عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-10-2013, 08:08 PM
دوستان، خواهرم در پس از پایان مقطع کاردانی (با دیپلم حسابداری از فنی و حرفه ای) وارد مقطع کارشناسی شده. ایشون سوالی را مبنی بر دریافت فاند و پذیرفته شدن در دانشگاهای خارجی از من پرسیدن، متاسفانه اطلاعات در مورد پذیرش با این شرایط کافی نسیت. حال سوال این است که بهترین گزینه برای ادامه دادن و یا ندادن این فرایند کدام است:
- در امتاحاناتی مانند IELTS و GRE شرکت کند (جزئیات رو نمی دونم چه نمره ای و چه امتحانی دقیقیاً مناسب این شرایط است) و دوباره در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دهد.
- پس از اتمام دوره کارشناسی اقدام کند.
- شانصی برای ایشان با این رشته وجود ندارد و باید در رشته ای دیگر از ابتدا در مقطع کارشناسی تحصیل کند _که البته منطقی نیست).
- اصلاً شانصی نیست و باید  اقمامت های کاری را مد نظر قرار دهد.

بابت کلی بودن سوال عذر می خوام، ولی ایشون خواندن زبان را آغاز کرده و نیاز به انگیزه برای ادامه این را دارد. 

با ارادت
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

06-10-2013, 09:09 PM
دوست عزیز اولا اینو بگم شانسی وجود ندارد اصلا وجود ندارد! مطمینا شانس دارن واسه پذیرش ولی باید بعضی مسایل رو دقت کرد:
1- در رشته ای دیگر تحصیل کنند منطقی نیست پس اون گزینه به کنار؟البته دلیل غیر منطقی بودن رو نمیدونم ولی حتما یه دلیلی دارین واسه خودتون
من زیاد راجع به accounting اطلاعات ندارم و نمیدونم جزو کدوم زیر شاخه هستش ولی به نظر من حتما بهتره بعد کارشناسی یا حتی ارشد اقدام کنند به خصوص اگه فاند میخوان و کشور مقصد امریکا باشه
کلا لیسانسیا فاند نمیگیرن خلی سخته یعنی...
بهتره نگاهی هم به بعضی دانشگاهها بندازین تا بیشتر اضنا بشین با requirement های اون رشته
در هر حال من مورد دو رو ترجیح میدم
بازم دوستان همرشته خواهرتون نظر بدن بهتره
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

06-10-2013, 11:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-10-2013, 11:52 PM توسط Andre.)
ممنون، تا حدودی وضعیت روشن شد. با اطلاعاتی که من تا به امروز راجع به فاند و دانشگاه کسب کردم بعضی رشته ها خیلی شانص کمتری واسه فاند دارن. توضیح در مورد منطقی نبودن تعویض رشته کارشناسی (منظورم در ایرانه بود) اینکه بیشتر واحد ها قابل انتقال به رشته جدید نیستند (اگه خیلی متمایز باشه فقط عمومی میمونه و در واقع فرایند 4 ساله ای دیگر در پیش میاد). واسه برنامه ریزی طولانی مدت خوب این اطلاعاتی که شما به اشتراک گذاشتین لازمه. فکر کنم با اطلاعات فعلی، تلاش واسه بهبود زبان و امنحان IELTS گزینه بدی نباشه (به هر حال در هر مرحله ای از اقدام به خروج از کشور به کار میاد، چه تحصیلی و چه شغلی).
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
07-10-2013, 12:19 AM
(06-10-2013, 08:08 PM)'Andre' نوشته: دوستان، خواهرم در پس از پایان مقطع کاردانی (با دیپلم حسابداری از فنی و حرفه ای) وارد مقطع کارشناسی شده. ایشون سوالی را مبنی بر دریافت فاند و پذیرفته شدن در دانشگاهای خارجی از من پرسیدن، متاسفانه اطلاعات در مورد پذیرش با این شرایط کافی نسیت. حال سوال این است که بهترین گزینه برای ادامه دادن و یا ندادن این فرایند کدام است:
- در امتاحاناتی مانند IELTS و GRE شرکت کند (جزئیات رو نمی دونم چه نمره ای و چه امتحانی دقیقیاً مناسب این شرایط است) و دوباره در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دهد.
- پس از اتمام دوره کارشناسی اقدام کند.
- شانصی برای ایشان با این رشته وجود ندارد و باید در رشته ای دیگر از ابتدا در مقطع کارشناسی تحصیل کند _که البته منطقی نیست).
- اصلاً شانصی نیست و باید  اقمامت های کاری را مد نظر قرار دهد.
بابت کلی بودن سوال عذر می خوام، ولی ایشون خواندن زبان را آغاز کرده و نیاز به انگیزه برای ادامه این را دارد. 
با ارادت

با سلام 
نظر من اینه که خواهرتون حتما لیسانس رو تموم کنن.انشالله به زودی افراد همه رشته شون که تونستند پذیرش یا فاند بگیرن هم پیدا میکنن Smile نا امیدی و یا انصراف از تحصیل هم چیزی رو حل نمیکنه.
بهترین کار در هر موقع چه قصد رفتن باشه چه نباشه چه طرف دانشجو باشه و چه نباشه اینه که زبانش رو تقویت کنه.چون نه تنها چیزی رو از دست نمیده بلکه خیلی هم پیشرفت میکنه و این خوبه Smile
از الان یه برنامه ریزی خوب داشته باشه برا زبان تا مثلا دو سال دیگه که درسش تموم میشه سریع مدرک زبانش هم بتونه بگیره و خیالش راحت باشه و یکم دستش پر باشه برای پذیرش و فاند Smile
برای ارشد فاند زیاد نمیدن اما خب امتحانش که ضرری نداره .نهایت اینه که بعد از  ارشد از ایران با فاند کامل بره Smile 
فکر کنم علاوه بر تافل یا آیلتس ،جی مت هم لازم باشه برای امریکا مثلا.پس ایشون با امیدواری بیشتر درسشو بخونه و تمام تلاشش رو بکنه معدلش عالی بشه در درجه ی اول بعدشم که موازی با درس اگه زبان اوکی بشه که عالیه Smile.اینم بگم که به نظر من کیفیت مهمه نه کمیت.یعنی دیر رفتن و جای خوب با فاند رفتن  به از  زود رفتن اما دانشگاه رنک پایئن یا شهر نامناسب رفتن میچربه Big Grin
(این نظر کاملا شخصیه منه و ممکنه خیلیا قبول نکنن Big Grin)
ایشالله بهترین اتفاق ها منتظرش هستند 

موفق باشید 
نقل قول  

آفلاین faran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-05-2014, 08:42 PM
با سلام،
من دانشجوی سال اولی مهندسی صنایع هستم.
از تایپیک ها بالا متوجه شدم که کلا باید قید فاند در کارشناسی رو بزنم.
من خیلی دوست دارم فاند کره جنوبی رو بگیرم.
معدل دیپلمم 18/75بوده و سطح زبانم هم میشه گفت خوبه.
سوالی که خیلی برام مهمه اینه که به نظرتون من همین صنایع رو ادامه بدم میتونم برا ارشد فاند بگیرم؟یا تغییر رشته بدم به مکانیک یا کامپیوتر یا عمران؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-05-2014, 11:15 PM
(01-05-2014, 08:42 PM)'faran' نوشته: با سلام،
من دانشجوی سال اولی مهندسی صنایع هستم.
از تایپیک ها بالا متوجه شدم که کلا باید قید فاند در کارشناسی رو بزنم.
من خیلی دوست دارم فاند کره جنوبی رو بگیرم.
معدل دیپلمم 18/75بوده و سطح زبانم هم میشه گفت خوبه.
سوالی که خیلی برام مهمه اینه که به نظرتون من همین صنایع رو ادامه بدم میتونم برا ارشد فاند بگیرم؟یا تغییر رشته بدم به مکانیک یا کامپیوتر یا عمران؟
ممنون

سلام
دوست خوبم
اولا بورس برای دوره لیسانس اتحادیه اروپا و کشورهایی مثل کره جنوبی - ژاپن - روسیه - ترکیه دارند ولی رقابتی هست و نمره ایلتس یا تافل میخوان از شما
بنظر من رشته مهندسی صنایع از نظر شانس بورس شدن در مقایسه با کامپیوتر و مکانیک خیلی ضعیف هست. بسته به علاقه خودت تصمیم بگیر
بطور کلی کامپیوتر موقععیتهای بورس و کار فراوانی در سراسر دنیا دارد در درجه دوم مکانیت
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین faran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-05-2014, 09:55 AM
من خیلی روش فکر کردم...
اگر من صنایع رو ادامه بدم نمیتونم برا ارشد تو رشته دیگه ای از کره بورس بگیرم.رشته ای مثل کامپیوتر؟
ممنونم از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین mahsa000
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-07-2014, 02:37 PM
با سلام و خسته نباشید.
من دانشجو رشته علوم تربیتی  دانشگاه سراسری هسم ولی هیچ علاقه ای ندارم در دبیرستان رشتم تجربی بود با معدل کتبی 17.5 و معدل کل 18.60 من ایلس رو با نمره 8 قبول شدم و B2 فرانسه ولی فکنم بااین شرایطی که گفتین تو پیاما فایده نداره ک بتونم بورسیه برا کارشناسی(رشته پرستاری یا هوشبری یا پزشکی) بگیرم از یکی از دانشگاهای اروپا یا استرالیا درسته؟حتی با ایلس8[img]images/smilies/sad.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-07-2014, 10:03 PM
(02-05-2014, 09:55 AM)'faran' نوشته: من خیلی روش فکر کردم...
اگر من صنایع رو ادامه بدم نمیتونم برا ارشد تو رشته دیگه ای از کره بورس بگیرم.رشته ای مثل کامپیوتر؟
ممنونم از راهنماییتون

خیر.
شما در رشته های که احتمال معادلسازی برای اون نیست نمیتونی شرکت و اقدام کنی. بعنوان مثال برای رشته های مدیریتی و مهندسی پروژه و مکانیک میتونی زیرا از یک زیر دپارتمان در صنایع محسوب میشن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین faran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-08-2014, 01:09 PM
ممنونم از راهنماییتون.
من از کجا میتونم درمورد رشته های زیر دپارتمان صنایع اطلاعات کسب کنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »