عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری
آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-09-2013, 07:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-09-2013, 07:59 AM توسط mr.h.gm.)
من داشتم راجع به دانشگاه فکر می کنم British Colombia تحقیق می کردم و به بخش Direct PhD  ش رفتم نوشته بود به دانشجو های دکترا در صورتی که واحد های لازم برای مستر رو بگذرونن مدرک مستر داده میشه.
اما راجع به انصراف حرفی نزده بود Big Grin
ولی واقعا اگه شما به این نتیجه برسید که ادامه دادن کار بی فایدست روک و پوست کنده با مدیریت صحبت می کنید و میگید به این نتیجه رسیدم که ادامه دادن برای من مناسب نیست و انصراف میدید.
اما من با شدت با نظر بابک موافقم ؛
اگه هدفتون اینه که هرطور شده از یه دانشگاهی پذیرش برای دکترای مستقیم بگیرید و بعد گرفتن مستر انصراف بدید و برای یه دانشگاه بهتر اپلای کنید بهتره این کارو نکنید ؛
در واقع منظورم اینه مثلا می تونیم از دانشگاه رنک 50 پذیرش دکترای مستقیم بگیریم اما اگه بخواییم مستر بخونیم باید به رنک 100 فکر کنیم ؛ و برناممون این باشه که دکترامون رو توی تاپ 10 بگیریم ؛ با این هدف بیاییم و بریم اون رنک 50 و بعد تا مسترش بخونیم و انصراف بدیم و برای تاپ 10 اپلای کنیم این کار درستی نیست چون هم واقعا نامردیه هم تو گرفتن recom دچار مشکل می شید.
در مثال ذکر شده اگه هدفمون گرفتن دکترا در تاپ 10 باشه بهتره بریم مستر تو رنک 100 بخونیم.
اما اگه وارد رنک 50 ایه شدیم یا دکترامون رو همونجا تموم کنیم یا اینکه اگه با گرفتن مستر انصراف می دیم دیگه برای دکترای جای دیگه اپلای نکنیم.

مشتاقم نظر دوستان رو هم راجع به حرفم بدونم.
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

04-09-2013, 08:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-09-2013, 08:27 AM توسط reza_1st.)
تو این شرایطی که گفتین، راستش بنظر من در هر دو صورت بهتره این کار رو نکنین.
اگر قرار به ادامه دادنه که خودتون مشکلاتش رو گفتین.
گر هم قرار به گرفتن مستر و کار کردن با مستره، مگه اینکه شما از رنک دانشگاهی که ازش مدرکتون رو گرفتین 50 یا 100 چقدر تفاوت داره تو کاری که میخواین پیدا کنید که بیاین و همچین کاری کنید. 
حالا باز یه موقع هست که میگین هیچ راهی برای گرفتن فاند مستر برای من از هیچ رنکی وجود نداره و من می خوام مستر بخونم و کار کنم،  نه دکتری، این ترفند رو می زنم، با اینکه بازهم کار درستی نیست، ولی خب، قابل بحثه تو اون شرایط.
نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
نقل قول

04-09-2013, 08:34 AM
فرمایشات شما صحیح ولی در کل فکر می کنم برای افرادی مثل من که فقط 1 بار برای چند دانشگاه می تونن اپلای کنن ( به دلیل هزینه های سنگین اپلای ) بهتره که سمت اپلای برای مستر نرن و تا می تونن برای دکترای مستقیم اقدام کنن تا شانسشون افزایش پیدا کنه چون ما جای ریسک نداریم.
و اگه وسط دوره به این نتیجه رسیدن که مستر کافیه می تونن همینو به مدیریت بگن و انصراف بدن و وارد کار بشن.
ولی بهتره جز به این دو حالت فکر نکنید :
1- گرفتن مستر و انصراف و وارد بازار کار شدن
2- ادامه دادن تا آخر PhD تو همون دانشگاه

نه اینکه مثلا مستر بگیرید و انصراف بدید و برای PhD یه دانشگاه دیگه اپلای کنید مگر همونطور که بابک گفت شرایطتون افتضاح باشه و خیلی از دانشگاهتون ناراضی باشید.

موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-09-2013, 12:53 AM
کد:
کسی که با لیسانس برای دکترای مستقیم اقدام میکنه چه ویژگی خاصی رو باید در مقایسه با کسی که با فوق برای دکترا اقدام می کنه داشته باشه ؟
آیا می شه بدون داشتن مقاله هم ( به شرط معدل بالا و نمرات زبان خوب ) برای دکترای مستقیم فول فاند گرفت ؟
و اینکه در کل چقدر شانس برای گرفتن فول فاند برای دکترای مستقیم وجود داره ؟ ( در کل مثلا مستر کمه و دکترا بیشتر، دکترای مستقیم چطوره ؟ )

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

08-09-2013, 07:32 AM
دوست من اولین و بزرگ ترین عامل نمرات (معدل لیسانس)
بعد جی ار ای+ تافل +sop+ رکام و سایر موارد هستش...
بنده خودم قبل اینکه مقاله ای اس ای ام سابمیت بشه دکترای مستقیم از سه تا دانشگاه گرفتم و این نشون میده که مقاله تاثیر به سزایی (به قول shahrouz ) تو پذیرش نداره (لااقل واسه من هم این طوری بود)
البته میگم جی ار ای هم تاثیر داره ولی اول معدل به خصوص دروس تخصصی و رتبه دانشجو هم تو کلاس مهمه
اونا خودشون با رتبه میفهمن دانشجو چه جور بوده و نمرات با چه واریانسی توزیع شدن
کار زیاد سختی نیست
دانشگاه از خداش هستش به یه نفر دکترا پذیرش بده تا بیاد و واسشون کار کنه(حتی به نظر من بعضا پذیرش دکترا مستقیم راحت تر از مستر هستش چرا؟)
چون که یه نفر تاپ میخواد بره مستر یه دانشگاه اون دانشگاه تعجب میکنه و میفهمه طرف احتمالا بعد ارشد یه جای بهتر اپلای میکنه و حتی احتمال ریجکت هم هستش (اینم واسه دوست من بود که واسه مستر اپلای کرد تو نامه گفتن بابام بیا دکترا مستر رو ول کن دانشگاه california davis بود فک کنم)
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-09-2013, 07:44 AM
(08-09-2013, 12:53 AM)'mr.h.gm' نوشته:
کد:
کسی که با لیسانس برای دکترای مستقیم اقدام میکنه چه ویژگی خاصی رو باید در مقایسه با کسی که با فوق برای دکترا اقدام می کنه داشته باشه ؟
آیا می شه بدون داشتن مقاله هم ( به شرط معدل بالا و نمرات زبان خوب ) برای دکترای مستقیم فول فاند گرفت ؟
و اینکه در کل چقدر شانس برای گرفتن فول فاند برای دکترای مستقیم وجود داره ؟ ( در کل مثلا مستر کمه و دکترا بیشتر، دکترای مستقیم چطوره ؟ )
با توجه به اطلاعاتی که من دارم مقاله و رزومه پژوهشی برای گرفتن پذیرش همراه با فاند بسیار مهمه (کسانیکه دیدم)
انتظار این نیست که شما مثل فوق لیسانس به دکترا رزومه پژوهشی داشته باشید ولی باید استادی قانع بشه که شما میتونید در تیم اون کارهای پژوهشی رو انجام بدید
اینکه از لیسانس به دکترا اقدام کنید یک مزیت برای استاد هست چون میتونه شما رو بطور کامل guide کنه 
البته شاید رشته به رشته و مورد به مورد باز هم این موارد تفاوت داشته باشه
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

10-09-2013, 07:55 AM
دوست خوب من
بنده خودم از همه دانشگاهها بدون مقاله پذیرش مستقیم دکتری اونم تو ترم بهار گرفتم البته من امریکا رو میگم
البته الان دارم روی مقاله کار میکنم و یه دونه ای اس ای هم دادم ولی مساله اینه که مقاله چی باشه؟
من دوستم میگفت که تو امریکا به کنفرانسهاشون بسیار بیشتر از مقاله های ای اس ای اهمیت میدن...چون میدونن اکثر مقاله های ای اس ای فقط برای رزومه قوی کنی نوشته شده نه چیزی که به علم کمک کنه و تقریبا هم درست میگفت
فقط اندک مقاله های ای اس ای هستن که واقعا به علم کمک کردن و بقیه نوعی داده سازی و کد نویسی و ...هستش
لااقل تو رشته من
با احترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

10-09-2013, 09:37 AM
(10-09-2013, 07:55 AM)'Charming' نوشته: دوست خوب من
بنده خودم از همه دانشگاهها بدون مقاله پذیرش مستقیم دکتری اونم تو ترم بهار گرفتم البته من امریکا رو میگم
البته الان دارم روی مقاله کار میکنم و یه دونه ای اس ای هم دادم ولی مساله اینه که مقاله چی باشه؟
من دوستم میگفت که تو امریکا به کنفرانسهاشون بسیار بیشتر از مقاله های ای اس ای اهمیت میدن...چون میدونن اکثر مقاله های ای اس ای فقط برای رزومه قوی کنی نوشته شده نه چیزی که به علم کمک کنه و تقریبا هم درست میگفت
فقط اندک مقاله های ای اس ای هستن که واقعا به علم کمک کردن و بقیه نوعی داده سازی و کد نویسی و ...هستش
لااقل تو رشته من
با احترام

دوست عزیز سوال دوستمون در مورد پذیرش فول فاند در مقطع دکترا بود که من به شخصه کسی رو ندیدم بدون رزومه پژوهشی 

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

10-09-2013, 09:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-09-2013, 09:48 AM توسط Torkan.)
(10-09-2013, 09:37 AM)'mahyarelc' نوشته:
دوست عزیز سوال دوستمون در مورد پذیرش فول فاند در مقطع دکترا بود که من به شخصه کسی رو ندیدم بدون رزومه پژوهشی 

دوست من پذیرش با فول فاند دکترای مستقیم بسیار با پذیرش دکترای معمولی فرق داره
اون دوستمون هم پرسیدن دکترای مستقیم
دوست من اونا مطمین باشین از لیسانس انتظار مقاله ندارن ولی طرف که رفت فوق اونوقته که میگن قبل معدل فوق مقاله رول اصلی رو بازی میکنه پس مقاله اهمیت پیدا میکنه
شما تو لیسانس اگه تعداد مقالاتت غیر متعارف باشه متاسفانه یا خوشبختانه اونا این عامل رو منفی در نظر میگیرن که بدیهیه
دوستان زیادی رو دیدم تو این فروم یا سایر فروم ها که با جی ار ای 332 و تافل 118 و تعداد مقالات 16 تا که 10 تاش ای اس ای بود و رشته فنی و مهندسی و دو سال سابقه کار فقط به خاطر معدل 12.86 لیسانس از 6 تا دانشگاه ریجکت شد
البته واسه سال بعدش کمی رزومش رو قوی تر کرد و اپلای کرد ول این بار پذیرش گرفت ولی فاند نگرفت
با احترام

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

10-09-2013, 09:50 AM
دوستان من تجربه خودم رو با اجازه بگم براتون:
ببینید مبادا غافل بشین از معدلتون و برین به سمت مقاله دادن تو مقطع لیسانس که باور کنین به ضررتون تموم میشه
اول از معدل بالای 17 یا حتی 18 مطمین بشین بعد وقتتون رو رو مقاله بذارین
تو این مساله شک نکنید
افراد زیادی رو دیدم که با مقالات زیاد ولی به علت معدل و یا زبان ضعیف پذیرش رو از دست دادن
با احترام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 21 بعدی »