عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 ویزای همسر دانشجو F2

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای همسر دانشجو F2
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-05-2014, 04:16 PM
(25-05-2014, 02:22 PM)'m.mohaqeq' نوشته: سلام
کسی جواب مارو ندادها.
آیا امکان داره به من که پذیرش گرفتم ویزا بدن و لی به همسرم اصلا ندن؟؟
ممنون

تا جایی که یادمه سوالتون در جای دیگر جواب داده شده بود.
هر چیزی ممکنه در سفارت. هیچ چیز غیر ممکن نیست. بله دیده شده این مورد هم ولی کم پیش میاد. شما به این مسایل فکر نکنید و برین مصاحبه.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-05-2014, 06:13 PM
ویزای نفر همراه (تقریبا در همه انواع ویزا) مشروط به گرفتن ویزای نفر اصلی هست. اگر نفر اصلی ویزا نگیره نفر همراه اگر کلیر هم شده باشه کل پرونده رد میشه و هیچکدوم نمی تونند برن. ولی اگر نفر اصلی ویزا بگیره ممکنه نفر همراه بتونه ویزا بگیره ممکن هم هست نتونه بگیره. البته نفر همراه در صورت رد شدن میتونه بعد از نفر اصلی هم دوباره درخواست ویزا بده (تا زمانی که نفر اصلی در حال تحصیل باشه) و بنابراین اگر نفر اصلی ویزاش رو گرفت به نظرم ارزشش رو داره که به تنهایی به سفر بره و چند ماه بعد دوباره نفر همراه درخواست ویزا کنه. در کل روی نفر همراه سخت گیری کمتری از نظری بررسی امنیتی میشه.
(25-05-2014, 02:22 PM)'m.mohaqeq' نوشته: سلام
کسی جواب مارو ندادها.
آیا امکان داره به من که پذیرش گرفتم ویزا بدن و لی به همسرم اصلا ندن؟؟
ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین azadehhh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-07-2014, 02:22 PM
سلام ممنون که جواب سوالم رو میدین. من 2 تا سوال داشتم.
1.نامزد من به تازگی از یکی از دانشگاههای کالیفرنیا پذیرش گرفته،میخواستم ببینم بهتر ماعقد کنیم یا همینطوری نامزد بمونیم و نامزدم بره کالیفرنیا و برای بردن من اقدام کنه؟ یا اصلا راهی هست که هردو باهم بریم؟.در ضمن کل خانواده مادرشون تو کالیفرنیا زندگی میکنند.
2 .من فارغ التحصیل رشته کارشناسی بافت فرش از دانشگاه یزد هستم با معدل 14:-D. نمره زبان هم ندارم،2 سال تو بهترین شرکت فرش ایران کار کردم و سابقه تدریس فرش در قسمت فرهنگی یک شرکت معتبر رو داشتم .میخواستم ببینم شانس گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاههای کالیفرنیا رو دارم بدون فاند، توی یکی از رشتهای هنر؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
07-07-2014, 03:14 PM
1- دانشجوها نمی تونند نامزد خودشون رو به آمریکا ببرند ولی شهروندهای آمریکا می تونند برای نامزد خارجی خودشون درخواست ویزا بدن. دانشجوها می بایست حتما عقد کرده باشند که بتونند همسر خودشون رو تحت ویزای F2 به عنوان همراه به آمریکا ببرند (یا هم که بعدا بهشون ملحق بشن).

اینکه میگین کل خانواده شون در کالیفرنیا زندگی می کنند یک مقدار شانس گرفتن ویزای دانشجویی ایشون رو کاهش میده مگر اینکه خودشون هم اقامت داشته باشند و نیازی به ویزای دانشجویی نداشته باشند.

2- برای رشته های هنری داشتن سوابق کاری اثبات شده که معمولا در قالب ارائه آلبوم نمونه کار یا موارد مشابه صورت می گیره خیلی در گرفتن پذیرش اثرگذار هست. این نوشته رو بخونید و اگر در مورد شانس پذیرش سوال داشتین لطفا در همون تاپیک مطرح کنید..
(07-07-2014, 02:22 PM)'azadehhh' نوشته: سلام ممنون که جواب سوالم رو میدین. من 2 تا سوال داشتم.
1.نامزد من به تازگی از یکی از دانشگاههای کالیفرنیا پذیرش گرفته،میخواستم ببینم بهتر ماعقد کنیم یا همینطوری نامزد بمونیم و نامزدم بره کالیفرنیا و برای بردن من اقدام کنه؟ یا اصلا راهی هست که هردو باهم بریم؟.در ضمن کل خانواده مادرشون تو کالیفرنیا زندگی میکنند.
2 .من فارغ التحصیل رشته کارشناسی بافت فرش از دانشگاه یزد هستم با معدل 14:-D. نمره زبان هم ندارم،2 سال تو بهترین شرکت فرش ایران کار کردم و سابقه تدریس فرش در قسمت فرهنگی یک شرکت معتبر رو داشتم .میخواستم ببینم شانس گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاههای کالیفرنیا رو دارم بدون فاند، توی یکی از رشتهای هنر؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین taranom_n
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-08-2014, 11:01 AM
سلام دوستان!
مطالب این گروه رو خوندم و فهمیدم به همسر دانشجو ویزای F2 داده می شه که اجازه کار و تحصیل باهاش نداره، درسته؟
سوالم شاید کمی مسخره و طولانی باشه اما ممنون می شم جوابم رو بدید...

رشته ی من biosystem engineering هست و با ایمیل هایی که فرستادم تقریبن مطمئنم آمریکا می تونم پذیرش خوبی واسه دکتری داشته باشم. تمام دوستام که اخیرن ویزای آمریکا گرفتن ویزاشون single بوده. و برای من که تنهام فکر 4-5 سال برنگشتن به ایران و دوری سخته مگر این که ازدواج کنم!

- اگه من اول ویزا بگیرم و تا قبل از ترک خاک ایران، عقد کنم! کی می تونم برای ویزای همسرم اقدام کنم؟ و شانس ویزا گرفتن چقدره؟

- اگه من مجرد برم و ویزام single باشه دیگه نمی تونم برگردم ایران و عقدمون غیابی میشه! در این صورت چقدر شانس ویزا گرفتن برای همسرم هست؟؟

ممنونم که سوالم رو خوندید.
نقل قول  

آفلاین asiasi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-08-2014, 03:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-08-2014, 03:36 PM توسط asiasi.)
اول از همه دوستان به خاطر اینکه ممکنه سوالم تو این تاپیک تکراری باشه عذر می خواهم. چون اکثر جوابهایی که برای سوالم در این تاپیک دیدم مربوط به سالهای قبل بود.

من و دوست دخترم باهم قصد ازدواج داریم ولی زمانش مهم نیست فقط مهم اینه که بتوانیم آمریکا باهم باشیم و شانس گرفتن ویزامون بالا باشه. ایشون قصد داره که امسال زمستون برای سال دیگه ترم پاییز برای پذیرش دانشگاه اقدام بکنه. من خودم هم قصد پذیرش و ادامه تحصیل دارم ولی چون بعضی از شرایطم مثل زبان فعلا ok نیست عجله ای ندارم. حالا سوالم این هست که در کدام یکی از این 3 حالت شانس ویزا گرفتنمون بالاتر هست؟ : 

1- اگر ایشون به صورت مجرد اقدام به پذیرش و ویزا بکنه بره (به صورت F1) و من هم مثلا سال دیگش باز به صورت مجزا (F1 برای خودم) برای ویزای تحصیلی اقدام کنم و بروم . 

2- ایشون به صورت مجرد اقدام به پذیرش و ویزا بکنه بره (به صورت F1) سال دیگه برگرده و عقد کنیم و من به صورت F2 اقدام کنم .

3- الان عقد کنیم و بعد به حالت ( F1 برای ایشون و F2 برای خودم) اقدام به ویزا کنیم و در فرمهای پذیرش ایشون متاهل قید کنه.

شرایط ایشون:

قصد پذیرش برای دکترا دارند - دو خواهر ایشون در آمریکا زندگی می کنند که یکی به صورت سیتیزن و دیگری گرین کارت دارند و قصد دارند ساپورت مالی تحصیلات و مکان اقامتشون رو به عهده بگیرن.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 9
14-08-2014, 01:47 AM
(13-08-2014, 03:30 PM)'asiasi' نوشته:
اول از همه دوستان به خاطر اینکه ممکنه سوالم تو این تاپیک تکراری باشه عذر می خواهم. چون اکثر جوابهایی که برای سوالم در این تاپیک دیدم مربوط به سالهای قبل بود.

من و دوست دخترم باهم قصد ازدواج داریم ولی زمانش مهم نیست فقط مهم اینه که بتوانیم آمریکا باهم باشیم و شانس گرفتن ویزامون بالا باشه. ایشون قصد داره که امسال زمستون برای سال دیگه ترم پاییز برای پذیرش دانشگاه اقدام بکنه. من خودم هم قصد پذیرش و ادامه تحصیل دارم ولی چون بعضی از شرایطم مثل زبان فعلا ok نیست عجله ای ندارم. حالا سوالم این هست که در کدام یکی از این 3 حالت شانس ویزا گرفتنمون بالاتر هست؟ : 

1- اگر ایشون به صورت مجرد اقدام به پذیرش و ویزا بکنه بره (به صورت F1) و من هم مثلا سال دیگش باز به صورت مجزا (F1 برای خودم) برای ویزای تحصیلی اقدام کنم و بروم . 

2- ایشون به صورت مجرد اقدام به پذیرش و ویزا بکنه بره (به صورت F1) سال دیگه برگرده و عقد کنیم و من به صورت F2 اقدام کنم .

3- الان عقد کنیم و بعد به حالت ( F1 برای ایشون و F2 برای خودم) اقدام به ویزا کنیم و در فرمهای پذیرش ایشون متاهل قید کنه.

شرایط ایشون:

قصد پذیرش برای دکترا دارند - دو خواهر ایشون در آمریکا زندگی می کنند که یکی به صورت سیتیزن و دیگری گرین کارت دارند و قصد دارند ساپورت مالی تحصیلات و مکان اقامتشون رو به عهده بگیرن.

همون طور که می‌دونید، ویزا گرفتن یک مقدار نسبتا زیادی شانسی هم هست و همیشه نمی‌شه خیلی دقیق گفت که کدوم مورد بهتر از بقیه است. به نظر من مورد ۱ و ۲ هر دو شدنیه. مورد ۳ هم شدنی هست، اما باید نشون بدید که عقد به صورت صوری و فقط برای رفتن شما به امریکا نبوده. معمولا در این موارد دوستان عکس عروسی و مدارکی از این قبیل رو با خودشون می‌برند که نشون بدند واقعا ازدواج کرده‌اند و فقط یک عقد محضری نبوده.

این که دو تا خواهر ایشون در امریکا هستند نکته منفی حساب می‌شه و گاهی ممکنه باعث سختگیری در دادن ویزا بشه. اگر ایشون خودشون از دانشگاه فاند بگیرند و در شهر دیگه‌ای که خواهرهاشون اونجا نیستند بمونند شاید از نظر شانس گرفتن ویزا بهتر باشه.

همچنین به غیر از بحث خود گرفتن ویزا، در مورد شماره ۱، احتمال این که شما بتونید یک سال بعد از همون دانشگاهی که ایشون پذیرش گرفته یا دانشگاه دیگری در اون شهر پذیرش بگیرید خیلی بالا نیست. البته نه این که احتمالش وجود نداره، اما خوب گزینه‌های شما خیلی محدود خواهد بود و ممکنه از این جهت گزینه ۱ باعث دردسر باشه، اما اگر شما خودتون اونجا باشید و برید و با استادها از نزدیک صحبت کنید و بعد اپلای کنید شانس‌تون بیشتر خواهد بود. در نتیجه از جهت گرفتن پذیرش، شاید بشه گفت که گزینه‌های ۲ و ۳ مناسب‌تر باشند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین kamyares88
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-09-2014, 05:59 AM
سلام دوستان. من الان تغریباً 2 ماه هست که وارد امریکا شدم. برای خانومم درخواست I20 کردم و از اونجاییکه مبلغ فاند من 5000 دلار بیشتر از مخارجم بود دانشگاه بدون نیاز به نامه بانکی برای همسرم I20 صادر کرد و الان توی I20 که نگاه کنیم هزینه زندگی همراه هم اضافه شده اما همجنان بیلان دریافتی ما مثبت هست یعنی با وجود اضافه شدن مخارج همسر من به مخارج ما همچنان مقدار پولی که دانشگاه به ما میده بیشتر از کل مخارج ماست. سؤال من اینه که حالا همسر من وقتی برای مصاحبه میره باید نامه بانکی داشته باشه یا همین که آفیسر در I20 ببینه که مخارج توسط فاند من پوشش داده میشه کافیه؟
نقل قول  

آفلاین روزبارانی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-10-2014, 04:42 PM
سلام دوست عزیز
[align=right]ممنونم که پاسخ مرا میدهید
[align=right]من حدود دو ماه است که ازدواج کرده ام. همسرم دانشجوی مستر در دانشگاه هاروارد می باشد. من در ایران دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و از ازدواج اولم هم یه دختر 8 ساله دارم. برای دیدار همسرم برای 22 اکتبر یعنی 30 مهر ماه 93(چند روز دیگر) از دبی وقت سفارت دارم. احتمال زیاد سفر اولم بیشتر از یک ماه نمی شود و به خاطر دخترم مجبورم برگردم.مدارکی که اماده کرده ام این هاست: I20 / ترجمه سند ازدواج / ترجمه شناسنامه دخترم (که فعلا در ایران میماند)/ bank statement به مبلغ 23 هزار دلار / عکس/ کپی فرم DS160 /  رزومه
[align=right]چند سوال دارم:
[align=right]1- چقدر شانس گرفتن ویزا دارم؟
[align=right]2- اینکه دخترم در ایران است و من در سفر اول بعد از یک ماه بر میگردم شانس مرا افزایش میدهد؟
[align=right]3- مبلغی که در حسابم است به تاریخ سپتامبر 2014 می باشد و گردش مالی نیست، مشکلی ندارد؟
[align=right]4- این مبلغ کافی ست یا احتمالا زیاد است؟
[align=right]5- بگویم که میخواهم بعدا خودم هم برای دکتری اقدام کنم یا خیر؟
[align=right]6- احتیاج به فیش واریز حق سفارت و هم چنین SEVIS FEE هست یا نه؟
[align=right]7- شغل والدین هم تاثیری در دادن یا ندادن ویزا دارد یا نه؟ به عنوان مثال اگر کسی فرزند یک نظامی باشد تاثیر دارد یا خیر و اگر پرسیدند چه پاسخی باید بدهم؟
[align=right]ببخشید که سوالاتم زیاد شد اما خواهش میکنم زودتر به من پاسخ دهید چون مسافرم.
[align=right]با بی نهایت تشکر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-11-2014, 10:09 AM
اول اینکه وقت سفارت می گیرد سفارت به شما ایمیلی می فرسته که مدارک اصلی رو که می بایست با خودتون به مصاحبه ببرید رو اشاره کردن. مدارک تکمیلی هم که فکر می کنید به درد پرونده تون بخوره مشکلی نداره داشته باشین. هزینه حدودا 160 دلاری ویزا رو می بایست قبل از رفتن به مصاحبه پرداخت کرده باشین و حتی اگر از روش آنلاین وقت گرفته باشید و هزینه رو پرداخت کرده باشین بهتره رسید اون رو هم داشته باشید.

هزینه تفریبا 200 دلاری SEVIS فقط برای نفر اصلی (ویزای F1) هست و مشمول شما و احتمالا دخترتون که F2 به حساب میاین نمیشه و نیازی به پرداختنش ندارین.

اینکه دخترتون در ایران می مونند شانس ویزاتون رو خیلی زیاد می کنه و بعید می دونم سخت گیری کنند. مبلغ نامه بانکی کافی هست و می تونست حتی کمتر و در حدود 10 هزار دلار باشه. همین که مانده حساب هست کافیه و نیازی به گردش نیست.

نیازی نیست که الان اشاره کنید که بعدا قصد دارید دکترا بخونید. در مورد اینکه فرزند یک نظامی باشید هم بعید می دونم ازتون سوالی در این مورد بشه ولی اگر شد هم واقعیت رو بگین فکر نمی کنم روی ویزای همراه خیلی حساسیت از این نظر داشته باشند.
(18-10-2014, 04:42 PM)'روزبارانی' نوشته:
سلام دوست عزیز

ممنونم که پاسخ مرا میدهید

من حدود دو ماه است که ازدواج کرده ام. همسرم دانشجوی مستر در دانشگاه هاروارد می باشد. من در ایران دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و از ازدواج اولم هم یه دختر 8 ساله دارم. برای دیدار همسرم برای 22 اکتبر یعنی 30 مهر ماه 93(چند روز دیگر) از دبی وقت سفارت دارم. احتمال زیاد سفر اولم بیشتر از یک ماه نمی شود و به خاطر دخترم مجبورم برگردم.مدارکی که اماده کرده ام این هاست: I20 / ترجمه سند ازدواج / ترجمه شناسنامه دخترم (که فعلا در ایران میماند)/ bank statement به مبلغ 23 هزار دلار / عکس/ کپی فرم DS160 /  رزومه

چند سوال دارم:

1- چقدر شانس گرفتن ویزا دارم؟

2- اینکه دخترم در ایران است و من در سفر اول بعد از یک ماه بر میگردم شانس مرا افزایش میدهد؟

3- مبلغی که در حسابم است به تاریخ سپتامبر 2014 می باشد و گردش مالی نیست، مشکلی ندارد؟

4- این مبلغ کافی ست یا احتمالا زیاد است؟

5- بگویم که میخواهم بعدا خودم هم برای دکتری اقدام کنم یا خیر؟

6- احتیاج به فیش واریز حق سفارت و هم چنین SEVIS FEE هست یا نه؟

7- شغل والدین هم تاثیری در دادن یا ندادن ویزا دارد یا نه؟ به عنوان مثال اگر کسی فرزند یک نظامی باشد تاثیر دارد یا خیر و اگر پرسیدند چه پاسخی باید بدهم؟

ببخشید که سوالاتم زیاد شد اما خواهش میکنم زودتر به من پاسخ دهید چون مسافرم.

با بی نهایت تشکر

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 15 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 18-05-2025، 04:01 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی