عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
مهمان
Unregistered
نقل قول

25-09-2017, 08:52 PM
ما كه اقدام كرديم و وسط راه هستيم چي؟ منظورم همون منتظر وقت سفارت هستيم ايا شامل حال ماهم ميشه؟
نقل قول  

آفلاین Behi. Valin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-09-2017, 10:55 PM
با سلام من از طریق ویزا ازدواج به امریکا امدم و سیتزن شدم .در حال حاضر از همسرم جدا شده ام و میخواهم با شخص دیگری در ایران ازدواج کنم ایا امکان داره که بتونم از طریق ویزا ازدواج برای او اقدام به ویزا کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-09-2017, 01:43 AM
در حال حاضر نمیشه دقیق گفت که می تونید یا خیر. اگر هنوز ویزا نگرفتین با قانون فعلی امکان صدورش وجود نداره. ولی از اونجاییکه در اواسط تابستون دادگاه عالی به طور موقت مواردی مثل ارتباطات خانوادگی، تحصیلی و کاری رو استثنا کرد بعیده در ماه آینده هم که قراره پرونده رو دقیق تر بررسی کنه از مواصع قبلی اش عقب نشینی زیادی کنه و حدسم بر اینه که راه برای صدور این نوع ویزاها علی رغم میل دولت ترامپ فراهم بشه ولی کلیتش و سخت گیری ها در بررسی سوابق که حالت اجرایی دارند برقرار بمونه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Behi. Valin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-09-2017, 10:12 PM
(26-09-2017, 01:43 AM)M1KE نوشته: در حال حاضر نمیشه دقیق گفت که می تونید یا خیر. اگر هنوز ویزا نگرفتین با قانون فعلی امکان صدورش وجود نداره. ولی از اونجاییکه در اواسط تابستون دادگاه عالی به طور موقت مواردی مثل ارتباطات خانوادگی، تحصیلی و کاری رو استثنا کرد بعیده در ماه آینده هم که قراره پرونده رو دقیق تر بررسی کنه از مواصع قبلی اش عقب نشینی زیادی کنه و حدسم بر اینه که راه برای صدور این نوع ویزاها علی رغم میل دولت ترامپ فراهم بشه ولی کلیتش و سخت گیری ها در بررسی سوابق که حالت اجرایی دارند برقرار بمونه.

ممنون از راهنمایی شما فقط یک سوال دیگر
من از یک وکیل شنیدم که بعد از طلاق باید ۲ سال بگذره که بتونم برای همسر دومم از طریق ویزا ازدواج اقدام کنم وگرنه کیس رد میشود ایا این حقیقت داره ؟
ممنون از کمک شما
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-09-2017, 02:31 AM
اگر کمتر از ۵ سال از مقیم شدنتون می گذره احتمال ردی بالاست چون باید ثابت کنید ازدواج اول و دوم واقعی بوده و برای گرفتن گرین کارت نبوده. از اونجاییکه معمولا فرد بعد از ۳ سال از ازدواج اول برای شهروندی اقدام می کنه در صورت طلاق می بایست حدود ۲ سال دیگه بگذره تا باور کنند که قصد سیستماتیک برای گرفتن یا اعطای گرین کارت وجود نداره (اگر هم که پرونده رو رد نکنند انقدر کش می دهند و مدرک اضافی می خواهند که ۲ سال بشه).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sajjad sh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-09-2017, 01:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-09-2017, 01:23 PM توسط sajjad sh.)
سلام / ازدواج در حین دکتری با یک دختر امریکایی به مدت دوسال ایا به طور قطع باعث گرفتن اقامت داعم میشه ؟ اگر نه بگید که باید به چه چیزایی عمل کنم که همه چیز کاملا نرمال به نظر برسه / و چه موقع میتونم شهروند بشم و سیتیزنی رو بگیرم ؟ چند سال طول میکشه ؟ و این که ایا مشکلی در تحصیلم بوجود نمیاره منظورم ویزایه دانشجوییه
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-09-2017, 01:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-09-2017, 01:55 PM توسط Torkan.)
(29-09-2017, 01:20 PM)sajjad sh نوشته: سلام / ازدواج در حین دکتری با یک دختر امریکایی به مدت دوسال ایا به طور قطع باعث گرفتن اقامت داعم میشه ؟ اگر نه بگید که باید به چه چیزایی عمل کنم که همه چیز کاملا نرمال به نظر برسه / و چه موقع میتونم شهروند بشم و سیتیزنی رو بگیرم ؟ چند سال طول میکشه ؟ و این که ایا مشکلی در تحصیلم بوجود نمیاره منظورم ویزایه دانشجوییه

درود

منظورتون از همه چی نرمال به نظر بیاد چیه دقیقا!؟ ازدواج صوری که نمیخواید انجام بدید (مواظب باشید به صرف گرفتن اقامت با کسی ازدواج نکنید. قوانین حقوقی طلاق رو هم بخونید)
اما در مورد جوابتون تقریبا در اکثر مواقع اگر فرم‌ها رو به موقع ارسال کنید، زیر یک سال گرین کارد رو خواهید گرفت. گرین کارد از طریق ازدواج اما مشروط بر اینه که ازدواج حداقل دو سال قدمت داشته باشه. اگر قدمت ازدواج کمتر از دو سال باشه، گرین کاردی که داده می‌شه فقط دو سال اعتبار داره و زوج باید ۹۰ روز قبل از باطل شدن گرین کارد مدارک لازم رو ارسال کنند که نشون بده از هم جدا نشده‌اند. در این صورت گرین کارد تبدیل به گرین کارد ۱۰ ساله خواهد شد.
در عمل بعد دو الی سه سال میتونید تابعیت رو دریافت کنید.
کار خاصی لازم نیست بکنید . زندگیتون رو بکنید!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین حمید دژ
**
نقل قول

09-10-2017, 10:51 PM
با سلام . بنده با کیس نامزدی برا ماه نوامبر  2017 قرار وقت مصاحبه دارم، چند تا سوال داشتم یکی این که با قوانین جدید اقای ترامپ، تکلیف پرونده ما چی میشه ؟ دوم: بنده شغلم ازادم و خدمت سربازیم در ارتش بوده ایا بودن کسایی که این اواخر با وجود گذراندن خدمت سربازی اف بی ای چک نخورده باشن. ممنون میشم راهنماییم کنید. دیگه واقعا از رفتارهای این دولت مردا خسته شدم کاش یه روزی برسه مرزا برداشته بشه و هرکسی تو هرکجا با هر کسی دوست داره بتونه زندگی کنه
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-10-2017, 06:05 AM
تکلیف پرونده ها به تصمیم دادگاه عالی بستگی داره که مثل قبل تصمیم ترامپ رو محدود یا رد کنه در غیر اینصورت به مشکل می خورین. به ندرت پیش میاد که آقایون درجا ویزا بگیرن. در این شرایط که دولت میگه باید بررسی ها سخت تر باشه که احتمالش کمتر هم میشه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین حمید دژ
**
نقل قول

10-10-2017, 05:53 PM
ممنونم از راهنماییتون. با این حساب پس وقت دکتر و بلیط و هتل رو باید بزاریم بعد از 18 اکتبر که ببینیم چه تصمیمیاتی گرفته میشه. امیدوارم که مشکل حل بشه وگرنه من نمیدونم باید چی کار کنم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 63 بعدی »