عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 206 207 208 209 210 211 212 213 214 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,091
14-01-2017, 07:42 PM
(14-01-2017, 03:38 PM)kiajlzz نوشته: دانشگاه سجاد مشهد صنایع / معدل 17.80 / تافل 116 / gre 332 / کجا ها شانس بیشتری دارم فاند مهم نیست زیاد

اگر این نمرات دقیق! باشه شانستون واسه دانشگاههای top 20 بدون فاند در ارشد هست. اگر مشکل هرینه ندارید اپلای کنید 2 تا رنک 10 دو تا 20 دو تا 30

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین faez1212
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,092
14-01-2017, 08:33 PM
@Babak
@raminz
@Torkan

سلام. من برای ترم پاییز دارم اقدام می کنم. مشخصاتم را در زیر آوردم.

کارشناسی : مهندسی برق قدرت-فردوسی- معدل 14.64 (پنج ترم آخر معدلم بالای 16 و تمام دروس تخصصی با نمره بالا پاس شده است)   /  ارشد: برق قدرت - صنعتی اصفهان - 17.1 (هنوز دفاع نکردم)

مقالات: کنفرانس:4 عدد - ژورنال ضعیف: سه عدد - ای اس ای: یک عدد (ضعیف) - یک ای اس ای سابمیت شده  (همه انگلیسی)

توصیه نامه: دوتا از استادی ارشدم (با یکیشون کار تحقیقی کردم. RA بودم) - یکی هم از استادان کارشناسی

تافل:101  - جی ار ای : 315 (ریاضی:160 - وربال:155) AW هم 3

دنبال فول فاند برای دکتری هستم. نامه نگاری هم تا دلتون بخواد کردم. در حال حاضر برای تگزاس دالاس-ورمونت-ویرجینیا تک-کنتاکی و می سی سی پی اپلای کردم.

می خوام برای چندجای دیگر هم اپلای کنم. این دانشگاههای پایین در گرایش من فعال هستند و رتبه شون هم متوسط هست. به نظرتون شانس من تو کدوم یکی از این دانشگاه ها می تونه بیشتر باشه؟ (اگر دانشگاهی هم شما بنظرتون می رسه بفرمایین)

من اپلیکیشن های سال پیش رو بررسی می کردم عجیب ترین مورد برام آقای raminz بود که روزومه خوبی داشتن (بجز معدل کارشناسی) ولی جایی فاند پیدا نکردن. اگر ایشون هم نکته ای بنظرشون می رسه که آیا نیاز است دانشگاهی با رنک پایین انتخاب کنم یا ... لطفا بفرمایند. 

و آخر اینکه استادی از دانشگاه ایالتی کلیولند پیدا کردم  با هم صحبت کردیم. شدیدا به کار ایشون علاقه مندم. ولی رنک دانشگاه هم بسیار بد است. به نظرتون می تونه گزینه خوبی باشه؟

سپاس فراوان

Washington State University
Oklahoma State University
UNIVERSITY OF DENVER
University of Wyoming
Illinois institute of technology
Clemson University
University of Nevada, Reno
Texas Tech University
Auburn university
University of Wisconsin-Milwaukee
UNIVERSITY OF ARKANSAS
Montana State University
The University of Toledo
University of Texas at Arlington
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#2,093
15-01-2017, 01:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-01-2017, 01:52 AM توسط raminz.)
(14-01-2017, 08:33 PM)faez1212 نوشته: @Babak
@raminz
@Torkan

کارشناسی : مهندسی برق قدرت-فردوسی- معدل 14.64 (پنج ترم آخر معدلم بالای 16 و تمام دروس تخصصی با نمره بالا پاس شده است)   /  ارشد: برق قدرت - صنعتی اصفهان - 17.1 (هنوز دفاع نکردم)

مقالات: کنفرانس:4 عدد - ژورنال ضعیف: سه عدد - ای اس ای: یک عدد (ضعیف) - یک ای اس ای سابمیت شده  (همه انگلیسی)

توصیه نامه: دوتا از استادی ارشدم (با یکیشون کار تحقیقی کردم. RA بودم) - یکی هم از استادان کارشناسی

دنبال فول فاند برای دکتری هستم. نامه نگاری هم تا دلتون بخواد کردم. در حال حاضر برای تگزاس دالاس-ورمونت-ویرجینیا تک-کنتاکی و می سی سی پی اپلای کردم.

می خوام برای چندجای دیگر هم اپلای کنم. این دانشگاههای پایین در گرایش من فعال هستند و رتبه شون هم متوسط هست. به نظرتون شانس من تو کدوم یکی از این دانشگاه ها می تونه بیشتر باشه؟ (اگر دانشگاهی هم شما بنظرتون می رسه بفرمایین)

من اپلیکیشن های سال پیش رو بررسی می کردم عجیب ترین مورد برام آقای raminz بود که روزومه خوبی داشتن (بجز معدل کارشناسی) ولی جایی فاند پیدا نکردن. اگر ایشون هم نکته ای بنظرشون می رسه که آیا نیاز است دانشگاهی با رنک پایین انتخاب کنم یا ... لطفا بفرمایند. 

و آخر اینکه استادی از دانشگاه ایالتی کلیولند پیدا کردم  با هم صحبت کردیم. شدیدا به کار ایشون علاقه مندم. ولی رنک دانشگاه هم بسیار بد است. به نظرتون می تونه گزینه خوبی باشه؟

سپاس فراوان

UNIVERSITY OF DENVER
University of Wyoming
Clemson University
Texas Tech University
Auburn university
UNIVERSITY OF ARKANSAS
Montana State University
The University of Toledo

سلام،

حالا ترکان و بابک عزیز راهنماییتون میکنن.

والا معدلت لیسانست یه کم پایینه.
ارشدت خوبه و با پایان نامه هم بالاتر میاد.
نمره تافلت خوبه
نمره جی آر ایت خوبه (بیشتر بود بهتر بود)
سابقه پژوهشی داری. چرا همه مقاله هاتو نوشتی ضعیف؟!  Big Grin 

ببین پذیرش گرفتن خیلی غیرخطیه. به شانس بستگی داره. به رقیبات بستگی داره. بستگی به این داره که اون سال وضعیت فاند استادا چجوریه و ...

هرکسی تو اپلای کردن یه فلسفه ای داره.من فکر میکردم رزومم به اون دانشگاه هایی که اپلای کردم میخوره (البته همه اش نه). از اول هم فقط دنبال رنک 20 تا 100 مهندسی آمریکا بودم. بعضیا ممکنه بگن رنک مهم نیست دانشگاه مهم نیست. استاد و پروژه ای که کار میکنی روش مهمه. ممکنه حرفشون درست باشه ها! ولی حداقل من تو کَتَم نمیرفت که با این همه جون کندن واسه دانشگاه و کنکور و زبان و مقاله مثلاً برم یه جای سطح پایین فقط به این خاطر که پذیرش و فاند میده. (خیلی از اینایی که این حرف رو میزنن اگه به فرض رباتیک کار کرده باشن و رتبه کنکورشون 1 بشه، با اینکه همه میدونیم رباتیک دانشگاه آزاد قزوین چقدر قویه، ولی باز هم امکان نداره به جز شریف انتخاب دیگه ای داشته باشن). حالا درست یا غلط من عقیده ام این بود. تو باید ببینی اولویتت چیه.

از بین دانشگاه هایی هم که گفتی فقط خودت میتونی انتخاب کنی. چون هیئت علمیشو بررسی کردی و میدونی چقدر کارشون با تو مرتبطه. ترجیحاً جایی اپلای کن که استاد فعال تو زمینه کاریت زیاد داشته باشه. بعضی از جاها هستن که خب بخاطر موقعیت مکانیشون محبوب تر از بقیه جاهان و اونجاها پذیرش گرفتن یه کم سخت تر میشه. مثل کالیفرنیا و تگزاس

من به نظرم اگه از نظر رنک بخوای بین 50 تا 100 شانس خوبی برای پذیرش داری. اگه جواب خوب از استادی داری یا با کسی مصاحبه کردی، اپلای کنی احتمالاً پذیرش بگیری.

راستی دانشگاه Michigan Tech هم میتونی اپلای کنی. واسه دکتری اپلیکیشن فی نداره. همه مدارک رو هم آپلودی میخواد. ولی فکر کنم ددلاینش همین امروز 15 ژانویه باشه!

موفق باشی  Smile
نقل قول  

آفلاین soheildolat
**
نقل قول

#2,094
15-01-2017, 02:06 AM
(15-01-2017, 01:38 AM)raminz نوشته: سلام،

حالا ترکان و بابک عزیز راهنماییتون میکنن.

والا معدلت لیسانست یه کم پایینه.
ارشدت خوبه و با پایان نامه هم بالاتر میاد.
نمره تافلت خوبه
نمره جی آر ایت خوبه (بیشتر بود بهتر بود)
سابقه پژوهشی داری. چرا همه مقاله هاتو نوشتی ضعیف؟!  Big Grin 

ببین پذیرش گرفتن خیلی غیرخطیه. به شانس بستگی داره. به رقیبات بستگی داره. بستگی به این داره که اون سال وضعیت فاند استادا چجوریه و ...

