عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه
آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-04-2013, 05:57 PM
مزخرف ترین مرکز از نظر پاسخگویی AACRAO هست... برای فرستادن کپی evaluation  به دانشگاه های دیگه یا کلاً هر کار دیگه ای یه میلیون بار باید زنگ بزنید... جواب هم که نمی دن. می ره رو پیغام گیر...دیگه توکل به خدا. ایمیل هم بزنید 2-3 روز بعد جواب می دن. :|  

یه موسسه هست به اسم iee    معرکست. ارزون تر از جاهای دیگه هم  می گیرن. زنگ که بزنید 3 تا بوق می زنه بعد جواب می دن و بی نهایت خوش برخورد هستن... ایمیل رو هم سریع جواب می دن... کلاً خیلی خوبن.

این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-10-2013, 01:23 AM
سلام، من میخوام واسه یک دانشگاه اپلای کنم که گفته مدارک باید به صورت course by course  به تایید WES برسه. در بخش هزینه های این سایت گفته که هزینه course-by-course with GPA and course-level میشه 160 دلار. حالا این واسه یک مقطع هست؟ من که میخوام هم لیسانس و ارشدم رو بفرستم باید 160*2$ هزینه کنم یا 160$ واسه هر چند تا مقطع هست؟
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

04-10-2013, 05:43 PM
(04-10-2013, 01:23 AM)'Leopold' نوشته: سلام، من میخوام واسه یک دانشگاه اپلای کنم که گفته مدارک باید به صورت course by course  به تایید WES برسه. در بخش هزینه های این سایت گفته که هزینه course-by-course with GPA and course-level میشه 160 دلار. حالا این واسه یک مقطع هست؟ من که میخوام هم لیسانس و ارشدم رو بفرستم باید 160*2$ هزینه کنم یا 160$ واسه هر چند تا مقطع هست؟

ايميل به خودشون بزني خيلي خوب همه چيز رو با جزئيات بهت ميگن و از صحبتهاي من خيلي به روز تره. شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]

%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

05-10-2013, 05:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-10-2013, 05:40 PM توسط Leopold.)
اینم جوابی هست که به من دادند:
Thank you for e-mailing us, we understand your concerns.  Please be advised, WES charges a flat rate for the evaluation for all documents listed on your application at the time of submission.Thank you for contacting WES.
منظور از flat rate به کار برده شده اینه که مهم نیست چند تا مدرک باشه و همون 160$، درسته؟
(04-10-2013, 01:23 AM)'Leopold' نوشته: سلام، من میخوام واسه یک دانشگاه اپلای کنم که گفته مدارک باید به صورت course by course  به تایید WES برسه. در بخش هزینه های این سایت گفته که هزینه course-by-course with GPA and course-level میشه 160 دلار. حالا این واسه یک مقطع هست؟ من که میخوام هم لیسانس و ارشدم رو بفرستم باید 160*2$ هزینه کنم یا 160$ واسه هر چند تا مقطع هست؟

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین sor
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-02-2014, 06:14 AM
برای WES حتماً باید اصل مدرک باشه؟ اگه گواهی موقت باشه (همون که قبل از مدرک اصلی می دن) قبول نمی کنن؟ من که اصل مدرکم حالا حالاها آماده نمی شه چیکار کنم؟
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-02-2014, 11:22 AM
تو سایت ارزیابی WES، اگه ایران انتخاب کنید نوشته که چه چیزهایی باید سابمیت کنید. فکر نمی کنم مدرک موقت قبول کنند چون تو مدرک موقت نوشته که این مدرک ارزش ترجمه نداره. شما بهتره با دانشگاه مربوطه مکاتبه کنید و ببینید قبول می کنند بدون ارزیابی مدارک واسشون بفرستید. اگه استاد داشته باشید و دانشگاه هم زیاد کمیته محور نباشه ازش بخواید که این Waive کنه معمولا میتونن این کار بکنن. در غیر این صورت متاسفانه فعلا باید بیخیال این دانشگاه بشید.
(22-02-2014, 06:14 AM)'sor' نوشته: برای WES حتماً باید اصل مدرک باشه؟ اگه گواهی موقت باشه (همون که قبل از مدرک اصلی می دن) قبول نمی کنن؟ من که اصل مدرکم حالا حالاها آماده نمی شه چیکار کنم؟

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین parvaneb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-08-2014, 08:23 PM
بچه ها من یه سوال دارم،
تو فرمی که از طرف WES برای دانشگاه باید بفرستیم که ریز نمره بده، قسمت پایینش نوشته:
Name of Official Completing FormSadplease print or type) 
منظورش از اینکه تایپ یا پرینت بشه چیه؟ مگه نباید فرم رو پرینت بگیریم پر کنیم بفرستیم؟ دیگه منظورش چیه؟
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
23-08-2014, 08:27 PM
(23-08-2014, 08:23 PM)'parvaneb' نوشته: بچه ها من یه سوال دارم،
تو فرمی که از طرف WES برای دانشگاه باید بفرستیم که ریز نمره بده، قسمت پایینش نوشته:
Name of Official Completing FormSadplease print or type) 
منظورش از اینکه تایپ یا پرینت بشه چیه؟ مگه نباید فرم رو پرینت بگیریم پر کنیم بفرستیم؟ دیگه منظورش چیه؟

پرینت یک معنیش می شه دستنویس و احتمالا اینجا منظورش اینه که یا تایپ باشه یا دستنویس 
نقل قول  

آفلاین parvaneb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-08-2014, 09:41 PM
خیلی ممنون از پاسختون.
من یه کم نگرانم برای این فرم چون با زحمت تونستم دانشگاهو راضی کنم ریز نمراتمو بفرسته برای این موسسه به همین خاطر میخوام خیالم بابت صحت فرم راحت باشه.
کسی می دونه قسمت پایین فرم که باید توسط دانشگاه پر بشه چی باید نوشته بشه؟
مثلا:
Name of Official Completing Form
Title
Degree Obtained
فکر می کنم Date Awarded مربوط به دکتری میشه؟ یا نه؟

نقل قول  

آفلاین apr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-11-2015, 05:28 PM
سلام دوستان
آیا ریزه نمرات جهت ارسال به WES، باید حتما به صورت ترم به ترم باشه؟! یا اگه به صورت کلی هم باشه مورد قبولشون هست؟!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »