عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
آفلاین AmirKing
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-12-2016, 03:42 AM
سلام دوستان به یک تردید خوردم تو پروسه اپلای:
من اول ورودی سال 2011 دانشگاه اول بودم بعد از سال2012  مهمان شدم در دانشگاه دوم و همونجا انتقالی گرفتم. و کلا تمام مدارکم و ریزنمراتم از دانشگاه دوم خورده
حالا از من attendance date میخواد برای دانشگاهی که مدرکم رو گرفتم چون طبیعتا باید همین دانشگاه دوم رو به عنوان دانشگاه لیسانس معرفی کنم.
با این حساب من سال ورود رو همون 2011 بزنم یا 2012؟ از طرفی من واقعا سال 2012 وارد دانشگاه دوم شدم. از طرفی تو ریزنمرات ترم اول 2011 خورده.
توی فارسی ریزنمرات به مهمانی اشاره شده (اسم دانشگاه ذکر نشده) مثلا نوشته مهمان از دانشگاه دیگر جلوی درس اما تو ترجمه نه.
بعد از همه اینها یک تذکر داده شده تو فرم اپلیشن به این صورت:
You must list all post-secondary educational institutions attended. Omitting any information constitutes grounds for immediate withdrawal of your application from further consideration and cancellation of your admission and/or registration.
و حالا من اصلا موندم دانشگاه اول رو با این شرایط ذکر بکنم یا نه! اینها به کنار وقتی دانشگاه جدید رو اضلفه میکنی ازت degreeمیخواد که خب من ندارم تو دانشگاه اول.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

21-12-2016, 03:50 AM
(21-12-2016, 03:42 AM)AmirKing نوشته: سلام دوستان به یک تردید خوردم تو پروسه اپلای:
من اول ورودی سال 2011 دانشگاه اول بودم بعد از سال2012  مهمان شدم در دانشگاه دوم و همونجا انتقالی گرفتم. و کلا تمام مدارکم و ریزنمراتم از دانشگاه دوم خورده
حالا از من attendance date میخواد برای دانشگاهی که مدرکم رو گرفتم چون طبیعتا باید همین دانشگاه دوم رو به عنوان دانشگاه لیسانس معرفی کنم.
با این حساب من سال ورود رو همون 2011 بزنم یا 2012؟ از طرفی من واقعا سال 2012 وارد دانشگاه دوم شدم. از طرفی تو ریزنمرات ترم اول 2011 خورده.
توی فارسی ریزنمرات به مهمانی اشاره شده (اسم دانشگاه ذکر نشده) مثلا نوشته مهمان از دانشگاه دیگر جلوی درس اما تو ترجمه نه.
You must list all post-secondary educational institutions attended. Omitting any information constitutes grounds for immediate withdrawal of your application from further consideration and cancellation of your admission and/or registration.
و حالا من اصلا موندم دانشگاه اول رو با این شرایط ذکر بکنم یا نه! اینها به کنار وقتی دانشگاه جدید رو اضلفه میکنی ازت degreeمیخواد که خب من ندارم تو دانشگاه اول.

- منظور از سال ورود، "سال آغاز تحصیل شماست"... چون تحصیلتون در دانشگاه دوم ادامه اولی بوده، باید همون ورود به دانشگاه اول رو به عنوان شروع در نظر بگیرید...

- چون مهمان بودن ذکر شده (با توجه به حساسیتی که اعلام کرده ان) بهتر هست صریحا داستان رو روشن کنید...

- "توی ریزنمرات فارسی هست اما تو انگلیسی نه" کلا مغایر با مفهوم ترجمه هست... ترجمه باید عینا محتوای سند رو کلمه به کلمه منعکس کنه... در غیر اینصورت اگر بعدها به هر نحو متوجه این عدم تطابق بشن ممکن هست بگذارن به حساب تقلب شما...
نقل قول  

آفلاین AmirKing
**
نقل قول

21-12-2016, 04:06 AM
(21-12-2016, 03:50 AM)Matinking نوشته: - منظور از سال ورود، "سال آغاز تحصیل شماست"... چون تحصیلتون در دانشگاه دوم ادامه اولی بوده، باید همون ورود به دانشگاه اول رو به عنوان شروع در نظر بگیرید...

- چون مهمان بودن ذکر شده (با توجه به حساسیتی که اعلام کرده ان) بهتر هست صریحا داستان رو روشن کنید...

- "توی ریزنمرات فارسی هست اما تو انگلیسی نه" کلا مغایر با مفهوم ترجمه هست... ترجمه باید عینا محتوای سند رو کلمه به کلمه منعکس کنه... در غیر اینصورت اگر بعدها به هر نحو متوجه این عدم تطابق بشن ممکن هست بگذارن به حساب تقلب شما...
میخوام صریحا روشن کنم ولی جایی برا توضیح دادن این مورد پیدا نکردم. باید یک دانشگاه دیگه اضافه کنم که اونم باید Degreeرو داخلش وارد کنم . وارد نکنم فرم سابمیت نمیشه.
در مورد ترجمه دیگه من پست کردم رفته. کاری برا ترجمه ها از دستم بر نمیاد ولی ترجمه ها به تایید دانشگاه رسیده. از طرفی من قبلا هم به دفتر ترجمه این موضوع رو رو گفته بودم که ذکر کنید جواب دادند که خیلی عادیه! و همیشه به همین فرم ترجمه شده و...
حالا من چه کاری از دستم بر میاد؟
نقل قول  

