عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
مهمان
Unregistered
نقل قول

05-04-2018, 09:29 PM
سلام خسته نباشید من سپتامبر سال ۲۰۱۷ با پسری که گرین کارت امریکا داره نامزدی کردیم و میخواستیم تا سال اینده ازدواج کنیم میخواستم ببینم با قوانین جدیدی که ترامپ گذاشته من میتونم با ویزای ازدواج وارد امریکا بشم یا کلا همه ی ویزا ها اعم از ازدواج رو هم ترامپ لغو کرده؟شغل من اینجا تدریس پیانو هست و کم و بیش مسلط با زبان انگلیسی هستم ایا اینها هم تاثیر گذار هستند برای اخذ ویزای ازدواج؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-04-2018, 05:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2018, 05:07 AM توسط M1KE.)
در حال حاضر ظاهرا به بیشتر متقاضیان این گروه ویور داده میشه. یعنی کلا روند ویزادهی شون قطع نشده ولی فرآیند بررسی پرونده شون طولانی شده. به نظرم فعلا خود سفارت هم دقیقا نمیدونه با پرونده ها چکار کنه و منتظره تا چند هفته دیگه دیوان عالی نظرش رو در مورد سیاست های مهاجرتی و این محدودیت ها اعلام کنه. تا اون زمان پیش بینی بلندمدتی برای بعدش نمیشه کرد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

21-04-2018, 01:33 AM
سلام وقتتون بخیر. عذر میخوام میخواستم بپرسم اگر کارت واکسیناسیون رو گم کرده باشیم برای مدارک سفارت امریکا. اونوقت چیکار میشه کرد؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-04-2018, 10:04 AM
اگر فرصت دارین که می تونید دوباره برای گرفتنش اقدام کنید. معمولا اونهایی که قبلا زدین رو قبول می کنند که بنویسند و شاید فقط یکی دوتاش رو نیاز باشه که دوباره بزنید. اگر نداشته باشین در روز مدیکال ممکنه ازتون بخوان یک سری شون رو بزنید که هزینه اش ممکنه چند برابر اون چیزی بشه که در داخل ایران می زنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین s.ranjbaran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-04-2018, 10:33 AM
سلام، دوستان، من همسرم آمریکاست، و بیش از دو سال از ازدواجمون میگذره، ایشون آگوست به محض ورود به آمریکا برای من پرونده تشکیل دادن، و نوتیفیکشن اومد که پرونده به دست ما رسیده.  اما الان بعد از  گذشت بیشتر از ۶ ماه هیچ خبری نشده که در چه مرحله ای هست پرونده. 
حالا میشه پیگیری کرد؟ آیا هر تغییری در وضعیت ایجاد بشه خودشون خبر میدن؟
ممنونک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-04-2018, 12:37 PM
سلام خسته نباشید. ببخشید من تازه قراره با نامزدم عقد کنم که ساکن امریکاس و گیرین کارت داره. خواستم ببینم الان باید چه مدارکی آماده کنم که با خودش ببره امریکا و پرونده تشکیل بده؟ و اینکه چیزی اگه باید ترجمه کنم فقط مهر دارالترجمه کافیه یا مهر دادگستری هم باید باشه؟ میشه جوابم رو بدید ممنون میشم چون واقعا نمیدونم باید الان چی آماده کنم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

23-04-2018, 09:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-04-2018, 12:27 AM توسط M1KE.)
مراحل کلی دریافت ویزای نامزدی و گرین کارت از طریق ازدواج

(23-04-2018, 12:37 PM) نوشته: سلام خسته نباشید. ببخشید من تازه قراره با نامزدم عقد کنم که ساکن امریکاس و گیرین کارت داره. خواستم ببینم الان باید چه مدارکی آماده کنم که با خودش ببره امریکا و پرونده تشکیل بده؟ و اینکه چیزی اگه باید ترجمه کنم فقط مهر دارالترجمه کافیه یا مهر دادگستری هم باید باشه؟ میشه جوابم رو بدید ممنون میشم چون واقعا نمیدونم باید الان چی آماده کنم
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-05-2018, 09:06 AM
با سلام
من و نامزدم که اصالتا آمریکایی هستن قصد داریم تا چند ماه دیگه ازدواج کنیم ولی مشکلی که داریم ساپورت مالی. طی سه سال گذشته بیکار بودن و مالیات پرداخت نکردن . به نظر شما این برای ما مشکل سازه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-05-2018, 05:40 AM
بله می بایست کواسپانسر به پرونده اضافه کنند.

(23-05-2018, 09:06 AM) نوشته: با سلام
من و نامزدم که اصالتا آمریکایی هستن قصد داریم تا چند ماه دیگه ازدواج کنیم ولی مشکلی که داریم ساپورت مالی. طی سه سال گذشته بیکار بودن و مالیات پرداخت نکردن . به نظر شما این برای ما مشکل سازه؟
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین هاتفه
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-05-2018, 05:17 AM
سلام این امکان وجود داره که با یک شهروند آمریکایی طبق قانون آمریکا ازدواج کنی ولی برای ازدواج لازم نباشه که از کشور خودت خارج شی.مثلا من توی ایران باشم و طرف مقابل توی آمریکا و ایشون از طریق وکیل فرم های مربوط رو کامل کنند و ما ازدواج کنیم و گواهی ازدواج آمریکایی برای ما صادر بشه؟حداقل به صورت موقت.برای گرفتن یک بسته از یک شرکت امنیتی آمریکایی نیاز به این گواهی دارم اما شرایط خروج از کشور رو ندارم.مامانم اجاز نمیده.پدر یا جد پدری ندارم و مجرد هستم و ۲۸سال سن دارم.ممنون میشم کمکم کنید.با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 بعدی »