عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی

صفحه‌ها (7): 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-02-2011, 01:23 AM
در صورتی که در حال حاضر دانشجوی مقطع کارشناسی هستید یا مدرک کارشناسی دارید، اما به هر دلیلی از جمله تغییر رشته مایلید در مقطع کارشناسی پذیرش بگیرید، می‌توانید سوالات خود را در این موضوع مطرح کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین sepidehtarlan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-04-2012, 02:57 PM
با سلام

میخواستم بدونم با داشتن مدرک لیسانس از دانشگاه پیام نور(رسمی) آیا احتمال پذیرش در دوره ارشد کشور آلمان رو دارم و یا باید دوباره از کارشناسی شروع کنم؟

ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی با ید دقیقا در همان رشته تحصیل شده ام باشه؟ و یا تغییر رشته هم امکانپذیره؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

08-04-2012, 07:17 PM
(08-04-2012, 02:57 PM)sepidehtarlan نوشته: با سلام

میخواستم بدونم با داشتن مدرک لیسانس از دانشگاه پیام نور(رسمی) آیا احتمال پذیرش در دوره ارشد کشور آلمان رو دارم و یا باید دوباره از کارشناسی شروع کنم؟

ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی با ید دقیقا در همان رشته تحصیل شده ام باشه؟ و یا تغییر رشته هم امکانپذیره؟

با تشکر
اصولا گرفتن پذیرش در مقطع ارشد راحته...ولی گرفتن فاند بسیار سخته....هر کجای دنیا که میخاد باشه
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

08-04-2012, 08:00 PM
(08-04-2012, 02:57 PM)sepidehtarlan نوشته: با سلام

با تشکر
سلام دوست خوبم !
میتونین پذیرش بگیرین برای ارشد فقط باید کواهی قبولی تو کنکور رو از سازمان سنجش بگیرین (برای جاهایی که میخان)
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین mahyjooon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-10-2012, 05:46 PM
سلام
من به تازگی در رشته کامپیوتر نرم افزار فارق التحصیل شدم اما به دلیل علاقه زیادم به انیمیشن در دوره تحصیلم به فراگیری آن نیز پرداختم (هم از نظر هنری هم فنی). حالا که پدرم در آمریکا بسر می برد، میخواستم بدونم می تونم برای لیسانس انیمیشن اقدام کنم؟ اصولا شنیدم که آمریکا ویزا برای لیسانس با وجود پذیرش از دانشگاه، نمی دهد.
کسی نظری دارد؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-10-2012, 08:12 PM
(01-10-2012, 05:46 PM)mahyjooon نوشته: سلام
من به تازگی در رشته کامپیوتر نرم افزار فارق التحصیل شدم اما به دلیل علاقه زیادم به انیمیشن در دوره تحصیلم به فراگیری آن نیز پرداختم (هم از نظر هنری هم فنی). حالا که پدرم در آمریکا بسر می برد، میخواستم بدونم می تونم برای لیسانس انیمیشن اقدام کنم؟ اصولا شنیدم که آمریکا ویزا برای لیسانس با وجود پذیرش از دانشگاه، نمی دهد.
کسی نظری دارد؟
ممنون
درود دوست عزیز
به تازگی من خیلی ها رو دیدم که برای مقطع کارشناسی از دانشگاه های آمریکا پذیرش و به دنبال اون ویزا گرفتند و رفتند. در مرحله اول شما باید پذیرش از دانشگاه رو قطعی کنید. با توجه به اینکه شما یک مدرک کارشناسی دارید باید دلایل قابل قبولی برای این کارتون داشته باشید. برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزا مراجعه کنید به این انجمن
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

23-03-2013, 07:25 AM
(01-10-2012, 08:12 PM)'m.ost' نوشته: درود دوست عزیز
به تازگی من خیلی ها رو دیدم که برای مقطع کارشناسی از دانشگاه های آمریکا پذیرش و به دنبال اون ویزا گرفتند و رفتند. در مرحله اول شما باید پذیرش از دانشگاه رو قطعی کنید. با توجه به اینکه شما یک مدرک کارشناسی دارید باید دلایل قابل قبولی برای این کارتون داشته باشید. برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزا مراجعه کنید به این انجمن

و همینطور یادتون باشه ریز نمرات دبیرستانتون هم لازمه. هم خودش هم ترجمش.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین adel123456
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-04-2013, 04:34 AM
با سلام 

من 22 سالم هستش و لیسانس ریاضی دارم
معدل دیپلمم ، 17.72 و پیش دانشگاهی هم 18.5 هستش و سطح زبانم هم خوبه و سربازی هم معاف هستم
میخوام به رشته ی پزشکی برم منتها با این وضع کنکور و این مسائل که وجود داره نمیخوام اینجا بخونم 
میخواستم ببینم با این شرایط شانس پذیرش از دانشگاههای دولتی رو دارم یا نه ؟!! یا کلاً دانشگاههای که هزینه های زیادی نداشته باشه ؟!!
بیشتر به ترکیه فکر میکنم ، میخواستم ببینم چطوری میشه تو این رشته ازدانشگاههای دولتی پذیرش گرفت ؟
نقل قول  

آفلاین atena0069
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-08-2013, 07:23 PM
سلام
من لیسانس کامپیوتر-نرم افزار از آزاد کرج با معدل 16.25 (البته نمره پروژه و کاراموزیم نیومده) دارم
ولی میخوام برای تحصیل در ایتالیا در همین رشته خودم یا IT از اول شروع کنم
میشه لطف کنید و دانشگاه ها ی خوب ایتالیا در رشته ی software یا IT رو معرفی کنید
باید چه امتیازاتی داشت تا بشه از دانشگاه های خوب ایتالیا اپلای گرفت
و سوال آخرم درمورد آلفا تست هست : میشه مواردی که در رشته ی مهندسی امتحان میگیرن و بگید و اطلاعات تکمیلی رو از کجا باید به دست بیارم و اینکه سطح دشواریش چقدره؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین nasa90
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-12-2013, 02:29 AM
سلام من دانشجوی ترم 5 رشته هوافضا در دانشگاه ازاد نجف اباد هستم.فعلا معدلم  14هستم. وایلتس7دارم.ایا امیدی برای فاند گرفتن هست؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »