیم که همه معدل لیسانس خوبی نداشتیم. عموماً 13 و یکی  دوتا هم 14. الان هم بجز یه نفر بقیه پذیرش گرفتن از یه رنج گسترده از دانشگاه‌ها از نظر رتبه دانشگاه و عموماً با فاند. تقریباً هیچ کدوم می‌نیمم معدل رو نداشتن. البته بعد از فوق پذیرش گرفتن، و معدل‌های فوق بد نبوده. سوالم اینه که شما که نمونه‌های خیلی بیشتر دیدی و تجربه‌ت بیشتره، اینو بذارم پای شانس و داده پرته کلاً یا اینکه اینقد هم مسئله صفر و یک نیست؟
یه تجربه‌ای رو هم به دوستمون مسعود بگم که اگر بدون فاند برین، احتمال فاند گرفتن اونجا واقعاً زیاده ولی به هرحال ریسک جور نشدنش هم هست، ولی کار کردن معمولاً جوابگو نیست تو آمریکا برا تامین هزینه دانشگاه. هزینه زندگی رو راحت می‌شه از کار تو  دانشگاه درآورد، ولی شهریه دانشگاه تقریباً شدنی نیست، بنا بر این روش حساب نکنید، یه کمک خرج هست، ولی کل هزینه رو نمی‌شه با کار کردن جور کرد. یه راه دیگه که هست، وام‌های دانشجوییه به دانشجوی اینترنشنال می‌دن، ولی باید یه آشنا که تابعیت آمریکایی داره ضمانتتون رو بکنه، شرایطش خوبه و شدنیه، ولی باید یه آشنا داشته باشین برای ضمانت.

من یک تجربه سر این قضیه دارم. یک دانشگاه را یادم میاد که می خواستم اپلای کنم. نوشته بود مینیمم معدل 3.3 از 4 که می شه 16.5. من هم معدل لیسانسم کمی کم تر از 3.3 میشد. اما معدل فوقم بالا بود خیلی. من دقیق ایمیل زدم و اینو پرسیدم. تو ایمیل نوشته بودم که من لیسانسم کمتر از مینیمم شماست. اما معدل خیلی بالایی تو فوق دارم. معدل دو سال آخر لیسانسم هم بالا بود. نوشتم اگر اپلای کنم شما مدارک من را بررسی می کنید یا اصلا حتی بررسی نمی شه و اپلای فقط پول هدر دادنه؟ این جمله پول هدر دادنه را دقیق نوشته بودم. جواب یک جمله بود. لطفا اپلای کنید!  
نقل قول  

آفلاین llvll.asoud
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-02-2014, 10:30 AM
(21-02-2014, 02:27 AM)'nt_sunshine' نوشته:
من یک تجربه سر این قضیه دارم. یک دانشگاه را یادم میاد که می خواستم اپلای کنم. نوشته بود مینیمم معدل 3.3 از 4 که می شه 16.5. من هم معدل لیسانسم کمی کم تر از 3.3 میشد. اما معدل فوقم بالا بود خیلی. من دقیق ایمیل زدم و اینو پرسیدم. تو ایمیل نوشته بودم که من لیسانسم کمتر از مینیمم شماست. اما معدل خیلی بالایی تو فوق دارم. معدل دو سال آخر لیسانسم هم بالا بود. نوشتم اگر اپلای کنم شما مدارک من را بررسی می کنید یا اصلا حتی بررسی نمی شه و اپلای فقط پول هدر دادنه؟ این جمله پول هدر دادنه را دقیق نوشته بودم. جواب یک جمله بود. لطفا اپلای کنید!  

