عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
تائید و مهر وزارت علوم

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تائید و مهر وزارت علوم
آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-06-2018, 12:00 AM
(24-06-2018, 01:30 PM)Pantea71 نوشته: با درود ,
 رهگیری نشان میدهد که دانشگاه مدارک من را تایید کرده. حالا اصل مدرک و برگه درخواست را باید با خودم ببرم ؟ کسی ساعات کاری سازمان را  میداند؟ من میل زده ام ولی پاسخی دریافت نکرده ام .
پیشاپیش از پاسختان سپاسگزارم

سلام دوست عزیز، 
لطفا فایل راهنمایی که رو که از سایت خود سامانه دانلود کردم و ضمیمه کردم مطالعه کنید. طبق همین فایل، شما الان باید منتظر مرحله چهار یعنی تایید سازمان و اعلام تاریخ برای پست مدارک بشید. وقتی این تاریخ بهتون اعلام شد، صبح برید سازمان امور دانشجویان که آدرسش رو هم براتون قبلا گذاشتم و از سایت سامانه هم می تونید ببینید.

فایل‌های پیوست
.pdf   CDStudent1.pdf (اندازه 217.96 KB / تعداد دانلود: 11)
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Pantea71
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-07-2018, 01:12 PM
بسیار از پاسختان سپاسگزارم، من این برگه راهنما رو خوندم ولی چون الان بعد از سه هفته از تایید دانشگاه هیچ پیام جدیدی دریافت نکردم و عجله دارم فکر کردم شاید من دارم اشتباه می کنم. مرسی از راهنماییتون پروانه عزیز Smile پیروز باشید!
نقل قول  

آفلاین تامینا
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-07-2018, 03:07 AM
سلام
لطفا منو راهنمایی کنید
دانشگاه هدفم بعد اینکه گفته دانشنامه را میخواد در پایینش گفته:
Applicants whose graduation status is pending during the time of application may submit an
expected graduation certificate or enrollment certificate instead. Then for admitted students
should submit their graduation certificates with Apostille or embassy certificate to the Office of
.Admissions within 15days of their enrollment
سه تا سوال دارم
1-این یعنی میتونم فعلا گواهی موقتمو براشون بفرستم؟
2-اگر جواب سوال اولم مثبته آیا گواهی موقت و ریزنمرات به تائید وزارت نیاز داره؟ یا اینکه نیاز نیست و میتونم ترجمشون کنم؟
3-دیدم بعضی در اینترنت تبلیغ میکنن که گواهی موقت رو ترجمه رسمی می کنن، قابل اعتمادن؟
لطفا راهنمایی کنید. خیلی برام فوریه
ممنونم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

18-07-2018, 10:23 PM
سلام
1. بله.
2. تا آنجا که اطلاع دارم خیر
3. خیر، دروغ است.سلام

(18-07-2018, 03:07 AM)تامینا نوشته: سلام
لطفا منو راهنمایی کنید
...
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین تامینا
**
نقل قول

24-07-2018, 04:01 PM
سلام
چند روز پیش دانشنامه کارشناسیو دریافت کردم و این مدرکو در سایت وزارت علوم به منظور تائید وزارت، اپلود کردم. متوجه شدم تا مدرک تایید شه طول می کشه درحالیکه من زمانم خیلی کمه و تا چند روز دیگه مهلت ارسال مدارک به دانشگاه هدفم تموم می شه. لطفا منو راهنمایی کنید چه کنم تا زود تائید شه؟
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-07-2018, 04:55 PM
(24-07-2018, 04:01 PM)تامینا نوشته: سلام
چند روز پیش دانشنامه کارشناسیو دریافت کردم و این مدرکو در سایت وزارت علوم به منظور تائید وزارت، اپلود کردم. متوجه شدم تا مدرک تایید شه طول می کشه درحالیکه من زمانم خیلی کمه و تا چند روز دیگه مهلت ارسال مدارک به دانشگاه هدفم تموم می شه. لطفا منو راهنمایی کنید چه کنم تا زود تائید شه؟

تامینای عزیز سلام

معمولا زمان زیادی نمیبره، اما اگه دو سه روزی گذشته و تایید نشده، با مسئول مربوطه تو دانشگاهتون تماس بگیرید و بگید مدرکتون منتظر تایید ایشونه؛ کلا چند دقیقه هم طول نمیکشه که تایید میشه و بعدش هم اگه تهرانید میتونید حضوری برید برای گرفتن مهر برجسته وزارتخونه که برای دارالترجمه لازمه.

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین Hanie1368
**
نقل قول

14-10-2018, 09:11 PM
با سلام
مدارک و زیر نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد رو ار دانشگاه ها گرفتم و الان به مرحله سایت وزارت علوم رسیدم. برای مقطع اصلی باید ارشد رو انتخاب کنم؟
خیلی عجله دارم ممنون میشم هر کدوم از دوستان که این کار رو انجام دادن، بهم جواب بدن
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

14-10-2018, 11:48 PM
(14-10-2018, 09:11 PM)Hanie1368 نوشته: با سلام
مدارک و زیر نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد رو ار دانشگاه ها گرفتم و الان به مرحله سایت وزارت علوم رسیدم. برای مقطع اصلی باید ارشد رو انتخاب کنم؟
خیلی عجله دارم ممنون میشم هر کدوم از دوستان که این کار رو انجام دادن، بهم جواب بدن

سلام
راهنمای تصویری ثبت نام در سامانه تایید مدارک در این ارسال وجود دارد و طبق راهنمای خود سامانه

" توجه: در صورت درخواست تایید بیشتر از یک مقطع، از مقطع بالاتر اقدام به ثبت کنید.
توجه: در صورت تیک نزدن تقاضای تایید مدارک بالای هر مقطع آن مقطع مورد بررسی قرار نخواهد گرفت"

من فقط مدرک کاردانی رو تایید کردم اما طبق راهنما، شما باید ارشد را به عنوان مقطع اصلی انتخاب کنید و سپس کارشناسی را وارد کنید. اسکن مدارک به PDF یادتان باشد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین ريحانه71
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-10-2018, 01:15 PM
سلام.خسته نباشيد ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
من مدرك كارشناسيم رو الان ٢ هفته هست تو سامانه ثبت كردم و دانشگاه اينو تاييد كرده ولي امور دانشجويان هنوز بعد ٢ هفته تاييدي نكرده خواستم بدونم اين پروسه تاييد مگه چقدر طول ميكشه؟
بعدش من تهران نيستم اگه بخوام اين كار زردتر بشه بايد چه اقدامي كنم؟ با تشكر
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

23-10-2018, 05:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2018, 05:06 PM توسط automotive.)
(23-10-2018, 01:15 PM)ريحانه71 نوشته: سلام.خسته نباشيد ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
من مدرك كارشناسيم رو الان ٢ هفته هست تو سامانه ثبت كردم و دانشگاه اينو تاييد كرده ولي امور دانشجويان هنوز بعد ٢ هفته تاييدي نكرده خواستم بدونم اين پروسه تاييد مگه چقدر طول ميكشه؟
بعدش من تهران نيستم اگه بخوام اين كار زردتر بشه بايد چه اقدامي كنم؟ با تشكر

سلام
من تقریبا یک ماه پیش برای تایید اقدام کردم در ارسال بالا لینک بیان تجربم رو قرار دادم.
برای من بعد از تایید دانشگاه، 17 روز زمان نیاز بود تا سازمان تایید کند و زمان ارسال مدارک به تهران را اعلام کند.

برای تایید فکر نمیکنم راهی باشه، شاید تماس تلفنی بتونه کاری انجام بده اما میتونید به جای ارسال مدارک از طریق پست به تهران، حضورا تشریف ببرید که با توجه به هزینه ها و ریسک زندگی (مخصوصا برای اتوبوس) به نظر من اصلا نمیارزه.
از روزی که مدارک رو پست کردم تهران (پس از اینکه مدارک را سازمان تایید کرد و تاریخ ارسال مدارک را به من اعلام کرد) 6 روزه مدارکم رفت تهران و برگشت مشهد.
از اول آپلود مدارک تا زمانی که مدارک مهر شده به دستم رسید 28 روز شد.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »