عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (8): 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-02-2011, 01:22 AM
به طور کلی احتمال گرفتن کمک هزینه (فاند) در مقطع کارشناسی کمتر از مقاطع بالاتر از کارشناسی است، به خصوص قبل از شروع تحصیل احتمال گرفتن فاند چندان زیاد نیست.

لطفا سوالات خود در مورد احتمال گرفتن کمک هزینه در مقطع کارشناسی را در این تاپیک مطرح نمایید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین arad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-10-2011, 12:57 AM
اصلا فاند رو چطور می شه گرفت؟
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-10-2011, 01:14 AM
(23-10-2011, 12:57 AM)arad نوشته: اصلا فاند رو چطور می شه گرفت؟
در سایت دانشگاه ها فرم های مخصوص فاند موجود هست.
نقل قول  

آفلاین ShahdaD
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-12-2011, 03:18 AM
(23-10-2011, 12:57 AM)arad نوشته: اصلا فاند رو چطور می شه گرفت؟
شما از چندین طریق می توانید به گرفتن فاند اقدام کنید:

1-هنگام اقدام برای پذیرش دانشگاه موردنظر، درخواست فرم های مخصوص بورس رو کنید، با پر کردن این فرم ها و قرار دادن چند توصیه نامه از اساتید خود و نوشتن یک انگیزنامه یا SOP شانس خود را برای دریافت این بورس ها امتحان کنید.

2-در صورتی که در دانشگاهی در ایران مشغول به تحصیل هستید می توانید با تحقیق برای بورس های 10 ماه دانشگاه های اروپایی مانند بورس ارسموس اقدام کنید( البته این بورس ها 10 ماهه و تنها برای تعدادی از دانشگاه های ایران قابل درخواست هستند)

3-معمولا وب سایت های زیادی در اینترنت موجود میباشند که توسط افراد خیر اداره میشوند این وب سایت ها و موسسات خیریه در هر سال از رقمی مانند 500 دلار تا کل هزینه های تحصیل شما رو پوشش میدهند(برای استفاده از این بورس ها باید دارای رزومه خوبی باشید)
نقل قول  

آفلاین rira
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-12-2012, 09:20 PM
فکر کنم برای گرفتن فاند برای لیسانس معدل خیلی بالا و کلا رزومه ی خوبی باید داشته باشید هرچقدر هم مثلا اختراعی ثبت کرده باشید مدال المپیادی داشته باشید شانس کمی بیشتر میشه ..درسته؟ یعنی فکر نمیکنم با اینکه شرط پذیرش معمولا معدل بالای 15 هست کسی با معدل 16-15 شانس فاند داشته باشه !
ناشنوا باش! وقتی همه از محال بودن آرزوهایت میگویند. 
... و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت
غصه هم می گذرد
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

09-12-2012, 10:32 PM
(09-12-2012, 09:20 PM)rira نوشته: فکر کنم برای گرفتن فاند برای لیسانس معدل خیلی بالا و کلا رزومه ی خوبی باید داشته باشید هرچقدر هم مثلا اختراعی ثبت کرده باشید مدال المپیادی داشته باشید شانس کمی بیشتر میشه ..درسته؟ یعنی فکر نمیکنم با اینکه شرط پذیرش معمولا معدل بالای 15 هست کسی با معدل 16-15 شانس فاند داشته باشه !
دروود.
دوست عزیز، به جرات میشه گفت که برای undergraduate هیچ موقعیتی برای دریاقت بورس در اروپا حتی الامکان وجود نداره. اما بودن دوستانی که برای اسیا (کره جنوبی، ژاپن) اقدام کرده اند که اون هم با توجه با معدلی که بیان کردید خیلی احتمالش کمه. اصولاً موقعیت فاند در دوره دکتری بیشتر هست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amirhossein_1
**
نقل قول

31-12-2012, 10:03 PM
با سلام و خسته نباشید به شما مشاوران زحمت کش این سایت . من دانش اموزی هستم که هم اکنون مشغول تحصیل در مقطع پیشدانشگاهی ریاضی میباشم با معدل دیپلم 18.21 ریاضی و فیزیک االان 17 سال ام هست و کلاس ایلتس هم میرم باسه نمره 7 که میگیرم تا خرداد 92 """ایا میتونم بورس بشم برای امریکا یا کانادا ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
جه باید بکنم و چه فرایندی باید طی کنم ببخشییید
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-12-2012, 11:47 PM
(31-12-2012, 10:03 PM)amirhossein_1 نوشته: با سلام و خسته نباشید به شما مشاوران زحمت کش این سایت . من دانش اموزی هستم که هم اکنون مشغول تحصیل در مقطع پیشدانشگاهی ریاضی میباشم با معدل دیپلم 18.21 ریاضی و فیزیک االان 17 سال ام هست و کلاس ایلتس هم میرم باسه نمره 7 که میگیرم تا خرداد 92 """ایا میتونم بورس بشم برای امریکا یا کانادا ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
جه باید بکنم و چه فرایندی باید طی کنم ببخشییید
سلام دوست عزیز
همانطور که در پست های قبلی هم توضیح داده شده معمولا برای کارشناسی فاند برای دانشجویان اینترنشنال خیلی کمه. چون رقابت در این دوره خیلی زیاده و کمک هزینه های تحصیلی که وجود داره به خود دانشجویان ساکن اون کشور تعلق میگیره. البته بودن کسایی که پارشیال فاند گرفتن ولی فاند کامل شدن رو من لااقل ندیدم.
شما معدلتون خوبه. نمیدونم آیا رزومه خاصی مثل المپیاد یا اختراع دارید یا خیر. ولی به صرف معدل بالا و نمره زبان خوب نمیشه خیلی روی فاند آمریکا و کانادا حساب کرد. از طرفی خرداد دیگه ددلاین ها گذشته پس برای سال بعد اگر اقدام می کنید بهتره به گزینه دیگه مثل دادن کنکور در کنار اقدام برای پذیرش هم فکر کنید که اگر این نشد اون یکی رو از دست ندید.
برای افزایش اطلاعاتتون هم جزوه راهنمای پذیرش رو مطالعه بفرمایید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین hamedjafarzadeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-03-2013, 02:13 AM
سلام دوستان عزیز ،
من در حال حاضر دانش آموز مقطع پیش دانشگاهی هستم و سال سوم دبیرستان را با معدل 16.90 گذرانده ام . از لحاظ زبان انگلیسی هم در سطح متوسط هستم شاید اگر بخوایم با نمره بسنجیم 6 یا 7 از 10 . از لحاظ رزومه کاری هم در حد خوبی هستم ، یک رتبه دوم جهانی ، چندین رتبه نخست کشوری از قبیل و خوارزمی و غیره و نامه وزارت علوم مبنی بر پذیرش بدون کنکور  و چندین پروژه تحقیقاتی و صنعتی . به نظر شما شانس این برای من وجود داره تا بتونم بورسیه اسکالرشیپ یا حداقل فاند نزدیک به کامل بگیرم در کشور های اروپایی ؟
چون اینطور شنیدم که کشور های هلند و آلمان در این زمینه و برای مقطع لیسانس موقعیت های خوبی دارند .

البته اطلاعات من در این زمینه خیلی مبتدیانه است و اگر اشتباهی در گفته هام وجود داشت عذر میخوام .
پیشاپیش از کمکتون ممنونم .
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-03-2013, 08:40 PM
(28-03-2013, 02:13 AM)'hamedjafarzadeh' نوشته: سلام دوستان عزیز ،
من در حال حاضر دانش آموز مقطع پیش دانشگاهی هستم و سال سوم دبیرستان را با معدل 16.90 گذرانده ام . از لحاظ زبان انگلیسی هم در سطح متوسط هستم شاید اگر بخوایم با نمره بسنجیم 6 یا 7 از 10 . از لحاظ رزومه کاری هم در حد خوبی هستم ، یک رتبه دوم جهانی ، چندین رتبه نخست کشوری از قبیل و خوارزمی و غیره و نامه وزارت علوم مبنی بر پذیرش بدون کنکور  و چندین پروژه تحقیقاتی و صنعتی . به نظر شما شانس این برای من وجود داره تا بتونم بورسیه اسکالرشیپ یا حداقل فاند نزدیک به کامل بگیرم در کشور های اروپایی ؟
چون اینطور شنیدم که کشور های هلند و آلمان در این زمینه و برای مقطع لیسانس موقعیت های خوبی دارند .
البته اطلاعات من در این زمینه خیلی مبتدیانه است و اگر اشتباهی در گفته هام وجود داشت عذر میخوام .
پیشاپیش از کمکتون ممنونم .

دروود حامد جان، خیلی خوش اومدی به فروم اکادمیا.
در ضمن سال نوی ما هم مبارک باشه. ببین داداشم، من کلاً از شرایطی که ارائه دادی چند نکته رو به مطلب شما اضافه کنم که بهتر بتونی تصمیم بگیری، اولاً که فاند برای شما با توجه به معدل و نداشتن نمره زبان خیلی سخته!! نکته بعدی بایستی ببینی به چه رشته مهندسی علاقه داری؟!! در کشورهای مورد نظر کامپیوتر و برق و مکانیک از چشم انداز خوبی برخوردارند بنابراین می تونی حول این رشته ها جستجو کنی. در کل اگر بخواهم از نکات مهم صحبت کنم اینه که بیشتر رشته های مهندسی در کشورهای مورد نظر شما با زبان رایج خودشان ارائه میشه و من به جرات میتونم بگم هیچ فاند یا کمک هزینه ای برای مقطع لیسانس Undergradute ندیدم!!!! حالا میخواهم ازت خواهش کنم اگر بتونی با دانش پایه ای که داری برای یک دانشگاه خوب ایران لیسانس رو بگذرونی و برای فوق با یک رزومه کامل و عالی اقدام کنی. 
امیدوارم گرفته باشی منظورم.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »