عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-12-2016, 04:47 PM
دوستان عزیز سلام

فرم application یکی از دانشگاهها سه تا آدرس خواسته شامل : permanent foreign home address ,mailing address, Home (permanent) address. مورد اول و دوم میتونه یکسان باشه (گزینه same as above). برای سومی (foreign!!) باید چیکار کرد؟ ضمن اینکه پر کردن هر دو قسمت هم ضروریه!!

ارادتمند
الهام

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-12-2016, 05:38 PM
(30-12-2016, 04:47 PM)szeinalilathori نوشته: دوستان عزیز سلام

فرم application یکی از دانشگاهها سه تا آدرس خواسته شامل : permanent foreign home address ,mailing address, Home (permanent) address. مورد اول و دوم میتونه یکسان باشه (گزینه same as above). برای سومی (foreign!!) باید چیکار کرد؟ ضمن اینکه پر کردن هر دو قسمت هم ضروریه!!

ارادتمند
الهام

سلام

خوب وقتی ادرس ندارید یا باید خالی بزارید اگر نمیشه خالی گذاشت باز همون ادرس دو تای قبلی رو بدید. بعضی دانشگاهها هم عجیبه کاراشون. اون گزینه نباید ضروری میبود!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-12-2016, 08:41 PM
(30-12-2016, 04:47 PM)szeinalilathori نوشته: دوستان عزیز سلام

ارادتمند
الهام

بعضی از دانشگاه ها یه سری از ارتباطات پستی رو با خارج انجام نمیدن... دلیل اصلی شون هم هزینه نکردن هست... به همین دلیل یک ادرس local هم از applicant میخوان...
چند وقت پیش یکی از دوستان با این مورد مواجه شده بود که به دانشگاه ایمیل زد و توضیح داد که چنین ادرسی نداره... اونها هم بهش گفته بودن هر سه ادرس رو در اون فرم مشابه وارد کنه...

اگر فرض کنیم در مورد case شما هم این field همین معنا رو داشته باشه توصیه می کنم به دپارتمان ایمیل بزنید و مسئله رو توضیح بدید...
نقل قول  

آفلاین ali_rghohari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-07-2017, 06:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-07-2017, 06:56 PM توسط ali_rghohari.)
سلام دوستان. 

تو یکی از فیلدهای فرم اپلیکیشن آنلاین یکی از دانشگاها امضای الکترونیکی  (e-signature) خواسته (ستاره داره و جلوشم جایی برای نوشتن عدد و حرفه). چیکار باید کرد؟ چی باید نوشت؟
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-07-2017, 07:04 PM
(10-07-2017, 06:53 PM)ali_rghohari نوشته: سلام دوستان. 

تو یکی از فیلدهای فرم اپلیکیشن آنلاین یکی از دانشگاها امضای الکترونیکی  (e-signature) خواسته (ستاره داره و جلوشم جایی برای نوشتن عدد و حرفه). چیکار باید کرد؟ چی باید نوشت؟

سلام،

باید اسم و فامیلیتو بنویسی (مثل پاسپورت)
نقل قول  

آفلاین shapol46
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-08-2017, 11:41 PM
سلام دوستان
اپلیکیشن فرمی که دارم پر می کنم اینو می خواد "A scanned PDF copy of the official academic transcript". من همیشه ترانسکریپ رو لیست ریز نمرات در نظر می گرفتم و record  یا degree یا certificate رو هم دانشنامه. اما این جا فقط ترانسکریپ رو خواسته و من موندم ایا هر دو رو با هم تو ی پی دی اف بذارمو اپلود کنم یا نه؟ اخه قبلش چند تا سوال پرسیده یکیش اینه که آیا تاریخ صدور و نوشته یا نه که فقط دانشنامه توش نوشته.
مرسی
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 6
20-08-2017, 12:04 AM
(19-08-2017, 11:41 PM)shapol46 نوشته: سلام دوستان
اپلیکیشن فرمی که دارم پر می کنم اینو می خواد "A scanned PDF copy of the official academic transcript". من همیشه ترانسکریپ رو لیست ریز نمرات در نظر می گرفتم و record  یا degree یا certificate رو هم دانشنامه. اما این جا فقط ترانسکریپ رو خواسته و من موندم ایا هر دو رو با هم تو ی پی دی اف بذارمو اپلود کنم یا نه؟ اخه قبلش چند تا سوال پرسیده یکیش اینه که آیا تاریخ صدور و نوشته یا نه که فقط دانشنامه توش نوشته.
مرسی

سلام،

ترنسکریپت که میشه ریز نمره. 
ولی حالا محض احتیاط دانشنامه رو هم آخر فایلت بزار. بخاطر اینکه 1 صفحه اضافه اسکن کردی نمیان بهت گیر بهت. نگران نباش
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

28-08-2017, 12:54 AM
سلام
دوستان آیا به نظر شما میشه واحد سمینار رو به جای این در نظر گرفت.
Does/did your degree(s) provide any formal training courses/units in research methodology?
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-08-2017, 02:07 PM
(28-08-2017, 12:54 AM)shapol46 نوشته: سلام
دوستان آیا به نظر شما میشه واحد سمینار رو به جای این در نظر گرفت.
Does/did your degree(s) provide any formal training courses/units in research methodology?

سلام،

به نظرم آره. بعضی جاها واقعاً تو سمینار روش تحقیق و ریسرچ رو یاد میدن به دانشجو ها. ضمن اینکه اونا که نمیدونن به شما چی تو کلاس یاد دادن. اگه مثلاً بعداً گیر دادن که سمینار اونی نیست که ما منظورمون بود (که عملاً احتمالش صفره)، میتونی بگی تو کلاس سمینار به ما research methodology یاد دادن. اونا هم نمیتونن حرفت رو رد کنن.
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-08-2017, 02:11 PM
خیلی زیاد ممنون که جواب دادید. راستش من تو دوره فوق دیپلمی که قبلنا گذرونم روش تحقیق خوندیم ولی گفته بود تو آخرین دوره تحصیلیتون باید بنویسید. تو سمینار ارشد عملا چیزی به ما یاد ندادن ولی پس مینویسم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 بعدی »