عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 47 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-04-2012, 03:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2012, 05:10 PM توسط MaMi.)
(06-04-2012, 02:37 PM)amirhesam نوشته: سلام بر شما...من ترم آخر رشته مدیریت صنعتی دانشگاه علامه طباطبایی هستم. با معدل 18.82 و تا اینجا نفر اول رشته. اما مقاله و سابقه کاری ندارم. می خواستم بپرسم آیا امیدی به اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه های امریکا و بعد از اون اروپا هست یا نه؟ اگه هست چه کار باید بکنم...
خوب دوست من، همون جوری که در پست های قبلی این تاپیک ذکر شد، معدل یکی از شرایط مورد نیاز برای اخذ پذیرش است...شما باید نمره زبان (TOEFL/IELTS) قابل قبولی هم داشته باشید. ضمن اینکه اگر بخواهید در امریکا ادامه تحصیل بدهید باید نمره قابل قبولی در GMAT هم کسب کنید...
به طور کلی فاکتورهای مورد نیاز برای پذیرش رو میشه به صورت زیر نام برد:
1- معدل
2- نمره TOEFL یا IELTS
3- نمره GRE یا GMAT
4- مقاله
5- سابقه کار
6- توصیه نامه قوی

البته لازم است بگم که شما میتونی در صورت نداشتن هر کدوم از موارد 4 تا 6، اونها رو با نمره زبان قوی (موارد 2 و 3) جبران کنی
موفق باشی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین amirhesam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-04-2012, 04:49 PM
ممنون از جوابتون... من دوره کلاس های آیلتس رو گذروندم اما به دلایلی امتحان ندادم... دانشگاه های آمریکا آیلتس رو قبول دارن یا از اول باید برای تافل اقدام بکنم؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-04-2012, 05:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2012, 06:00 PM توسط m.ost.)
(06-04-2012, 04:49 PM)amirhesam نوشته: ممنون از جوابتون... من دوره کلاس های آیلتس رو گذروندم اما به دلایلی امتحان ندادم... دانشگاه های آمریکا آیلتس رو قبول دارن یا از اول باید برای تافل اقدام بکنم؟
سلام
بستگی به دانشگاهش داره. البته الان خیلی از دانشگاه های آمریکا هستند که نوشتند IELTS رو قبول دارند. بعضی ها در سایت می نویسن هر دو امتحان رو قبول دارن ولی تافل رو ترجیح میدن. شما می تونین برای هر دانشگاهی که خواستین اقدام کنید علاوه بر اینکه سایتشون رو چک میکنید ازشون سوال هم بکنید. به هرحال این دو امتحان با هم تفاوت هایی دارن و شاید بعد از مطالعه در مورد هر کدوم شما ترجیح بدین یکی رو انتخاب کنید. (میتونین در تاپیک های مربوط به این دو اطلاعات خوبی بدست بیارید.)
در ضمن برای اطلاعات بیشتر در مورد انتخاب بین این دو آزمون می تونین تاپیک انتخاب بین IELTS و TOEFL رو مطالعه کنید.
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-04-2012, 01:45 AM
میخواستم بدونم دانشتن ثبت اختراع در امریکا و اروپا برای پذیرش و گرفتن فاند تاثیر داره؟
اصلا اونا چیزی به این معنا دارن؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-04-2012, 04:15 AM
ثبت اختراع در امریکا و اروپا بسیار رایجه و همون patent هست، ولی داشتن patent به خودی خود چیز مهمی نیست و تقریبا هر چیز کوچیکی رو می‌شه به عنوان اختراع ثبت کرد. اگر اختراع ثبت شده موضوع مهمی باشه و احیانا در صنعت از اختراع شما استفاده بشه، اون وقت اختراع اهمیت پیدا می‌کنه و داشتن چنین اختراعی تاثیر مثبت خواهد داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-04-2012, 01:54 PM
نه اختراع من هم در همین چیزای کوچیکه.پس ذکر کردنش تاثیر نداره.البته میخواستم ترجمه اش کنم به انگلیسی
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

23-04-2012, 02:36 PM
دوستان خوبم، یک سوال، من در دوران کارشناسی ارشد و بعدش، به صورت رسمی (بیمه) حدود 3 سال و اندی در یک شرکت خصوصی واردات ماشین آلات صنایع (ماشین آلات کارگاهی و کارخانه ای) کار میکردم، از طرفی گرایشی که میخوام به امید خدا apply کنم یک جورایی به Material Science و Mechanic of Material (البته در راستای رشته تحصیلی ام) مرتبط است، حالا به نظر شما، ذکر این سابقه کاری میتونی کمکی به من بکنه یا فقط الکی رزومه رو پُر میکنه؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-04-2012, 06:51 PM
MaMi جان سابقه کار غیر مرتبط تاثیری در پذیرش گرفتن نداره. البته از این لحاظ که جای سوال پیش نیاد که مدت زمان بعد از فراغت از تحصیل رو چی کار کردی به هر حال شاید مجبور باشی ذکر کنی ولی تاثیر مثبتی از نظر من برای پذیرش نداره.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

24-04-2012, 11:17 AM
با پژمان موافقم. سابقه کار غیرمرتبط تاثیر چندانی در گرفتن پذیرش نداره و حتی سابقه کار مرتبط در شرکت‌هایی که خیلی شناخته شده نیستند تاثیر خیلی زیادی نداره، ولی به هر حال نکته مثبت محسوب می‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

24-04-2012, 11:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-04-2012, 11:24 AM توسط Babak.)
(23-04-2012, 01:54 PM)fluid-mech نوشته: نه اختراع من هم در همین چیزای کوچیکه.پس ذکر کردنش تاثیر نداره.البته میخواستم ترجمه اش کنم به انگلیسی
به نظر من در رزومه‌اتون بنویسید. هر چند که ممکنه تاثیر زیادی نداشته باشه، ولی ضرری هم نداره و به هر حال تا حدودی بیانگر خلاقیت شما خواهد بود. البته ترجمه کردنش ضروری نیست و به نظرم فقط در صورتی که ازتون مدرک خواستند بدید ترجمه کنند.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 47 بعدی »