عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور
 
for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 47 بعدی »
 
رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین Armik
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 58
امتیاز: 131
امتیاز این پست: 2
#11
04-04-2012, 09:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-04-2012, 09:22 PM توسط Armik.)
,Typing in English, cuzz of no access to Persian keyboard: My personal evaluation on application materials priorities in decision-making but keep in mind that there is never such a real prioritization to think about. In fact, all factors join to combine a unit decision, but some of them are more effective


M.Sc and B.Sc GPAs
GRE Scores
Contact with a Professor
Research experiences (not the number of your papers but definitely their quality
Awards (in case of being related to your research field
Previous universities attended (in each country, few universities are considered outstanding making significant effect in admission decision, but others are evaluated as the same
TOEFL/IELTS scores
Age

Forget about recommendation letters, SOP, etc. if your other materials are not satisfying, as materials such as SOP, motivation letters, etc. play kinds of complementary roles

I got rejected from two universities directly for my GRE scores adding up to 1100 in total

My experience tells me that the students with engineering majors and adequate backgrounds get a GRE score between 1050 and 1150 even if they don’t try it before the test for a sec

Universities give high priority to GRE scores because a student with a score greater than 1200 is either genius or hard-working

GRE has a mechanism similar to GMAT (testing intellectual ability, accuracy and logical reasoning), but designed for students with majors other than Management

Please accept my apologies for writing in English
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 751
امتیاز: 1,791
امتیاز این پست: 0
#12
05-04-2012, 12:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2012, 12:34 AM توسط Shahrouz.)
(04-04-2012, 03:57 PM)Saeid نوشته: شهروز عزیز بزار قضیه ای رو تعریف کنم. من اخیرا با یکی از دوستان (ایشون تو علم و صنعت درس خونده) اخیرا رفته بودم کوه. ایشون از من پرسید که شما مقاله isi داری؟؟ و من گفتم بله دارم. بعد بدون هیچ مقدمه ای برگشت و به من گفت: "چقدر خرج کردی؟ 1 میلیون؟" من به ایشون گفتم که پولی خرج نکردم ولی ایشون باورش نمیشد. ایشون میگفت که در دانشگاهشون اطلاعیه ای رو رو دیوار چسبونده بودن که نوشته "نیاز به همکاری مقاله ای داریم". زنگ زده بودن و گفته بودن حاضر به همکاری هستن ولی در جواب گفته بودن که چقدر پول میدی؟؟ من این مسایل رو در دانشگاه خودمون هم دیده بودم. متاسفانه این قضیه مقاله شووورش در اومده در کشور ما!!! در دانشگاه ما استادی بود که خودش میگفت هر 2 روز یه مقاله ژورنالی تو اشپرینگر و الزیور میده در حالی که واقعا ارزش علمی مقاله ها که ما دانشجوهای اون دانشگاه بودیم میدونستیم صفره و به اندازه یه غاز نمی ارزه Big Grin
من خودم نمره GRE بالایی ندارم ولی کسی که نمرش بالاس مطمعنا توانایی خواندن و درک بسیار قوی در متون علمی داره و مقاله هم میتونه کار بکنه و ایده داشته باشه و مقاله بده.
یک مسله دیگه که هست اینه که در بسیاری از کشورها در مقطع ارشد مقاله ای به اون صورت چاپ نمیشه و ریسرچ در حد مقدماتی هست و شاید بسیاری از کشورها اصلا مقاله چاپ نمیشه. استاد یا هیت ادمیژن وختی میخان کسی رو انتخاب کنن با توجه به شرایط مقایسه میکنن. متقاضی چینی ممکنه اصلا شرایط و امکانات ریسرچ براش فراهم نبوده باشه. اصلا اینجا نمیشه دو نفر رو مقایسه کرد. یکی پابلیکیشن داره در حد تیم ملی و یکی اصلا پابلیکیشن نداره. خوب اینجوری باشه همه رو باید بزارن کنار و مقاله دارهارو انتخاب کنن که کاملا غیر منطقیه.
در مورد اپلای استرالیا خیلی به مقاله اهمیت میده. من به استاد استرالیایی ایمیل زده بودم. برای من خیلی جالب بود که ایشون حتی اسم ژورنال و ایمپکت و حتی جایی که چاپ شده بود مقاله رو هم دارآورده بود و به من تبریک گفته بود که اینجا مقاله چاپ کردم!!! شما هم میتونید استرالیا ایمیل بزندید. حتما جواب خواهید گرفت.
ولی برا من حتی یه بار هم استاد آمریکایی همچین چیزی نگفته و پیش نیومده. من در کل شیوه انتخاب آمریکا رو خوب میدونم هرچند میتونه معایبی هم داشته باشه که شما اشاره کردید. من GRE رو امتحانی برای درآمد زایی نمیدونم چون یه دانشجوی فول فاند حداقل 30000 هزار دلار هزینه داره که باید دانشگاه X بده در حالی که هزینه GRE صد و نود 190$ دلار هستش که تو جیب دانشگاه پرینستون میره و اصلا ربطی به دانشگاه X نداره.
من به جای شما بودم حتما استرالیا و اروپا امیل میزدم.
در کل نمیخام از آمریکا دفاع کنم ولی آمریکا همون طور که میگن کشوری هست که به شما امکان رشد و شکوفایی رو میده....تو پذیرش دانشجو هم به همه فرصت این رو میده که شکوفا بشن.....شاید اصلا یه آفرقایی هیچ لابراتوآری در عمرش ندیده باشه...حالا باید چون مقاله نداره ریجکت بشه؟؟؟
در ضمن به عنوان آخرین نکته حتما در انتخاب دانشگاهاتون دقت زیادی داشته باشید و زیاد ایمیل بزنید به استاتید. امیدوارم موفق باشید.
در موزد گرنت و هم که فرمودید استاد وختی از گرنت خودش باشه به مقاله نگاه میکنه هم باید بگم که اساتید الان دیگه و معمولا به کسی RA میدن که 2 ترمی رو اونجا درس خونده باشه و شناخت از طرف داشته باشه و بعد گرنت میدن.
در مورد اینکه گفتی 10000$ بدن و بدون شهریه هم خودش FULL FUND حساب میشه. شهریه چیزی در حدود 15 تا 20 هزار دلاره که کلا مجموعا به چیزی حدود 30000 دلار میرسه و این خودش فول فاند محسوب میشه. و برا همه بچه هایی که فاند میگیرن تقریبا به همین ترتیب هستش و فاند عموما بین 30 تا 40 هزار دلار هستش و اون هزینه زندگی هم که شما 10000 هزار تا گفتی با توجه به هزینه زندگی در شهرهای مختلف هستش و حالا ممکنه جایی با 10000 تا بشه زندگی کرد و جایی با 20000 هزار تا که هر 2 فقط هزینه های زندگی رو پوشش میدن
درود

