عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف
آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-08-2012, 01:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-08-2012, 09:59 AM توسط Pejman.)
سلام.

من یه سوال تقریبا کلی دارم ! همه جا میبینم که گفته میشه واسه ارشد فاند خاصی نمیدن ! میخوام بدونم ایا این برای کل کشور ها صادقه ؟ یا فقط امریکا و کانادا ؟ کشورهای اروپایی فاند ردست حاسبی میدن واسه ارشد ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-08-2012, 10:55 AM
من اطلاعاتم در مورد اروپا زیاد نیست و بچه‌هایی که در اروپا تحصیل می‌کنند می‌تونند دقیق‌تر جواب این سوال شما رو بدند، ولی به طور کلی تا اونجا که خبر دارم، وضعیت فاند در اروپا نسبت به امریکا و کانادا بدتره و معمولا میزان فاندها کمتر و گرفتنش مشکل‌تره. من از دوستانم که در انگلیس مشغول تحصیل هستند شنیدم که اگر فاندی باشه اغلب فقط به دانشجویانی که شهروند انگلستان یا کشورهای اتحادیه اروپا باشند تعلق می‌گیره.

به هر حال، این‌ها همه شنیده‌هاست و دوستانی که در اروپا هستند جواب مستندتری خواهند داد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین esf11
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
29-08-2012, 11:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-08-2012, 12:45 PM توسط esf11.)
(29-08-2012, 01:18 AM)M0TRIX نوشته: سلام.

من یه سوال تقریبا کلی دارم ! همه جا میبینم که گفته میشه واسه ارشد فاند خاصی نمیدن ! میخوام بدونم ایا این برای کل کشور ها صادقه ؟ یا فقط امریکا و کانادا ؟ کشورهای اروپایی فاند ردست حاسبی میدن واسه ارشد ؟
کاملا موافقه صحبت هایه آقایه بابک هستم. فقط اضافه میکنم که بورسی به نامه اراسموس هست که تحته نظر اتحادیه اروپاست. هر ترم از 4 ترمه شما در گذشته در 1 کشوره اتحادیه اروپا برگزار میشد. اما از امسال به علته بحرانه اقتصادشون هر دو ترم در یک کشور برگزار میشه یعنی 4 ترمه فوق لیسانس 2 ترمش در یک کشور و دو ترمه دیگر در یک کشوره اتحادیه اروپا برگزار میشه مثله آلمان، انگلیس، فرانسه، اسپانیا، سوید.
در ضمن تعداده این بورس به شدت کاهش پیدا کرد از امسال. مثلا پارسال در رشته کامپیوتیشنال مکانیک 8 نفر را بورسه کامل میدادن و امسال به 4 نفر کاهشش دادند.
بورسه کامل یعنی شما شهریه ندارید و بیمه هم برایه شما پرداخت میشه و ماهیانه 1000 یورو به شما میدهند.
بورسه نیمه ( Half ) هم دارند که شما از شهریه و بیمه معاف هستید.
من امسال بورسه نیمه بردم اما به دلایلی مثله شرایطه سخته گرفتنه ویزایه فرانسه و همچنین داشتنه پذیرشه فول فاند از آمریکا منصرف شدم از وارد شدن به این برنامه.
( فرانسه به پسرهایه ایرانی این سال ها به شدت به شدت به شدت بد ویزا میده )
( در این برنامه رزومه به شدت مهمه. من معدلم 15.1 بود و اصلا نمیتونستم با بقیه رقابت کنم اما چون دو تا مسابقه بین المللی تو خوده اروپا داشتم و ثبته اختراع و مقاله بهم دادن و منشی میگف اگه پارسال بود حتما بهتون فول اسکالر میدادیم اما امسال تعداده فول اسکالر ها نصف شده بود )
( برایه رشته مکانیک با وجوده اینکه اشاره ای به جی.آر.ای نکرده اند حتما سابمیت کنید. من نمیدونستم و بعدا که فهمیدم منشی گف حتما باید میفرستادی و الان دیر شده دیگه چون کمیته جلسش را گرفته برایه انتخاب )
( نوشتنه SoP بسیار مهمه واسه این دوره و گرفتنه بورس )
در لینکه زیر میتونید کلیه رشته هایه این بورس را ببینید :
http://eacea.ec.europa.eu/erasmus_mundus...ses_en.php

