عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 47 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-06-2012, 05:50 PM
(19-06-2012, 12:16 AM)Karim نوشته: ماشاالله خوش اشتها هم بودید چه دانشگاههای خوبی هم اپلای کردی( شوخی)
به اساتید این دانشگاهها قبل از اپلای ایمیل زده بودی؟ چون حتما می دونی که کانادا بدون هماهنگی استاد اپلای تقریبا نتیجه ای جز ریجکت نداره(بر اساس تجربیات مکرر برخی از داوطلبان ایرانی) و اگه اشتباه نکنم (مطمین نیستم )آلبرتامی نیمم زبانش بیشتر ازنمره زبان تو بوده
از استاد جواب مثبت گرفته بودم.
کانادا که شک نکنید اصلا شما هر جایی مقاله داشته باشید براشون اهمیت نداره. فقط معدل بالا می خوان.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

19-06-2012, 10:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-06-2012, 10:06 PM توسط Karim.)
(19-06-2012, 05:50 PM)Shahrouz نوشته: از استاد جواب مثبت گرفته بودم.
کانادا که شک نکنید اصلا شما هر جایی مقاله داشته باشید براشون اهمیت نداره. فقط معدل بالا می خوان.

جالبه
هم تو سایتشوت ذکر کرده اند و هم از بچه های که کانادا پذیرش گرفته اند می گفتند که معدل دو سال آخرتحصیل واسشون مهمه!
یعنی اگه از این دانشگاههای کانادا که اساتیدش بهت مثبت داده اندو گفته اند اپلای کن معدل دو سال اخر تحصیلتم اثر نداده اند باید عرض کنم که کیست جز موارد نادره و معادلات موجود رو بهم زده!
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

19-06-2012, 10:29 PM
(19-06-2012, 10:04 PM)Karim نوشته: جالبه
هم تو سایتشوت ذکر کرده اند و هم از بچه های که کانادا پذیرش گرفته اند می گفتند که معدل دو سال آخرتحصیل واسشون مهمه!
یعنی اگه از این دانشگاههای کانادا که اساتیدش بهت مثبت داده اندو گفته اند اپلای کن معدل دو سال اخر تحصیلتم اثر نداده اند باید عرض کنم که کیست جز موارد نادره و معادلات موجود رو بهم زده!
Thank you for the inquiry. Your background seems to be quite good. At
this point, I would suggest you visit our Graduate Studies website. If
interested, you may apply for our PhD program online. In your
application, please mention my name as your potential supervisor, so
that your file will be directed to me first. We will go from there.

Good luck!

Pu Chen

این یکی از جوابها
.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-06-2012, 10:36 AM
سلام. می خواستم بپرسم آیا کسی رو می شناسین که بدون GRE در مقطع PhD پذیرش از دانشگاههای آمریکا یا کانادا گرفته باشه ؟! می دونم که در Application Requirement وجود داره ولی بیشتر سوالم اینه که از طریق پیداکردن استاد در رشته مربوطه و مقالات قوی، بدون GRE هم امکانش هست؟! ممنون
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-06-2012, 10:57 AM
(29-06-2012, 10:36 AM)Paradise4 نوشته: سلام. می خواستم بپرسم آیا کسی رو می شناسین که بدون GRE در مقطع PhD پذیرش از دانشگاههای آمریکا یا کانادا گرفته باشه ؟! می دونم که در Application Requirement وجود داره ولی بیشتر سوالم اینه که از طریق پیداکردن استاد در رشته مربوطه و مقالات قوی، بدون GRE هم امکانش هست؟! ممنون
درود
من که کسیو سراغ ندارم..اما فکر میکنم در صورتیکه جزو requirement هاست، امکانش نیست برای امریکا
شاید در بهترین حالت پذیرش مشروط صادر کنن که اونم دردسرهای خاص خودشو داره (سفارت و غیره)
حالا شاید بقیه دوستان اطلاعات جامع تری داشته باشن
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-06-2012, 11:55 AM
(29-06-2012, 10:36 AM)Paradise4 نوشته: سلام. می خواستم بپرسم آیا کسی رو می شناسین که بدون GRE در مقطع PhD پذیرش از دانشگاههای آمریکا یا کانادا گرفته باشه ؟! می دونم که در Application Requirement وجود داره ولی بیشتر سوالم اینه که از طریق پیداکردن استاد در رشته مربوطه و مقالات قوی، بدون GRE هم امکانش هست؟! ممنون
منم تا حالا ندیدم!
فقط پست دکترال دیدم دو بار... البته منظورم آمریکا بود... کانادا همه ی دانشگاه ها براشون اجباری نیست....
الان که فک میکنم والا یه بنده خدایی هم بود که اون رو فک نمیکنم بشه حساب کرد که مدال طلای جهانی المپیاد داشت و فردای فارق تحصیلیش رفت ام آی تی...
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین afshin.sat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-08-2012, 01:15 AM
راستش نتونستم انجمن دقیقی واسه سوالی که دارم پیدا کنم!
می خواستم بدونم آیا فاصله زمانی بین زمان گرفتن مدرک کارشناسی و اقدام برای گرفتن پذیرش (تقریبا 2 سال) می تونه رو شانس گرفتن پذیرش تاثیر بذاره؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-08-2012, 01:41 AM
(07-08-2012, 01:15 AM)afshin.sat نوشته: راستش نتونستم انجمن دقیقی واسه سوالی که دارم پیدا کنم!
می خواستم بدونم آیا فاصله زمانی بین زمان گرفتن مدرک کارشناسی و اقدام برای گرفتن پذیرش (تقریبا 2 سال) می تونه رو شانس گرفتن پذیرش تاثیر بذاره؟
دروود بر شما فرهیخته عزیز.
بنده با توجه به اطلاعاتی که در کشور های اروپایی دارم. این مشکل برای پذیرش وجود نداره حداقل برای بسیاری از دانشگاههای اروپا وجود نداره. البته برای اطلاعات بیشتر کمی از شرح رزومه تحصیلی خود بفرمایید تا بهتر بشه راهنمایی کرد. البته برای سایر قاره ها Wink دوستان مجرب دیگری هستند که بهتر از بنده راهنمایی خواهند کرد.
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-08-2012, 12:56 PM
(07-08-2012, 01:15 AM)afshin.sat نوشته:
فاصله زمانی در حد چند سال بین مقاطع تحصیلی در کانادا و امریکا هم تاثیر منفی بر گرفتن پذیرش نداره و اتفاقا زیاد پیش میاد که دانشجویان بومی در این کشورها، بعد از گرفتن مدرک یک مقطع چند سالی کار می‌کنند و بعد دوباره به دانشگاه برمی‌گردند و ادامه تحصیل می‌دند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-08-2012, 05:26 AM
داشتن پروژه‌های نظامی و همکاری با ارگان‌های نظامی برای ویزای امریکا ممکنه مشکل‌ساز بشه، ولی برای گرفتن فاند ممکنه مشکل خاصی نداشته باشه. در نتیجه اگر هدف‌تون تحصیل در امریکاست، بهتره که احتیاط کنید و پروژه‌های نظامی برندارید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 47 بعدی »