عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا

صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 55 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
آفلاین atefepsycho2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-02-2017, 01:42 PM
سلام 
من فارغ التحصیل رشته روانشناسی بالینی در مقطع کارشناسی ارشد هستم..... دوس دارم که برای دکترا فول فاند بگیرم و اینکه چ کشوری باشه اونقدر اهمیتی نداره ولی ترجیحم اینه ک انگلیسی زبان باشه... 
1. معدل کارشناسیی 19/20 از دانشگاه سراسری الزهرا 
معدل کارشناسی ارشد 18/50 از دانشگاه سراسر ی الزهرا
2. روانشناسی بالینی در هر دو مقطع
3. هنوز اقدام نکردم چون تازه تصمیم گرفتم برای اقدام برای اپلای
4.استعداد درخشان بودم 
عضو بنیاد ملی نخبگان 
سابقه کار در مرکز دولتی بعنوان روانشناس
سابقه ی کار در دانشگاه بعنوان آموزشیار 
مقاله پایان نامه سابمیت نشده 
مقاله همایشی دارم
لطفا راهنمایی کنید ک باید چیکار کنم ؟ و چقر امکان داره موفق بشم از یک دانشگاه خوب فول فاند بگیرم ؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-02-2017, 03:52 PM
(14-02-2017, 01:42 PM)atefepsycho2 نوشته: سلام 
من فارغ التحصیل رشته روانشناسی بالینی در مقطع کارشناسی ارشد هستم..... دوس دارم که برای دکترا فول فاند بگیرم و اینکه چ کشوری باشه اونقدر اهمیتی نداره ولی ترجیحم اینه ک انگلیسی زبان باشه... 
1. معدل کارشناسیی 19/20 از دانشگاه سراسری الزهرا 
معدل کارشناسی ارشد 18/50 از دانشگاه سراسر ی الزهرا
2. روانشناسی بالینی در هر دو مقطع
3. هنوز اقدام نکردم چون تازه تصمیم گرفتم برای اقدام برای اپلای
4.استعداد درخشان بودم 
عضو بنیاد ملی نخبگان 
سابقه کار در مرکز دولتی بعنوان روانشناس
سابقه ی کار در دانشگاه بعنوان آموزشیار 
مقاله پایان نامه سابمیت نشده 
مقاله همایشی دارم
لطفا راهنمایی کنید ک باید چیکار کنم ؟ و چقر امکان داره موفق بشم از یک دانشگاه خوب فول فاند بگیرم ؟

سلام دوست عزیز، 
ابتدا جروه راهنمای سایت رو مطالعه کنید. با مطالعه این جزوه، تا حدی خوبی با مراحل پذیرش گرفتن آشنا می شید. 
معمولا دوره دکترا در بیشتر کشورها به زبان انگلیسی ارائه میشه و داشتن نمره آزمون زبان انکلیسی کفایت می کنه اما طبیعتا اگر اولویتتون کشورهای انگلیسی زبان هست باید دانشگاه های آمریکا، کانادا، استرالیا و نیوزیلند و بریتانیا رو در نظربگیرید. برای هر کدوم از این کشورها یه انجمن در فروم هست که می تونید تاپیک های مربوط به تحصیل  و زندگی  و دانشگاه های اون کشور رو مطالعه کنید. برای مثال انجمن زیر مربوط به کشور آمریکاست. 
https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D...A%A9%D8%A7
بعد از مطالعه و بررسی کشورها، بهتره کشورهای مقصد خودتون مشخص کنید و حین امادگی و مطالعه برای یکی از آزمون های زبان سایت دانشگاه های این کشورها رو بررسی کنید به ویژه دپارتمان رشته تون رو. شرایط لازم برای اخذ پذیرش از دانشگاه ها مثل مینیمم معدل، مینیمم نمره زبان، و سایر مدارک مورد نظر رو به همراه ددلاین اپلای جمع آوری کنید. با استادهایی که به زمینه کاریشون علاقه مند هستید مکاتبه کنید. 
فرآیند اپلای، یه پروسه زمان بر هست. در نگاه اول شاید سخت به نظر بیاد ولی اگر از ابتدا با برنامه ریزی خوب و درست پیش برید می تونید سال دیگه اپلای کنید و پذیرش بگیرید. 
موفق باشید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-03-2017, 03:02 AM
با سلام و وقت بخیر
 رشته من مکانیک گرایش ساخت و تولید می باشد
1- مقطع کارشناسیم از دانشگاه فنی و حرفه ای مشهد با معدل 18 و جز نفر دوم  در سال فارغ التحصیل می باشم.
2- مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه آزاد نجف آباد با معدل 19.04 و نفر اول در سال فارغ التحصیل می باشم.
3- از تز من سه مقاله استخراج شد که بدلیل هزینه ارسال فقط یکی از آن را ارسال کرده و اکسپت شده و مورد پذیرش قرار گرفته است.
4- یک سال تدریس در رشته مکانیک در دانشگاه فنی و حرفه ای را دارم.
متاسفانه هنوز مدرک زبان ندارم .لی دارم خوب میخونم. آیا امکان دارد در دانشگاه های آمریکا، کانادا و .... فاند  کامل بگیرم. و شانسم برای فاند، کدام کشور بیشتر می باشد.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-03-2017, 03:26 AM
(26-03-2017, 03:02 AM)مهمان نوشته: با سلام و وقت بخیر
1- مقطع کارشناسیم از دانشگاه فنی و حرفه ای مشهد با معدل 18 و جز نفر دوم  در سال فارغ التحصیل می باشم.
2- مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه آزاد نجف آباد با معدل 19.04 و نفر اول در سال فارغ التحصیل می باشم.
3- از تز من سه مقاله استخراج شد که بدلیل هزینه ارسال فقط یکی از آن را ارسال کرده و اکسپت شده و مورد پذیرش قرار گرفته است.
4- یک سال تدریس در رشته مکانیک در دانشگاه فنی و حرفه ای را دارم.
متاسفانه هنوز مدرک زبان ندارم .لی دارم خوب میخونم. آیا امکان دارد در دانشگاه های آمریکا، کانادا و .... فاند  کامل بگیرم. و شانسم برای فاند، کدام کشور بیشتر می باشد.
با تشکر

1- آمریکا فعلا جزو گزینه های feasible نیست... اگر هزینه براتون مسئله ای نیست می تونید با امید تغییر در شرایط فعلی در زمان گرفتن پذیرش، برای دانشگاه های آمریکا اقدام کنید...

2- دانشگاه هایی که از اونها فارق التحصیل شدید به حدی گمنام هستند که بار معدل های بالاتون رو کم می کنند... به هر حال برای کانادا باید نظر اساتید رو جلب کنید...

3- جای شما بودم (برای جلوگیری از اتلاف هزینه و زمان) مستقیما روی اروپا متمرکز می شدم...
نقل قول  

آفلاین Raminsezi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-03-2017, 08:06 PM
دوستان سلام 
من دانشجو ارشد عمرانم ک تا شهریور دفاع میکنم و مقالم هم تا همون موقع احتمالا بسیار زیاد آماده میشه ، با توجه به اینکه میگن پروسه ایمیل زدن زمان بسیار میبره و اینکه من برای پاییز 2018 میخوام اقدام کنم به نظرتون از الان ایمیل زدنو شروع کنم یا نه با توجه به اینکه هنوز پایان ناممو دفاع نکردم؟ ( در رابطه با موضوع پایان نامم اساتید مختلفی رو با رشته کاری یکسان پیدا کردم فقط نکته مهم اینکه در ایمیلی که میخوام بزنم باید چه مواردیو ذکر کنم ؟ اینو قبول میکنن که مقالم تا شهریور ماه آماده میشه و بعدا براشون بفرستم ؟ )

ممنونم بابت توجهتون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-03-2017, 10:14 PM
(28-03-2017, 08:06 PM)Raminsezi نوشته: دوستان سلام 
من دانشجو ارشد عمرانم ک تا شهریور دفاع میکنم و مقالم هم تا همون موقع احتمالا بسیار زیاد آماده میشه ، با توجه به اینکه میگن پروسه ایمیل زدن زمان بسیار میبره و اینکه من برای پاییز 2018 میخوام اقدام کنم به نظرتون از الان ایمیل زدنو شروع کنم یا نه با توجه به اینکه هنوز پایان ناممو دفاع نکردم؟ ( در رابطه با موضوع پایان نامم اساتید مختلفی رو با رشته کاری یکسان پیدا کردم فقط نکته مهم اینکه در ایمیلی که میخوام بزنم باید چه مواردیو ذکر کنم ؟ اینو قبول میکنن که مقالم تا شهریور ماه آماده میشه و بعدا براشون بفرستم ؟ )

ممنونم بابت توجهتون

- ایمیل زدن به دفاع ربطی نداره... 3 یا 4 ماه قبل از deadline موردنظرتون شروع کنید به تماس با اساتید... در مورد position های اروپایی باید مرتبا گوش به زنگ باشید...

- در ایمیل باید CV تون رو ارسال کنید... اگر مقاله تون هنوز چاپ نشده می تونید بنویسید under review... اینکه استاد اهمیتی برای چنین مقاله ای قائل بشه یا نه بستگی به خودش داره...

- در مورد هر کس بنا به شرایط حال حاضرش تصمیم میگیرند نه آینده... اگر اینطور نبود اون وقت هیچ application تا ابد هم کامل نمیشد و همه می خواستن در اینده چیز هایی بهش اضافه کنن...
نقل قول  

آفلاین abbas2016
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-03-2017, 10:42 PM
با سلام

لیسانس زیست سلولی مولکولی- دانشگاه ازاد-16/92 معدل

فوق لیسانس بیوشیمی بالینی- علوم پزشکی زاهدان-17/80 معدل

تافل 100

10مقاله IsI که تماما ایمپکت دار و در ژورنال های خارجی چاپ شدن
5 مقاله دیگر هم سابمیت شده و در دست داوریه

هدفم دکتری ییوتکنولوژی هست

آمریکا-استرالیا-کانادا

فول فاند
باید با اساتید قبل اپلای مکاتبه کنم؟
نقل قول  

آفلاین akbari88
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-04-2017, 12:29 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز. میخواستم با توجه به سابقه تحصیلی که دارم دوستان صاحب نظر راهنمایی کنند که آیا میتونم برای دانشگاههای اروپا یا امریکا پذیرش به صورت فول فاند بگیرم؟
لیسانس مهندسی آی تی از پیام نور معدل ۱۴/۵
فوق لیسانس شبکه کامپیوتری از دانشگاه امیرکبیر با معدل ۱۸/۳۵
نمره زبان هنوز ندارم اما با نمره آیلتس۷ و تافل ۹۰به بالا نظر بدین. و اصلا به نظر شما امتحان آیلتس شرکت کنم یا تافل؟ ممنون. اینم اضافه کنم که توصیه نامه های خوبی از اساتید امیرکبیر میتونم داشته باشم
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-04-2017, 12:33 AM
(01-04-2017, 12:29 AM)akbari88 نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز. میخواستم با توجه به سابقه تحصیلی که دارم دوستان صاحب نظر راهنمایی کنند که آیا میتونم برای دانشگاههای اروپا یا امریکا پذیرش به صورت فول فاند بگیرم؟
لیسانس مهندسی آی تی از پیام نور معدل ۱۴/۵
فوق لیسانس شبکه کامپیوتری از دانشگاه امیرکبیر با معدل ۱۸/۳۵
نمره زبان هنوز ندارم اما با نمره آیلتس۷ و تافل ۹۰به بالا نظر بدین. و اصلا به نظر شما امتحان آیلتس شرکت کنم یا تافل؟ ممنون. اینم اضافه کنم که توصیه نامه های خوبی از اساتید امیرکبیر میتونم داشته باشم

نظر شخصی من مثبت هست اروپا البته پروپوزال و استاد پیدا کردن میخواد
و استرالیا هم دانشگاه های غیر گروه هشت شانس بسیار خوبی دارید فقط نفرمودید مقاله دارید یا نه
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-04-2017, 09:23 PM
(26-03-2017, 03:02 AM)مهمان نوشته: با سلام و وقت بخیر

1- مقطع کارشناسیم از دانشگاه فنی و حرفه ای شریعتی نیشابور با معدل 18 و جز نفر دوم  در سال فارغ التحصیل می باشم.
3- یک مقاله isi چاپ شده دارم.
4- استاد دانشگاه دولتی.
5- جز بنیاد ملی نخبگان می باشم.

متاسفانه هنوز مدرک زبان ندارم ولی دارم خوب میخونم. آیا امکان دارد در دانشگاه های آمریکا، کانادا و .... فاند  کامل بگیرم. و شانسم برای فاند، کدام کشور بیشتر می باشد.
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 55 بعدی »