با عرض پوزش، من فکر می کنم اینجا یک مقدار غلو صورت می گیره! غیر ممکنه که کسی اسم اول خودش رو در یک ژورنال معتبر مثلا با IFبالا ( بسته به رشته) با گرفتن یک میلیون، دو میلیون و... به کسی دیگر بده! ( اگر هست، به من خبر بدید استقبال می کنم !) مقالاتی هم که به این روش چاپ می شه دیگه خودمون می دونیم از دلش چی بیرون میاد و چقدر ایده پردازی و novelty داخلش داره!! و چه ژورنالهایی چاپ می شه!! و خب کسی که رو این مقالات حساب باز کرده، خودش رو داره فریب می ده!
مثلا ما کلا به تعداد انگشتان دو دست ایرانی مقیم دانشگاههای ایران ( چه دانشجو و چه حتی استاد!) نداریم که در ژورنالهای معتبر شیمی و یا مهندسی شیمی جهان ( مثل JACS, ADVANCED MATERIAL, MACROMOLECULE, POLYMERS, CARBOHYDRATE POLYMERS, ANGIWANTE CHEMIE) مقاله چاپ کرده باشند.
یا در ایران برای اولین بار یک نفر در ژورنالی مثل lab on a chip مقاله داد. (دکتر مهاجر زاده دانشگاه تهران)
این یک نوع بی انصافیه نه در حق دانشجو که در حق داورهای این طور ژورنالها! که بعضا نوبل دارند! از طرف دیگه خیلی عجییه که بگیم چون ایرانی ها ممکنه مقالاتی چاپ کنند به این شیوه، پس یک معیار به اسم جی ار ای ( که تلفیقی از ریاضیات و حفظ لغات و نگارش انشا هست) رو به عنوان معیار جایگزین قبول کنیم! اون هم برای همه، یعنی فرق نمی کنه که من چی خونده باشم ولی با جی ار ای بالا شانس خوبی برای ادامه تحصیل در هر رشته ای رو دارم( این واقعا منطقیه؟)

شیوه استرالیا اگر این باشه منطقی تره! به هر حال، دانشگاه معتبرتر، معدل بالاتر و مقالات با کیفیت تر خیلی معیار منطقی تریه نسبت به نمره ریاضی و لغات و نگارش بالاتر!
در مورد اینکه جی ار ای بالا داشتن الزاما باعث می شه که طرف فرد خلاق و ایده پروری باشه، اصلا موافق نیستم. کسی که ریسرچ انجام نداده باشه در دوره ارشد و یا ریسرچ موفقی نداشته خیلی براش سخته که این کار رو در دکترا شروع کنه و اون هم ایده پردازی کنه و...
مقاله خوب نوشتن و تز دکترای خوب داشتن، لازمه اش اینه که اول فرد قابلیتهای آکادمیک، خلاقیت رو داشته باشه، بعد ریسرچر خوبی باشه، بدونه چه کاری رو کی انجام بده، روال داشته باشه کارهاش و... بعد از اون بره تازه سراغ این قضیه که حالا نتایج با کیفیت رو به مقاله تبدیل کنه ( که تازه اینجا نقش جی ار ای بالا وارد می شه!)
در مورد فاند، اینو نمی دونستم
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

 
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 751
امتیاز: 1,791
امتیاز این پست: 0
#13
05-04-2012, 12:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2012, 12:44 AM توسط Shahrouz.)
(04-04-2012, 06:21 PM)Pejman نوشته: از همه این حرفها بگذرم، بهتره به واقعیت موجود نگاه کنیم و اینکه چه کاری می شه کرد برای جبران یه نمره نه چندان خوب در GRE. از نظر من همونطور که گفتم مکاتبه فراوان با استادا و استمرار در این کار، اون هم از همه رنک ها، نه فقط دانشگاه های تاپ به احتمال خیلی زیاد می تونه با رزومه ای مشابه رزومه شما منجر به دریافت پذیرش و فاند کامل بشه. من حدسم این هست که یا شما خیلی زیاد به استادا ایمیل نزدید یا اینکه فقط دانشگاه های بالا اپلای کردید. در بعضی دانشگاه های آمریکا من خودم دیدم که اول از همه نمره GRE رو نگاه می کنند و اگر نمره حداقل رو نداشته باشید اصلاً دیگه نگاه نمی کنند شما چند تا مقاله دادی یا حتی اوضاع معدلت چطوره. قطعاً باید بیخیال اینجور دانشگاه ها بشید.

مورد بعدی بررسی وضعیت دانشگاه ها از نظر میانگین نمرات GRE دانشجویان سالهای قبل و میزان اهمیت دانشگاه ها به این نمره هست که با کمی وقت و تحقیق و پرس و جو می شه بهش رسید. یه وقتایی دانشگاه های ضعیف شرایط سخت گیرانه تری نسبت به دانشگاه های قوی تر دارند. مثلاً نمونه اش حداقل نمره زبان هست که مثلاً تو دانشگاه های خیلی تاپ این نمره گاهی خیلی پایین تر از دانشگاه های متوسط هست.
پژمان عزیز، ممنونم
من مکاتبه داشتم. تو استرالیا ، خیلی صریح می گن که معدل و پابلیکیشن. جوابهای خوبی هم از آمریکا گرفتم، مثل این:
Dear Shahrouz,

Thank you for the interest in my lab. Since my lab focuses on the synthesis of
polymeric biomaterials and their applications in biomedical fields such as drug
delivery and tissue engineering, I need a person who have a background in polymer
synthesis and experience in biological application.

In this view, your CV seems to have a good shape. If you got an admission at ..., I will accept you in my lab. Thanks.
تو این سالهای اخیر هم بهتر از این جواب نمی دن! یعنی دادن اکسپت قطعی رو می ذارن به عهده کمیته!

ولی واقعا تاثیر این نمره جی ار ای خارق العاده هست. یعنی بعد از اینکه من اپلای رو شروع می کنم و جی ار ای پایین من رو می بینند حتی استاد دیگه جواب ایمیلهای من رو نمی ده!
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

 
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 751
امتیاز: 1,791
امتیاز این پست: 1
#14
05-04-2012, 12:42 AM
مثلا خود بهنوش گرامی، می فرمایند که جی ار ای ایشون پارسال 1000 امسال 1250! قوه استدلال ایشون و یا تجزیه تحلیل و هوش ایشون که خیلی تو این مدت تغییر نکرده که مثلا پارسال قدرت استدلال کمی داشتند و امسال زیاد شده! وقت گذاشتند! همین!
(04-04-2012, 07:11 PM)Behnoush نوشته: من اونقدر اطلاعات ندارم که بتونم بگم GRE ملاک خوبی هست یا نه ولی در مورد تاثیرش توی پذیرش خودمو مثال میزنم .
من پارسال با جی آر ای 1000 حدود 5 دانشگاه من امسال با جی آر ای 1250 اپلای کردم و پذیرش فول فاند گرفتم از همین دانشگاه و همین استاد.
تنها تغییری که رزومه من از پارسال تا امسال کرد نمره جی آر ای و تافل بود ( تافل سال قبل 590 امسال 620) . همین. هیچ تغییر دیگه ای وجود نداشت . پارسال همه ریجکت امسال تا الان سه تا پذیرش فول فاند گرفتم. انتخاب دانشگاه ها هم هر دوسال کاملا منطقی و براساس شباهت تحقیق و ارتباط با استاد بوده . پس من بنا به تجربه شخصی خودم میگم نمره GRE و تافل رو دست کم نگیرید . مخصوصا GRE.
من هم موافق هستم. من دانشگاههای مختلفی تک رقمی رشته خودم( جانز هاپکینز) تا رنک 300- 400 رو از استاد جواب مثبت داشتم. ولی جی ار ای پایین باعث می شه که ریجکت کنند.
gre , gpa خیلی مهم هستند. روی جوابهای اساتید هم بدون جی ار ای/ جی پی ای بالا خیلی حساب باز نکنید. من بیشتر از 20 جواب مثبت/ تا حدودی مثبت از دانشگاههای آمریکا داشتم.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

 
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 764
امتیاز: 877
امتیاز این پست: 0
#15
05-04-2012, 01:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2012, 01:16 AM توسط Saeid.)
شهروز عزیز من نمیخام بحث 2 طرفه بشه و این آخرین پست من در این ضمینه (یا زمینه؟؟ Big Grin ) هستش و تصمیم گیری رو به خواننده واگذار میکنم.
در مورد ایمپکت فاکتور که شما روش تاکید کردید بر هیچ کسی پوشیده نیست که ایمپکت فکتور چیزی جز باند بازی نیست و خیلی ژورنالها اگر در مقالتون شما رفرنسی در مقاله خودتون به مقالات اونها نداده باشین راحت مقاله شما رو ریجکت میکنن. من باند بازی حتی در ژورنالهی با IF چهار هم دیدم و فکر میکنم ایمپکت فکتور نمیتواند معیاری برای معتبر بودن ژورنال باشد.
در مورد ژورناهایی که مثال زدید من نظری ندارم ولی در رشته خودم واقعا ژورنالهایی وجود داره که معتبر هستن و کار عالی رو چاپ میکنن و کارشون به قول معروف درسته....ولی در کل تعداد ژورناهای کار درست رو من کم میدونم و منکر وجود اونها نیستم.
اینکه شما میفرمایید کسی که سابقه ریسرچ نداشته باشه کار کردن با اون سخت هستش این رو عرض کنم که در آمریکا در ابتدا باید تعدادی واحد مثل ارشد پاس بشه و در واقع کار دوباره از ابتدا مثل اینکه شما میخایید ارشد بخونید شروع میشه و خودشون الفبای ریسرچ رو یاد میدن دوباره بر اساس اصول خودشون. معتقد هستم خلاقیت یک نفر رو نه با مقاله و نه با GRE واقعا نمیشه سنجید و حتی مقاله ها هم در چهارچوب خاصی هستن. در خیلی از کارهایی که شما برای پایان نامه چه ارشد و چه دکترا در ایران انجام میبینید نتیجه کار رو از قبل میشه پیش بینی کرد و کاری که از قبل بشه پیش بینی کرد خلاقیت رو نشون نمیده. من منکر وجود استثناها نیستم ولی معمولا اینجوریه.
GRE بیشتر توانایی خواندن و نوشتن و تحلیل متون علمی و کار کردن با اونها رو نشون میده. علاوه بر این پشتکار رو هم نشون میده و نمره بالا در GRE واقعا پشاکار زیادی میخاد.
بهنوش هم توانایی کار با متون علمیش هم ومواردی که گفتم حتما زیاد شده
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 751
امتیاز: 1,791
امتیاز این پست: 1
#16
05-04-2012, 01:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2012, 01:12 AM توسط Shahrouz.)
(05-04-2012, 01:04 AM)Saeid نوشته: شهروز عزیز من نمیخام بحث 2 طرفه بشه و این آخرین پست من در این ضمینه هستش و تصمیم گیری رو به خواننده واگذار میکنم.
در مورد ایمپکت فاکتور که شما روش تاکید کردید بر هیچ کسی پوشیده نیست که ایمپکت فکتور چیزی جز باند بازی نیست و خیلی ژورنالها اگر در مقالتون شما رفرنسی در مقاله خودتون به مقالات اونها نداده باشین راحت مقاله شما رو ریجکت میکنن. من باند بازی حتی در ژورنالهی با IF چهار هم دیدم و فکر میکنم ایمپکت فکتور نمیتواند معیاری برای معتبر بودن ژورنال باشد.
در مورد ژورناهایی که مثال زدید من نظری ندارم ولی در رشته خودم واقعا ژورنالهایی وجود داره که معتبر هستن و کار عالی رو چاپ میکنن و کارشون به قول معروف درسته....ولی در کل تعداد ژورناهای کار درست رو من کم میدونم و منکر وجود اونها نیستم.
اینکه شما میفرمایید کسی که سابقه ریسرچ نداشته باشه کار کردن با اون سخت هستش این رو عرض کنم که در آمریکا در ابتدا باید تعدادی واحد مثل ارشد پاس بشه و در واقع کار دوباره از ابتدا مثل اینکه شما میخایید ارشد بخونید شروع میشه و خودشون الفبای ریسرچ رو یاد میدن دوباره بر اساس اصول خودشون. معتقد هستم خلاقیت یک نفر رو نه با مقاله و نه با GRE واقعا نمیشه سنجید و حتی مقاله ها هم در چهارچوب خاصی هستن. در خیلی از کارهایی که شما برای پایان نامه چه ارشد و چه دکترا در ایران انجام میبینید نتیجه کار رو از قبل میشه پیش بینی کرد و کاری که از قبل بشه پیش بینی کرد خلاقیت رو نشون نمیده. من منکر وجود استثناها نیستم ولی معمولا اینجوریه.
GRE بیشتر توانایی خواندن و نوشتن و تحلیل متون علمی و کار کردن با اونها رو نشون میده. علاوه بر این پشتکار رو هم نشون میده و نمره بالا در GRE واقعا پشاکار زیادی میخاد.
بهنوش هم توانایی کار با متون علمیش هم ومواردی که گفتم حتما زیاد شده

سعید جان ممنونم.
من هم با شما موافقم که جی ار ای پشتکار بسیار زیادی می خواد. البته تقریبا فقط همین پشتکارو می خواد. وگرنه برای فارغ التحصیل ارشد، سوالات ریاضی و هوش و... خاصی نداره که محک برنده ای محسوب بشه.
در مورد ژورنالها، نمی دونم چی بگم. اگر به این دید نگاه کنیم، قضیه خیلی بنیادی تر می شه و اصلا اعتبار خیلی از اساتید و اصلا خود همین دانشگاهها هم که اعتبارشون رو از پتنت و مقالات معتبر و نوبل و... می گیرند زیر سوال می ره.

من هم موافق هستم که بهتره در ادامه بحث سراغ این قضیه رو بگیریم که چطور می شه فاکتورها رو پوشش بدیم؟ ( نه اینکه این فاکتورها آیا تاثیرشون منطقیه یا خیر. با توجه به وضعیت الانشون تصمیم بگیریم)
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

 
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 2,627
امتیاز: 3,436
امتیاز این پست: 5
#17
05-04-2012, 01:36 AM
این بحث ها حداقل فایده ای که داره اینه که کاربرای دیگه می خونن می بینن در شرایط مختلف، بقیه نمرات GRE شون چه تاثیری روی روند پذیرششون داشته. مثلاً مثال بهنوش یا خود شهروز مثالهای خوبیه که نشون بده نمره GRE چقدر برای آمریکا اهمیت داره.

همینطور مثالهایی که شهروز برای استرالیا زد به نظرم خیلی مفید بود. خوبه که برای کشورهای مختلف این قبیل بحث ها انجام بشه که برای همه مفید باشه.

به هر حال حقیقت امر اینه که بحث های ما اثری در روند انتخاب دانشگاه های آمریکا نداره و اینکه این روند درست یا غلط باشه هم دردی از ما دوا نمی کنه. مهم این هست که همونطور که شهروز گفت بتونیم به یه سری پیشنهاد برای بهبود وضعیت افرادی بپردازیم که یه قسمت از رزومه شون (مثل همین GRE) خوب نیست و همینطور روشهایی که از طریق اون می شه اون رو جبران کرد، ارائه بدیم.

شهروز جان من هنوز هم اعتقادم این هست که با همین نمره GRE هم شانس فول فاند شدن از دانشگاه های متوسط و حتی نسبتاً خوب آمریکا رو داری. چون مثال زیاد دیدم اطرافم که با نمره در این حدود تونستن فاند کامل بگیرن. حالا نمی دونم شانس بوده یا همون بحث مکاتبه زیاد با استادا.
 
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 510
امتیاز: 639
امتیاز این پست: 0
#18
05-04-2012, 02:20 AM
بهر حال چه خوشمون بیاد و چه نیاد جی آر یی جنرال خیلی مهمه هرچند به احتمال زیاد طرفداران و منتقدانی دربین اساتید آمریکا هم جی آر جنرال داره
و اما همه بر نقش تماس با استاد واقفیم سوال اینجاست چرا برخی اساتید اصلا جواب نمیدن؟ در اداره پذیرش تحصیلات تکمیلی هم اکثرا هیچ اشاره ای به تماس با استاد نشده پس چرا برخی اساتید جواب میدن اما اکثرا جواب نمیدن؟
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Mahmoudb
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 30
امتیاز: 67
امتیاز این پست: 6
#19
05-04-2012, 11:46 AM
با سلام خدمت اساتید عزیز
پروسه ی پذیرش و عوامل موثر در 4 نقطه ی پر تقاضای دنیا یعنی امریکا، کانادا، اروپا و استرالیا تا حدود زیادی متفاوت هست. تجربه ی دوستان و همکلاسی هایی که سال 2012 موفق به اخذ پذیرش و فاند از دانشگاههای خوب امریکا شدن نشون داده که معدل (و رنک کلاسی!) و GRE از اصلی ترین شرایط اکثر دانشگاهها هستن. به عنوان مثال بچه هایی بودن که با معدل 17-18 لیسانس و فوق و جی ار ای حدود 1200 بدون داشتن حتی یک مقاله و سابقه کاری و ریسرچ معتبر، موفق به دریافت Fellowship و RA از دانشگاههای خوب شدن. لازم به ذکره این عزیزان بدون برقراری ارتباط با اساتید مبادرت به اپلای کرده بودن. از طرف دیگر مقاله برای افرادی که از طریق ارتباط با اساتید قبل از اپلای اقدام میکنن میتونه تاثیر زیادی برای پذیرش داشته باشه. واضح هست که تاثیر استاد برای پذیرش در دانشگاههایی با رنک متوسط رو به ضعیف مشهوده و در مورد دانشگاههای تاپ ممکنه عمومیت نداشته باشه. در مورد مقالات هم، ایمپکت فکتور "یکی" از عوامل اعتبار یک ژورنال هست و برخلاف تصور عموم به هیچ وجه "تنها" ملاک برتری یک ژورنال نسبت به ژورنال های دیگه نیست. همونطور که هممون (و همینطور اساتید دانشگاهها!) میدونیم یه سری ژورنالها تو رشته تخصصی خودمون هستن که بسیار معروف و معتبرن ولی لزوما ایمپکت بالایی ندارن. مثلا تو رشته ی نفت ژورنالایی که تو SPE ایندکس میشن همه ایمپکت زیر 1 دارن ولی از ژورنالای ایندکس شده مهندسی شیمی مرتبط با نفت با امیپکت بالای 2 تاثیر گزاری بیشتری دارن. همینطور بعضی از ژورنالایی که در رشته عمران تو ASCE ایندکس میشن و...
به طور کلی معدل و جی ار ای بالا موفقیت رو تا حدود زیادی تضمین میکنه ولی در نبود این شرایط، عوامل دیگر مثل مقاله، سابقه ریسرچ و... میتونه تو جلب نظر اساتید برای گرفتن پذیرش موثر باشه.
نقل قول  

آفلاین amirhesam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول
 
ارسال‌ها: 2
امتیاز: 0
امتیاز این پست: 0
#20
06-04-2012, 02:37 PM
سلام بر شما...من ترم آخر رشته مدیریت صنعتی دانشگاه علامه طباطبایی هستم. با معدل 18.82 و تا اینجا نفر اول رشته. اما مقاله و سابقه کاری ندارم. می خواستم بپرسم آیا امیدی به اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه های امریکا و بعد از اون اروپا هست یا نه؟ اگه هست چه کار باید بکنم...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 47 بعدی »
 


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تاثیر معدل پایین یا مشروطی بر گرفتن پذیرش amire1979 187 120,083 01-07-2022, 10:55 PM
آخرین ارسال: suntin
Lightbulb تاثیر قبولی در کنکور ایران در امر پذیرش nimasaf 20 18,523 11-05-2020, 04:32 PM
آخرین ارسال:
  وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش asdf1234 32 20,622 23-08-2019, 05:49 PM
آخرین ارسال: ahmadpashaei

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:

  • AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-05-2025، 03:33 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی