عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-01-2018, 09:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-01-2018, 09:39 PM توسط Torkan.)
(10-01-2018, 09:04 PM)asman33 نوشته: سلام
رشته مکانیک و معدل کارشناسیم 15.5 دانشگاه سراسری
در حال آماده کردن مقاله هم هستم
برای کارشناسی ارشد:
برای گرفتن فول فاند در دانشگاه های آلمان (رنک زیر 500) حدودن به چه نمره ای برای ایلتس نیاز دارم؟
داشتن مقاله ( ISI و غیر ISI ) چقدر تاثیری روی فاند گرفتن داره؟
سابقه ی کار یاکار آموزی تاثیری داره؟

درود

همون اول راحتتون کنم. المان فول فاند نداره برا مستر که خیلی بعیده. فاند برا مستر وقتی برین اونجا یه سال بخونین و نمرات خیلی خوب باشه و ... شاید بشه یه AWARD ی چیزی گیرتون بیاد
علت اینکه خیلیا المان میرن شهریه نداشتن دانشگاههاش هست وگرنه کسی المان نمیره!
البته دکتری جداست بحثش و کسی اگر پوزیشین پیدا کنه خب فاند هم میگیره.
در جواب سوالتون پس فرقی نمیکنه نمره تون چند باشه.
معدلتون هم رقابتی نیس زیاد متاسفانه.
سابقه کار بحثش کلا از تحصیل جدا هست. مقاله هم برای رزومه به درد میخوره ولی واقعا دلیل نمیشه به خاطر مقاله فاند بدن./ کلا المان این فکر رو میکنه که چون شهریه نمیگیرم براشون زیادیه!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین navidgh96
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-01-2018, 02:30 AM
با سلام 
وقت همگی بخیر
من دانشجوی رشته کامپیوتر کارشناسی دانشگاه خواجه نصیر هستم و معدلم ۱۷.۷۷ هستش و میخوام تا سال بعد مدارک زبان و ... آماده کنم و نهایت سعیم رو میکنم تا یک مقاله بین المللی هم بنویسم.
سوال من اینه که آیا میتونم در دانشگاه های ترجیحا اروپا (نشد کانادا و آمریکا و استرالیا ) برای دوره مستر فاند (در حد مطلوب) بگیرم؟
ممنونم میشم راهنماییم کنید.
.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-01-2018, 11:04 AM
(17-01-2018, 02:30 AM)navidgh96 نوشته: با سلام 
وقت همگی بخیر
من دانشجوی رشته کامپیوتر کارشناسی دانشگاه خواجه نصیر هستم و معدلم ۱۷.۷۷ هستش و میخوام تا سال بعد مدارک زبان و ... آماده کنم و نهایت سعیم رو میکنم تا یک مقاله بین المللی هم بنویسم.
سوال من اینه که آیا میتونم در دانشگاه های ترجیحا اروپا (نشد کانادا و آمریکا و استرالیا ) برای دوره مستر فاند (در حد مطلوب) بگیرم؟
ممنونم میشم راهنماییم کنید.
.
با تشکر

سلام
در موارد محدودی برای ارشد در کانادا می‌توانید فاند دریافت کنید. در غیر این صورت برای ارشد همراه با فاند فقط ترکیه، ایتالیا یا دکتری-مستقیم آمریکا اقدام کنید.
البته بورس‌های اراسموس اروپا نیز وجود دارد که برای رشته‌های محدودی ارائه می‌شود. با توجه به رشته، دانشگاه و معدل شما، به نظر من شما میتوانید از دانشگاه های خوب پذیرش دریافت کنید و از آن ها فاند نیز دریافت کنید.
برای این کار باید با اساتید دانشگاه ها مکاتبه داشته باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین 2971839052
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-04-2018, 12:07 PM
سلام من لیسانس عمران با معدل ۱۴ هستم برای ارشد همراه فاند از کدوم دانشگاه پذیرش میتونم بگیرم برای لرشد؟؟ البته باید بگم ۱۰ ساله که لیسانسم رو تموم کردم....دارم آیلتس رو هم میگیرم
نقل قول  

آفلاین firoz61
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-04-2018, 12:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-04-2018, 01:24 AM توسط firoz61.)
با سلام و ادب

متقاضی برای پوزیشن دکتری دریکی از زیر مجموعه های بهداشت مانند  / Pubiic Health / Epidmiology/Research

کارشناسی بهداشت عمومی،     معدل  12.90           از دانشگاه تهران

کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی    معدل 16.33    دانشگاه علوم پزشکی کرمان

2مقاله انگلیسی  و 1 مقاله ISI
آیلتس:  6
سابقه RA : مدت ۳ سال
داشتن ریکامندیشن از یکی از اساتید برتر ایران در رشته خودم(چهره بین المللی) که استاد راهنمای بنده هم بودند.

میخاستم برای دانشگاههای امریکا یا کانادا ویا نهایتا اروپا  (آلمان - استرالیا- سوئد )اقدام کنم.
اولویتم با full fund  هست.

خواهشمندم راهنمایی بفرمایید با این رزومه چقدر برای دانشگاههای مربوطه در مقطع دکتری شانس دارم.

رشته درخواستی من خوشبختانه در اکثر دانشگاههای امریکا و کانادا و اروپا هست.
نقل قول  

آفلاین firoz61
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-05-2018, 06:37 PM
با سلام
من نزدیک یک هفته است اینجا سوال پرسیدم متاسفانه هنوز  پاسخی دریافت نکردم.
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-05-2018, 08:20 PM
@firoz61
دوست عزیز سلام
به آکادمیا خوش آمدید.
در پروسه اپلای فاکتور های مختلفی تاثیر گذار هستند که مهمترین اونها معدل، نمره زبان و GRE، مقاله و سابقه پژوهشی قوی، SoP و در اخر توصیه نامه است. با توجه به مواردی که شما اشاره کردید متاسفانه به غیر از مقاله رزومه شما رو فعلا نمیشه رزومه قوی در نظر گرفت. بنابراین توصیه من به شما قبل از در نظر گرفتن کشور خاص برای اپلای قوی تر کردن رزومه تون در این مرحله و همزمان جستجو برای اساتیدی هست که زمینه ی کاری مشترک با شما دارن. معدلهای شما در رشته تون رقابتی نیست ولی خوب با داشتن نمره ی GRE و IELTS بالاتر رزومه قویتری خواهید داشت که می‌تونه در جلب نظر اساتید و بخصوص برای گرفتن فاند بهتون کمک کنه. از بین کشورهایی که اشاره کردید تا جاییکه من اطلاع دارم، در کانادا و آلمان معدل جز فاکتورهای بسیار مهم طبقه بندی میشه و طبیعیه که وقتی شما مینیمم معدل دانشگاه رو نداشته باشید گرفتن پذیرش سخت و گاهی غیرممکنه. اما من فکر میکنم در مورد بقیه کشورهای اروپایی شانس بالاتری خواهید داشت. در مورد آمریکا هم در اکثر موارد اعلام میکنن که کل رزومه با هم در نظر گرفته میشه و در صورتیکه بتونید نمره GRE بالایی داشته باشید، شانس پذیرش خواهید داشت.  Smile

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-05-2018, 05:07 PM
(05-05-2018, 06:37 PM)firoz61 نوشته: با سلام
من نزدیک یک هفته است اینجا سوال پرسیدم متاسفانه هنوز  پاسخی دریافت نکردم.
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.

من در تکمیل صحبت الهام اضافه کنم، برای  کانادا به طور ویژه شما احتمال زیاد نیاز به دادن نمره آیلتس بالاتر دارید. نمره GRE رو چک کنید چون اکثر دانشگاه های کانادا نمیخوان و معدلهاتون رقابتی نیست، اما شاید بتونید با مقالات قوی رزومه رو پربارتر و جذاب تر کنید
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین ardavan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-09-2018, 02:47 AM
سلام دوستان خسته نباشيد
بنده ليسانس و فوق برق قدرت دارم از دانشگاهاي اروميه و تبريز. معدل ليسانسم ١٥.٤١ هستش معدل ارشدم هم ١٦.٤٥. دو تا مقاله ي كنفرانس بين المللي دارم كه تو الزوير و اشپرينگر چاپ شدن. انشاله تافل و جي ار اي رو هم تو مهر ميدم. چند تا پروژه هم در زمينه هاي به روز تو دوران ارشد كار كردم. مي خواستم ببينم به نظرتون چه كشوري رو مناسب ميدونين؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-09-2018, 04:53 AM
(02-09-2018, 02:47 AM)ardavan نوشته: سلام دوستان خسته نباشيد
بنده ليسانس و فوق برق قدرت دارم از دانشگاهاي اروميه و تبريز. معدل ليسانسم ١٥.٤١ هستش معدل ارشدم هم ١٦.٤٥. دو تا مقاله ي كنفرانس بين المللي دارم كه تو الزوير و اشپرينگر چاپ شدن. انشاله تافل و جي ار اي رو هم تو مهر ميدم. چند تا پروژه هم در زمينه هاي به روز تو دوران ارشد كار كردم. مي خواستم ببينم به نظرتون چه كشوري رو مناسب ميدونين؟

شانس پذیرش گرفتن از آمریکای شمالی رو دارید با داشتن نمره تافل و جی آر ای خوب و پیدا کردن استاد. حتما با استادهای دانشگاه های کانادا مکاتبه کنید در صورت پیدا کردن استاد راهنما، شانس خواهید داشت. 

دوره دکترا در دانشگاه های اروپایی، به صورت پوزیشن کاری برای کار روی یه پروژه مشخص آگهی میشه می تونید وب سایت دانشگاه ها و یا سایت های مرتبط رو برای پیدا کردن موردهای مناسب به رزومه خودتون بررسی کنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 بعدی »