هرکسی تو اپلای کردن یه فلسفه ای داره.من فکر میکردم رزومم به اون دانشگاه هایی که اپلای کردم میخوره (البته همه اش نه). از اول هم فقط دنبال رنک 20 تا 100 مهندسی آمریکا بودم. بعضیا ممکنه بگن رنک مهم نیست دانشگاه مهم نیست. استاد و پروژه ای که کار میکنی روش مهمه. ممکنه حرفشون درست باشه ها! ولی حداقل من تو کَتَم نمیرفت که با این همه جون کندن واسه دانشگاه و کنکور و زبان و مقاله مثلاً برم یه جای سطح پایین فقط به این خاطر که پذیرش و فاند میده. (خیلی از اینایی که این حرف رو میزنن اگه به فرض رباتیک کار کرده باشن و رتبه کنکورشون 1 بشه، با اینکه همه میدونیم رباتیک دانشگاه آزاد قزوین چقدر قویه، ولی باز هم امکان نداره به جز شریف انتخاب دیگه ای داشته باشن). حالا درست یا غلط من عقیده ام این بود. تو باید ببینی اولویتت چیه.

از بین دانشگاه هایی هم که گفتی فقط خودت میتونی انتخاب کنی. چون هیئت علمیشو بررسی کردی و میدونی چقدر کارشون با تو مرتبطه. ترجیحاً جایی اپلای کن که استاد فعال تو زمینه کاریت زیاد داشته باشه. بعضی از جاها هستن که خب بخاطر موقعیت مکانیشون محبوب تر از بقیه جاهان و اونجاها پذیرش گرفتن یه کم سخت تر میشه. مثل کالیفرنیا و تگزاس

من به نظرم اگه از نظر رنک بخوای بین 50 تا 100 شانس خوبی برای پذیرش داری. اگه جواب خوب از استادی داری یا با کسی مصاحبه کردی، اپلای کنی احتمالاً پذیرش بگیری.

راستی دانشگاه Michigan Tech هم میتونی اپلای کنی. واسه دکتری اپلیکیشن فی نداره. همه مدارک رو هم آپلودی میخواد. ولی فکر کنم ددلاینش همین امروز 15 ژانویه باشه!

موفق باشی  Smile

ممنون از جوابتون. بسیار خوب و مفصل بود. میشیگان رو هم چک کردم. ددلاینش 15 فوریه هست و حتما اقدام خواهم.
سپاس بی نهایت و امیدوارم موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#2,095
15-01-2017, 11:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-01-2017, 11:42 AM توسط Torkan.)
(14-01-2017, 08:33 PM)faez1212 نوشته: @Babak
@raminz
@Torkan

سپاس فراوان

UNIVERSITY OF DENVER
University of Wyoming
Clemson University
Texas Tech University
Auburn university
UNIVERSITY OF ARKANSAS
Montana State University
The University of Toledo

رامین عزیز توضیحات مکفی رو دادن فقط من میتونم نقطه ضعیف شما رو در معدل لیسانس و البته gre نامتناسب برای یک دانشجوی فنی بدونم! شما باید کوانت رو بالاتر میشدی و وربال رو پایین تر. منظورم اینه اگر ریاضی رو بالای 165 میزدید شانستون بالا میرفت. با این حال جای نگرانی زیادی وجود نداره. دوستانی رو دیدم حتی اگر بدون فاند بوده باشن اومدن ترم اول شهریه ندادن ترم دوم بعد امتحان کوالیفای ta شدن. 
شما مقاله دارید هر جا استاد خوب پیدا کردید برید اونجا.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nazaninch
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#2,096
22-01-2017, 06:54 PM
دوستان عزیز سلام
به نظرتون با این رزومه شانس پذیرش از دانشگاه های امریکا رو دارم؟ البته یه اسکالر شیپ کانادا برنده شدم ولی برای اپلای رسمی دوباره تافل دادم چون تافلم کم شده بود
لیسانس: دانشگاه امیرکبیر معدل: 15.5
فوق لیسانس: دانشگاه صنعتی سهند تبریز معدل: 18.4
مقالات: نفر اول مقاله Isi با impact 5.3 و یک مقاله تحت داوری 
مقالات Isi نفر سوم و چهارم: 4 تا با impact بالا چاپ شده و 3 تا تحت داوری 
اختراع ثبت شده: 2 تا
مقاله کنفرانس خارجی و داخلی: 7 تا
مقاله علمی پژوهشی داخلی: 2 تا
مقاله علمی ترویجی: 2 تا
سابقه کار مرتبط: 4 سال،   
  Q= 160, W=2.5,GRE : V=140
تافل=79
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

#2,097
22-01-2017, 08:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-01-2017, 08:35 AM توسط Torkan.)
(22-01-2017, 06:54 PM)nazaninch نوشته: دوستان عزیز سلام
به نظرتون با این رزومه شانس پذیرش از دانشگاه های امریکا رو دارم؟ البته یه اسکالر شیپ کانادا برنده شدم ولی برای اپلای رسمی دوباره تافل دادم چون تافلم کم شده بود
لیسانس: دانشگاه امیرکبیر معدل: 15.5
فوق لیسانس: دانشگاه صنعتی سهند تبریز معدل: 18.4
مقالات: نفر اول مقاله Isi با impact 5.3 و یک مقاله تحت داوری 
مقالات Isi نفر سوم و چهارم: 4 تا با impact بالا چاپ شده و 3 تا تحت داوری 
اختراع ثبت شده: 2 تا
مقاله کنفرانس خارجی و داخلی: 7 تا
مقاله علمی پژوهشی داخلی: 2 تا
مقاله علمی ترویجی: 2 تا
سابقه کار مرتبط: 4 سال،   
  Q= 160, W=2.5,GRE : V=140
تافل=79

درود

البته رشتتون نامشخصه! دوست من نقطه ضعف رزومتون جند تا داره هر چند نقطه قوت هم داره ولی متاسفانه با این نمرات GRE , TOEFL علی الخصوص اولی، یکم سخته پذیرش با فاند حتی خود پذیرش مگر دانشگاههای متوسط به پایین.
نظر من اینه اگر امریکا میخواید برید GRE رو بهتر کنید به خصوص قسمت ریاضی و بعد بشینید استاد پیدا کردن که قطعا شانس دارید اون موقع وگرنه کانادا رو همین الانش از دست ندید و برید.

ترکان
نقل قول  

آفلاین hrzanjani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,098
23-01-2017, 12:53 AM
سلام دوستان
به نظرتون شانس پذیرش از دانشگاهای امریکا رو دارم؟
دکتری مهندسی شیمی
لیسانس دانشگاه امیرکبیر معدل 18.27
ارشد دانشگاه امیرکبیر معدل 19.3
دکتری انصراف از شریف  معدل 18
مقاله: ندارم
GRE: V=142 Q=163 W=3
تافل 83
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,099
23-01-2017, 01:34 AM
(23-01-2017, 12:53 AM)hrzanjani نوشته: سلام دوستان
به نظرتون شانس پذیرش از دانشگاهای امریکا رو دارم؟
دکتری مهندسی شیمی
لیسانس دانشگاه امیرکبیر معدل 18.27
ارشد دانشگاه امیرکبیر معدل 19.3
دکتری انصراف از شریف  معدل 18
مقاله: ندارم
GRE: V=142 Q=163 W=3
تافل 83

شانس که خب طبیعتا دارید...

ولی رزومه ی نامتوازنی دارید که ممکن هست علی رغم معدل های خوبی که دارید به پذیرش های خیلی خیلی خوبی منجر نشه...

شما معدل های بالایی دارید ولی مقاله ندارید و نمرات زبانتون لب مرز هستند و رقابتی نیستند به اون صورت...
شاید برای مقاله فرصت نداشته باشید ولی اگر بتونید نمرات زبان رو هم به سطحی مثل معدل هاتون برسونید به نظر من بعید نیست بین رنک 20 تا 30 بتونید position ی پیدا کنید...
نقل قول  

آفلاین AmirKing
**
نقل قول

#2,100
07-02-2017, 11:15 AM
سلام دوستان من داخل فروم تاپیک دانشگاه Clemson رو پیدا نکردم. خوشحال میشم از کسانی که دارن اونجا تحصیل میکنند من رو راهنمایی کنند.
رشته Automotive Engineering این دانشگاه چند سالی هست که مستقل شده و جدید هست. می‌خواستم ببینم آیا این رشته در اونجا خیلی رقابتی هست؟ و من با این رزومه شانس پذیرش برای مستر یا دایرکت پی ایچ دی دارم؟
معدل 15.5 دانشگاه اصفهان Confused
تافل 98
GRE: 310  کوانت 164
یک مقاله کنفرانسی
ریکام عالی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 206 207 208 209 210 211 212 213 214 ... 224 بعدی »