عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در کره جنوبی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-01-2014, 10:13 PM
(19-01-2014, 09:50 PM)'mahnaz103' نوشته: سلام 
میشه لطفا اگه اطلاعی درمورد رشته transportation یا traffic  برای مقطع دکتری اگه دارید قرار بدید. هیچ اطلاعی از کشورهای آسیایی ندارم .چون تمرکزم رو اروپا و امریکا بوده بیشتر.دوست داشتم درمورد رشته ام در کشور های آسیایی از جمله کره جنوبی هم اطلاع داشته باشم.
راستی این رشته در دپارتمان civil بایستی باشه .اما خب در دپارتمان های دیگه هم احتمالش هست که باشه
ممنوووووون

دروود.
در ابتدا عرض کنم اسیا شرق هم به نوبه خودش در بخش حمل و نقل بسیار عالیه. شاید به جرات گفت یکی از بهترین ها در زمینه حمل و نقل و رشته و گرایشهای اون کشور ژاپن و کره جنوبی و چین هستند. در هر سه کشور رشته شما در گرایش های مختلف ارائه میشه. بله این رشته در دپارتمان مهندسی عمران ارائه میشه ولی من در چین و ژاپن بعضاً دیدم که خودش دپارتمان مستقل داره به همراه گرایشهای ( جاده، تونل، حمل و نقل هوشمند، اسفالت و غیره)
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-01-2014, 10:19 PM
(19-01-2014, 10:13 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود.
در ابتدا عرض کنم اسیا شرق هم به نوبه خودش در بخش حمل و نقل بسیار عالیه. شاید به جرات گفت یکی از بهترین ها در زمینه حمل و نقل و رشته و گرایشهای اون کشور ژاپن و کره جنوبی و چین هستند. در هر سه کشور رشته شما در گرایش های مختلف ارائه میشه. بله این رشته در دپارتمان مهندسی عمران ارائه میشه ولی من در چین و ژاپن بعضاً دیدم که خودش دپارتمان مستقل داره به همراه گرایشهای ( جاده، تونل، حمل و نقل هوشمند، اسفالت و غیره)

ممنون  Smile لطف کردید 
فکر میکنم باید تاپیک های مرتبط رو بخونم و اطلاعاتمو بیشتر کنم . فقط اینکه  آیا دوره دکتری به انگلیسی ارائه میشه یا نه ؟ و اگه کسی بمونه بعد تحصیلش باید زبان مثلا کره ای رو یاد بگیره و این کار مشکله یا نه مثل زبان های دیگه میشه یاد گرفت؟

بهرحال بابت همه زحمات ممنون  Smile
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-01-2014, 10:43 PM
(19-01-2014, 10:19 PM)'mahnaz103' نوشته:
ممنون  Smile لطف کردید 
فکر میکنم باید تاپیک های مرتبط رو بخونم و اطلاعاتمو بیشتر کنم . فقط اینکه  آیا دوره دکتری به انگلیسی ارائه میشه یا نه ؟ و اگه کسی بمونه بعد تحصیلش باید زبان مثلا کره ای رو یاد بگیره و این کار مشکله یا نه مثل زبان های دیگه میشه یاد گرفت؟

رشته ي حمل و نقل به وفور در شرق آسيا ارائه ميشه .اما مشكل اينجاست كه اگر شما هدفتون برگشتن به ياران نيست اقامت گرفتن از اين كشورها خيلي سخت هست و اگرم بشه باز زندگي طولاني مدت به گفته ي اكثر ايراني ها سخت هست .
كسايي كه براي ارشد اقدام ميكنن ميتونن به عنوان سكوي پرتاب ازش نام ببرند .اما براي دكترا يه خورده مساله فرق ميكنه
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

19-01-2014, 10:44 PM
(19-01-2014, 10:19 PM)'mahnaz103' نوشته:
ممنون  Smile لطف کردید 

بیشتر دوره های دکتری در دانشگاههای کره جنوبی به انگلیسی ارائه میشه. و دانستن زبان کره ای برای امرو روزمره در شهر و خرید و سایر امور توصیه میشه. زبان خیلی سختی نیست اما باید زمان بگذارید. 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین vendetta
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-01-2014, 11:05 PM
(19-01-2014, 09:44 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دوست عزیز، 
شانس شما برای گرفتن بورس خوبه، با توجه به دپارتمان و اساتید باید بگردید و زمینه کاری خودت رو پیدا کنی، هم از طریق استاد برای بورس میتونی اقدام کنی و هم از طریق دانشگاه. در لینک زیر جستجوی دانشگاهها رو قرار دادم.
لینک

بسیار ممنون ، یک سوال دیگه : من زبان کره ای رو هم دارم یاد میگیرم ، آیا باعث میشه از snu بورس میگیرم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

20-01-2014, 09:40 PM
(19-01-2014, 11:05 PM)'vendetta' نوشته:
بسیار ممنون ، یک سوال دیگه : من زبان کره ای رو هم دارم یاد میگیرم ، آیا باعث میشه از snu بورس میگیرم؟

شانست بالا خواهد رفت. اما دوره زبان کره ای با گرفتن مدرک تاپیک که در سفارت انجام میشه رسمیت پیدا میکنه. 
ازاد اندیش باشی
نقل قول  

آفلاین milad.000
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-01-2014, 05:35 PM
سلام دوستان 
آیا با شرایط زیر می تونم در رشته مهندسی نرم افزار از یه دانشگاه معتبر کره جنوبی(ترجیحه دانشگاه ملی سئول یا ...) پذیرش بگیرم؟(در مقطع کارشناسی)
نقل قول:سن:22
معدل دیپلم و پیش دانشگاهی :12
تافل :108
​

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-01-2014, 07:23 PM
(25-01-2014, 05:35 PM)'milad.000' نوشته: سلام دوستان 
آیا با شرایط زیر می تونم در رشته مهندسی نرم افزار از یه دانشگاه معتبر کره جنوبی(ترجیحه دانشگاه ملی سئول یا ...) پذیرش بگیرم؟(در مقطع کارشناسی)

متاسفانه برای دانشگاههای لیست وزارت علوم هیچ شانسی ندارید. مگر دانشگاه درجه 2-3 که مورد تایید هم نیست.
نقل قول  

آفلاین Amir hossien Y
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-02-2014, 11:05 PM
با سلام مجدد
مي خواستم بدونم چه رشته اي در كره جنوبي بهتر تحصيل كني
كه كار در اون رشته زياد باشه؟
ممنون
نقل قول