عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-11-2015, 05:37 PM
(03-11-2015, 05:28 PM)apr نوشته: سلام دوستان
آیا ریزه نمرات جهت ارسال به WES، باید حتما به صورت ترم به ترم باشه؟! یا اگه به صورت کلی هم باشه مورد قبولشون هست؟!

درود

به صورت کل یعنی چه!؟ ریزنمرات از اسمش هم معلومه یعنی نمرات هر درس اومده باشه!
دیگه ترم به ترم یا کلیش رو نمیدونم

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-11-2015, 06:56 PM
(03-11-2015, 05:28 PM)apr نوشته: سلام دوستان
آیا ریزه نمرات جهت ارسال به WES، باید حتما به صورت ترم به ترم باشه؟! یا اگه به صورت کلی هم باشه مورد قبولشون هست؟!

سلام

WES مدارک "رسمی و تایید شذه دانشگاه" رو به هر صورتی که دانشگاه بهش گزارش کنه بررسی خواهد کرد...
چه نمرات by term ارائه شده باشند چه overall...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین jay
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-02-2016, 01:57 PM
یک سوال برام پیش اومد.
اگر ریزنمرات و دانشنامه را از طرف دانشگاهی که درس خوندیم برای wes بفرستیم و اونها هم evaluate کنن و مثلا طبق سفارش ما این evaluation روبفرستن دانشگاه xدر آمریکا.
اومدیم و یکسال گذشت و ما از اون دانشگاه xپذیرش نگرفتیم. حالا بعد از یکسال می خواهیم wesمدارک ما رو به سه تا دانشگاه دیگه بفرسته؟ هزینه این ارسال دوباره چقدر می شه؟ یا اصلا همچین چیزی هست؟

بعد یک سوال دیگه: می شه همون evaluationکه توسط wes انجام شده pdf ش رو خودمون آنلاین بفرستیم دانشگاه (قبل از ادمیشن) و بعد اگر ما رو به عنوان دانشجو قبول کردند ،ارزیابی رسمی توسط خود wes فرستاده بشه؟
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special
Stephen Hawking

نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

03-02-2016, 02:20 PM
(03-02-2016, 01:57 PM)jay نوشته: یک سوال برام پیش اومد.
اگر ریزنمرات و دانشنامه را از طرف دانشگاهی که درس خوندیم برای wes بفرستیم و اونها هم evaluate کنن و مثلا طبق سفارش ما این evaluation روبفرستن دانشگاه xدر آمریکا.
اومدیم و یکسال گذشت و ما از اون دانشگاه xپذیرش نگرفتیم. حالا بعد از یکسال می خواهیم wesمدارک ما رو به سه تا دانشگاه دیگه بفرسته؟ هزینه این ارسال دوباره چقدر می شه؟ یا اصلا همچین چیزی هست؟

بعد یک سوال دیگه: می شه همون evaluationکه توسط wes انجام شده pdf ش رو خودمون آنلاین بفرستیم دانشگاه (قبل از ادمیشن) و بعد اگر ما رو به عنوان دانشجو قبول کردند ،ارزیابی رسمی توسط خود wes فرستاده بشه؟

سلام

- تا به امروز که رویه: ارسال مجدد ریزنمرات، بررسی مجدد و پرداخت کل هزینه process بوده...

- خیر... report ی که از evaluation ریزنمرات منتج میشه مثل report نمرات زبان باید به صورتی رسمی به دست دانشگاه برسه و چیزی به این صورت که می فرمایید از دید دانشگاه ها پذیرفته نمیشه... 

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین jay
**
نقل قول

03-02-2016, 08:09 PM
(03-02-2016, 02:20 PM)Matinking نوشته: سلام

- تا به امروز که رویه: ارسال مجدد ریزنمرات، بررسی مجدد و پرداخت کل هزینه process بوده...

- خیر... report ی که از evaluation ریزنمرات منتج میشه مثل report نمرات زبان باید به صورتی رسمی به دست دانشگاه برسه و چیزی به این صورت که می فرمایید از دید دانشگاه ها پذیرفته نمیشه... 

براتون آرزوی موفقیت دارم

با تشکر از جوابتون

اما من تعجب می کنم همچین سازمانی چرا نباید evaluation های قبلی از یک مدرک رو ذخیره کنه برای استفاده های بعد.مثلا ets نمره شما رو برای چند سال نگه می داره و هر زمان خواستید می تونید ریپورت نمره انجام بدهید.
اما اینکه wes اینکارو نمی کنه بسیار عجیبه؟
سعی می کنم یک ایمیل هم به خودشون بزنم ببینم چی می گن.
باز هم ممنون بابت راهنمایی
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special
Stephen Hawking

نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

03-02-2016, 08:45 PM
(03-02-2016, 08:09 PM)jay نوشته: با تشکر از جوابتون

اما من تعجب می کنم همچین سازمانی چرا نباید evaluation های قبلی از یک مدرک رو ذخیره کنه برای استفاده های بعد.مثلا ets نمره شما رو برای چند سال نگه می داره و هر زمان خواستید می تونید ریپورت نمره انجام بدهید.
اما اینکه wes اینکارو نمی کنه بسیار عجیبه؟
سعی می کنم یک ایمیل هم به خودشون بزنم ببینم چی می گن.
باز هم ممنون بابت راهنمایی

سلام مجدد

مطلبی که عرض کردم نتیجه تجربه یکی از دوستان در سال 2014 هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین aria22
**
نقل قول

23-08-2016, 03:19 PM
سلام دوستان
بزرگی میکنید اگر این سوالات رو پاسخ بدید:

1 - در صورتی که ریزنمره صادره توسط دانشگاه انگلیسی باشه هم باز بایست ترجمه شده باشه!؟ منظور اینه که مهر دادگستری و وزارت خارجه داشته باشه!؟ آخه دانشگاه ریزنمره انگلیسی رو داخل پاکن میذاره و seal میکنه و بعید هست که بفرسته.
2 - آیا الزامی هست که خود دانشگاه بفرسته؟ یا همون که تو پاکت مهرو موم باشه و ما بفرستیم کافیه؟!
3 - من مدرک اصلی رو دارمش...آیا فرستادن کپی با ریز نمره کفایت میکنه؟
4 - من واسه لیسانس و و ارشد میخوام آیا بایست دوبار پول داد؟ آخه من تو قسمت وارد کردن ریز نمرات اسم دانشگاه لیسانس و وفق لیسانس رو زدم ... 

تشکر فراوان.
نقل قول  

آفلاین aria22
**
نقل قول

23-08-2016, 03:52 PM
5- آیا فرم ارائه شده توسط wes هم لازمه...از این کارمندهایه خوش اخلاق دانشگاه! بعیده چنین چیزی رو پر و امضاء کنند.
نقل قول  

آفلاین Amir Ali SH
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-11-2016, 06:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-11-2016, 06:47 PM توسط Amir Ali SH.)
با سلام و تشکر بابت ایجاد فضایی اینچنینی برای رفع مشکلات و سوالات ما،

بنده قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارم و برای این کار یکی از امورات ارزشیابی مدارک تحصیلی بنده توسط موسسه WES است.

با دقت سایت این موسسه را مطالعه نمودم و مطالب دوستان رو هم در اینجا خوانده ام اما سوال بنده در خصوص بخشی است که ما از ایران با آن مواجه هستیم. بنده دارای مدرک کاردانی از موسسه آموزش عالی صدرا در تهران هستم و لیسانسم را از دانشگاه آزاد گرفته ام. در خصوص ارسال مدارک توسط دانشگاه آزاد مشکلی ندارم چون از طریق واحد بین الملل امکان پذیر است، اما از موسسه آموزش عالی که پرسیدم گفتند که ما چنین کاری را انجام نمیدهیم و فقط ریز نمراتتون رو بهتون تحویل میدهیم و با بقیه اش کاری نداریم. سوال اینجاست که با توجه به حساسیت موسسه WES در خصوص آدرس فرستنده مدارک، من چگونه می توانم مشکل را حل کنم؟!

همچنین به در خصوص نحوه ارسال مدارک از موسسه WES برای بنده دو گزینه Standard delivery و International express وجود دارد که میخواهم تفاوتشان را بدانم و در صورت انتخاب گزینه دوم آیا امکان تغییر آن به گزینه اول وجود دارد یا خیر؟! و اینکه با چه پستی باید برایشان ارسال کنم و مدت زمانی که کل این پروسه طول میکشد حدودا چقدر است؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

07-11-2016, 11:56 PM
(07-11-2016, 06:35 PM)Amir Ali SH نوشته: با سلام و تشکر بابت ایجاد فضایی اینچنینی برای رفع مشکلات و سوالات ما،

بنده قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارم و برای این کار یکی از امورات ارزشیابی مدارک تحصیلی بنده توسط موسسه WES است.

با دقت سایت این موسسه را مطالعه نمودم و مطالب دوستان رو هم در اینجا خوانده ام اما سوال بنده در خصوص بخشی است که ما از ایران با آن مواجه هستیم. بنده دارای مدرک کاردانی از موسسه آموزش عالی صدرا در تهران هستم و لیسانسم را از دانشگاه آزاد گرفته ام. در خصوص ارسال مدارک توسط دانشگاه آزاد مشکلی ندارم چون از طریق واحد بین الملل امکان پذیر است، اما از موسسه آموزش عالی که پرسیدم گفتند که ما چنین کاری را انجام نمیدهیم و فقط ریز نمراتتون رو بهتون تحویل میدهیم و با بقیه اش کاری نداریم. سوال اینجاست که با توجه به حساسیت موسسه WES در خصوص آدرس فرستنده مدارک، من چگونه می توانم مشکل را حل کنم؟!

همچنین به در خصوص نحوه ارسال مدارک از موسسه WES برای بنده دو گزینه Standard delivery و International express وجود دارد که میخواهم تفاوتشان را بدانم و در صورت انتخاب گزینه دوم آیا امکان تغییر آن به گزینه اول وجود دارد یا خیر؟! و اینکه با چه پستی باید برایشان ارسال کنم و مدت زمانی که کل این پروسه طول میکشد حدودا چقدر است؟

ممنون

- WES "فقط و فقط" مدارک رسمی ارسال شده از دانشگاه رو assess می کنه و لاغیر...
به دانشگاه بگید مدارک رو مهر کنن... بگذارن توی پاکت و درش رو مهر و موم کنند... بعد خودتون مدارک رو پست کنید و در جای آدرس فرستنده، "آدرس دانشگاه" رو وارد کنید...

- روش دوم سریع تر هست... بعد از انتخاب یکی از این دو روش و submit کردن درخواست، بعید هست بتونید تغییرش بدید...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »