عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در کره جنوبی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-06-2013, 01:43 PM
(04-06-2013, 01:40 PM)'ZoriWon' نوشته: ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید،
یه مقداری با زبانشون آشنا هستم و میتونم هم در کنار درس به خوندن زبان هم ادامه بدم، فقط میخواستم مطمئن بشم که مجبور نمیشم یک سال فقط زبان بخونم که خیالم راحت شد D:
ببخشید اینقدر سوال میکنم،
یعنی برای اینکه این بورس رو بگیریم باید از طریق دانشگاهها اقدام کنیم؟ براشون اپلای کنیم و اونا ممکنه بورسیه ی سامسونگ رو بهمون بدند؟ یا اینکه میریم توی اون دانشگاه و در صورت داشتن ویژگیهای خاصی بعدا سامسونگ بورسمون میکنه؟
در مورد اون دو نفر ایرانی اطلاعاتی دارید؟ اینکه در چه مقطعی بودند، کدوم دانشگاه و ...؟

خواهش میکنم.
بله باید این بورس رو از طریق دانشگاههای همکار با این 2 شرکت پیگیر بشید، چیزی که من شنیدم این بود که بسیار گرفتنش سخته و رزومه و سابقه کار خیلی خوب می خواهد، من نمی شناسم اما فارغ التحصیلان دانشگاه یون سی بودند Yonsei. و مقاطع دکتری پذیرش گرفته بودند. در هر صورت باید از دانشگاه این موضوع رو پیگیر باشید. اما خب به طبع بورس دانشگاه  رو هم اخذ کنید کفایت میکنه و نیازی به سایر موارد نیست. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ZoriWon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-06-2013, 03:04 PM
آهان... دانشگاههای همکارشون همینایین ک گفتیم؟
ی سوال دیگه، به نظرتون شانس گرفتن این بورسیه برای دکترا، در صورتی بیشتره که فوق لیسانس رو توی یکی از دانشگاههای خود کره خونده باشیم یا مثلا یه دانشگاه خوب توی کانادا؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-06-2013, 07:37 PM
(04-06-2013, 03:04 PM)'ZoriWon' نوشته: آهان... دانشگاههای همکارشون همینایین ک گفتیم؟
ی سوال دیگه، به نظرتون شانس گرفتن این بورسیه برای دکترا، در صورتی بیشتره که فوق لیسانس رو توی یکی از دانشگاههای خود کره خونده باشیم یا مثلا یه دانشگاه خوب توی کانادا؟

بله، باید باز هم از دانشگاه سوال کنید که با بورس سامسونگ یا ال جی کار میکنند یا خیر!!
در خصوص بورسیه، مطمئناً اگر دوره فوق تو کره بوده باشید که مسلماً شانستون بیشتر چون با این دید که شما هم زبان کره ای میدونید و هم با سیستم اموزشی کره و سیستم کار اشنا هستید پس کاربر به مراتب بهتری نسبت به فرد دیگر هستید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین *parastoo*
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-07-2013, 11:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2013, 11:30 AM توسط *parastoo*.)
سلام....من در جایی خواندم ویزای دانشجویی در کره اجازه کار خارج از دانشگاه را ندارند و دستگیری موجب دستور خروج و لغو ویزا خواهد شد! واقعا همین طور است؟!! نمیتوان همزمان درس خواند و کار کرد حتی اگر کار مرتبط با رشته تحصیلی نباشد؟
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-07-2013, 02:42 PM
(20-07-2013, 11:27 AM)'*parastoo*' نوشته: سلام....من در جایی خواندم ویزای دانشجویی در کره اجازه کار خارج از دانشگاه را ندارند و دستگیری موجب دستور خروج و لغو ویزا خواهد شد! واقعا همین طور است؟!! نمیتوان همزمان درس خواند و کار کرد حتی اگر کار مرتبط با رشته تحصیلی نباشد؟

متاسفانه همین طوره . اجازه کار مثل کشورهای اروپایی ندارین .مگر اینکه تو خود دانشگاه براتون یه کاری پیشنهاد کنن
نقل قول  

آفلاین *parastoo*
**
نقل قول

20-07-2013, 02:49 PM
حتی به عنوان کار پاره وقت؟ اخه جای دیگه نوشته بودن دانشجوهای خارجی اجازه20 ساعت کار پاره وقت در هفته را دارند!
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

20-07-2013, 02:55 PM
(20-07-2013, 02:49 PM)'*parastoo*' نوشته: حتی به عنوان کار پاره وقت؟ اخه جای دیگه نوشته بودن دانشجوهای خارجی اجازه20 ساعت کار پاره وقت در هفته را دارند!

دوست عزیز
این مطلبی که شما میگین بیشتر مربوط به کشورهای اروپایی عضو شنگن هست .در ضمن در کره شما باید زبان کره ای رو برای کار پاره وقت بلد باشی.چون هم کارفرما و هم مردم بیشتر به کره ای باهاتون صحبت میکنن.شما فقط میتونی بطور پاره وقت اونم در دانشگاه مثلا در کتابخانه و یا جاهای دیگه کار کنی
نقل قول  

آفلاین *parastoo*
**
نقل قول

20-07-2013, 04:32 PM
ممنون از راهنماییتون....
و یک سوال دیگه! رشته من زبان هست ولی اگر بخوام در کره موسیقی بخوانم باید چه کنم؟امکانش هست؟باید برای لیسانس بخوانم یا برای فوق هم میشود؟
نقل قول  

آفلاین *parastoo*
**
نقل قول

21-07-2013, 12:09 AM
اگر با ویزای کاری بریم نمیشه تحصیل هم کرد؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

21-07-2013, 03:41 AM
(21-07-2013, 12:09 AM)'*parastoo*' نوشته: اگر با ویزای کاری بریم نمیشه تحصیل هم کرد؟

در کشورهای اروپایی که نمیشود مگر این که اقامت موقت یا دائم داشته باشید
احتمال این موضوع برای کره هم بسیار بسیار کم است و میتوانید وب سایت سفارت خودشان را بخوانید

معمولا دانشگاه ها موقع ثبت نام از شما مدارک هویت و ویزا و ... را میخواهند. اگر ویزای شما تحصیلی نباشد، نیاز به اقامت دارید وگرنه تا جایی که من میدانم اجازه تحصیل نمیدهند
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 25 بعدی »