عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا

صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 55 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
آفلاین ANGIZESH
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-05-2016, 03:36 PM
سلام من می خوام برای دکتری روانشناسی (بورسیه) اقدام کنم ولی نمی دونم کدوم دانشگاه این رشته رو داره لطفا اگه کسی می دونه که چطوری این دانشگاه ها رو پیدا کنم راهنمایی کنه
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-05-2016, 05:46 PM
(04-05-2016, 03:36 PM)ANGIZESH نوشته: سلام من می خوام برای دکتری روانشناسی (بورسیه) اقدام کنم ولی نمی دونم کدوم دانشگاه این رشته رو داره لطفا اگه کسی می دونه که چطوری این دانشگاه ها رو پیدا کنم راهنمایی کنه

سلام

وقتی از دادن پایه ای ترین اطلاعات (مثلا کشور مورد نظرتون، گرایش مورد نطرتون مثلا clinical یا counseling یا cognitive یا...) هم مضایقه می فرمایید چطور از دوستان انتظار راهنمایی موثر دارید؟!

اگر مثلا عبارت clinical psychology graduate program in US رو در گوگل جست و جو کنید یکی از نتایج، لیست مفصلی از دانشگاه هایی هست که چنین رشته ای رو ارائه می کنند: اینجا

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین shahab.ad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-05-2016, 01:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-05-2016, 01:55 AM توسط shahab.ad.)
با درود 
بنده 25 سال سن دارم
مدرک لیسانس مکانیک جامدات رو از دانشگاه ازادبا معدل 13 گرفتم
مدرک فوق لیسانس مکانیک گرایش طراحی کاربردی رو از دانشگاه سراسری با معدل 18.5 گرفتم
دارای ایلتس 7
مدرک ربان المانی
4 مفاله isi
تالیف یک کتاب تخصصی عنوان "دینامیک کوانتومی "
3 سال سابقه کار مرتبط با رشته
بنده چیزی برام تو کشورم باقی نمانده از این جهت برای دکتری میخوام دانشگاه فنی مونیخ المان پدیرش کنم . اما پول زیادی ندارم ایا؟ شانسی دارم. خیلی برام ارزشمند اگر راهنماییم بفرمایید فقط با فاند و بورسیه میتونم برم وضع مالی خیلی خوبی ندارم.... ممنون
نقل قول  

آفلاین shahab.ad
**
نقل قول

06-05-2016, 11:34 PM
میشه راهنمایی کنید؟؟؟
نقل قول  

علیرضا ق
Unregistered
نقل قول

16-05-2016, 09:40 AM
با سلام خدمت دوستان. من کارشناسی ارشد مهندسی جنگل دارم. در ضمن نمره ایلتس 6.5 هم تاره گرفتم. دوتا مقاله خارجی و چندتا هم داخلی دارم. تا حالا نزدیک 100 تا ایمیل واسه اساتید مختلف فرستادم ولی کسی جواب نمیدهو به نظرتون باید چیکار کنم؟ مشکل کار کجاست؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-05-2016, 09:54 AM
(16-05-2016, 09:40 AM)علیرضا ق نوشته: با سلام خدمت دوستان. من کارشناسی ارشد مهندسی جنگل دارم. در ضمن نمره ایلتس 6.5 هم تاره گرفتم. دوتا مقاله خارجی و چندتا هم داخلی دارم. تا حالا نزدیک 100 تا ایمیل واسه اساتید مختلف فرستادم ولی کسی جواب نمیدهو به نظرتون باید چیکار کنم؟ مشکل کار کجاست؟

سلام

به صورت بالقوه دلائل زیادی برای این مسئله می تونه وجود داشته باشه:

- معدل پایین (اگر هست)
- دانشگاه ناشناخته (برای خیلی از اساتید مهم هست)
- محدود بودن position های مرتبط با این رشته (باید خیلی بیشتر از 100 تا ایمیل رو به کار بگیرید تا عملا به جواب خوب منجر بشه)
- نامرتبط (یا غیرمعتبر) بودن مقالات با اونچه که اساتید در تحقیقات جاری رشته شما دنبال می کنند
- نمره زبان نه چندان بالا و بعضا ناکافی (بعضی از اساتید وسواس خاص و بعضا بیمارگونه ای به نمره زبان دارند به طوریکه به دلیل نمره زبان پایین ممکن هست کلا applicant رو رد کنند)
- نداشتن سابقه فعالیت های حرفه ای یا تحقیقاتی میدانی (احتمالا در رشته شما حائز اهمیت باشه)
- ...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین afrooz.a
**
نقل قول