( اطلاعاته من برایه رشته مکانیکه محاسباتیست و لینکش را در زیر میارم. همچنین محدودیتی برایه اپلای برایه تعداده بیشتر از یک رشته وجود نداره.
http://www.cimne.com/cm-master/Scholarships.asp

)
( همچنین یه بورسه دیگه برایه 3 کشور ایران و یمن و عراق با همین نامه اراسموس هست که به یاد داشته باشید که اینها کاملا از هم جدا هستند و ربطی به هم ندارند و دو برنامه جدا هستند. لینکش را میارم :
http://www.emiiy.org/o.o.i.s/423

)
نقل قول  

آفلاین sepideh haddadi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-02-2013, 09:58 PM
سلام من ترم آخر مدیریت از دانشگاه علامه طباطبایی هست. معدلم هم 17.31 هستش.
میخواستم بدونم واسه ارشد امکان گرفتن بورسیه هست یا فقط به دکترا تعلق میگیره؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-02-2013, 11:58 PM
سلام.

در پست دوم و سوم همین موضوع رو توضیح دادن ! یک بار دیگه پست دو و سه رو بخونید
نقل قول  

آفلاین prinstongirl
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-11-2014, 07:05 PM
سلام  زهرا هستم
من سال 92 در رشته مهنذسی مکانیک گرایش سیالات دانشگاه دولتی شهرکرد فارغ التحصیل شدم و معدل هم 15.5 هستش... زبان عالیه و هفته گذشته آیلتس امتحان دادم انشالله فکر نکنم زیر 6.5 بشم... می خاستم برای ارشد آپلای کنم و حتما میخام پذیرش full fund باشه (مقاله ندارم اما در یکی از نرم افزار های رشته ام واردم ) کدوم کشور برای من مناسب تره؟ چطور میتونم اقدام کنم؟ لطفا من را راهنمایی کنید... تمایل خودم بیشتر به آمریکا و کانادا است... اما نمیدونم شانسی دارم یا نه؟
نقل قول  

آفلاین pooriya2014
**
نقل قول

26-11-2014, 07:37 PM
(26-11-2014, 07:05 PM)'prinstongirl' نوشته: سلام  زهرا هستم
من سال 92 در رشته مهنذسی مکانیک گرایش سیالات دانشگاه دولتی شهرکرد فارغ التحصیل شدم و معدل هم 15.5 هستش... زبان عالیه و هفته گذشته آیلتس امتحان دادم انشالله فکر نکنم زیر 6.5 بشم... می خاستم برای ارشد آپلای کنم و حتما میخام پذیرش full fund باشه (مقاله ندارم اما در یکی از نرم افزار های رشته ام واردم ) کدوم کشور برای من مناسب تره؟ چطور میتونم اقدام کنم؟ لطفا من را راهنمایی کنید... تمایل خودم بیشتر به آمریکا و کانادا است... اما نمیدونم شانسی دارم یا نه؟

سلام من هم مهندسی مکانیک خوندم جامدات خدمت شما عرض کنم که کلا برای مستر یا همون فوق اگه بخوای اپلای کنی پذیرش میتونی بگیری کار سختی نیس ولی برای دوره ی فوق خیلی خیلی به ندرت فاند میدن در ضمن باید جی ار ای هم بدید شما من هم معدلم 15 شد برای امریکا اقدام کردم فاند ندادند بهم ولی برای دوره دکترا 90% به بالا بسته به شرایطتون فاند میدن. 
نقل قول  

آفلاین prinstongirl
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-11-2014, 07:52 PM
ببخشید شانس برای در یافت بورسیه اتحادیه اروپا چقدره؟ 
نقل قول  

آفلاین pooriya2014
**
نقل قول

26-11-2014, 08:00 PM
(26-11-2014, 07:52 PM)'prinstongirl' نوشته: ببخشید شانس برای در یافت بورسیه اتحادیه اروپا چقدره؟ 

در 2 پست بالاتر دوستمون توضیح دادن. کلا شانس واسه دوره مستر خیلی کم هست 
نقل قول  

آفلاین soheil_gh
**
نقل قول

23-12-2014, 08:19 PM
با سلام
آیا با وجود داشتن یک مستر (از ایران با معدل خوب) باز هم می توان دوباره برای یک مستر فاند دریافت کرد و یا معدل مستر اول به گرفتن فاند در مستر دوم کمک خواهد کرد.
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »