عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-02-2017, 09:47 PM
(12-02-2017, 09:48 AM)alfred74 نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی 
من خیلی وقته اینجا عضو هستم گه گاهی مطالب رو میخونم ولی به خاطر شلوغ بودنم این اواخر پیگیر مطالب سایت نبودم 
در کل میرم سر اصل مطلب 
من 22 سال دارم مهر 96 ترم اخرم هست و بنده از الان به فکر خیلی کارها هستم خیلی هاشون انجام شده خیلی ها هم نه خیلی ها هم داره انجام میشه 
من رشتم مترجمی زبان انگلیسی هست و میانگین معدلم تا به این ترم 17 هست ولی ترم های پایانی بیشتر میشه و یه سری واحد هم برای ارتقا معدل برمیدارم ولی یقین دارم که بتونم با معدل کل 18 درسمو تموم کنم تو مقطع کارشناسی 
برای ارشد خب هدف انچنان خاصی ندارم که چه رشته ای باشه . من به شخصه به زبان علاقه خاص دارم و هرچی باشه میخونم 
آزمون تافل ندادم ولی بدم قطعا نمره بالایی خواهم داشت چرا که تست ایلتسم 8 بوده .
کار پژوهشی انجام ندادم تو رشتم ولی دو سمینار کشوری برگذار شد که من و جمعی از دوستان برگذار کنندش بودیم ولی مدیرگروه رشتمون امتیازش رو برد برا خودش و ما هیچ مدرکی دال بر اینکه ما این سمینار ها رو گذاشتیم نداریم 
آزمون GRE   ندادم و زیاد هم اطلاعات ندارم در موردش ولی اگه برا امتیاز بیاره قطعا به جد دنبال میکنم 
در حال حاضر در حال جمع آوری مطالب و نوشته هام هستم برای مقاله  isi  و حتما قبل اتمام درسم سعی میکنم اونو هم اوکی کنم.
دو تا استاد توی داتشگاهم دارم که برند هستن و استاد پروازی هستن و یه زمانی هم خارج ایران حدود 20 تا 40 سالی رو انگلیس و استرالیا بودن 
به احتمال خیلی زیاد بتونم از اونا توصیه نامه بگیرم 
هدف گذاری روی امریکا ندارم ولی بشه میرم . ولی به شخصه دوست دارم که توی اروپا نحصیل کنم.
مهارت های غیر زبانی هم دارم 
برنامه نویس تحت وب هستم 
اشنایی به شبکه های کامپیوتریو اتوماسیون ها  و هک و امنیت دارم 
با این اوصاف چقدر احتمال مبیده من بتونم توی اروپا یا هرجای دیگه بورسیه بگیرم  ؟؟ 
ادم پویا و زرنگی هستم و روابط عمومی خیلی خوبی هم دارم و سریع با جامعه  ارتباط برقرار میکنم 
مقداری تعریف از خود بود ولی چیزی هست که در وافع هستم

سلام
گمان نمی‌کنم برای افراد خارجی در مقطع ارشد رشته‌ی زبان انگلیسی کمک هزینه تحصیلی وجود داشته باشد.
اگر در رشته ی زبان قصد ادامه ی تحصیل دارید، نمره ی 8 ایلتس یک الزام است و نه صرفا اختیار.
اگر به کمک هزینه تحصیلی نیاز دارید، حتما برای ارشد و در حوزه ی برنامه نویسی تحت وب اقدام کنید. اگر صلاحیت شما تایید شود و استاد نیز مجاب شود و از شما راضی باشد، میتوانید ارشد را در این رشته ادامه بدهید.
اگر صرفا قصد زندگی در خارج از کشور را دارید، با همین برنامه نویسی برای ویزای کاری یا مهاجرتی کانادا و بلو کارت آلمان اقدام کنید.
هرکدام را که صلاح می‌دانید انتخاب کنید و پیگیر باشید.
با آرزوی موفقیت شما
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Elesaar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-02-2017, 11:58 PM
(12-02-2017, 09:47 PM)automotive نوشته: سلام
گمان نمی‌کنم برای افراد خارجی در مقطع ارشد رشته‌ی زبان انگلیسی کمک هزینه تحصیلی وجود داشته باشد.
اگر در رشته ی زبان قصد ادامه ی تحصیل دارید، نمره ی 8 ایلتس یک الزام است و نه صرفا اختیار.
اگر به کمک هزینه تحصیلی نیاز دارید، حتما برای ارشد و در حوزه ی برنامه نویسی تحت وب اقدام کنید. اگر صلاحیت شما تایید شود و استاد نیز مجاب شود و از شما راضی باشد، میتوانید ارشد را در این رشته ادامه بدهید.
اگر صرفا قصد زندگی در خارج از کشور را دارید، با همین برنامه نویسی برای ویزای کاری یا مهاجرتی کانادا و بلو کارت آلمان اقدام کنید.
هرکدام را که صلاح می‌دانید انتخاب کنید و پیگیر باشید.
با آرزوی موفقیت شما

سلام 
ببخشید این قانون که کاری را بخواهند به یک خارجی بدهند باید 6 ماه توی کشور تبلیغ شده باشه و کسی پیدا نشده باشه برای همچین کاری مال امریکاست فقط یا بقیه کشور ها هم از این قانون پیروی میکنند؟؟
از این رو میپرسم که شما به این دوستمون پیشنهاد دادید اگه قصد زندگی در خارج از کشور را دارید برای ویزای کاری اونم برای برنامه نویسی اقدام کنید در صورتی که برنامه نویس معمولی بسیار زیاد هست و اینشون هم چون رشته تخصصیشون نبوده پس فرد متخصص نیستند ((یعنی کسی که به صورت آکادمیک برنامه نویسی خونده باشه و تحصیلات تکمیلی خود را از یک دانشگاه معروف گرفته باشه )) آیا با این شرایط به ایشون ویزای کاری یا بهتر بگم برا ایشون کار پیدا میشه؟!
If you think education is expensive try ignorance
Derek Bok
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-02-2017, 12:29 AM
(12-02-2017, 11:58 PM)Elesaar نوشته: سلام 
ببخشید این قانون که کاری را بخواهند به یک خارجی بدهند باید 6 ماه توی کشور تبلیغ شده باشه و کسی پیدا نشده باشه برای همچین کاری مال امریکاست فقط یا بقیه کشور ها هم از این قانون پیروی میکنند؟؟
از این رو میپرسم که شما به این دوستمون پیشنهاد دادید اگه قصد زندگی در خارج از کشور را دارید برای ویزای کاری اونم برای برنامه نویسی اقدام کنید در صورتی که برنامه نویس معمولی بسیار زیاد هست و اینشون هم چون رشته تخصصیشون نبوده پس فرد متخصص نیستند ((یعنی کسی که به صورت آکادمیک برنامه نویسی خونده باشه و تحصیلات تکمیلی خود را از یک دانشگاه معروف گرفته باشه )) آیا با این شرایط به ایشون ویزای کاری یا بهتر بگم برا ایشون کار پیدا میشه؟!
سلام
از تعداد ماه اطمینان ندارم، اما در تمام کشورهایی که می‌شناسم این قانون وجود دارد، یعنی باید هیچ شهروندی  با مشخصات شما که به آن شغل نیاز دارد وجود نداشته باشد تا آن کار به شما تعلق بگیرد.
دلیل این موضوع که مهندسان نسبت به دیگر رشته‌ها با راحتی بیشتری کار پیدا می‌کنند همین موضوع است که معمولا مهندسی برای شهروندان آن کشور جذاب نبوده، در عوض پزشکی و وکالت جذاب بوده است، پس مهندسان بسیار راحت تر از پزشکان کار پیدا می‌کنند.
ایشان گفتند برنامه نویس تحت وب، احتمالا یا Frontend web developer هستند یا Backend web developer. گفته شما کاملا صحیح است، برنامه نویس معمولی بسیار زیاد است اما به یک برنامه نویس معمولی ویزای کار نمی‌دهند، این کار نیز برای کانادا بین 2 تا 3 سال زمان می‌برد (مهاجرت از طریق کار). در خارج از کشور مهم‌ترین عنصر برای انتخاب افراد «تبهر در انجام آن کار است» و نه صرفا مدرک مرتبط با آن شغل. افراد معمولا به دنبال علاقه خود می‌روند، حال اگر این علاقه با رشته‌ی تحصیلی مغایرت داشته باشد نتیجه یک فرد ماهر در زمینه‌ای غیر از رشته‌ی تحصیلی خود است.
حداقل برای برنامه نویسی مطمئن باشید به صورت آنلاین از شما آزمون گرفته خواهد شد و حتی Auto complete در Spell دستورات هم غیر فعال خواهد بود و بی‌دلیل به کسی پیشنهاد شغلی داده نمی‌شود.
پیشنهاد اولیه من به ایشان ادامه تحصیل در مقطع ارشد و در رشته‌ی برنامه‌نویسی است (اگر واقعا تبهر دارند) اگرنه با چند خط کد زدن (به صورت آماتور) نه به کسی کمک هزینه تحصیلی تعلق می‌گیرد و نه ویزای کار.
البته خود ایشان به مهارت و شرایط خود بیشتر از ما آگاه هستند و تصمیم مناسب را اتخاذ خواهند کرد.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین alfred74
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-02-2017, 09:33 PM
(13-02-2017, 12:29 AM)automotive نوشته: سلام
از تعداد ماه اطمینان ندارم، اما در تمام کشورهایی که می‌شناسم این قانون وجود دارد، یعنی باید هیچ شهروندی  با مشخصات شما که به آن شغل نیاز دارد وجود نداشته باشد تا آن کار به شما تعلق بگیرد.
دلیل این موضوع که مهندسان نسبت به دیگر رشته‌ها با راحتی بیشتری کار پیدا می‌کنند همین موضوع است که معمولا مهندسی برای شهروندان آن کشور جذاب نبوده، در عوض پزشکی و وکالت جذاب بوده است، پس مهندسان بسیار راحت تر از پزشکان کار پیدا می‌کنند.
ایشان گفتند برنامه نویس تحت وب، احتمالا یا Frontend web developer هستند یا Backend web developer. گفته شما کاملا صحیح است، برنامه نویس معمولی بسیار زیاد است اما به یک برنامه نویس معمولی ویزای کار نمی‌دهند، این کار نیز برای کانادا بین 2 تا 3 سال زمان می‌برد (مهاجرت از طریق کار). در خارج از کشور مهم‌ترین عنصر برای انتخاب افراد «تبهر در انجام آن کار است» و نه صرفا مدرک مرتبط با آن شغل. افراد معمولا به دنبال علاقه خود می‌روند، حال اگر این علاقه با رشته‌ی تحصیلی مغایرت داشته باشد نتیجه یک فرد ماهر در زمینه‌ای غیر از رشته‌ی تحصیلی خود است.
حداقل برای برنامه نویسی مطمئن باشید به صورت آنلاین از شما آزمون گرفته خواهد شد و حتی Auto complete در Spell دستورات هم غیر فعال خواهد بود و بی‌دلیل به کسی پیشنهاد شغلی داده نمی‌شود.
پیشنهاد اولیه من به ایشان ادامه تحصیل در مقطع ارشد و در رشته‌ی برنامه‌نویسی است (اگر واقعا تبهر دارند) اگرنه با چند خط کد زدن (به صورت آماتور) نه به کسی کمک هزینه تحصیلی تعلق می‌گیرد و نه ویزای کار.
البته خود ایشان به مهارت و شرایط خود بیشتر از ما آگاه هستند و تصمیم مناسب را اتخاذ خواهند کرد.
با احترام

سلام دوست عزیز پیام های مفیدتون رو خوندم . سوالی که اینجا مطرح هست استاد بنده در مقطع دکترا الان در واشنگتن در حال گذران تحصیل و تدریس هستند ایشون هم رشتشون اموزش زبان انگلیسی بود ولی با این تفاوت که ارشد رو ایران گرفتن و پایان نامشون با موضوع اموزش مدرن با  استفاده از تکنولوژی بود که طی فرایند هایی به خاطر همین پایان نامشون بهشون بورس تعلق گرفت ولی طبق گفته خودشون اونجا با سختی های زیادی مواجه شدند 
سوال اصلی اینجا هست که من قضیه برنامه نویسی رو به عنوان فعالیت های  غیره معرفی کردم یه جورایی توش تخصص خیییلی بالا ندارم ولی در حدی هست که تو همین کشور خودمون پروژه برمیدارم و انجام میدم (بخش هایی رو که بلدم چون قسمت های مختلف داره خوتون هم در جریان هستید) مشکل اینه که من نمیدونم دقیقا به چه گرایش های از ارشد بورس تعلق میگیره ؟ ببیند من شنیدم آلمان دانشگاه های داخلیش تحصیل رایگان هست در صورتی که مدرک زبان C1 آلمان رو داشته باشی و اگه معدلت خوب باشه نیازی هم به آزمون ورودی نداری معدل لیسانس رو میگم !!! چقدر این حرف درسته و اینکه به عنوان مثال چون من المان رو میگم خیلی از دوستانم اونجا در حال گرفتن ارشد هستن گاها به صورت آزاد که میگن هزینه ارشد یکیشون حدود 48 میلیون تومن شده و این پول رو به صورت یک جا به سفارت المان تحویل میدی و ماهانه برات مدیریت میکنه و به خودت میده !!! رشته های فنی مهندسی رقابت بر سرشون زیاده ولی بورس خوبی هم میدن و شانس بورشون بالاس ولی رشته های انسانی شانس بورسشون پایینه و رقابت هم زیاد نیست .. اگه توجه کنید گفتم توصیه نامه های معتبر از اساتید برند دارم این ها هیچ کدوم تاثیر نداره ؟ ضمنن ایلتس 8 رو هم از ایران نگرفتم از دوبی گرفتم اینجا به یه بچه 5 ساله هم با پول ایلتس 8 میدن که وقتی میرن پای کار گندش در میاد !! اگه میشه راهنمایی کنید که چه رشته هایی برای ارشد بورس بهشون تعلق میگیره کشور های مد نظر من هم 
المان 
استرالیا 
هلند 
دانمارک 
سوئد
هستند اگر بدونم ک توی یکی از این کشور ها شانس بورس توی هر رشته ای جز IT  که گزینه آخرم هست برای ارشد شانس بورس دارم مدرک زبان رایج اون کشور مقصد رو هم میگیرم 
ممنونم منتظر پاسخم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-02-2017, 12:22 AM
(14-02-2017, 09:33 PM)alfred74 نوشته: سلام دوست عزیز پیام های مفیدتون رو خوندم . سوالی که اینجا مطرح هست استاد بنده در مقطع دکترا الان در واشنگتن در حال گذران تحصیل و تدریس هستند ایشون هم رشتشون اموزش زبان انگلیسی بود ولی با این تفاوت که ارشد رو ایران گرفتن و پایان نامشون با موضوع اموزش مدرن با  استفاده از تکنولوژی بود که طی فرایند هایی به خاطر همین پایان نامشون بهشون بورس تعلق گرفت ولی طبق گفته خودشون اونجا با سختی های زیادی مواجه شدند 
سوال اصلی اینجا هست که من قضیه برنامه نویسی رو به عنوان فعالیت های  غیره معرفی کردم یه جورایی توش تخصص خیییلی بالا ندارم ولی در حدی هست که تو همین کشور خودمون پروژه برمیدارم و انجام میدم (بخش هایی رو که بلدم چون قسمت های مختلف داره خوتون هم در جریان هستید) مشکل اینه که من نمیدونم دقیقا به چه گرایش های از ارشد بورس تعلق میگیره ؟ ببیند من شنیدم آلمان دانشگاه های داخلیش تحصیل رایگان هست در صورتی که مدرک زبان C1 آلمان رو داشته باشی و اگه معدلت خوب باشه نیازی هم به آزمون ورودی نداری معدل لیسانس رو میگم !!! چقدر این حرف درسته و اینکه به عنوان مثال چون من المان رو میگم خیلی از دوستانم اونجا در حال گرفتن ارشد هستن گاها به صورت آزاد که میگن هزینه ارشد یکیشون حدود 48 میلیون تومن شده و این پول رو به صورت یک جا به سفارت المان تحویل میدی و ماهانه برات مدیریت میکنه و به خودت میده !!! رشته های فنی مهندسی رقابت بر سرشون زیاده ولی بورس خوبی هم میدن و شانس بورشون بالاس ولی رشته های انسانی شانس بورسشون پایینه و رقابت هم زیاد نیست .. اگه توجه کنید گفتم توصیه نامه های معتبر از اساتید برند دارم این ها هیچ کدوم تاثیر نداره ؟ ضمنن ایلتس 8 رو هم از ایران نگرفتم از دوبی گرفتم اینجا به یه بچه 5 ساله هم با پول ایلتس 8 میدن که وقتی میرن پای کار گندش در میاد !! اگه میشه راهنمایی کنید که چه رشته هایی برای ارشد بورس بهشون تعلق میگیره کشور های مد نظر من هم 
المان 
استرالیا 
هلند 
دانمارک 
سوئد
هستند اگر بدونم ک توی یکی از این کشور ها شانس بورس توی هر رشته ای جز IT  که گزینه آخرم هست برای ارشد شانس بورس دارم مدرک زبان رایج اون کشور مقصد رو هم میگیرم 
ممنونم منتظر پاسخم
سلام بر شما،
 از نظر تسلط به زبان انگلیسی فکر کنم براحتی امکان بررسی گرایش‌ها و کمک هزینه تحصیلی برای شما وجود داشته باشد، معمولا گرایش‌های تحقیقی کمک هزینه دارند و گرایش‌های واحد محور کمک هزینه ندارند.
اطلاعات من درباره‌ی رشته ی شما زیاد نیست.
برای آلمان هم قبلا گفته‌ام که آلمان هیچ‌وقت رایگان نبوده و نیست، در گذشته شهریه دانشگاه بسیار پایین بوده که در حال حاضر چندین دانشگاه شروع به اخذ شهریه‌های قابل توجه گرفته‌اند.
بله بحث 8700 یورو را صحیح به شما اعلام کرده‌اند.
قطعا توصیه‌نامه از یک استاد مطرح کمک بزرگی خواهد بود، اما به تنهایی کافی نیست. توصیه‌نامه فقط یک قسمت از چند قسمت رزومه برای اپلای محسوب می‌شود.
بحث آیلتس نیز به آن صورتی که شما فکر می‌کنید نبوده، البته بدلیل مسائلی دیگر آیلتس در ایران تصحیح نمی‌شود و برای تحصیح نمرات به خارج از کشور فرستاده می‌شود و بیشتر افراد نیز بسیار ناراضی هستند از نمراتی که دریافت می‌کنند، مخصوصا در قسمت نوشتاری آزمون.
اطلاعات من برای رشته های فنی و مهندسی است، شاید دیگر دوستان اطلاعاتی در ارتباط با رشته‌ی شما داشته باشند.
از میان کشورهایی که اعلام کردید فقط برای هلند کمک هزینه‌ی تحصیلی برای مقطع ارشد مشاهده کرده‌ام.
اگر برای دکتری قصد اپلای دارید که کار شما بسیار راحت‌تر خواهد بود.
نیازی به مدرک آن کشور نیست، فقط آیلتس یا تافل، ضمنا برای آلمان هم دوباره اشاره می‌کنم که 8700 یورو هزینه‌ی سالیانه برای زندگی است و شهریه دانشگاه از این مبلغ مجزا است.
حتما چند دانشگاه مطرح را در رشته‌ی خود انتخاب کنید و شرایط کمک هزینه‌ی تحصیلی را در آن مشاهده کنید
به عنوان نمونه اینجا ، لینک کورس اینجا و فاندهای موجود اینجا.
کمک هزینه وجود دارد اما باید مدام پیگیر باشید و وب‌سایت دانشگاه‌ها را یک به یک بررسی کنید یا از سایت‌های یابنده‌ی کمک هزینه استفاده کنید.
با آرزوی موفقیت برای شما
محک
نقل قول  

آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-02-2017, 10:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-02-2017, 10:27 AM توسط delbina.)
(25-02-2017, 09:21 PM)automotive نوشته: @delbina
سلام بر شما
معدل شما چند است؟ چند سال پیش فارغ‌التحصیل شده‌اید؟
برای کدام کشورها اقدام کرده‌اید؟
معمولا مقاله راه حل خوبی برای جبران معدل است.
اگر معدل شما 11 تا 13 است و شما مدرک کارشناسی دارید، برای ارشد ایران اقدام کنید.
حسرت خوردن فقط عمر را تباه می‌کند.با نمره‌ی زبان بالا TOEFL یا IELTS و با توجه به رشته حتی در GRE Subject یا GRE General شرکت کنید و نمره‌ی بالایی کسب کنید.
اگر رزومه خود را قرار دهید بهتر می‌توان راهنمایی کرد.
با آرزوی موفقیت شما

با سلام 
من لیسانس برق مخابرات از دانشگاه یزد (معدل 14.20) فارغ التحصیل 89و ارشد از دانشگاه شیراز (معدل 16.85) فارغ التحصیل 93
دو مقاله  در کنفرانس های بین المللی داخلی دارم
آیلتس هم 6.5
برای داشگاههای کانادا و استرالیا اقدام کردم، خیلی ها که اصلا جوابمو ندادن و همون تعداد اندک هم بهم گفتن شانسی نداری، خیلی وقت برای سرچ کردن و پیام دادن به اساتید گذاشتم و میزارم ولی انگار که نه انگار،
ممنون میشم بهم بگید چیکار کنم، یا چند تا دانشگاه متوسط از این کشورها یا کشورهای اروپایی رو بم معرفی کنید
با احترام
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-02-2017, 10:59 AM
(26-02-2017, 10:26 AM)delbina نوشته: با سلام 
من لیسانس برق مخابرات از دانشگاه یزد (معدل 14.20) فارغ التحصیل 89و ارشد از دانشگاه شیراز (معدل 16.85) فارغ التحصیل 93
آیلتس هم 6.5
برای داشگاههای کانادا و استرالیا اقدام کردم، خیلی ها که اصلا جوابمو ندادن و همون تعداد اندک هم بهم گفتن شانسی نداری، خیلی وقت برای سرچ کردن و پیام دادن به اساتید گذاشتم و میزارم ولی انگار که نه انگار،
ممنون میشم بهم بگید چیکار کنم، یا چند تا دانشگاه متوسط از این کشورها یا کشورهای اروپایی رو بم معرفی کنید
با احترام

سلام بر شما
معدل ارشد شما مناسب است و معدل کارشناسی فقط زیر 15(برخی دانشگاه‌ها حداقل معدل 15 در کارشناسی را ضروری می‌دانند) است، نمره آیلتس شما نیز اگر هیچ مهارتی را زیر 6 نشده باشید با توجه به رشته مکفی است، مگر در دانشگاهی نمره‌ی بالاتری را از شما بخواهند. فکر می‌کنم بزرگترین مسئله در رزومه شما نداشتن مقاله ISI با توجه به مقطع فارغ‌التحصیلی شما (که کارشناسی ارشد) است می‌باشد.
از آنجا که مقطع ارشد دارای پایان‌نامه است و این پایان‌نامه از اهمیت فراوانی برخوردار است، نیاز به چاپ حداقل یک مقاله ISI احساس می‌شود.
رشته شما سخت‌ترین رشته در ایران بوده و احتمالا هنوز هم همینگونه است و معدل پایین در این گرایش نباید نگران کننده باشد.
در ارتباط با دانشگاه‌های استرالیا اطلاعی ندارم، برای کانادا هم احتمالا مقاله و معدل شما مسبب عدم پاسخ‌گویی بوده است و شاید هم نوع برقراری ارتباط شما با اساتید صحیح نیست.
آیا از رزومه اساتیدی که قصد مکاتبه با ایشان را دارید آگاه هستید و یا صرفا به تعداد زیاد ایمیل برای اساتید ایمیل ارسال می‌کنید؟
تا به حال برای دانشگاه‌های‌ رده متوسط کانادا اقدام کرده‌اید؟
به نظر من برای دانشگاه‌های ایتالیا اقدام کنید و اگر امکان پرداخت هزینه تحصیل برای شما وجود دارد به آلمان نیز فکر کنید.
لطفا رزومه خود را در موضوع‌های زیر ارسال کنید تا دیگر دوستان نیز نظر خود را اعلام کنند.
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟
و موضوع‌های زیر را نیز مطالعه کنید.
جواب ندادن استادان
ضرورت تماس با اساتید پیش از اپلای کردن
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
با احترام
محک
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-02-2017, 11:35 AM
آیلتس هم 6.5
با احترام

به نظر من شما دو راه بیشتر ندارید:

اگر حتما دنبال دکترا گرفتن هستید راه اول رفتن به سراغ دانشگاه های (نه چندان طراز اول و درجه چندم) اروپایی هست... که طبیعتا نمیدونم دکترای یک دانشگاه مثلا درجه دو یا سه آلمان در اینده چه‌موقعیت اکادمیکی براتون ایجاد خواهد کرد...

راه دوم مستر مجدد هست... اگر از ریسک ویزا بگذریم، اگر صرفا (مشابه اکثریت) قصد فرار از ایران و مهاجرت رو دارید، با مدرک مستر خیلی راحت تر میتونید کار پیدا کنید... اگر هم دنبال دکترا گرفتن باشید، بعد از مستر مجدد (به فرض عملکرد خوب) قاعدتا برای دانشگاه های بهتری در همون کشور اروپایی شانس خواهید داشت...
نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

26-02-2017, 02:13 PM
(26-02-2017, 11:35 AM)Matinking نوشته: به نظر من شما دو راه بیشتر ندارید:

اگر حتما دنبال دکترا گرفتن هستید راه اول رفتن به سراغ دانشگاه های (نه چندان طراز اول و درجه چندم) اروپایی هست... که طبیعتا نمیدونم دکترای یک دانشگاه مثلا درجه دو یا سه آلمان در اینده چه‌موقعیت اکادمیکی براتون ایجاد خواهد کرد...

راه دوم مستر مجدد هست... اگر از ریسک ویزا بگذریم، اگر صرفا (مشابه اکثریت) قصد فرار از ایران و مهاجرت رو دارید، با مدرک مستر خیلی راحت تر میتونید کار پیدا کنید... اگر هم دنبال دکترا گرفتن باشید، بعد از مستر مجدد (به فرض عملکرد خوب) قاعدتا برای دانشگاه های بهتری در همون کشور اروپایی شانس خواهید داشت...

به نظر شما برای مستر مجدد شانس دارم؟؟ چه دانشگاههایی رو پیشنهاد می دهید؟
به نظرتون اگر gre امتحان بدم برای دکترا دانشگاههای نسبتا خوب شانسی پیدا میکنم؟؟؟
نقل قول  

آفلاین iman7
نقل قول

امتیاز این پست: 7
26-02-2017, 03:41 PM
آیلتس هم 6.5
با احترام

سلام. من فرض می کنم شما حتما نیاز به گرفتن فاند دارید و جواب میدم.
تو استرالیا حتی ایمپکت ژورنال و اسم اول بودن هم تو فاند گرفتن مهمه. معدل هم که جای خودشو داره. سراغ استرالیا که اصلا نباید می رفتید. حتی اگه استاد هم اکی میداد باز اسکالرشیپ رو دانشگاه و کمیته میده و استاد فقط تو ارزیابی یه امتیاز مختصری می تونه بده.
کانادا اگه حداقل معدل رو داشته باشید و استاد پیدا کنید میشه پذیرش گرفت. اما هر روز ادم هایی با معدل بالاتر از شما و مقالات ژورنال معتبر به استادا ایمیل می زنن. چطوری می خواهید نظر استاد رو جلب کنید؟ حالا اگه مقاله ژورنال معتبری تو رزومتون بیاد و استاد مورد نظر که کارتون همسو هست باهاش هم دانشجو بخواد ودانشکده حداقل معدل ۲ سال اخر رو بخواد که معدل ارشد پوشش بده و شانس هم چاشنیش بشه، پذیرش ممکنه. 
کشوری که با شرایط شما مناسبه امریکاس. به شرط داشتن نمره gre بالا. که اونم الان داستان ویزاش مبهمه.
خود من معدل کمتر از شما داشتم ولی مقاله و gre خوبی داشتم که تونستم امریکا چند جا پذیرش با فاند بگیرم. البته تو دانشگاه های رتبه ۱۰۰ به بالا طبق رده بندی usnews. نه اینکه دنبال دانشگاه تاپ برم.
اروپا هم داستان خودشو داره. فکر نکنید چون رتبه دانشگاه ایندهوون هلند مثلا از خیلی از دانشگاه های کانادا پایین تره قبولیش برای دکترا اسون تره. مرتبط بودن تحقیقات شما با تحقیقات اون گروه مورد نظر خیلی مهمه چون شما از اول عنوان تز و پروژت معلومه و زمانش هم کوتاه تره. معمولا کورس هم پاس نمیشه. اما باز مقاله معتبر داشته باشی که به اون پروژه بخوره شانس خواهی داست.
همسر من از دانشگاه های رده اول تو کانادا پذیرش با فاند گرفت. معدل ها ۱۶ و ۱۸ و چند تا مقاله isi و ایمپکت دار داره. ولی مثلا تو اروپا چند پروژه برای دانشگاه های هلند و سوئد و نروژ و بلژیک اپلی کرد و ریجکت شد.
شما یا مقاله معتبر کار کن که چاپ بشه و یا با نمره gre بالا رو امریکا سرمایه گذاری کن و امیدوار باش که خداوند شر ترامپ را از سر کچل ما ایرانی ها کم کنه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 72 بعدی »