عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی انتخاب دانشگاه مناسب برای تحصیل در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (9): 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب دانشگاه مناسب برای تحصیل در مقطع کارشناسی
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-02-2011, 01:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2011, 01:36 AM توسط Babak.)
برای انتخاب دانشگاه مناسب به رتبه‌ی دانشگاه‌های جهان مراجعه کنید. توجه کنید که حتما به رتبه دانشگاه در رشته مورد نظر خود مراجعه کنید و همچنین توجه داشته باشید که رتبه دانشگاه را در مقطع کارشناسی ببینید، چرا که رتبه دانشگاه‌ها در رشته‌های مختلف و در مقاطع تحصیلی مختلف می‌تواند کاملا متفاوت باشد. مقطع کارشناسی گاهی College نامیده می‌شود. در نتیجه در رتبه‌بندی‌ها گاهی رتبه دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی را تحت عنوان رتبه کالج‌ها می‌آورند. یکی از نمونه‌های این رتبه‌بندی‌ها رتبه‌بندی usnews برای کالج‌هاست.

لطفا سایر سوالات خود در مورد انتخاب دانشگاه در مقطع کارشناسی را با پاسخ به این موضوع مطرح کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین maryam-ss501
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-03-2011, 10:47 AM
سلام. من مي خوام رتبه بندي دانشگاههاي كره جنوبي رو براي كارشناسي پيدا كنم. اما موفق نشدم. كسي ميتونه كمكم كنه؟
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-03-2011, 11:22 AM
I found the following links by googling. you may find more if you try google

http://www.4icu.org/kr/

http://www.topuniversities.com/search/un...itle%20asc
.
نقل قول  

آفلاین Mohammadreza
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-07-2011, 12:37 PM
سلام دوستان
دوست من در مقطع کارشناسی می خواد پذیرش بگیره با معدل 16 در رشته ریاضی و فیزیک

در رشته کامپیوتر یا IT

از نظر مالی مشکلی نداره

نطر خودش روی انگلیس ، نیوزلند و سوئد است

کدام کشور اصولا در رشته های مهندسی کالج های بهتری دارند

اگر در اینده بخواد به صورت پیوسته برای دکترا بخونه (یعنی مستر دیگه نره) بهتر نیست که در کالج های امریکا درس بخونه

اصولا پذیرش از دانشگاههای امریکایی در این مقطع اسون هست یا نه ؟

نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-07-2011, 05:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-07-2011, 06:37 PM توسط Faraz.)
درباره سوئد اول از همه باید بگم که با توجه به هزینه های سوئد و اینکه اخیرا پولی شده است شاید گزینه ای خیلی به صرفه محسوب نشود و بتوانند با همان هزینه در دانشگاه های بهتری تحصیل کنند.ولی اگر تصمیم به انتخاب سوئد گرفتند دانشگاه های اوپسالا لینکشوپین چالمرز و KTH و در مرحله دوم دانشگاه های استکهلم یوتبری و لوند در اولویت هستند.معمولا مینیمم های مورد نیاز سوئد هم پایین تر از سایر کشور های می باشد.مخصوصا در نمره زبان با نمره های پایین نیز پذیرش می دهند.برای اطلاعات بیشتر شما را به سایت استیودرا www.studera.nu ارجاع می دهم و یا در بخش سوئد همین سایت سوالات خود را بپرسید
درباره انگلستان و نیوزلند قبل از شروع دوره لیسانس باید یک دوره یک ساله(در واقع 9 ماه) کالج بگذرانند.بعد از آن نیز برای دوره 3 ساله مستر می توانند اقدام کنند.هزینه هر دو کشور بالا است.دانشگاه های انگلستان معمولا بسیار ساده پذیرش می دهند منوط بر اینکه مدارکشان کامل باشد و به موقع اقدام بکنند.چراکه در انگلستان ددلاین مشخصی برای دانشگاه ها وجود ندارد و هر کس زودتر برای پذیرش اقدام کند و مینیمم های لازم را داشته باشد پذیرش می گیرد.این روند را تا جایی ادامه می دهند که لیست دانشجویانشان تقریبا پر شود و از آن به بعد تنها به کسانی پذیرش می دهند که به قول معروف دانشجویان تاپ باشند.
از نظر من اگر هدف نهایی رفتن به امریکا و تحصیل در این کشور باشد و انتخاب را تنها محدود به همین کشور های ذکر شده بکنیم بهتر است ادم مستقیما برای کالج های امریکا اقدام نماید.البته این حرف را بدون در نظر گرفتن سختی ها و دردسر های ویزای امریکا می زنم.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین Mohammadreza
**
نقل قول

11-07-2011, 07:36 PM
فراز جان ممنون

میشه بیشتر توضیح بدی؟ نظر خودتون بهترین کشور بدون محدودیت مالی با داشتن معدل 16 پیش و 18 دیپلم چه کشوری هست ؟

انگللستان مینیمم های مورد نیازش را می تونید اشاره کنید ؟

در مورد امریکا هم میشه توضیح بدین ؟

بازم ممنون

نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-07-2011, 09:30 PM
فقط موضوع محدودیت مالی نیست.سلیقه فرد و رشته ای که هر فرد می خواهد بخواند در انتخاب موثر است.فراموش نکنید که دوست شما احتمالا تنها 18 سال دارد پس باید خیلی موارد را در نظر گرفت.من به شخصه دانشگاه های آمریکا کانادا و انگلیس را بهترین گزینه های ممکن می دانم(بدون در نظر گرفتن مسائل مالی) و بعد هم استرالیا.
درباره شرایط پذیرش در انگلستان بستگی به کالج یا دانشگاه دارد.معدل ایشان برای اکثر دانشگاه ها کافی است ولی باید یک امتحان زبان بدهند یا یک کورس زبان بگذرانند.البته حتی اگر بخواهند کورس زبان بگذرانند احتمالا با توجه به قوانین ویزای tier 4 انگلیس باز هم نیاز دادن یک امتحان زبان مثلا ایلتس خواهند داشت.نمره مورد نیاز سفارت 5.5 می باشد با همه اسکیل ها 5.5 که زیاد سخت نیست.
اگر توضیح بیشتری درباره دانشگاه های انگلیس می خواهید می تواند در بخش انگلستان به شما توضیح دهم
موفق باشید
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

04-09-2011, 09:22 AM
(04-09-2011, 05:41 AM)Babak نوشته: برای من پیش اومد که به عده‌ای از استادها ایمیل زدم و جواب خاصی هم نگرفته بودم و اگر گرفته بودم از همین جواب‌های روتین که اپلای کن و این حرف‌ها بود، اما وقتی که نزدیک اعلام نتایج بود یکی از استادها بعد از چندین ماه تازه ایمیل من رو جواب داد و گفت که خیلی مایله که به من پذیرش بده و آیا من دوست دارم به اون دانشگاه برم یا خیر. اتفاقا از همون دانشگاه هم پذیرش گرفتم و با همون استاد دکترا رو شروع کردم. منظور اینه که گاهی اگر چه به نظر می‌رسه که ایمیل شما رو جواب نمی‌دن، اما ممکنه بعضی‌ها رزومه شما رو نگاه کنند و به کمیته پذیرش توصیه کنند که به شما پذیرش بدن و وقتی که از کمیته جواب مثبت بشنوند تازه با شما تماس بگیرند.
چون من هم با این مشکل رو به رو هستم این سوال برام پیش آمد که شما وقتی جوابی از استادها هم نمی گرفتید به اون دانشگاه اپلای می کردید؟ یعنی وقتی من جوابی از اساتید یک دانشگاه نمی گیرم اسم دانشگاه را از فهرست پاک می کنم، طبق تجربه شما اگر استاد نزدیک اعلام نتایج ایمیل بزنه دیگه برای اپلای دیر شده. باید برای همه جا حتی با وجود جواب نگرفتن هم اپلای کرد؟
سپاس

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین arad
**
نقل قول

23-10-2011, 01:05 AM
کسی لیست دانشگاه های شهر تورونتو ی کانادا رو داره؟

و اینکه کدوم یکی شون بهترن؟من u of T رو می شناسم.ولی خب معدلم نمی رسه بهش (البته فکر کنم)

نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-10-2011, 01:12 AM

(23-10-2011, 01:05 AM)arad نوشته:
کسی لیست دانشگاه های شهر تورونتو ی کانادا رو داره؟

و اینکه کدوم یکی شون بهترن؟من u of T رو می شناسم.ولی خب معدلم نمی رسه بهش (البته فکر کنم)

1- OCAD University
2-Tyndale University College
3-Ryerson University
4-University of Toronto
4-York University

بعد از university of toronto ، دانشگاه York از همه بهتره

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »