عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا

صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 55 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-08-2016, 12:00 AM
(06-08-2016, 11:39 PM)new member نوشته: ممنون از راهنمایی تون.
اگه دفاع نکنم اینجا چی؟
آخه یکی از دوستان دقیقا شرایط منو داشت، پی اچ دی گرفت اینجا اما بخاطر تعهد مدرک ندادن بهش. دانشگاه کالیفرنیا گفته بود بهش برای پی اچ دی رشته دیگه پذیرش میده!!!
از کجا میتونم مطمئن بشم؟؟

سلام

- اگر دفاع نکنید طبیعتا مدرک رسمی و محکمه پسندی علیه خودتون باقی نمی گذارید... ولی ریسک بزرگی رو از ناحیه دیگه می پذیرید... اینکه از خیر 5 یا 6 سال دوره دکترا با دفاع نکردن بگذرید و وارد قمار apply بشید خطرناک هست.. اولا که کل اون چند سال به هدر میره و ثانیا اصلا ممکن هست پذیرش نگیرید.. اون وقت همه چیز رو از دست داده ید...

- حتی دانشگاه هایی که چنین بندی دارند تفسیر خاصی از "رشته دیگه" دارند اون هم وقتی در این context مورد قبول هست که دو رشته "خیلی" از هم فاصله داشته باشند... مثلا فنی و غیر فنی.. یا پزشکی و علوم انسانی...  توصیه می کنم دقیقا تحقیق کنید رشته مبدا و مقصد شما با تعریف دانشگاه می خونه یا نه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین sanaaaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-08-2016, 01:15 AM
سلام من ارشد زیست شناسی-سیستماتیک گیاهی هستم. برای دکتری با شرایط من از کدوم کشور راحتر و سریعتر میشه پذیرش گرفت
معدل ارشدبدون پایان نامه: 16/78 دانشگاه اصفهان. با پایان نامه بالای 18 هست
معدل کارشناسی 18/65 دانشگاه بهبهان
هنوز مقاله ندارم اما تا چند ماه دیگه حتما یه IsI میدم
قصد دارم جلبک شناسی بخونم.
مدرک زبان ندارم اما میگیرم.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-08-2016, 10:59 AM
(08-08-2016, 01:15 AM)sanaaaa نوشته: سلام من ارشد زیست شناسی-سیستماتیک گیاهی هستم. برای دکتری با شرایط من از کدوم کشور راحتر و سریعتر میشه پذیرش گرفت
معدل ارشدبدون پایان نامه: 16/78 دانشگاه اصفهان. با پایان نامه بالای 18 هست
معدل کارشناسی 18/65 دانشگاه بهبهان
هنوز مقاله ندارم اما تا چند ماه دیگه حتما یه IsI میدم
قصد دارم جلبک شناسی بخونم.
مدرک زبان ندارم اما میگیرم.

برای زیست پیدا کردن استاد خیلی مهم بوده، متاسفانه فرمول سریعتر و راحت تری برای هیچ کشوری وجود نداره. مقالات جلبک شناسی رو بررسی کنید و ببینید نویسندگان از چه دانشگاه هایی هستند و برای پیدا کردن استاد از اون دانشگاه ها شروع کنید. برای فارغ التحصیلان زیست داشتن توانایی های مولکولی خیلی مهم هست. اگر پایان نامه ارشدتون کار مولکولی نداشته باشه و با شیوه های سنتی کار کرده باشید امکان داره در پذیرش مشکل پیدا کنید. در این صورت تا هنگامی که اقدام می کنید بهتر در یکی از مراکز تحقیقاتی مرتبط همکاری کرده به صورت عملی کارهای مولکولی انجام داده باشید (گذراندن دوره های آموزشی خوب هست ولی کافی نیست).
برای اروپا علاوه بر صفحه اساتید دنبال موقعیت های خالی بگردید. این موقعیتها در سایت خود دانشگاه و سایتهای مخصوص این کار مثل این لینک قرار می گیرند و ممکن هست در هر زمانی موقعیت جدید ارائه بشه.
در صورت پیدا کردن استاد/پوزیشن با نمرات بالای زبان و جی آر ای (همراه مقاله که گفتید) شانس دارید. توجه داشته باشید که علاوه بر کانادا و امریکا، الان بیشتر موسسات اروپایی معروف هم برای دانشجویان دکترا تقاضای جی آر ای می کنن، حتما علاوه بر زبان اون امتحان رو هم بدید.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین afrooz.a
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-08-2016, 03:26 PM
با سلام. میخوام برای اساتیدی در دانشگاه های آلمان ایمیل بزنم. رزومه آماده هست. اما قبل فرستادن ایمیل باید صحبتی با استاد داشته باشم؟ و اگه بله، چی بنویسم بهتره؟ منظورم اینه در وهله ی اول که نباید رزومه رو فرستاد؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

18-08-2016, 11:59 PM
(18-08-2016, 03:26 PM)afrooz.a نوشته: با سلام. میخوام برای اساتیدی در دانشگاه های آلمان ایمیل بزنم. رزومه آماده هست. اما قبل فرستادن ایمیل باید صحبتی با استاد داشته باشم؟ و اگه بله، چی بنویسم بهتره؟ منظورم اینه در وهله ی اول که نباید رزومه رو فرستاد؟

سلام

از همون اول باید بر مبنای رزومه تون از خودتون دفاع کنید...
در ایمیل علت علاقه تون به زمینه تحقیقاتی استاد رو بگید، تجارب و عقبه خودتون رو شرح بدید و سعی کنید خیلی کلی برنامه تحقیقی که در ذهن دارید رو براش شرح بدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین afrooz.a
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-08-2016, 12:09 AM
(18-08-2016, 11:59 PM)Matinking نوشته: سلام

از همون اول باید بر مبنای رزومه تون از خودتون دفاع کنید...
در ایمیل علت علاقه تون به زمینه تحقیقاتی استاد رو بگید، تجارب و عقبه خودتون رو شرح بدید و سعی کنید خیلی کلی برنامه تحقیقی که در ذهن دارید رو براش شرح بدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنون از پاسختون. یعنی تقریبا همون رزومه رو اختصارا بیان کنم؟ چون داخل رزومه بیشتر اینایی که گفتین نوشته شده. آیا میشه همون بار اول درباره فاند صحبت کرد یا اشتباست؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-08-2016, 12:22 AM
(20-08-2016, 12:09 AM)afrooz.a نوشته: ممنون از پاسختون. یعنی تقریبا همون رزومه رو اختصارا بیان کنم؟ چون داخل رزومه بیشتر اینایی که گفتین نوشته شده. آیا میشه همون بار اول درباره فاند صحبت کرد یا اشتباست؟

سلام

- رزومه حاوی خیلی چیزها منتهی به صورت تیتروار هست... در متن ایمیل درواقع برنامه ای که برای research interest های ذکر شده در CV رو دارید بیان می کنید...

- در این دوره زمونه کلا اساتید می دونند که افراد همه بالقوه دنبال fund هستند... اگر استاد به کار شما علاقه مند باشه بعید هست خودش در ادامه به funding اشاره نکنه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-08-2016, 02:58 PM
واقعا ممنونم که جوابمو دادین
میخواستم بدونم اگه بخوام اقدام کنم برای کارای بورس شدن حالا به ترتیب برای امریکا,کانادا,اروپا,انگلستان استرالیا و غیره هزینه ها چقد میشه واسم یه حدودی میتونید بگید یا ممکن نیست؟
نقل قول  

آفلاین نسترن دهقان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-08-2016, 06:59 PM
واقعا ممنونم از پاسخگویی کاملتون
شرمنده این همه سوال میپرسم امکانش هس باتوجه به شرایطی که ذکر کردم و شما گفتید که امکان فول فاند شدم در ایالت متحده و کانادا و اروپا زیاده چندتا دانشگاه خوب واسه اقدام کردن به من معرفی کنید
با احترام فراوان
نقل قول  

آفلاین Azar68
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-08-2016, 05:34 AM
سلام دوستان
من ۲۶سال سن دارم،وتا به الان به هر دری برای پیشرفت کردن توی ایران زدم،اما خوب ب هر دلیل ج نگرفتم
قصد ادامه ی تحصیل دکترا توی امریکا کانادا و استرالیا رو دارم
لطفا اگر کسی اطلاعی بذای شانس پذیرش با فاند کامل با توجه ب شرایط من داره ممنون میشم جواب بدند
کارشناسی میکروبیولوژی دانشگاه ازاد معدل ۱۳/۱۴??
کارشناسی ارشد:میکروبیولوژی ازاد  معدل ۱۷/۳۴
مقاله ای اس ای:۳تا
مقاله اسکوپوس :۲تا
مدرک کارگاه پی سی ار و الکتروفورز
ایلتس :۷
جی ار ای :میخونم ک بگیرم
مرسی از دوستانی که پاسخ میدند ?
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 55 بعدی »