عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در کره جنوبی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-02-2013, 10:51 AM
(07-02-2013, 10:39 AM)رویااکبری نوشته: من چه طوری باید با استاداشون ارتباط برقرار کنم؟ و چه طوری مطمئن بشم که پیام نورو حتما قبول دارن یا نه؟ Huh
فرهیخته عزیز.
بنده هم نظرات دوستم (امیرحسین) رو تایید میکنم. بنده اینجا میشناسم که با پیام نور هم دوستان دارند تحصیل میکنند. برای مکاتبه باید به دانشگاههای مورد نظر مراجعه کرده و به قسمت اساتید Staff Faculty مراجعه و در دپارتمان مربوطه در زمینه های کاری خودتان با ایمیل استاد مکاتبه نمایید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین *parastoo*
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-04-2013, 11:30 PM
سلام....خیلی ممنون از اطلاعات خوبی که دراختیار گذاشتین....
من شنیده بودم بعضی دانشگاه ها (دانشگاه های دولتی)به دانشجو اجازه ی کار همزمان با تحصیل را نمیدهند....واقعا اینطوره؟
من نتونستم  staff faculty دانشگاهyonsei رو پیدا کنم! ممکنه کمک کنید؟این دانشگاه جزو دانشگاه هایی است که به سختی بورس یا پذیرش میدهد؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-04-2013, 08:12 AM
(08-04-2013, 11:30 PM)'*parastoo*' نوشته: سلام....خیلی ممنون از اطلاعات خوبی که دراختیار گذاشتین....
من شنیده بودم بعضی دانشگاه ها (دانشگاه های دولتی)به دانشجو اجازه ی کار همزمان با تحصیل را نمیدهند....واقعا اینطوره؟
من نتونستم  staff faculty دانشگاهyonsei رو پیدا کنم! ممکنه کمک کنید؟این دانشگاه جزو دانشگاه هایی است که به سختی بورس یا پذیرش میدهد؟؟؟

دوست عزیز، 
اگر شما هم بخواهید کار همزمان بکنید که به دانشگاه قرار نیست اطلاع بدهید!! اما روال به این گونه است که با توجه به نوع ویزا احتمال کار مرتبط با رشته در حین تحصیل خیلی کمه! اون هم بدلیل نااشنایی با زبان کره ای است، که بیشتر شرکتها از دانشجویان خارجی طلب میکنند. در خصوص دانشگاه یون سی که از بهترین دانشگاههای خصوصی کره جنوبی است با توجه به سطح بالا این دانشگاه احتمال بورس گرفتنش بسته به رزومه شما داره، اون طور هم نیست که سخت باشه. در خصوص افراد دانشکده شما اشاره ای به رشته خودتان نکردید. در ضمن لیست دانشکده رو از اینجا ملاحظه کنید سپس روی Staff کلیک کنید تا اساتید هر دانشکده رو ببینید.
ازاد اندیش باشی
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین *parastoo*
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-04-2013, 02:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-04-2013, 02:46 PM توسط *parastoo*.)
(09-04-2013, 08:12 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
دوست عزیز، 
اگر شما هم بخواهید کار همزمان بکنید که به دانشگاه قرار نیست اطلاع بدهید!! اما روال به این گونه است که با توجه به نوع ویزا احتمال کار مرتبط با رشته در حین تحصیل خیلی کمه! اون هم بدلیل نااشنایی با زبان کره ای است، که بیشتر شرکتها از دانشجویان خارجی طلب میکنند. در خصوص دانشگاه یون سی که از بهترین دانشگاههای خصوصی کره جنوبی است با توجه به سطح بالا این دانشگاه احتمال بورس گرفتنش بسته به رزومه شما داره، اون طور هم نیست که سخت باشه. در خصوص افراد دانشکده شما اشاره ای به رشته خودتان نکردید. در ضمن لیست دانشکده رو از اینجا ملاحظه کنید سپس روی Staff کلیک کنید تا اساتید هر دانشکده رو ببینید.
ازاد اندیش باشی

بسیار بسیار ممنون از کمک شما...رشته من زبان چینی دانشگاه شهیدبهشتی است و با زبان کره ای نیز اشنایی دارم!برای همین امیدوار بود بتونم اونجا کار هم پیدا کنم...با این اوصاف امکانش هست؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

09-04-2013, 03:01 PM
(09-04-2013, 02:35 PM)'*parastoo*' نوشته:
بسیار بسیار ممنون از کمک شما...رشته من زبان چینی دانشگاه شهیدبهشتی است و با زبان کره ای نیز اشنایی دارم!برای همین امیدوار بود بتونم اونجا کار هم پیدا کنم...با این اوصاف امکانش هست؟

ببینید این که کار پیدا بشه وجود داره با این توصیفی که شما از سطح دانش زبان کره ای می دونید اما اگر برای کمپانی های بزرگ بخواهید کار کنید باید گواهینامه سطح 4 TOPIK رو هم داشته باشید. اما به هر حال در کره جنوبی و در محیط باشید حتماً یاد خواهید گرفت.
نقل قول  

آفلاین mema
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-05-2013, 07:17 PM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما و ابراز تشکر از راهنمایی های مثبت و دلسوزانه شما
احتراما برای تحصیل در کره جنوبی و کسب بورسیه اطلاعاتی راجع به منابع مورد استفاده برای آزمون Topic 3 ,4 می خواستم
بی نهایت از راهنمایی شما سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-05-2013, 10:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-05-2013, 10:19 AM توسط Shihan.)
(11-05-2013, 07:17 PM)'mema' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما و ابراز تشکر از راهنمایی های مثبت و دلسوزانه شما
احتراما برای تحصیل در کره جنوبی و کسب بورسیه اطلاعاتی راجع به منابع مورد استفاده برای آزمون Topic 3 ,4 می خواستم
بی نهایت از راهنمایی شما سپاسگزارم

دروود. برشما
دوست عزیز، 
سطح 4 قابل دسترسی است ولی کار می برد.چیزی در حد B2 در سیستم انگلیسی برای دانشگاه های اروپا.اگر در خود کره توسط دانشگاه کلاسی برگذار می شه توصیه می کنم که حتما شرکت کنید و الا در ایران یا باید خصوصی کار کنید یا با نرم افزار رزتا استون. البته  دانشکده زبانهای خارجی دانشگاه تهران آموزش زبان کره ای داره. به علاوه ی چند تا از آموزشگاه های زبان میدون انقلاب که البته باید باهاشون تماس بگیری و بپرسی که استاد دارن یا نه ! چون به صورت خصوصی کلاسهای زبان کره ای برگزار میکنن یه راه دیگه شم که معتبرترینشه اینه که بری به مدرسه ی کره ای ها که تو دهکده سئوله که اقدام کنی. به هر حال سطح 4 برای کارشناسی در نظر گرفته میشه که حدود 6 مرحله داره که ازش عبور کنید. در پایین وب سایت رسمی ازمون TOPIK و شرح کوتاهی از ازمون سال قبل و نمونه جزوات و محصولات اموزشی هم در لینک بعدی است (متاسفانه انگلیسی است).
ازاد اندیش باشی
سایت رسمی توپیک
وب سایت جزوات و نمونه سوالات ازمون زبان کره ای
اموزش زبان کره ای در وبلاگ فارسی

نقل قول  

آفلاین ZoriWon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-06-2013, 01:04 PM
سلام،
من تقریبا همه ی پستای تاپیک کره رو خوندم و ی چیزایی دستم اومده،
یکی از دوستان گفته بود که برای رشته برق دانشگاهایی مثل Postech و Kaist و snu به زبان انگلیسی اند. با این اوصاف برای گرفتن بورسیه گذروندن دوره زبان کره ای الزامیه؟ 
و دیگه اینکه از اونجایی که کره در زمینه مخابرات خیلی خیلی پیشرفته ست، میخواستم بپرسم هیچکدوم از دوستان اینجا هستن که اطلاعی داشته باشن که کدوم یکی از دانشگاهاشون توی مخابرات قوی تره؟ و یا اینکه تسهیلات خاصی برای ورود به بازار کار بعد از تحصیل ارائه بده؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

04-06-2013, 11:17 AM
(03-06-2013, 01:04 PM)'ZoriWon' نوشته: سلام،
من تقریبا همه ی پستای تاپیک کره رو خوندم و ی چیزایی دستم اومده،
یکی از دوستان گفته بود که برای رشته برق دانشگاهایی مثل Postech و Kaist و snu به زبان انگلیسی اند. با این اوصاف برای گرفتن بورسیه گذروندن دوره زبان کره ای الزامیه؟ 
و دیگه اینکه از اونجایی که کره در زمینه مخابرات خیلی خیلی پیشرفته ست، میخواستم بپرسم هیچکدوم از دوستان اینجا هستن که اطلاعی داشته باشن که کدوم یکی از دانشگاهاشون توی مخابرات قوی تره؟ و یا اینکه تسهیلات خاصی برای ورود به بازار کار بعد از تحصیل ارائه بده؟

دروود بر شما.
خیر نیازی به دانش کره ای ندارید. اما به هر حال پا به کشوری خواهید گذاشت که مردم بیشتر به زبان خودشان تکلم می کنند و به نظرم بهتره که فرا بگیرید تا در بیرون دپار مشکل نشید. بله، بجز این چند دانشگاه که فرمودید باقی هم روی زبان انگلیسی در مقاطع فوق و دکتری متمرکز شده اند و این مختص بیشتر رشته های مدیریت و مهندسی و علوم پایه است. در زمینه مخابرات که بیشتر دانشگاهها حرف برای گفتن دارند (لزوماً تاپ 10) کره جنوبی که لیستشون رو در این لینک ببینید. همچنین دانشگاه Kwangwoon University بطور اختصاصی در زمینه مخابرات و مدیا کار میکنه و با شرکتهای ال جی و سامسونگ ارتباط قوی داره. در خصوص کار که باید به زبان کره ای مسلط باشید و اگر شانس بیارید که در شرکتهای بین المللی. من خاطرم هست پارسال 2 نفر ایرانی تونسته بودند بخشی از فاند شرکت بزرگ سامسونگ رو اخذ کنند این بورس هم توسط این شرکتها به برخی از دانشگاهها همکار ارائه میشه. 
و لینک بخش فاند شرکت سامسونگ
لینک بورس شرکت ال جی
نقل قول  

آفلاین ZoriWon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-06-2013, 01:40 PM
ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید،
یه مقداری با زبانشون آشنا هستم و میتونم هم در کنار درس به خوندن زبان هم ادامه بدم، فقط میخواستم مطمئن بشم که مجبور نمیشم یک سال فقط زبان بخونم که خیالم راحت شد D:
ببخشید اینقدر سوال میکنم،
یعنی برای اینکه این بورس رو بگیریم باید از طریق دانشگاهها اقدام کنیم؟ براشون اپلای کنیم و اونا ممکنه بورسیه ی سامسونگ رو بهمون بدند؟ یا اینکه میریم توی اون دانشگاه و در صورت داشتن ویژگیهای خاصی بعدا سامسونگ بورسمون میکنه؟
در مورد اون دو نفر ایرانی اطلاعاتی دارید؟ اینکه در چه مقطعی بودند، کدوم دانشگاه و ...؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 25 بعدی »