عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 190 191 192 193 194 195 196 197 198 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,931
22-04-2016, 01:14 PM
(22-04-2016, 01:05 PM)سارا1373 نوشته: 1-رشته/مقطع : کامپیوتر نرم افزار مقطع کارشناسی

2-دانشگاه محل تحصیل : دولتی شهرستان

3-معدل کل : تا ترم 6 که ريزنمرات گرفتم 18

4-نمره زبان : تافل 105 ، gre ندادم هنوز

5-تعداد مقالات : فعلا ندارم

6-تعداد توصیه نامه ها : 6 تا

خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند)
کارشناسی ارشد , دانشگاه های UC ، فاندم بدن دیگه حالا

سلام

- بدون یک نمره GRE خیلی بالا عملا به جز california state ها (که تقریبا هیچ کدوم برای master کمک مالی نمی کنند) شانس خیلی بالایی نخواهید داشت...

- ماکزیمم 3 توصیه نامه لازم (و البته پذیرفتنی) هست... 

- به نظر من حتی اگر از UC ها پذیرش هم بگیرید، شانس fund تون اصلا بالا نیست... رزومه های بسیار top ی هستند که سالانه موفق نمیشن از این دانشگاه ها برای master کمک هزینه بگیرند...

- در مجموع توصیه می کنم اگر دنبال یک apply موفق هستید، از سرمایه گذاری انحصاری روی UC ها خودداری کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,932
22-04-2016, 01:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2016, 01:29 PM توسط Torkan.)
(22-04-2016, 01:05 PM)سارا1373 نوشته: 1-رشته/مقطع : کامپیوتر نرم افزار مقطع کارشناسی

2-دانشگاه محل تحصیل : دولتی شهرستان

3-معدل کل : تا ترم 6 که ريزنمرات گرفتم 18

4-نمره زبان : تافل 105 ، gre ندادم هنوز

5-تعداد مقالات : فعلا ندارم

6-تعداد توصیه نامه ها : 6 تا

خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند)
کارشناسی ارشد , دانشگاه های UC ، فاندم بدن دیگه حالا

معدل خوب درسهای تخصصیتون هم خوب هست؟
تافل خوبه. gre بالا بگیرید شانس زیادی دارین ولی تکرار مکررات هست اگر بگم گرفتن فاند در ارشد متاسفانه به خصوص برای ترم اول واقعا سخته یعنی اگر همون شهریه رو بتونید ویو کنید خیلی خوبه.
مگر اینکه برید دانشگاه ضعیفتر که دکتراها کمتر اپلای میکنن. نه اینکه دانشگاه ضعیفتر راحتتر فاند بده نه ولی چون تعداد اپلیکنت دکترا کمه خوب احتمالش بیشتره.
اگر فاند خیلی مهمه مستقیم دکترا بزنید با نمره GRE معادل 320 تقریبا اون موقع فاند هم میگیرید اونم نه هر دانشگاهی!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین سارا1373
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,933
22-04-2016, 02:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2016, 02:18 PM توسط سارا1373.)
(22-04-2016, 01:14 PM)Matinking نوشته: سلام

- بدون یک نمره GRE خیلی بالا عملا به جز california state ها (که تقریبا هیچ کدوم برای master کمک مالی نمی کنند) شانس خیلی بالایی نخواهید داشت...

- ماکزیمم 3 توصیه نامه لازم (و البته پذیرفتنی) هست... 

- به نظر من حتی اگر از UC ها پذیرش هم بگیرید، شانس fund تون اصلا بالا نیست... رزومه های بسیار top ی هستند که سالانه موفق نمیشن از این دانشگاه ها برای master کمک هزینه بگیرند...

- در مجموع توصیه می کنم اگر دنبال یک apply موفق هستید، از سرمایه گذاری انحصاری روی UC ها خودداری کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

(22-04-2016, 01:27 PM)Torkan نوشته: معدل خوب درسهای تخصصیتون هم خوب هست؟
تافل خوبه. gre بالا بگیرید شانس زیادی دارین ولی تکرار مکررات هست اگر بگم گرفتن فاند در ارشد متاسفانه به خصوص برای ترم اول واقعا سخته یعنی اگر همون شهریه رو بتونید ویو کنید خیلی خوبه.
مگر اینکه برید دانشگاه ضعیفتر که دکتراها کمتر اپلای میکنن. نه اینکه دانشگاه ضعیفتر راحتتر فاند بده نه ولی چون تعداد اپلیکنت دکترا کمه خوب احتمالش بیشتره.
اگر فاند خیلی مهمه مستقیم دکترا بزنید با نمره GRE معادل 320 تقریبا اون موقع فاند هم میگیرید اونم نه هر دانشگاهی!

بااحترام،
ترکان

آره دروس تخصصیم بالاس یعنی میتونم بگم همشون بالا 17
هرچی کم اوردم از علوم پايه بوده تاحالا
به احتمال 80% 90% نمره gre خوبی میگیرم

من واقعا دوس دارم برم استيت کالیفرنیا ، در بهترين و معقولانه ترين حالت
یعنی با توجه به شرايطم بتونم دانشگاه خوبی برم و فاند حداقلی هم بگيرم
بخوام 0 تا 100 خودم هزینه کنم واقعا سنگينه ، نکه هیچی پول نداشته باشم اما کلشو بخوام بدمم واقعا سنگینه
حالا به نظر شما من ميتونم با ايميل دادن به استادا یا کار کردن رو مقاله شانس فاندمو ببرم بالا ؟
یا از UC ها صرف نظر کنم ؟ کدوم دانشگاها پس ؟ بقيشون که شنیدم اصصصصصصصلا فاند نمیدن ! باز مثلا شنيدم UC riverside دستو دل باز تره
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,934
22-04-2016, 02:29 PM
(22-04-2016, 02:12 PM)سارا1373 نوشته: آره دروس تخصصیم بالاس یعنی میتونم بگم همشون بالا 17

بخوام 0 تا 100 خودم هزینه کنم واقعا سنگينه ، نکه هیچی پول نداشته باشم اما کلشو بخوام بدمم واقعا سنگینه
حالا به نظر شما من ميتونم با ايميل دادن به استادا یا کار کردن رو مقاله شانس فاندمو ببرم بالا ؟
یا از UC ها صرف نظر کنم ؟ کدوم دانشگاها پس ؟ بقيشون که شنیدم اصصصصصصصلا فاند نمیدن ! باز مثلا شنيدم UC riverside دستو دل باز تره

درود

با توجه به گفته های سطر اخرتون بهتره کمی تجدید نظر کنید در بررسی دانشگاهها! کی گفته بقیشون فاند نمیدن؟!!
گفتم که حتی با وجود داشتن رزومه بالا دوست عزیز احتمال گرفتن فاند واسه ارشد دقت کنید به خصوص واسه ترم اول کم هست میتونید با رفتن به اونجا برای ترم دوم فاند جفت و جور کنید هر چند بلاخره اونم ریسک هست و باید در ذهنتون داشته باشید که حداقل یه سال نمیتونید پول بگیرید.
دست و دل باز بودن دانشگاهها به رزومه شما هم بستگی داره کلا واسه دکترا دست و دل باز تر از ارشد ها هستن.
دقت کنید اگر فاند خیلی مهمتر از انتخاب بین ارشد و دکترا هست شما مستقیم دکترا اپلای کنید. مطمینا دانشگاهی در کالیفرنیا که ظاهرا خیلی مورد علاقه شماست پیدا میشه که فاند بده.

پ.ن: من جای شما باشم فعلا روی GRE تمرکز میکنم.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,935
22-04-2016, 02:39 PM
(22-04-2016, 02:12 PM)سارا1373 نوشته: آره دروس تخصصیم بالاس یعنی میتونم بگم همشون بالا 17

علاقه به رفتن به کالیفرنیا با درس خوندن تو مثلا آریزونا هیچ تناقضی نداره. اگه منظورتون اینه که بخواید اونجا بمونید و کار کنید البته. بعد از اتمام تحصیلات و رفتن دنبال کار باید دید کجا کار هست و رفت اونجا. کسی که Cal state درس خونده هم لزوما تو همونجا کار گیرش نمیاد.
البته این قبول که از دانشگاه محلی فارغ التحصیل شده باشید شانستون بیشتره ولی به هر حال راه بسته نیست. من از دوستی که الان کالیفرنیاس شنیدم که تو هر ایالتی دانشگاه های ایالت های نزدیک رو هم می شناسن. مثلا می گفت اینجا دانشگاه های اریزونا و نوادا رو هم بهتر می شناسن تا مثلا دانشگاه های نیویورک رو.
همونطور که ترکان هم گفتن اگه فاند براتون مهمتره دکترای مستقیم اپلی کنید شانس بیشتره. برای ارشد اصولا برنامه ریزی مالی تون طوری باشه که 1 سال بدون فاند بگذرونید. اساتید معمولا سال دوم راغب ترن که دانشجوی ارشد رو ساپورت کنن چون با درسها اشنا شده و اماده شروع کار تحقیقاتیه. به هر حال استثنا هم وجود داره.
نقل قول  

آفلاین سارا1373
**
نقل قول

#1,936
22-04-2016, 02:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2016, 02:52 PM توسط سارا1373.)
(22-04-2016, 02:29 PM)Torkan نوشته: درود