آفلاین AmirKing
**
نقل قول

21-12-2016, 04:08 AM
دوستان کسی هست حین تحصیل انتقالی گرفته باشه و بتونه تجربه اش رو در مورد سوال بالا بگه؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-12-2016, 04:31 AM
(21-12-2016, 04:06 AM)AmirKing نوشته: میخوام صریحا روشن کنم ولی جایی برا توضیح دادن این مورد پیدا نکردم. باید یک دانشگاه دیگه اضافه کنم که اونم باید Degreeرو داخلش وارد کنم . وارد نکنم فرم سابمیت نمیشه.
در مورد ترجمه دیگه من پست کردم رفته. کاری برا ترجمه ها از دستم بر نمیاد ولی ترجمه ها به تایید دانشگاه رسیده. از طرفی من قبلا هم به دفتر ترجمه این موضوع رو رو گفته بودم که ذکر کنید جواب دادند که خیلی عادیه! و همیشه به همین فرم ترجمه شده و...
حالا من چه کاری از دستم بر میاد؟

این فرم ها معمولا در انتها یک field بزرگ دارند برای توضیحات احتمالی... اگر چنین چیزی در فرمتون هست که خب درش توضیح بدید مسئله رو...

وگرنه بهتر هست به graduate office ایمیل بزنید و نحوه اعلان این قضیه رو در سیستمشون بپرسید..
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-12-2016, 05:03 PM
(21-12-2016, 03:42 AM)AmirKing نوشته: سلام دوستان به یک تردید خوردم تو پروسه اپلای:

دوست عزیز

یکی از دوستانم نظر من رو خواستن شاید مشکل ایشون هم بوده. خیلی راحت بگم این مساله انقدرها که فکر میکنید مهم و پیچیده نیست. خیلی بعیده کسی سر این مسایل به مشکل خاصی بخوره. دانسگاهی هم که جایی برای توضیحات اضافی نداره نمیدونم چرا باید اینقدر حساس باشه. ترجمه رو درست انجام دادن. دارالترجمه معتبر خودش در جریان هست. اونا فرمت خاصی دارن نسبت به اون ترجمه میکنن.
حالا که سابمیت کردید یک ایمیل به گرد افیس و دانشکده هر دوش، بزنید توضیح بدید. خودشون اگر مورد خاصی دیدن تماس میگیرن باهاتون بعدا توضیح میخوان.
پس نگران نباشید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

26-12-2016, 12:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-12-2016, 12:45 AM توسط szeinalilathori.)
دوستان عزیز سلام

فرم فلوشیپ دانشگاهی رو باید امضا بزنم ممنون میشم بابت موارد زیر راهنمایی کنید:

1- میشه فقط اسم و فامیلم رو بنویسم یا باید دقیقا عین امضا حقیقی باشه؟

2- من از Adobe reader که استفاده میکنم، گزینه ی sign سمت راست فایل برام فعال نیست که بتونم ازش برای امضا الکترونیکی استفاده کنم، ممنون میشم راهکار مناسبی پیشنهاد کنید. 
(samsung note هم ندارم که بتونم از اون استفاده کنم Blush )

ارادتمند
الهام
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

26-12-2016, 12:44 AM
(26-12-2016, 12:33 AM)szeinalilathori نوشته: دوستان عزیز سلام

2- من از Adobe reader که استفاده میکنم، گزینه ی sign سمت راست فایل برام فعال نیست که بتونم ازش برای امضا الکترونیکی استفاده کنم، ممنون میشم راهکار مناسبی پیشنهاد کنید. 

ارادتمند
الهام

1- اسم و فامیل کفایت می کنه...

2- با adobe reader هیچ نوع ویرایشی نمی تونید انجام بدید... یا باید از نرم افزارهای پیشرفته تر مثل adobe acrobat و nitro pdf و do pdf و غیره استفاده کنید یا به روش سنتی فرم رو print بگیرید، امضا کنید و مجددا scan کنید...
اگر هم دنبال digital signature هستید باید از همون adobe acrobat استفاده کنید و نیاز به اینترنت هم دارید...
نقل قول  

آفلاین Faezeh_M
**
نقل قول

26-12-2016, 12:47 AM
(26-12-2016, 12:33 AM)szeinalilathori نوشته: دوستان عزیز سلام

(samsung note هم ندارم که بتونم از اون استفاده کنم Blush )

ارادتمند
الهام

ُسلام

2- نرم افزار Adobe Reader  محدودیتهای زیادی داره، بهتون پیشنهاد میکنم از Foxit Reader  استفاده کنید.

موفق باشید
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت.......
نازلی 
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......

....listen
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-12-2016, 01:10 AM
@szeinalilathori

1- همون نوشتن نام و نام خانوادگی تون به انگلیسی کفایت میکنه

2- نرم افزار Adobe Reader همونطور که از اسمش هم پیداست، صرفا جهت خواندن فایل های PDF هستش، میتونید از نرم افزار Adobe Acrobat Pro یا سایر نرم افزارهای مشابه که امکان "ویرایش" فایل PDF رو در اختیارتون قرار میدن استفاده کنید، مثل Foxit، Nitro و ...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 بعدی »