عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,681
22-10-2015, 10:45 PM
(22-10-2015, 09:26 PM)nasim1234 نوشته: بله. جمله آخر اخیرترین ارسال گفتم که تو ایران یه سری دانشگاه ها معروفه بین دانشجوها. مثلا همه UIUC رو میشناسن و این مجموعه سر هم یه ۲۰-۳۰ تا دانشگاهه که طرف با توجه به رزومش و علایقش یه زیرمجموعه ای از این ۲۰ ۳۰ تا رو انتخاب می کنه.

تو کالیفرنیا USC‌مورد عجیبی هست. من مسوول پذیرش کامپیوترش رو تو یه مراسم غیر رسمی دیدم و خیلی مثبت بود نسبت به ایران که قطعا این بی تاثیر نبوده در درصد بالای پذیرش ایرانیشون. البته بی فاند هم زیاد میرن بعد کم کم با تی ای و اینا یه فاندی هم جور میکنن. یا مثلا برای رزومه های خوب برکلی خیلی بهتر از کرنل ایرانی میگیره. مخصوصا تو برق چون ایرانی زیاد رفته کاملا آشنان. کرنل یه استاد ایرانی داره تو برق که اکثر ایرانی هایی که برق میزنن با ایشون کار می کنن الان داره میشیگان.

riverside هم خوب میگیره. دوستی میگفت امسال ۱۲ تا ایرانی گرفته (تو گرایش مکانیک هوافضا کامپیوتر) دیگه اینکه چقدر صحت داره این حرف نمیدونم ولی به نظرم راسته. برای رزومه معمولی یعنی بی مقاله ولی ریکام خوب و زبان بالا الانا riverside‌خیلی مورد خوبیه به نظرم تو مهندسی. 

باز اینا دانش جزیی منه. دقیق نیست خیلی. تجربیه بیشتر Smile

درود

بله حتی دیده شده دانشگاهیی مثل مریلند کالج ایرانی برنداشته مثلا در مکانیک ولی طرف تونسته دانشگاه top 10 بره. برخی مسایل هم دخیله در این موضوع.
متاسفانه من استاد ایرانی رو از ذهنم بیرون کردم (استثنا هم تا حالا ندیدم) به دو دلیل:
1- با تمام احترام به بچه های شریف مثلا خیلی هاشون میگن ما غیر شریف کسی رو ورنمیداریم (خوب این گفتن نداره!)
2- .....
واللا راستش USC بله دید خوبی داره حتی واسه مسترها ولی اصلا بدون فول فاند من هیچ جایی نمیرم. این دانشگاه هم فاند سخت میده و بیشتر اسمش باب شده. در رشته ما هم RIVERSIDE آنچنان بالا نیست هرچند خودم همیشه بر این اعتقادم بلاخره اگر استاد درست درمونی پیدا شد دیگه باید واسه 10 تا این ور اونور رنک چونه نزد!
از دوستان اگر کسی از ایالت پنسیلوانیا خبر داره یه توضیحی بده.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین haniehs
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,682
25-10-2015, 04:43 PM
با سلام
1)مهندسی شیمی-ارشد
2) دانشگاه امیرکبیر لیسانس و ارشد
3)معدل لیسانس:17.5 و معدل ارشد:18.5
4)تافل 80(read=24, lis=21, wrt=18,spk=17)- جی ار ای ندادم هنو
5) چهار مقاله isi, یک مقاله داخلی, 3کنفرانس بین المللی در ایران
6)سه تا توصیه نامه
در کدوم دانشگاه ها شانس پذیرش و فاند دارم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,683
25-10-2015, 10:06 PM
ببخشید دوست عزیز من کوچکتر از اون چیزی هستم که بخوام در این تاپیک نظر بنویسم، خواهش میکن دوستان با تجربه بیشتر راهنماییتون کنند
اما یک نکته ی بسیار مهم هستش که مطلع شدن ازش بسیار مهم و ضروری هستش

اگر شما انیشتین هم باشید، انسان فوق العاده ای در زمینه ی علمی، اگر دانشگاه مقصد نتونه با شما ارتباط برقرار کنه و همچنین شما، شما هیچ سودی برای آن ها ندارید.
به عبارت ساده تر اگر نمره ی زبان شما پایین باشه و با معدل بسیار بالا از بهترین دانشگاه ایران با چند ده مقاله فارق از تحصیل شده باشید، هیچ دانشگاه مطرحی به شما فاند و حتی پذیرش نمیدهد.
رشته ی شما عالی هستش برای کانادا، معدلتون عالی هستش، دانشگاهتون عالی هستش آخه چرا توفل 80؟ خواهش میکنم به یک آزمون دوباره فکر کنید اگر قصد ادامه تحصیل در ایالات متحده رو دارید اگرنه میتونید برای دانشگاه های کانادا تحقیق کنید، تا آنجایی که من اطلاع دارم  نمره ی 80 حداقل نمره ی قبولی توفل در دانشگاه های خوب کانادا هستش و در دانشگاه های عالی مثل McGill حداقل نمره ی قبولی توفل 100 هستش حیفه به خدا، حیف معدلتون میشه بقیه دانشگاه ها رو هم لطفا و حتما چک کنید.

لطفا یکی از مدیران محترم یا اعضای ویژه ی آکادمیا هم به ایشون جواب بدهند، خواهش میکنم این کار رو انجام بدهید. بسیار ممنونم از لطفتون

پاینده باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,684
26-10-2015, 04:11 AM
(25-10-2015, 04:43 PM)haniehs نوشته: با سلام
1)مهندسی شیمی-ارشد
2) دانشگاه امیرکبیر لیسانس و ارشد
3)معدل لیسانس:17.5 و معدل ارشد:18.5
4)تافل 80(read=24, lis=21, wrt=18,spk=17)- جی ار ای ندادم هنو
5) چهار مقاله isi, یک مقاله داخلی, 3کنفرانس بین المللی در ایران
6)سه تا توصیه نامه

بله همون طوری که دوستان دیگه هم گفتن و خودم در تاپیک دیگه ای جواب دادم تافلتون و خصوصا نمره speaking زیر مینیمم بسیاری از دانشگاه ها هست و شانستون رو پایین میاره. یا ممکن هست پذیرش رو بگیرید اما TA رو بهتون ندن و یه جورایی بشه بی فاند. به نظر من یک سال اپلای رو عقب بندازید تا هم تافل خوبی بدید و هم GRE بدین و بعد یه اپلای خوب خواهید داشت. برای امسال با این نمره خیلی سخته کارتون.
البته ایمیل زدن به اساتید رو میتونید ادامه بدید و اگر استادی خیلی بپسنده رزومه رو ممکنه مهلت چند ماهه بده برای تافل مجدد و در واقع پذیرش مشروط بهتون بده. کم نیستن موارد این چنینی اما پیدا کردن اینجور اساتید کار آسونی نیست. راه حل دیگه هم دادن تافل مجدد هست اگر وقت های ایران پره میتونید برید ترکیه. البته اگر زیاد چک کنید شاید تو ایران هم یه سنتری پیدا شه مثلا کسی کنسل کنه! البته من اطلاعاتم در این زمینه کم هست در تاپیک تافل بپرسید دوستان بهتر میدونند. شاید راهی باشه که بتونید امتحان بدید در ایران.

نقل قول  

hadi-FA
Unregistered
نقل قول

#1,685
26-10-2015, 07:25 PM
سلام  

من دانشجو رشته مهندسی مکانیک دانشگاه ازاد تهران جنوب هستم  که به نرم افزار های catia, solid هم تسلط نسبی دارم 

می خواستم ببینم با معدل حدود 16 و این رزومه ای که دادم میتونم از دانشگاه های امریکا یا کانادا برای فوق لیسانس اپلای بگیرم ؟؟؟

یا اینکه برم اونجا برای کار تخصصی بعد ادامه تحصیل بدم بهتره ؟؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#1,686
27-10-2015, 01:58 PM
سلام من دانشجوی کارشناسی رشته ی پرستاری در دانشگاه آزاد اصفهان هستم می خواستم بدانم که می توانم با معدل 19در دانشگاه استنفورد آمریکا در رشته پزشکی ادامه تحصیل بدهم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#1,687
27-10-2015, 05:40 PM
(27-10-2015, 01:58 PM)مهمان نوشته: سلام من دانشجوی کارشناسی رشته ی پرستاری در دانشگاه آزاد اصفهان هستم می خواستم بدانم که می توانم با معدل 19در دانشگاه استنفورد آمریکا در رشته پزشکی ادامه تحصیل بدهم

سلام به شما دوست عزیز و محترم،

بحث ده دانشگاه اول دنیا به طور قطع سوای دیگر دانشگاه هاست، شما با رجوع به وب سایت های این دانشگاه ها متوجه منظور بنده میشوید.
در بعضی از این دانشگاه ها اصلا نه صحبتی از نمره ی زبان به میان آمده و نه صحبتی از معدل
ببینید به عنوان مثال MIT رویای مهندسین دنیا است و شما در اخبار به وفور میشنوید که دانشجویان MIT با ناسا پروزه ای را انجام دادند یا کارهای دیگری که انجام میشود. تمام دنیا فقط یک MIT دارد، پس خبری از مینینم نمره ی زبان و معدل نیست، اینجا بحث این ارقام نیست، بحث نوابغ مطرح است، دانشگاهی که خود آمریکایی ها هم نمیتوانند از پس هزینه های سرسام آور شهریه ی آن که در رشته ی مکانیک 125000 دلار ناقابل سالیانه مخارج در بر دارد در حالی که هزینه های دانشگاه های دیگر کمتر از نصف این میزان است، به کسی بورس میدهند که چیزی بیشتر از یک نمره ی معدل بالا داشته باشد( قصد من ابدا توهین نیست، معدل شما فوق العاده است اما برای ده دانشگاه برتر مسائل دیگری نیز وجود دارد)
این در حالی است که بدون مقاله و نمره ی زبان بالا حتی بورس گرفتن از دانشگاه های به مراتب ضعیف تر کار بسیار دشواری است.

با معدل شما میتوان به راحتی به استرالیا رفت(تا آنجایی که من اطلاع دارم ) اما به ایالات متحده خیر. به این دلیل که ایالات متحده مهندس نیاز دارد و در این ضمینه فوق العاده به دانش برترن دانشجویان مهندسی دنیا نیازمند است. اما در ضمینه ی پزشکی بسیاری از مردم آمریکا این رشته را انتخاب میکنند و با آنچه که من میدانم ولو اندک کار بسیار سختی خواهد حتی پذیرش در رشته ی شما در یک دانشگاه ضعیفتر از استنفورد.

مدیران و کاربران گرامی اگر مطلی نادرستی در گفته های من وجود دارد لطفا اعلام کنید که با کم تجربه بودن خود راه را اشتباه نشان ندهم که وای بر من
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین 1988
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,688
30-10-2015, 05:36 PM
1)مهندسی مکانیک-ارشد
2) دانشگاه فردوسی مشهد لیسانس و ارشد
3)معدل لیسانس:14.18 و معدل ارشد:18.22
4)ایلتس6.5(read=6, lis=6.5, wrt=6.5,spk=6.5)- جی ار ای ندادم هنوز
5) دو مقاله isi الزویر با ایمپکت 2 و 2.5, 2کنفرانس بین المللی در ایران و 1 کنفرانس در خارج از کشور
6)سه تا توصیه نامه
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

#1,689
30-10-2015, 06:00 PM
(30-10-2015, 05:36 PM)1988 نوشته: 1)مهندسی مکانیک-ارشد
2) دانشگاه فردوسی مشهد لیسانس و ارشد
3)معدل لیسانس:14.18 و معدل ارشد:18.22
4)ایلتس6.5(read=6, lis=6.5, wrt=6.5,spk=6.5)- جی ار ای ندادم هنوز
5) دو مقاله isi الزویر با ایمپکت 2 و 2.5, 2کنفرانس بین المللی در ایران و 1 کنفرانس در خارج از کشور
6)سه تا توصیه نامه

درود

همرشته ای معدل لیسانست کمه ولی یه نقطه قوتت مقالات هست. gre رو خیلی روش تمرکز کن و بخون. اصلا بدون دوسنتن نمره gre نمیشه نظر داد. به هیچ وجه.
با اون مقالاتت حتما سعی کن از همین الان استادای دانشگاههای مختلف رو نشون کنی و اونایی که کاراشون همپوشانی داره با کاراتون بهشون ایمیل بزنی. ولی فعلا تمرکز رو gre باشه. کفرانس ایران زیاد مهم نیست.
به نظرم با یه gre خوب میتونی از رنکهای 70 تا 100 usnews فاند بگیری.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین 1988
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,690
30-10-2015, 06:07 PM
خیلی ممنون یک سوال دیگه هم داشتم این که برای GREهنوز ثبت نام نکردم. با توجه به ددلاین دانشگاه ها اگر اواخر اذر امتحانو بدم که به ددلاین ژانویه برسم دیر هست؟ چون بچه ها میگن بعضی از دانشگاه ها فبریه ددلاینشونه. این نکته رو بگم که هر چه زمان بیشتری داشته باشم برام بهتره چون اصلا اماده نیستم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 ... 224 بعدی »