عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در کره جنوبی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-01-2014, 02:45 PM
(13-01-2014, 12:03 AM)'corona' نوشته: با سلام به دوستان گلم
من میخوام ببینم با این مشخصاتی که پایین مینویسم میتونم در مقطع ارشد رشته برق کنترل از دانشگاههای خوب کره فاند بگیرم؟ (میخوام دوباره ارشد بگیرم)
  • فوق دیپلم مخابرات با معدل 15.22  از دانشگاه غیر انتفاعی
  • لیسانس برق با معدل 16.34 از دانشگاه غیر انتفاعی
  • دانشجوی فوق لیسانس دانشگاه آزاد
  • یک مقاله ISI در مبحث ریاضیات (غیر مرتبط با رشته)
  • پنج مقاله داخلی (کنفرانس)
  • زبان IELTS با نمره 6
  • مدیر عامل یک شرکت برقی ( از سال 89 تا کنون )
دست همگی درد نکنه.

دروود. شانست به نسبت بد نیست، اما اگر بتونی مجدداً ازمون زبان بدی و نمره بالاتری کسب کنی شانست رو افزایش دادی. در کل برای گرفتن بورس باید بیشتر روی زمینه کاری استاد و تماس باهاش کار کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین corona
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-01-2014, 05:28 PM
(13-01-2014, 02:45 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود. شانست به نسبت بد نیست، اما اگر بتونی مجدداً ازمون زبان بدی و نمره بالاتری کسب کنی شانست رو افزایش دادی. در کل برای گرفتن بورس باید بیشتر روی زمینه کاری استاد و تماس باهاش کار کنی.

اگه نمره زبانم رو بالا ببرم میتونم از دانشگاه postech فاند بگیرم؟(البته با پیدا کردن استاد).
یه سوال دیگه اینکه میشه هم زمان هم فاند دانشگاه رو گرفت و هم فاند استاد؟ یا فقط یه نوع فاند تعلق میگیره؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-01-2014, 09:45 PM
(13-01-2014, 05:28 PM)'corona' نوشته:
اگه نمره زبانم رو بالا ببرم میتونم از دانشگاه postech فاند بگیرم؟(البته با پیدا کردن استاد).
یه سوال دیگه اینکه میشه هم زمان هم فاند دانشگاه رو گرفت و هم فاند استاد؟ یا فقط یه نوع فاند تعلق میگیره؟
مرسی

خیر. فاند ها عموماً تنها با تایید دانشگاه یکی از 2 مورد به شما تعلق خواهد گرفت. فاند رو نمیشه دقیق اضهار نظر کنم به تعداد متقاضی ، رزومه شما و وجود موقعیت خالی در دپارتمان برای بورس میشه در بر داشت.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین engin.z
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-01-2014, 01:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2014, 01:51 AM توسط engin.z.)
سلام .با توجه به اطلاعات تحصیلیم 3 تا سوال دارم .لطف می کنید جواب بدید
من ارشد شبکه های کامپیوتری دانشگاه آزاد می خونم .الان فقط پایان نامه ام مونده که اونم استاد راهنمام دانشیار دانشگاه علم و صنعته..معدلم هم بدون پایان نامه 17.31 . دوره های سیسکو رو تا ccnpگذروندم اما متاسفانه به خاطر تحریم ها نتونستم مدرک بین المللی خود سیسکو رو بگیرم.برنامه نویسیم هم قویه. (کارشناسی نرم افزار خوندم)
1. برای دوره دکترا تو زمینه شبکه و امنیت به نظرتون دانشگاه های کره در چه سطحی هستند؟
2. معرف که باید ما رو تایید کنه چه ویژگی باید داشته باشه؟
3.امکان بورس شدن تو این مقطع چقدره؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-01-2014, 01:16 PM
(17-01-2014, 01:24 AM)'engin.z' نوشته: سلام .با توجه به اطلاعات تحصیلیم 3 تا سوال دارم .لطف می کنید جواب بدید
من ارشد شبکه های کامپیوتری دانشگاه آزاد می خونم .الان فقط پایان نامه ام مونده که اونم استاد راهنمام دانشیار دانشگاه علم و صنعته..معدلم هم بدون پایان نامه 17.31 . دوره های سیسکو رو تا ccnpگذروندم اما متاسفانه به خاطر تحریم ها نتونستم مدرک بین المللی خود سیسکو رو بگیرم.برنامه نویسیم هم قویه. (کارشناسی نرم افزار خوندم)
1. برای دوره دکترا تو زمینه شبکه و امنیت به نظرتون دانشگاه های کره در چه سطحی هستند؟
2. معرف که باید ما رو تایید کنه چه ویژگی باید داشته باشه؟
3.امکان بورس شدن تو این مقطع چقدره؟

البته شما از بکگراند تحصیلی خودت در دوره لیسانس و معدلش صحبتی نکردی، کره جنوبی به همراه ژاپن و چین در بخش کامپیوتر و ای تی جزو تاپ ترین های اسیا و تقریباً دنیاست. به نظرم در انتخابش شکی نمیشه داشت، اما شما برای گرفتن پاسخ باید استاد در زمینه کاری خودت پیدا کنی. 
2- منظور از معرف رو نمیفهمم! (منظورت استاد راهنما برای گرفتن توصیه نامه است؟؟)
3- در کره جنوبی اگر از استاد یه اوکی بگیرید شک نکنی که همراه با بورس خواهد بود. بنابراین شانس دکتری برای گرفتن بورس با توجه به رزومه خوب، بالا خواهد بود.
ازاد اندیش باشی
نقل قول  

آفلاین engin.z
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-01-2014, 10:25 PM
(18-01-2014, 01:16 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
البته شما از بکگراند تحصیلی خودت در دوره لیسانس و معدلش صحبتی نکردی، کره جنوبی به همراه ژاپن و چین در بخش کامپیوتر و ای تی جزو تاپ ترین های اسیا و تقریباً دنیاست. به نظرم در انتخابش شکی نمیشه داشت، اما شما برای گرفتن پاسخ باید استاد در زمینه کاری خودت پیدا کنی. 
2- منظور از معرف رو نمیفهمم! (منظورت استاد راهنما برای گرفتن توصیه نامه است؟؟)
3- در کره جنوبی اگر از استاد یه اوکی بگیرید شک نکنی که همراه با بورس خواهد بود. بنابراین شانس دکتری برای گرفتن بورس با توجه به رزومه خوب، بالا خواهد بود.
ازاد اندیش باشی

من مهندسی نرم افزار(آزاد) خوندم واسه لیسانس .معدلم هم 16.71 بوده . (زبان های برنامه نویسی c++ و c# و j2se ام عالیه  )،الان هم دارم رو بحث امنیت در شبکه های بی سیم(البته این عنوان کلیه) و شبیه سازیش کار می کنم. البته تو زمینه رمزنگاری هم دارم یه مقاله آماده می کنم.
دقیقا منظورم همون استاد راهنما واسه توصیه نامه است.
نمی دونم سوالم جاش اینجا هست یا نه ،با اجازتون می پرسم. (کدوم دانشگاه کره جنوبی (seoul،postech,kaist) تو این رشته بهتره ،البته من اینا رو بیشتر می شناسم)....بازم اگه سوالم تکراری بود عذر می خواهم.
ممنون از راهنمایتون

نقل قول  

آفلاین vendetta
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-01-2014, 05:12 PM
سلام من با شرایط زیر میتونم برای دانشگاه های خوب کره درخواست بدم؟
[align=right]دانشگاه : امیرکبیر
رشته : هوافضا
[align=right]معدل : 16
[align=right]آیلتس : 7
[align=right]برای کارشناسی ارشد میخوام در خواست بدم 
[align=right][align=right]برای گرفتن فاند شانسی هست؟
[align=right][align=right]ممنون میشم اگه در مورد شرایطم یه کم توضیح بدم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-01-2014, 09:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-01-2014, 09:08 PM توسط Shihan.)
(18-01-2014, 10:25 PM)'engin.z' نوشته:
من مهندسی نرم افزار(آزاد) خوندم واسه لیسانس .معدلم هم 16.71 بوده . (زبان های برنامه نویسی c++ و c# و j2se ام عالیه  )،الان هم دارم رو بحث امنیت در شبکه های بی سیم(البته این عنوان کلیه) و شبیه سازیش کار می کنم. البته تو زمینه رمزنگاری هم دارم یه مقاله آماده می کنم.
دقیقا منظورم همون استاد راهنما واسه توصیه نامه است.
نمی دونم سوالم جاش اینجا هست یا نه ،با اجازتون می پرسم. (کدوم دانشگاه کره جنوبی (seoul،postech,kaist) تو این رشته بهتره ،البته من اینا رو بیشتر می شناسم)....بازم اگه سوالم تکراری بود عذر می خواهم.
ممنون از راهنمایتون

دروود بر شما، همانطور که توضیح دادم در پست بالا. این دانشگاهها جزو از بهترین های دپارتمان کامپیوتر در کره جنوبی هستند.
Postech /// Kaist /// SNU/// KOREA University /// Younsei Umiversity /// Hanyang University /// Pusan National University
Sunkyuwan University. شما با مراجعه به دپارتمان از بخش استاد زمینه های کاری اونها رو مشاهده کنی.
ازاد اندیش باشی

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-01-2014, 09:44 PM
(19-01-2014, 05:12 PM)'vendetta' نوشته:
سلام من با شرایط زیر میتونم برای دانشگاه های خوب کره درخواست بدم؟

دانشگاه : امیرکبیر
رشته : هوافضا

معدل : 16

آیلتس : 7

برای کارشناسی ارشد میخوام در خواست بدم 

برای گرفتن فاند شانسی هست؟

ممنون میشم اگه در مورد شرایطم یه کم توضیح بدم

دوست عزیز، 
شانس شما برای گرفتن بورس خوبه، با توجه به دپارتمان و اساتید باید بگردید و زمینه کاری خودت رو پیدا کنی، هم از طریق استاد برای بورس میتونی اقدام کنی و هم از طریق دانشگاه. در لینک زیر جستجوی دانشگاهها رو قرار دادم.
لینک
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-01-2014, 09:50 PM
سلام 
میشه لطفا اگه اطلاعی درمورد رشته transportation یا traffic  برای مقطع دکتری اگه دارید قرار بدید. هیچ اطلاعی از کشورهای آسیایی ندارم .چون تمرکزم رو اروپا و امریکا بوده بیشتر.دوست داشتم درمورد رشته ام در کشور های آسیایی از جمله کره جنوبی هم اطلاع داشته باشم.
راستی این رشته در دپارتمان civil بایستی باشه .اما خب در دپارتمان های دیگه هم احتمالش هست که باشه

ممنوووووون
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 25 بعدی »