عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی انتخاب دانشگاه مناسب برای تحصیل در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب دانشگاه مناسب برای تحصیل در مقطع کارشناسی
آفلاین elli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-09-2015, 12:32 PM
سلام.خسته نباشید
من دیپلم تجربی دارم .میخواهم در یکی از دانشگاههای اروپا ترجیحا هلند داروسازی  یا پزشکی بخوانم...میخواستم بدونم شرایطش به چه صورته از صفرتا صد....خیلی عجله دارم خواهش میکنم من را راهنمایی کنید...آیا اگه هلند ادامه تحصیل بدم بخوام بیام ایران انوقت ایران مدرک پزشکی یا داروسازی هلند را قبول داردواجازه کار دارم.........
خواهش میکنم من را راهنمایی کنید .........
نقل قول  

آفلاین mohammadgh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-07-2016, 11:39 AM
سلام ببخشید. مزاحم میشم من رشتم تربیت بدنی هست تو دانشگاه دولتی تهران میخونم مقطع کاردانی دبیرستانم تربیت بدنی خوندم ترم یک شاگرد دوم کل دانشگا شدم با معدل ۱۸/۴۸ ترم دوم هم معدلم ۱۸/۲۲ و. زبانمم متوسط رو به بالاس و دارم کلاس هاشو میرم و از نظر ورزشیم رزومه های خوبی دارم مربیگیری و مقامات و این حرفا و icdl هم دارم میخواستم برا کارشناسی ارشد یا کارشناسی فاند بگیرم برا المان یاام سال اول با هزینه خودم برم بعد اونجا بورسیه بگیرم میشه راهنماییم کنین چه کارهایی بکنم؟ و کدوم دانشگاها خوبن؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-09-2016, 09:25 PM
وب سایت http://www.collegedata.com/ اطلاعات آماری بالایی را برای افرادی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی داشته باشند را دارا است.

با تایپ نام College می‌توانید به اطلاعات بسیاری از جمله میزان سختی دریافت پذیرش، میانگین نمره‌ی آزمون SAT، تعداد واحد مورد نیاز یا توصیه شده از درس‌های خاص، زمان پذیرش، نیازمندی‌های پذیرش، نحوه‌ی انتخاب دانشجو و ... دست یابید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین aghahossein
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-12-2016, 12:03 PM
به عنوان یه نظر کاملا شخصی، معتقدم که بعد از دانشگاه های آمریکا که پذیرششون تو این سال ها خیلی مشکل شده، دانشگاه های کانادا، آلمان و انگلیس می تونن گزینه های خوبی باشن.
نقل قول  

مبین۱۲۳
Unregistered
نقل قول

16-03-2017, 12:47 AM
من سال سوم تجربی هستم و می خواهم برای ادامه تحصیل به المان بروم و معدلم۱۸.۹۰ است چه کار کنم و چگونه شماره ی دانشگاه های المان را پیدا کنم؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-03-2017, 03:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-03-2017, 03:02 AM توسط Matinking.)
(16-03-2017, 12:47 AM)مبین۱۲۳ نوشته: من سال سوم تجربی هستم و می خواهم برای ادامه تحصیل به المان بروم و معدلم۱۸.۹۰ است چه کار کنم و چگونه شماره ی دانشگاه های المان را پیدا کنم؟

به شماره نیازی نیست...

1- مشخص کنید دنبال تحصیل در چه رشته ای هستید...
2- سایت دانشگاه های مد نظرتون رو بررسی کنید تا ببینید برای رشته هدف چه نیازمندی هایی دارند... (در مورد شما مشخصا یک مورد مهم می تونه این باشه که مدرک دیپلم کافی هست یا پیش دانشگاهی هم لازم دارند)
3- اگر اون رشته/دانشگاه مناسب (از جمیع جوانب مورد پسند و البته در حد و حدود رزومه تون) بود ، تاریخ deadline مورد نظر رو مشخص کنید و براساس اون مدارک مورد نیاز رو تهیه کنید...
4- نهایتا applicationتون رو submit کنید...

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-03-2017, 11:19 AM
(16-03-2017, 12:47 AM)مبین۱۲۳ نوشته: من سال سوم تجربی هستم و می خواهم برای ادامه تحصیل به المان بروم و معدلم۱۸.۹۰ است چه کار کنم و چگونه شماره ی دانشگاه های المان را پید
سلام 
برای تحصیل در دوره کارشناسی کشورهای اروپایی معمولا این دوره رو با زبان خودشون برگزا میکنن و باید هزینه شخصی پرداخت کنید. پس اگر تصمیم جدی دارید ابتدا زبان آلمانی اموزش ببینید که ممکنه بیش از یکسال از شما زمان بگیره. از نظر هزینه های ثبت نام و زندگی هم سایت های دانشگاه مرجع بهتری برای یافتن پاسخ قطعی هستند.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین alireza.a72
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-08-2017, 10:46 PM
سلام. میخواستم یه لیست از بهترین دانشگاه های دنیا تو رشته ی حسابداری تو مقطع دکترا رو بهم بگین.ممنون
نقل قول  

آفلاین hadi.m
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-03-2018, 07:48 PM
سلام. آلمان شهریه رشته های مهندسیش رایگانه ؟
چه مبلغ دیگه ای هر ترم میگیره ؟
اگه بورسیه شیم چه چیزایی رو کاور میکنه؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

21-03-2018, 08:01 PM
(21-03-2018, 07:48 PM)hadi.m نوشته: سلام. آلمان شهریه رشته های مهندسیش رایگانه ؟
چه مبلغ دیگه ای هر ترم میگیره ؟
اگه بورسیه شیم چه چیزایی رو کاور میکنه؟

سلام
تمام آن ها رایگان نیستند و بعضا شهریه های قابل توجهی نیز دارند.
سالی 8600 یورو هزینه زندگی باید پرداخت کنید که بلوکه کردن این مبلغ در ابتدای ورود در بیشتر ایالت ها اجباری است (از استثنا ها بی اطلاع هستم).
برای کارشناسی بورس وجود ندارد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »