عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 47 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-06-2012, 08:08 PM
من آلبرتا، واترلو، بریتیش کلمبیا ، اتاوا و ساسکاچوان اپلای کردم. هر 5 مورد ریجکت! اگر معدل ارشد ملاک باشه که من از هیچ جایی نباید با معدل ارشد 85 درصد ریجکت بشم.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-06-2012, 08:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2012, 08:29 PM توسط Mike.)
(17-06-2012, 11:04 AM)Shahrouz نوشته: مقالات شما و تزتون بعد از نمرههای زبان و معدل از اساسی‌‌ترین فاکتورها هستند MIke بسیار ممنونم. ولی واقعابرای کسی که معدل کارشناسی پایینی داره، مقاله و تز عالی چه کاری می تونه بکنه؟! خب مگر چه تعداد اپلیکنت دارای مقالات عالی با اسپیکینگ و رایتینگ بالای 7 اونجا اپلای می کنند؟(
این نمره زبان منه)
با عرض پوزش، من بعید می دونم که هر چیزی وزنی داشته باشه. تجربه من به من گفته، وزن مقالات و تز تنها در صورتی محاسبه می شه که من معدل مد نظر اونها را بیارم. به غیر از استثنا که واقعا به چشم نمیاد. دلیلش رو هم نمی دونم. چون هر کس در دوران زندگیش یک بالا پایینی داره! مثل کسایی که کنکور جای پایینی قبول می شن و بعدا ارشد رو یک دانشگاه بهتر می خونند و... نمی شه که بابت کارشناسیش گفت شما از همه چیز محرومید!
چون من هنوز معتقدم، باقی رزومه من غیر از معدل کارشناسی نقطه ضعیفی نداره( دانشگاههایی که بودم، معدل ارشد، اسپیکینگ و رایتینگ 7(موثر در TA(، مقالاتی که گفتم و رزومه تدریس و تحقیقات و سابقه کار)
استاد هم که عملا تا ادمیژن کمیته جوابی نده کاری نمی تونه کنه! پیشنهادتون چیه به کسی که معدل کمی داره!؟
ببینید مهیار هم خودش الان آمریکا هستش و تجربش تا حدودی شبیه من. من حرفهای اون رو تایید می‌کنم. شما برای اینکه ادمیشن بگیرید حتما باید ۱ مینیمم‌های رو داشته باشید. این مینیمم‌ها در وب سایت دانشگاه‌ها هست. هرچقدر دانشگاه اسمو رسم دار تر باشه انتظارش بیشتره.
نکته بعدی که من اینجا خودم دیدم اینکه گاهی کمیته پذیرش اهمیّت بیشتری به معدل لیسانس میده. چرا؟ این بستگی به اولویت‌های دانشگاه داره و از قانون خاصی‌ پیروی نمی‌کنه. شما اگر این مینیمم هارو داشته باشید بعدش میرید برای بررسی فاند. آنجاست که بکش بکش شروع می‌شه! برای TA ور می‌درند نمره‌های زبان رو بررسی‌ میکنند برای RA هم پرونده شمارو به صورت الکترونیکی‌ میذارن توی ۱ سیستم و همه استادا اونجا نگاه میکنند که با توجه به کاری که شما انجام دادی در تز‌ و مقالات و کاری که در حال
حاضر در دانشگاه هست آیا شما بدرد می‌خوری یا نه. بعدش ۱ کی‌ شمارو ور میدار. حالا اگر پول نباشه در دانشگاه میری توی لیست انتظار. یعنی‌ آفر رو به بقیه میدند اگر همه اومدند که هیچ اگر نیومدند در اون لیست شمارو بجای اون فرد میذارن.
دانشگاها معروف به ۲ لیسته بودن هستند. من اینقدر تو لیست موندم که زیر پام علف سبز شد. و البته مکاتبات زیر:

your resume looks solid, and yes, I strongly encourage you to apply to

our program. Your application will be given due consideration by our

admissions committee. I will be happy to talk to you about research once you have been

accepted.

بعد پرسیدم که منظورت چیه؟ چی‌ کار کنم؟(دلیل اینکه میگم مقاله مهم اینه):

I think the number of publications you have really stands out. Good luck!

از من خواست که پروپوزال براش بنویسم

you definitely want to make your application as strong as possible. However, you should

submit the statement as an additional document to go along with your application. Then,

I will be able to review it as well as the members of our search committee.

داستان همیشگی‌. اول گفت فاند رو میده وقتی‌ من ادمیشن بگیرم بعدش . . . .

of course, we can talk about my research once you are here. When do you plan to come?

بعدش دوباره من گریه و زاری کردم و مثل همیشه عقاید مذهبیش رو به چالش کشیدم!

financial aid decisions are made by the Department's Graduate Affairs
Committee. Offers of aid are being made between now and April 15. If you
have not yet been contacted, this means you are possibly on a wait

list, as some candidates are ranked higher than you. I will select
students to work with based on their interest and their performance in
the first year of study here at**** . I am sorry I cannot be of any
more

help to you at this point.

مطلب پایانی که من میگم و دیگه دربار خودم و این موضوع که اینجا نوشته شده حرفی‌ نمی‌زنم:

دوست عزیز، من ۱۲۰۰-۱۳۰۰ تا ایمیل زدم. کل دانشگاههای امریکا رو شبانه روز زیرو رو کردم! از میون این همه ایمیل ۱۰ نفر جواب درسته حسابی‌ دادند و ۳ نفر فاند دادند و ۱ کی‌ از همه بهتر بود که انتخابش کردم. اگر حال و حوصله این کارارو ندارید بهتره به آمریکا فکر نکنید. ساده بگم فک نکن آسان بوده که من و امثال من امدیم اینجا. اگر آسان بود الان کل ایران آمریکا بودند. لذا بسیار راه سختی هستش. من خودم ۳ سال صبح تا شب زحمت کشیدم. بعضی‌ از بچه‌ها فک میکنند که امروز صبح از خواب پا می‌شند و میرند فرودگاه و فردام اینجان. نه اصلا اینطوری نیستش. تازه جالب تر ازون. من وقتی‌ رسیدم اینجا تازه فهمیدم هرکاری کردم به کنار! از حالا به بعد باید بازم ۱ عالمه زحمت بکشم. تازه شروع کار.

فرایند اپلی‌ بسیار بسیار به ایمان و توکل و اعتقاد شما و زحمتی که می‌کشید بستگی داره.

و من الله توفیق
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

17-06-2012, 08:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2012, 08:38 PM توسط Shahrouz.)
مایک ایمیل بی فایده است اگر استاد توان برداشتن فرد رو نداره. اگر استاد تاثیری در فاند نداره! من هم حدودا 500-600 ایمیل زدم و البته بالای 30 پاسخ مثبت گرفتم. ولی این پاسخهای مثبت هیچ ارزشی ندارند اگر مینمم های نانوشته ای باشه!
یعنی ایمیل می زنیم و اکی استاد رو می گیریم! تازه باید برسیم به یک سیستم ماشینی که بله یا خیر می فهمه!
قضیه دیگه اینه که مثلا من می دونم از ادمیژن کمیته دانشگاههایی مثل کلرادو دنور وارد short list شدم.یعنی مینمم رو داشتم ولی بازم گفتند ریجکت! وزن معدل کارشناسی بسیار بالاست!

جای گفتنش نیست ولی دیگه رسما 4-5 ساله از خواب و خوراک افتادیم به خاطر اینکه چیزی رو جبران کنیم.
شما در پیغام قبلیتون فرمودید ندید کسی رو به خاطر معدل کارشناسی ریجکت کنند من فقط گفتم دقیقا تنها به خاطر معدل کارشناسی ریجکت شدم! بالای 35 مورد دانشگاه اقدام کردم. همه ریجکت!

من به این نتیجه رسیدم که فرآیند اپلای بیشتر از تمام مواردی که گفتید به شانس افراد بستگی داره. این یک واقعیت انکار ناپذیره. حتما مقاله نوشتید و می دونید فقط نوشتن متن یک مقاله با داده های که کاملا وجود داشته باشند حدود 2-3 ماه زحمت داره اگر همه داده ها وجود داشته باشند! پس به زحمت هم بستگی نداره!
خیلی از ماها کسایی هستیم که دیگه نمی دونیم چه جور زحمتی باید بکشیم! خب استادی که می گه تو اپلای کن با من! چی کارش می شه کرد؟
ای کاش بشه این فاکتورها رو بر پایه کسایی که پذیرش گرفتند دسته بندی کرد. مثلا من بعید می دونم در فرآیند فاند گرفتن مقاله اثر چندانی داشته باشه.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

17-06-2012, 09:04 PM
(17-06-2012, 08:37 PM)Shahrouz نوشته: مایک ایمیل بی فایده است اگر استاد توان برداشتن فرد رو نداره. اگر استاد تاثیری در فاند نداره! من هم حدودا 500-600 ایمیل زدم و البته بالای 30 پاسخ مثبت گرفتم. ولی این پاسخهای مثبت هیچ ارزشی ندارند اگر مینمم های نانوشته ای باشه!
یعنی ایمیل می زنیم و اکی استاد رو می گیریم! تازه باید برسیم به یک سیستم ماشینی که بله یا خیر می فهمه!
قضیه دیگه اینه که مثلا من می دونم از ادمیژن کمیته دانشگاههایی مثل کلرادو دنور وارد short list شدم.یعنی مینمم رو داشتم ولی بازم گفتند ریجکت! وزن معدل کارشناسی بسیار بالاست!

جای گفتنش نیست ولی دیگه رسما 4-5 ساله از خواب و خوراک افتادیم به خاطر اینکه چیزی رو جبران کنیم.
شما در پیغام قبلیتون فرمودید ندید کسی رو به خاطر معدل کارشناسی ریجکت کنند من فقط گفتم دقیقا تنها به خاطر معدل کارشناسی ریجکت شدم! بالای 35 مورد دانشگاه اقدام کردم. همه ریجکت!

من به این نتیجه رسیدم که فرآیند اپلای بیشتر از تمام مواردی که گفتید به شانس افراد بستگی داره. این یک واقعیت انکار ناپذیره. حتما مقاله نوشتید و می دونید فقط نوشتن متن یک مقاله با داده های که کاملا وجود داشته باشند حدود 2-3 ماه زحمت داره اگر همه داده ها وجود داشته باشند! پس به زحمت هم بستگی نداره!
خیلی از ماها کسایی هستیم که دیگه نمی دونیم چه جور زحمتی باید بکشیم! خب استادی که می گه تو اپلای کن با من! چی کارش می شه کرد؟
ای کاش بشه این فاکتورها رو بر پایه کسایی که پذیرش گرفتند دسته بندی کرد. مثلا من بعید می دونم در فرآیند فاند گرفتن مقاله اثر چندانی داشته باشه.
اینکه معدل کارشناسی مهم هستش باید بگم که بله. ملاک گرفتن پذیرش برای دکترای مستقیم چی‌ هستش؟ معدله لیسانس. کیس شما ۱ مقدار عجیب هستش. اگر ۳۵ جا اپلی‌ کرده باشید طبقه اصل لانه کبوتر هم شما باید حداقل ۱ جا ادمیشن میگرفتید. شاید لازم باشه ۱ نگاه دوباره به نحوه اپلی‌ کردنتون بکنید شاید ۱ جای ۱ کاری رو درست انجام ندادید. درباره مقاله باید بگم که من کاملا با حرف شما مخالفم. احتیاجی‌ هم به ثابت کردنش ندارم. با نگاه ساده به بقیه بچها و رفتارشون می‌شه این موضوع رو ثابت
کرد. درباره مقاله هم باید بگم من دقیقا ۱ ساله دارم رو ۱ دونه مقاله کار می‌کنم اونم شبانه روز. من واقعا کاری بخواد انجام بشه که از هر نظر تک باشه این زمان و انرژی باید گاذشته بشه. لذا متوجه هستم که چقدر زحمت کشیدید.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

17-06-2012, 09:31 PM
پس همون شانسه، من کیس وسترن ریزرو(2 بار)، جانز هاپکینز، یوتاه، کنکتیکت،
تگزاس ات دالاس، pen state ( از خوبهای آمریکا) آکرون، آرلینگتون،
ماساچوست ام هرست ، کلرادو دنور، واترلو، دلفت، ای پی اف ال(2 سال)، ای تی
اچ، UNSW، ساترن می سی سی پی، سیدنی، آلبرتا بریتیش کلمیبا ساسکاچوان،
اتاوا، سات داکوتا، dtu دانمارک، kth سوئد، تو انت هلند، گرونینگن هلند،
رادبورد نیمجگن، فرایبورگ، و چند مورد اوپن پوزیشن اپلای کردم در عمده
اونها غیر از اوپن پوزیشن ها جواب مثبت گرفتم از استاد. در 4-5 مورد حتی
راجع به آزمایشگاه استاد با هم صحبت کردیم! بعد ریجکت!

خب اگر نتایج پذیرش رو که چک کنیم اکثرا با یک مقاله کنفرانس و یا isi و
حتی بدون اون نهایتا پذیرش و فاند گرفتند. وزن مقاله خیلی کمه.

در اروپا غیر از معدل چی موثره؟
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-06-2012, 01:01 PM
شهروز جان من افراد زیادی رو می شناسم که با معدل لیسانس در حدود شما و شرایط ضعیف تر تونستند پذیرش با فاند از جاهای مختلف بگیرند. برای آمریکا معدل پایین لیسانس شما و نمره نه چندان خوب GRE دلایل عمده بوده. به نظر من دلایل عدم موفقیت شما احتمالاً یکی از این موارد هست:

1- زمینه تحقیقاتی شما به روز نیست و یا اینکه حداقل چندان مورد توجه نیست. وگرنه اگر استادی سابقه تحقیقاتی شما رو ببینه و اون زمینه مطابق با زمینه کاری خودش باشه، حداقل در اروپا می تونه به راحتی شما رو جذب کنه. بنابراین ممکنه شما یا برای اروپا چندان اپلای نکردی یا به دنبال پوزیشن خیلی نگشتی (البته اگر فرض کنیم زمینه کاری شما به روز و مورد توجه هست)

2- همونطور که زری جان هم به نوعی اشاره کرد، همه پذیرش عدد و رقم نیست. یه وقتایی نیاز هست شما خودت رو خیلی خوب پرزنت کنی و نشون بدی که قابلیت هات خیلی بالا هست. مثلاً در مورد شما باید نشون بدید که اون معدل پایین لیسانس چیزی از شایستگی شما کم نمی کنه و دلایل موجهی براش داشتید. در این جور مواقع نوشتن یه SOP خوب و تاثیر گذار قطعاً خیلی کمک می کنه.

به هر حال امیدوارم به زودی نتیجه خوبی بگیری، چون فکر می کنم شما قابلیت ها و شرایط خیلی خوبی برای دکترا خوندن داری.

نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

18-06-2012, 05:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-06-2012, 05:01 PM توسط akbar_saeedi.)
سلام
بچه ها ظاهرا در کنار معدل، رتبه کلاسی هم مهمه ک من در هر دو ضعیفم ظاهرا
در ارشد معدل کل: 16.75 که نفر 5 ام از 6 نفر هستم...

این رتبه خودش ی ضدحالی برام شده
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

18-06-2012, 05:21 PM
(18-06-2012, 05:00 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام
بچه ها ظاهرا در کنار معدل، رتبه کلاسی هم مهمه ک من در هر دو ضعیفم ظاهرا
در ارشد معدل کل: 16.75 که نفر 5 ام از 6 نفر هستم...

این رتبه خودش ی ضدحالی برام شده
احمد جان رتبه کلاسی از معدل هم فکر کنم مهمتر باشه، چون وضعیت شما رو در مقایسه با بقیه دانشجوها نشون می ده. اگر دانشگاه شما در ریزنمرات رتبه شما رو نزنه، شانس خوبی آورده اید (بعضی دانشگاه ها نمی زنند). البته معدل شما به خودی خود معدل بدی نیست و کاملاً قابل قبول هست.

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-06-2012, 05:55 PM
(18-06-2012, 01:01 PM)Pejman نوشته: شهروز جان من افراد زیادی رو می شناسم که با معدل لیسانس در حدود شما و شرایط ضعیف تر تونستند پذیرش با فاند از جاهای مختلف بگیرند. برای آمریکا معدل پایین لیسانس شما و نمره نه چندان خوب GRE دلایل عمده بوده. به نظر من دلایل عدم موفقیت شما احتمالاً یکی از این موارد هست:

1- زمینه تحقیقاتی شما به روز نیست و یا اینکه حداقل چندان مورد توجه نیست. وگرنه اگر استادی سابقه تحقیقاتی شما رو ببینه و اون زمینه مطابق با زمینه کاری خودش باشه، حداقل در اروپا می تونه به راحتی شما رو جذب کنه. بنابراین ممکنه شما یا برای اروپا چندان اپلای نکردی یا به دنبال پوزیشن خیلی نگشتی (البته اگر فرض کنیم زمینه کاری شما به روز و مورد توجه هست)

2- همونطور که زری جان هم به نوعی اشاره کرد، همه پذیرش عدد و رقم نیست. یه وقتایی نیاز هست شما خودت رو خیلی خوب پرزنت کنی و نشون بدی که قابلیت هات خیلی بالا هست. مثلاً در مورد شما باید نشون بدید که اون معدل پایین لیسانس چیزی از شایستگی شما کم نمی کنه و دلایل موجهی براش داشتید. در این جور مواقع نوشتن یه SOP خوب و تاثیر گذار قطعاً خیلی کمک می کنه.

به هر حال امیدوارم به زودی نتیجه خوبی بگیری، چون فکر می کنم شما قابلیت ها و شرایط خیلی خوبی برای دکترا خوندن داری.
درود
فکر می کنم که زمینه کاری من خیلی به روز باشه. بحث مهندسی بافت و رهایش دارو هست که خیلی به روزه. خیلی پوزیشن اپلای کردم. فکر می کنم تو اروپا هم معدل هم مهم باشه.
من باید رو SOP کار کنم. اشتباه من این بود که خیلی رو این قضیه کار نکردم.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

19-06-2012, 12:16 AM
(17-06-2012, 08:08 PM)Shahrouz نوشته: من آلبرتا، واترلو، بریتیش کلمبیا ، اتاوا و ساسکاچوان اپلای کردم. هر 5 مورد ریجکت! اگر معدل ارشد ملاک باشه که من از هیچ جایی نباید با معدل ارشد 85 درصد ریجکت بشم.
ماشاالله خوش اشتها هم بودید چه دانشگاههای خوبی هم اپلای کردی( شوخی)
به اساتید این دانشگاهها قبل از اپلای ایمیل زده بودی؟ چون حتما می دونی که کانادا بدون هماهنگی استاد اپلای تقریبا نتیجه ای جز ریجکت نداره(بر اساس تجربیات مکرر برخی از داوطلبان ایرانی) و اگه اشتباه نکنم (مطمین نیستم )آلبرتامی نیمم زبانش بیشتر از نمره زبان تو بوده
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 47 بعدی »