18-05-2016, 12:28 AM
با سلام
من از پایان نامم دفاع کردم و مقاله م هم دانشگاه شهید بهشتی پذیرفته شد. یه دوره کامپیوتری دیدم و قصد دارم از تابستون امسال برنامه matlab هم یاد بگیرم و قصد دیگم اینه که یه مقاله توی مجله چاپ کنم
1- از الان با پروفسورها توی آلمان برای پذیرش دکترا مکاتبه کنم زمان مناسبیه یا بمونم همه ی اون قصدهامو انجام بدم به اضافه اینکه نمره آیلتسمم بگیرم؟
2- از چه زمانی باید ریزنمراتو ترجمه کرد؟
3- در مجموع چه مدارکی باید ترجمه بشن و کجا باید ترجمه شن؟ هزینه ترجمه چقد میشه؟
4- میشه خودمون ترجمه کنیم و بعد ببریم دارالترجمه یا هرجای مربوطه مُهر بزنیم و رسمیش کنیم یا حتما خودشون باید ترجمه کنن؟
ممنون از وقتی که گذاشتید و پاسختون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-05-2016, 09:23 AM
(18-05-2016, 12:28 AM)afrooz.a نوشته: با سلام
من از پایان نامم دفاع کردم و مقاله م هم دانشگاه شهید بهشتی پذیرفته شد. یه دوره کامپیوتری دیدم و قصد دارم از تابستون امسال برنامه matlab هم یاد بگیرم و قصد دیگم اینه که یه مقاله توی مجله چاپ کنم
1- از الان با پروفسورها توی آلمان برای پذیرش دکترا مکاتبه کنم زمان مناسبیه یا بمونم همه ی اون قصدهامو انجام بدم به اضافه اینکه نمره آیلتسمم بگیرم؟
2- از چه زمانی باید ریزنمراتو ترجمه کرد؟
3- در مجموع چه مدارکی باید ترجمه بشن و کجا باید ترجمه شن؟ هزینه ترجمه چقد میشه؟
4- میشه خودمون ترجمه کنیم و بعد ببریم دارالترجمه یا هرجای مربوطه مُهر بزنیم و رسمیش کنیم یا حتما خودشون باید ترجمه کنن؟
ممنون از وقتی که گذاشتید و پاسختون

فرایند اپلای برای دکتری المان چون ددلاین خاصی نداره و در طول سال میتونید اقدام کنید بنابراین بهتره از الان قبل از تعطیلات تابستان این موارد رو در نظر بگیرید: لیست دانشگاهها، گروههای زیر رشته خودتون، لیست اساتید مورد نظر و موضوعاتی که علاقمند هستید.
بهتره از الان بدنبال امور فارغ التحصیلی و انجام ترجمه مدارکتون باشید ضمن اینکه در پی گرفتن توصیه نامه از اساتید هم باشید زیرا ممکنه بعد از فارغ التحصیلی کمتر اونها رو ملاقات کنید. ترجمه های مدارکتون هم دارالترجمه های زیر نظر وزارت امور خارجه و معتبر انجام باید بشه. ضمناً بدنبال انجام کارهای پژوهشی هم باشید زیرا برخی رشته ها رقابت زیاد و بررسی متقاضیان به رزومه خوب انها بستگی داره. بهتره به این مهم توجه کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-05-2016, 09:48 AM
(16-05-2016, 09:54 AM)با تشکر از پاسخ شما. ولی مشکل من اینجاست که چرا اصلا جواب ایمیل رو نمی دن؟؟؟؟ حتی اگه جواب رد هم بدن که مشکل کارم رو بفهمم  خیلی خوب می شه. نوشته: سلام

- معدل پایین (اگر هست)
- محدود بودن position های مرتبط با این رشته (باید خیلی بیشتر از 100 تا ایمیل رو به کار بگیرید تا عملا به جواب خوب منجر بشه)
- نامرتبط (یا غیرمعتبر) بودن مقالات با اونچه که اساتید در تحقیقات جاری رشته شما دنبال می کنند
- نمره زبان نه چندان بالا و بعضا ناکافی (بعضی از اساتید وسواس خاص و بعضا بیمارگونه ای به نمره زبان دارند به طوریکه به دلیل نمره زبان پایین ممکن هست کلا applicant رو رد کنند)
- نداشتن سابقه فعالیت های حرفه ای یا تحقیقاتی میدانی (احتمالا در رشته شما حائز اهمیت باشه)
- ...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-05-2016, 09:48 AM
(16-05-2016, 09:54 AM)با تشکر از پاسخ شما. ولی مشکل من اینجاست که چرا اصلا جواب ایمیل رو نمی دن؟؟؟؟ حتی اگه جواب رد هم بدن که مشکل کارم رو بفهمم  خیلی خوب می شه. نوشته: سلام

- معدل پایین (اگر هست)
- ...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 55 بعدی »