عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
تائید و مهر وزارت علوم

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تائید و مهر وزارت علوم
آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-01-2018, 10:24 AM
(20-01-2018, 08:35 AM)delbina نوشته: سلام
ببخشید یک سوال، من دانشنامه و ریزنمراتمو از دانشگاه گرفتم، حالا برای اپلا گفتن که ترجمه رسمی کافی هست، میخواستم بدونم این مرحله که مدارکمون رو تو سایت mad.saorg اپلود میکنیم کی هست، ؟؟ مهر وزارت علوم ایا برای ترجمه رسمس نیاز هست؟؟؟

سلام
بله الان شما باید مدارکتون رو در سایت وزات علوم آپلود کنید معمولا هم 3-4 روز طول میکشه. بعد از اون پیام تایید میاد، اگر تهران هستید مدارکتون رو حضوری ببرید مهر میکنند و میدید به مترجم. دارترجمه بدون مهر وزارت علوم ترجمه نمیکنه.
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-01-2018, 10:52 AM
(20-01-2018, 10:24 AM)AitUniversity نوشته: سلام
بله الان شما باید مدارکتون رو در سایت وزات علوم آپلود کنید معمولا هم 3-4 روز طول میکشه. بعد از اون پیام تایید میاد، اگر تهران هستید مدارکتون رو حضوری ببرید مهر میکنند و میدید به مترجم. دارترجمه بدون مهر وزارت علوم ترجمه نمیکنه.
ببخشید ادرسش کجاست؟ یعنی یکروزه تایید میکنن بهم میدن؟
نقل قول  

آفلاین Sa Rezaei
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-01-2018, 02:48 PM
(20-01-2018, 10:52 AM)delbina نوشته: ببخشید ادرسش کجاست؟ یعنی یکروزه تایید میکنن بهم میدن؟

تهران، خيابان انقلاب، ضلع شرقي ميدان فردوسي، خيابان شهيد موسوي، ساختمان سازمان امور دانشجويان
بله، کار وقت گیری نیست و معمولا بیشتر از یه ربع زمان نمیبره، البته بهتره که اول وقت اونجا باشید تا تو صف شلوغ قرار نگیرید.
نقل قول  

آفلاین Sahar mk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-04-2018, 01:16 PM
سلام روز بخیر من برای اکتبر از سفارت المان نوبت گرفتم و مناظر ایمیل دوم هستم برای روز مصاحبه ،ولی مشکلی که دارم اینه که تازه درخواست فارق التحصیلی دادم و هنوز حتی گواهی موقت رو هم نگرفتم وبهم گفتن شیش ماه اینطورا زمان میبره تا دانشنامه بیاد ،ولی من وقتی ندارم زیاد چون باید درخواست پذیرش هم بدم !
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-04-2018, 01:50 PM
(24-04-2018, 01:16 PM)Sahar mk نوشته: سلام روز بخیر من برای اکتبر از سفارت المان نوبت گرفتم و مناظر ایمیل دوم هستم برای روز مصاحبه ،ولی مشکلی که دارم اینه که تازه درخواست فارق التحصیلی دادم و هنوز حتی گواهی موقت رو هم نگرفتم وبهم گفتن شیش ماه اینطورا زمان میبره تا دانشنامه بیاد ،ولی من وقتی ندارم زیاد چون باید درخواست پذیرش هم  بدم !

سلام
گواهی موقت چند روزه صادر می‌شود اما برای دانشنامه حق با آن‌ها است،البته اگر دانشگاه آزادی هستید اسما 6 ماه زمان نیاز دارد، برای خود من اگر درست به خاطر داشته باشم 3 ماهه صادر شد.
اگر دانشگاه دولتی هستید ببینید که میتوانید این امر را سرعت دهید یا خیر.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Pantea71
**
نقل قول

11-05-2018, 10:16 PM
با درود,
 آیا برای دریافت مهر وزارت علوم, تحقیقات و فناوری جهت  تایید ریز نمرات دانشگاهی (صنعتی شریف ) باید به صورت حضوری اقدام نمود ؟ به چه آدرسی باید در تهران مراجعه کرد  ؟
آیا  کسی تجربه استفاده از سامانه را دارد ؟ آیا با  کارآمدی و به سرعت تایید مدارک انجام میشود؟ آیا سامانه تنها راه تایید است یا یک گزینه دیگر علاوه بر مراجعه حضوری است ؟

http://mad.saorg.ir/EDUS/Default.Aspx

پیشاپیش از پاسخ و راهنماییتان سپاسگزارم 
پانته ا
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-05-2018, 04:24 PM
(11-05-2018, 10:16 PM)Pantea71 نوشته: با درود,
 آیا برای دریافت مهر وزارت علوم, تحقیقات و فناوری جهت  تایید ریز نمرات دانشگاهی (صنعتی شریف ) باید به صورت حضوری اقدام نمود ؟ به چه آدرسی باید در تهران مراجعه کرد  ؟
آیا  کسی تجربه استفاده از سامانه را دارد ؟ آیا با  کارآمدی و به سرعت تایید مدارک انجام میشود؟ آیا سامانه تنها راه تایید است یا یک گزینه دیگر علاوه بر مراجعه حضوری است ؟

http://mad.saorg.ir/EDUS/Default.Aspx

پیشاپیش از پاسخ و راهنماییتان سپاسگزارم 
پانته ا

سلام دوست عزیز، تو همین وب سایتی که لینکش رو گذاشتید اگر دقت کنید یه فایل راهنما به نام فرآیند تایید مدارک هست که مراحل رو کاملا توضیح داده.
 برای تایید مدارک حتما اول باید از طریق همین سامانه، درخواستتون ثبت کنید ( اسکن مدارک رو آپلود می کنید و هزینه ای داره که اینترنتی واریز می کنید، کد رهگیری دریافت می کنید) بعد منتظر میشید تا اول دانشگاه محل تحصیلتون تایید کنه صحت مدارک شما رو، بعد از این مرحله روال معمول اینه که مدارک رو با پست برای وزارت علوم بفرستید و با پست هم براتون برمی گردونند منتها در مواردی که فرد عجله داره و نمی تونه منتظر پروسه پستی بشه می تونه بعد از تایید دانشگاه حضورا مدارکش ببره اداره تایید وزارت علوم و مهر تاییدش رو بگیره. آدرسی که بهش مراجعه می کنید اینه:

تهران، خيابان انقلاب، ضلع شرقي ميدان فردوسي، خيابان شهيد موسوي، ساختمان سازمان امور دانشجويان
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Pantea71
**
نقل قول

14-05-2018, 01:21 PM
با سپاس از پاسختان,
پس از دریافت کد رهگیری میتوانم پروسه را رهگیری کنم و متوجه دریافت تایید دانشگاه شوم؟ میدانید پروسه تایید توسط دانشگاه و مراحل  پستی چه مدت به طول می انجامد؟ 
با تشکر و احترام
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-05-2018, 02:52 PM
(14-05-2018, 01:21 PM)Pantea71 نوشته: با سپاس از پاسختان,
پس از دریافت کد رهگیری میتوانم پروسه را رهگیری کنم و متوجه دریافت تایید دانشگاه شوم؟ میدانید پروسه تایید توسط دانشگاه و مراحل  پستی چه مدت به طول می انجامد؟ 
با تشکر و احترام

بله، با کد رهگیری می تونید چک کنید و متوجه آخرین وضعیت درخواستتون بشید. تا جایی که یادمه برای خودم، یه هفته ای طول کشید دانشگاه تایید کنه ولی در مورد زمان پست نمی تونم نظری بدم چون من حضوری بردم مهر تایید گرفتم. اگر تهران هستید به نظرم حضوری ببرید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Pantea71
**
نقل قول

24-06-2018, 01:30 PM
با درود ,
 رهگیری نشان میدهد که دانشگاه مدارک من را تایید کرده. حالا اصل مدرک و برگه درخواست را باید با خودم ببرم ؟ کسی ساعات کاری سازمان را  میداند؟ من میل زده ام ولی پاسخی دریافت نکرده ام .
پیشاپیش از پاسختان سپاسگزارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »