عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 47 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین اطلسی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-07-2014, 09:33 AM
سلام.یعنی شما به من پیشنهاد می کنید یک فوق لیسانس دیگه بگیرم که معدلم رو ببرم بالای 17؟ آخه GRE آمریکا می خواد.استرالیا نمی خواد که!!! GRE سخته فوقش هم بگیرم به درد استرالیا نمی خوره!! .می شه راهنماییم کنید؟ چی کار کنم که شانسم زیاد یاشه؟ آخه خیلی سختی کشیدم.معدل کم هم واسه این بود که رشتمو دوست نداشتم و همه فکر می کردن من شیمی هستم و ... داستان داره... اما پژوهشم قویه.کار رو ول نمی کنم.واسه gre راهنماییم می کنید؟ باید دقیقا چی کار کنم؟!! با خودم می گم کلا ول کنم فایده نداره.اما امید الکی هم نمی خوام.ممنون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

04-07-2014, 11:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-07-2014, 11:51 AM توسط saaaaam.)
(04-07-2014, 09:33 AM)'اطلسی' نوشته: سلام.یعنی شما به من پیشنهاد می کنید یک فوق لیسانس دیگه بگیرم که معدلم رو ببرم بالای 17؟ آخه GRE آمریکا می خواد.استرالیا نمی خواد که!!! GRE سخته فوقش هم بگیرم به درد استرالیا نمی خوره!! .می شه راهنماییم کنید؟ چی کار کنم که شانسم زیاد یاشه؟ آخه خیلی سختی کشیدم.معدل کم هم واسه این بود که رشتمو دوست نداشتم و همه فکر می کردن من شیمی هستم و ... داستان داره... اما پژوهشم قویه.کار رو ول نمی کنم.واسه gre راهنماییم می کنید؟ باید دقیقا چی کار کنم؟!! با خودم می گم کلا ول کنم فایده نداره.اما امید الکی هم نمی خوام.ممنون

سلام بر شما دوست خوبم
والا دوستانی را می شناشم که با شرایط شما یعنی معدل لیسانس کم و معدل فوق بالا بورس استرالیا شدن ولی این پروسه براشون تقریبا یک یا دو سال زمان برد ! چرا؟ چون استاد اوکی میده ولی دانشگاه ها یک سری محدودیت دارند که مثلا داشتن معدل حداقل فلان شرط لازم برای گرفتن بورس هست!
اما بطور کلی من دو پیشنهاد دارم:
1- با شرایط فعلی با همه دانشگاه های پژوهش محوری استرالیا مکاتبه کنید و دنبال استادی بگردید که با زمینه های تحقیقاتی شما ارتباط نزدیکی داشته باشد و پس از ابراز تمایل + استاد اپلای کنید ! 99% دانشگاه های پژوهش محور اپلای انلاین هست و هزینه ای ندارد 
2- حتما برای جی ار ای اغدام کنید درسته که دانشگاه های استرالیا بجز چند مورد خاص بقیه جی ار ای نمی خوان ولی شما همه تلاشت را بکن تا نمره بالا بگیری و بفرست نمرت را برای هر جا که اپلای می کنی بنظر من جی ار ای خیلی تاثیر مثبت داره و معدل های شما را جبران می کنه!
3- حتما حتما یک پرتفوی تشکیل بده از چند کشور و دانشگاه روی یک کشور زوم نکن چون معدلات ریسک بورس شدنت را بالا برده متاسفانه! من پیشنهادم اینه که امریکا را بیشتر مد نظر قرار بدی چون هم دانشگاه های زیادی دارد و هم دیدم مواردی که استاد دانشجو را خواسته و همه جوره بهش کمک کرده مثلا جی ار ای را ویو کردن یا نمره زبان و به احتمال زیاد بتونن در مورد معدل شما هم کمک کنند یا از طریق موسسات تبدیل معدل از 20 به 4 دروس افتاده را از کارنامت حذف و معدل هر دو مقطع خودت را بالا ببری ! فقط تا اونجا که می دونم این موسسات را فقط دانشگاه های امریکا و کانادا قبول دارند
4- من هم مثل شما کلی مقاله و ... دارم ولی علت بورس نشدن دکتری علاوه بر معدل کم لیسانس نداشتن جی ار ای بود که گفتم حوصله ندارم با اینهمه مقاله بورس میشم ولی نشدم الان هم مستر دوم شروع کردم ! ولی به محض اینکه بشه بصورت فشرده برای جی ار ای برنامه ریزی می کنم
5- رشته شما البته شانست بیشتر هست نسبت به من چون کلا رشته شیمی با رشته های علوم انسانی تفاوت عمده دارد و سطح علمی دانشگاه های ما خیلی بالاتر هست تا علوم انسانی و مدیریت و..
6- دانشگاه شما در استرالیا خیلی مهم هست بطور خاص اگه شریف یا علم و صنعت باشی کمبود معدلت را چشم پوشی می کنن بخاطر اون همه فعالیت چشمگیر شما
7- گزینه مستر دوم هم روی میز باشه بد نیست ! Smile

[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-07-2014, 11:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-07-2014, 11:28 AM توسط Shahrouz.)
درود
با احترام به نظر شما سام گرامی، دانشگاههای استرالیا، جی ار ای از اهمیت خاصی برخوردار نیست. روند جذب دانشجو در استرالیا نسبتا منطقی هست و بر پایه اولویت بندی متقاضیان در پنج اصل " استاد""پروپوزال""دانشگاه ارشد و لیسانس" "معدل لیسانس و ارشد " و مقالات " هست. من برای هشت دانشگاه اول استرالیا اقدام کردم، پنج دانشگاه اون رو پذیرفته شدم، دوستان بسیاری از این دانشگاهها دارم و بر پروسه جذب دانشجو لااقل در دانشگاههای موناش و ملبورن اشراف نسبی دارم. در  معدودی از این دانشگاهها وزن جی ار ای تاثیری بر پروسه اپلای و اسکالرشیپ داره و " باز هم با توجه به تجربه من" تاثیر بسیار ناچیزی در جبران معدل دارد. رایزنی با استاد، معدل ارشد، کیفیت مقالات، ترتیب نام شما در مقاله و تعداد مقالات در کنار فارغ التحصیلی از دانشگاههای برتر ایران مانند شریف و تهران و امیرکبیر قابلیت جبران معدل پایین کارشناسی رو داره. 
2- اپلیکیشن دانشگاههای سیدنی، ملبورن، یو ان اس دابلیو غیر رایگان و 100 دلار هست. 

تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-07-2014, 03:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-07-2014, 03:53 PM توسط saaaaam.)
ضمن تشکر فراوان از دوست خوبم شهروز گرامی
لازم به یاد اوری هست که دانشگاه های سیدنی - ملبورن - UNSW بطور خاص جزوه دانشگاه های بشدت معدل محور شناخته می شوند و دانشگاه های گروه 8 هم که فرمودند این رویه را دارند. منظور من سایر دانشگاه های استرالیا هست که در لینک زیر فهرست کردم:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...9%87%D8%A7
 یک نکته دیگه هم اینکه اپلیکشن فی در دانشگاه نیو ساوت ولز با رایزنی قابل ویو شدن هست ولی دانشگاه ملی استرالیا و سیدنی اصلا تخفیف نمی دهند !

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین javadkarimi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-07-2014, 07:18 PM
سلام
من دانشجوی ترم دوم کارشناسی ارشد گرایش مکانیک سنگ دانشگاه تهرانم.
من یه مدتی که تصمیم گرفتم واسه دکترا برم اونور درس بخونم ولی یه استرسی که دارم اینه که نه معدله لیسانسم خوبه نه ارشدم معدل لیسانس 14.12 معدل ارشدمم تا الان 14.85 با پایان نامم 13 واحد ارشدم مونده.
با توجه به برنامه ریزی که واسه خودم کردم میخوام fall 2017 اونور باشم.(این مدت میخوام رو زبان و مقاله کار کنم).
به نظرتون من اگه بتونم 3 تا مقاله isi بدم و یه نمره خوب زبان بگیرم میتونم به فکر یه دانشگاه خوب باشم یا اینکه نه چون از همین الان میخوام تکلیف خودمو بدونم یعنی میخوام واقع گرایانه باشم اگه نمیشه سطح توقعم رو بیارم پایین تر
یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که من رتبه 1 کنکور کارشناسی ارشد 92 تو همین گرایش مکانیک سنگ هستم.به نظرتون این چقد میتونه تاثیر گذار باشه؟

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

06-07-2014, 08:12 PM
(06-07-2014, 07:18 PM)'javadkarimi' نوشته: سلام
من دانشجوی ترم دوم کارشناسی ارشد گرایش مکانیک سنگ دانشگاه تهرانم.
من یه مدتی که تصمیم گرفتم واسه دکترا برم اونور درس بخونم ولی یه استرسی که دارم اینه که نه معدله لیسانسم خوبه نه ارشدم معدل لیسانس 14.12 معدل ارشدمم تا الان 14.85 با پایان نامم 13 واحد ارشدم مونده.
با توجه به برنامه ریزی که واسه خودم کردم میخوام fall 2017 اونور باشم.(این مدت میخوام رو زبان و مقاله کار کنم).
به نظرتون من اگه بتونم 3 تا مقاله isi بدم و یه نمره خوب زبان بگیرم میتونم به فکر یه دانشگاه خوب باشم یا اینکه نه چون از همین الان میخوام تکلیف خودمو بدونم یعنی میخوام واقع گرایانه باشم اگه نمیشه سطح توقعم رو بیارم پایین تر
یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که من رتبه 1 کنکور کارشناسی ارشد 92 تو همین گرایش مکانیک سنگ هستم.به نظرتون این چقد میتونه تاثیر گذار باشه؟

دوست عزیز 
صادقانه بگم برای بورس شدن یکی از معدلات باید چشمگیر بشه تا اونیکی را کاور کنه! من دو راه به ذهنم می رسد:
1- واحدهای درسی باقی مانده همه تلاشت را بکنی که با نمره عالی پاس کنید
2- اگر ایین نامه ای وجود دارد که یک درس را دوباره ورداری که معدلت بالا بره اینکار را انجام بده
اما در مورد شما شانس بورس شدنت بستگی به:
1- نمره جی ار ای شما که بنظرم حتما باید بالای 320 باشد
2- نمره تافل 100 به بالا یا ایلتس 7 به بالا
3- داشتن چند مقاله ای اس ای با ایمپکت مناسب 
4- رتبه کنکورت زیاد تاثیر نداره چون اونور اب کسی ازمون نمی ده برای ارشد اگر زیر 10 بود یه چیزی ولی باز معدلت کار را خراب کرد
5- شانس هم باید داشته باشی تا بورس بشی اگر موقعیت کاری خوبی داری من پیشنهاد می کنم سرمایه گذاری روی بورس دکتری با اینکه شانست خیلی نیست نکنی!

نقل قول  

آفلاین farzam231
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-07-2014, 03:29 PM
شرایط سنی خاصی مد نظر دانشگاهها برای اپلای کردن نیست؟
تجربه و سابقه ی کار چی؟
معدل لیسانسم واسم دردسر ساز نمیشه؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

07-07-2014, 03:34 PM
(07-07-2014, 03:29 PM)'farzam231' نوشته: شرایط سنی خاصی مد نظر دانشگاهها برای اپلای کردن نیست؟
تجربه و سابقه ی کار چی؟
معدل لیسانسم واسم دردسر ساز نمیشه؟

دوست گرامی 
1- شرط سنی برای دکتری اصلا مطرح نیست ولی برای مستر برخی از کشورها سخت گیر هستند
2- تجربه و سوابق کاری در صورتی که مرتبط به دوره فوق لیسانس یعنی کلا رشته مدیریت باشد چون همراستا با دکتری شما خواهد بود تاثیر مثبت دارد مثلا دانشگاه چالز استوارت استرالیا میگه کسی که 5 سال سابقه مدیریتی در یک موسسه داشته باشه امتیاز خاص می کیرد و شانس بورسش بالا می رود!
3- معدل لیسانست کم نیست زیاد ولی بی ارتباط بودنش با فوق لیسانست برای شما امتیاز مثبتی ایجاد نمی کند بنابر این با علاقه تمام درسهای ارشد را بخونید و تا می توانی معدلت را بالا ببر تا چشمگیر بشه و جبران تفاوت رشته و کمبود معدلت را تا حدی بکند
شاد باشی

نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-07-2014, 11:44 AM
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
میخواستم بدونم داشتن مدرک زبان غیرانگلیسی چقدر در پذیرش تاثیر داره؟ و آیا در جلب نظر استاد موثر هست یا خیر؟

مثلا منی که یک سال تا اپلای (برای امریکا) زمان دارم، آیا منطقی هست که تو این یک سال (علاوه بر آماده شدن برای تافل/آیلتس) برم زبان آلمانی هم یاد بگیرم تا بتونم مدرک این رو هم در رزومه بیارم؟
ممنونم
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-07-2014, 11:50 AM
(10-07-2014, 11:44 AM)'Atlantis' نوشته: با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
میخواستم بدونم داشتن مدرک زبان غیرانگلیسی چقدر در پذیرش تاثیر داره؟ و آیا در جلب نظر استاد موثر هست یا خیر؟
مثلا منی که یک سال تا اپلای (برای امریکا) زمان دارم، آیا منطقی هست که تو این یک سال (علاوه بر آماده شدن برای تافل/آیلتس) برم زبان آلمانی هم یاد بگیرم تا بتونم مدرک این رو هم در رزومه بیارم؟
ممنونم

دوست عزیز سلام
بستگی داره کجا می خوای اپلای کنی؟ المان - اتریش - هلند یا یک کشور المانی زبان! اگه دوره دکتری به زبان المانی باشه و یا هنگام مصاحبه بخوای المانی صحبت کنی و نظر استاد را جلب کنی بله بنظر من تاثیر مثبت داره ولی الان بنظر من فقط وقت روی زبان انگلیسی بگذار چون بدون داشتن حداقل نمره احتمال پذیرش شدن شما خیلی پایین می اید 
نکته بعد اینکه در هنگام ارزیابی برای پذیرش و یا بورس بیس اکادمیک شما و توانایی های علمی شما بررسی می شود مگر برای گرفتن کار باشد و کار فرما تحت تاثیر اینکه شما چند زبانه هستید قرار بگیرد.
دوست عزیز اماده شدن برای ازمونهایی مثل تافل و ایلتس انرژی و برنامه ریزی زیادی می خواهد و بقول معروف با یک دست نمیشه چند هندوانه برداشت پیشنهاد می کنم روی زبان انگلیسی فوکوس کنید

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 47 بعدی »