دقیقا شما به کجا ایمیل زدید؟به استاد؟
میتونم بپرسم معدل لیسانس شما چقدر بوده؟ فکر میکنید اینکه گفتن اپلای کنید بخاطر معدل بالای ارشدتون بوده یا معدل دوسال آخر کارشناسیتون؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

21-02-2014, 01:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-02-2014, 02:04 PM توسط Torkan.)
(21-02-2014, 02:27 AM)'nt_sunshine' نوشته:

دوست عزیز ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربیات
منتهی من دو چیز رو عرض کنم:
اولا به نظر من سیاست دانشگاهها متفاوت از همدیگر هستش و اینکه یه دانشگاهی یه چیزی رو در یه ایالت بگه حتی نمیشه تعمیم داد به دانشگاه و دانشکده دیگر در همان ایالت و یا سایر ایالات ها. مثلا سیاست دانشگاههای top ممکنه متفاوت باشه با دانشگاههای دیگه.
از نتایج پذیرش هم (اگر البته درصد بگیریم که بعضی هاش درسته بعضی هاش نه) مشخص هستش که اندکی از افراد معدلشون خیلی کم بوده در حد 13 ولی با کمال تعجب از top 20 هم پذیرش. اون هم دلیلش این بوده که آنقدر مقاله پر و پیمون به قولی داشتن و نمره جی ارای خوب و زبان خوبی داشتن که این کمبود معدل به چشم نیومده(مثل مثالی که خود شما زدید)... و یا واسه یه استاد مهم نیست طرف معدلش چنده و فقط دنبال اینه که بدونه دانشجو تا چه حد توان تحقیقاتی داره برش داره و دانشکده رو مجاب کنه اکسپت کنن و اینجور مسایل.
ولی سوال من اینه که:
آیا جمله """لطفا اپلای کنید""" به منزله قطعی پذیرش هست و به قول خودتون هزینه هدر ندادن؟!!
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-02-2014, 02:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-02-2014, 02:02 PM توسط blur.)
اگر از دانشگاه سوال کنید، معمولا میگن اپلای کنید. من پارسال چنین سوالی رو در مورد نمره GRE پرسیدم از یک دانشگاهی که مینی مم بالاتری از نمره من داشت و اون گفت اپلای کن و کل پکیج بررسی میشه. من رفتم دیدم نمرات GRE ادمیت شده های پارسال کلی هم از مینی مم دانشگاه بالاتر بوده! فکر نکنم اونا از تعداد بیشتر اپلیکنت بدشون بیاد. بخصوص جاهایی که فی هم دارن! من این که مینی مم رو تو یک آپشن waive میکنن رو بعضا در حالاتی دیدم که استادی به شدت دانشجو رو ساپورت کنه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

21-02-2014, 02:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-02-2014, 02:41 PM توسط فرید.)
من چون خودم همه نمراتم زیر مینیمم اکثر دانشگاه است بخاطر همین مجبورم به همه ایمیل بزنم که می تونم اپلای کنم یا نه [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]. دانشگاه امریکا و کانادا کاملا داستانشون فرق میکنه. کانادا اکثرا می گن حتی اگر 1 نمره تو تافل مثلا نمرتون کمتر باشه ریجکت می شوید. در مورد امریکا یک مقدار قضیه فرق میکنه. خیلی از دانشگاه ها رو مینمم ها تاکید نمی کنند. یک مقداری اگر پایین تر باشه ولی تو قسمت های دیگه قوی باشه باز هم پرونده بررسی میشه. ولی در مورد ایمیل زدن واقعیت اینه بعضی زمانها خیلی سرشون شلوغ و فقط یک تمپلت برای همه می فرستن (حتی شده ایمیل نامربوط هم به من زدن که واقعا ادم نمیدونه چی بگه [img]images/smilies/huh.gif[/img])   ولی اینکه یک نفر نقطه مثبتی توی رزومش نداره و یک قسمت هم زیر مینمم دانشگاه است قاعدتا شانس گرفتن پذیرشش خیلی نخواهد بود که نتیجه گیری بشه که پروندش اصلا بررسی نشده.  
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-02-2014, 06:23 PM
خوب من یک جواب کلی به دوستان بدم.
من الان آمریکام و دارم دومین فوق لیسانسم را می گیرم. چون دانشگاه من این اجازه را می ده که من با اینکه یک بار فوق گرفتم دوباره قسمتی از کار دکترام را به عنوان فوق لیسانس دفاع کنم. چند وقت پیش که استادم پیشتهاد داد که دوباره دفاع کنم، به سرم زد برای یک دانشگاه اپلای کنم و دانشگاه را عوض کنم به دلایل شخصی. با استاد راهنمام صمیمی هستم و قبول کرد که منو ساپورت کنه. پس می خوام بگم توصیه نامه قوی دارم از یک استاد راهنما. معدل کنونی من هم 3.95 از 4 هستش اما معدل لیسانس می شد 3.2 که کمتر از 3.3 بود. حالا سیستم دانشگاهی که اپلای کردم هم خیلی جالبه. این دانشگاه اول میاد دانشجو ها را از نظر مینیمم ها بررسی می کنه و هر کس که قبول شد پرونده اش را آنلاین می کنن واسه استادها. استادها بین applicant ها سرچ می کنن اونی را که دوست دارن انتخاب می کنن. سیستم جدیدیه به نظر من. تو دانشگاه های دیگه مثلا همین دانشگاهی که هستم اینو ندیدم. اما من به همین مسئول admission office که پرونده ها را آنلاین می کنه ایمیل زدم که گفت اپلای کن و الان هم به قولی الوعده وفا. پرونده ام آنلاین شده واسه استادها. اما معلوم نیست استادی منو بگیره یا نه. چون ناگهانی تصمیم به اپلای گرفته بودم و با استادها تماس نگرفته بودم. تیری بود در تاریکی که انداختم. خودم فکر می کنم چون مدرک از دانشگاه خوبی تو آمریکا با معدل بالا دارم می گیرم باعث شد که این مینیمم waive بشه.
با اون دوستمون هم موافقم که می گن بعضی دانشگاه ها خیلی گیر هستند سر مینیمم ها و بعضی نه. اصلا دانشگاه های آمریکا از هیچ قانون مشترکی تبعیت نمی کنن. حتی مسئولین یک دانشگاه عوض می شن سیاست دانشگاه عوض می شه. به هر حال اینکه تجربه مو گفتم واسه این بود که معتقدم معدل واقعا صفر و یکی نیست واسه خیلی دانشگاه ها و معتقد نیستم فقط برای اینکه می خوان دانشجوهای بیشتری اپلای کنن بگن اپلای کن. راستش را بخواید آمریکایی ها اینجوری نیستن. خنگ هستند و خیلی اشتباه می کنن تو کارهای اداری. اما واسه اینکه پولتو بگیرن بهت دروغی نمی گن اپلای کن.   
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

23-02-2014, 04:23 AM
(23-02-2014, 03:42 AM)'hamid bgh' نوشته: سلام دوستان 
من ترم 2 ارشد عمرانم . معدل کارشناسیم 14.48 و الان معدلم 16.5 . زبانم ضعیف به نظرشما میشه تو یک سال به تافل و جی ار ای رسید . و اصلا با این شرایط برا دکترا تو امریکا بهم  پذیرش و فاند میدن .
مرسی

سلام دوست عزیز

گرفتن پذیرش به عوامل مختلفی بستگی داره که یکی از اونها معدل هست. یک عامل مهم دیگه هم نمرات زبان هست. ولی به طور معمول برای آمریکا و کانادا شما باید استادی پیدا کنید که زمینه تحقیقاتی اون به شما نزدیک باشه. در این صورت شانس پذیرش شما خیلی بالاتر خواهد بود. 
برای اطلاعات بیشتر در مورد آزمون جی آر ای مراجعه کنید به این انجمن. یک سال مدت زمان مناسبی هست اگه که شما وقت بذارین و بخونین. منابع خیلی زیادی هم وجود داره در همین فروم. 
در صورتی که مایل هستین در مورد شانس پذیرشتون بدونین میتونین رزومه کاملترتون رو در این تاپیک قرار بدین تا دوستان مطلع نظر بدن. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین ah1cobra
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-03-2014, 09:45 AM
با سلام

چه پارامترهایی در گرفتن فاند موثراند؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 47 بعدی »