با توجه به گفته های سطر اخرتون بهتره کمی تجدید نظر کنید در بررسی دانشگاهها! کی گفته بقیشون فاند نمیدن؟!!
گفتم که حتی با وجود داشتن رزومه بالا دوست عزیز احتمال گرفتن فاند واسه ارشد دقت کنید به خصوص واسه ترم اول کم هست میتونید با رفتن به اونجا برای ترم دوم فاند جفت و جور کنید هر چند بلاخره اونم ریسک هست و باید در ذهنتون داشته باشید که حداقل یه سال نمیتونید پول بگیرید.
دست و دل باز بودن دانشگاهها به رزومه شما هم بستگی داره کلا واسه دکترا دست و دل باز تر از ارشد ها هستن.
دقت کنید اگر فاند خیلی مهمتر از انتخاب بین ارشد و دکترا هست شما مستقیم دکترا اپلای کنید. مطمینا دانشگاهی در کالیفرنیا که ظاهرا خیلی مورد علاقه شماست پیدا میشه که فاند بده.

پ.ن: من جای شما باشم فعلا روی GRE تمرکز میکنم.

بااحترام،
ترکان

(22-04-2016, 02:39 PM)iman7 نوشته: علاقه به رفتن به کالیفرنیا با درس خوندن تو مثلا آریزونا هیچ تناقضی نداره. اگه منظورتون اینه که بخواید اونجا بمونید و کار کنید البته. بعد از اتمام تحصیلات و رفتن دنبال کار باید دید کجا کار هست و رفت اونجا. کسی که Cal state درس خونده هم لزوما تو همونجا کار گیرش نمیاد.
البته این قبول که از دانشگاه محلی فارغ التحصیل شده باشید شانستون بیشتره ولی به هر حال راه بسته نیست. من از دوستی که الان کالیفرنیاس شنیدم که تو هر ایالتی دانشگاه های ایالت های نزدیک رو هم می شناسن. مثلا می گفت اینجا دانشگاه های اریزونا و نوادا رو هم بهتر می شناسن تا مثلا دانشگاه های نیویورک رو.
همونطور که ترکان هم گفتن اگه فاند براتون مهمتره دکترای مستقیم اپلی کنید شانس بیشتره. برای ارشد اصولا برنامه ریزی مالی تون طوری باشه که 1 سال بدون فاند بگذرونید. اساتید معمولا سال دوم راغب ترن که دانشجوی ارشد رو ساپورت کنن چون با درسها اشنا شده و اماده شروع کار تحقیقاتیه. به هر حال استثنا هم وجود داره.

خب من به دکترا مستقیمم فکر کردم
با توجه به اینکه دخترم و به کارا تحقیقاتی علاقه دارم خیلی با جدیت نگفتم که ، نه اصلا من میخوام مستر بگيرم برم کار کنم
اما بعدش از چند نفر شنيدم خیلی سخته و تقریبا دهنم صاف ميشه انقد سخته تحقيقاتون !!!!! به معنای واقعی researcher میشی
حالا که شما اینجوری ميگين خب آره من فاند برام مهم تره
اولویت بذارم رو دکترا مستقیم ؟ شانسم براش خوبه ؟
و باید دانشگاهی که هم مستر هم دکترا رشتمو دارن اقدام کنم ؟ چطوريه دقیق نمیدونم

البته آقای ترکان حق با شماس greخیلی مهم تره الان میتونه رزومه منو زيرو رو کنه Big Grin

آقا ايمان من گفتم این استيت چون یک خانواده درجه یک اونجا دارم
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#1,937
22-04-2016, 03:28 PM
(22-04-2016, 02:49 PM)سارا1373 نوشته: خب من به دکترا مستقیمم فکر کردم  
با توجه به اینکه دخترم و به کارا تحقیقاتی علاقه دارم خیلی با جدیت نگفتم که ، نه اصلا من میخوام مستر بگيرم برم کار کنم
اما بعدش از چند نفر شنيدم خیلی سخته و تقریبا دهنم صاف ميشه انقد سخته تحقيقاتون !!!!! به معنای واقعی researcher میشی

البته آقای ترکان حق با شماس greخیلی مهم تره الان میتونه رزومه منو زيرو رو کنه Big Grin

خوب همین مساله رفتن به جایی که خانواده درجه یک دارین می تونه افیسر رو به شک بندازه و برای ویزاتون هم بعدا دردسر بشه.
ضمنا ارشد و دکترا خوندن که فاند هم بدن بله خیلی سخته. استادی که پول میده کار هم می خواد از ادم. دوست من میگفت استادم تو برکلی 12 شب یه ایمیل می زد می گفت فردا تا ساعت 10 این کار رو انجام بده. بعد 5 صبح هم یه ایمیل دیگه می زد که راستی این رو هم انجام بده. می گفت من به جهنم این خودش رو هم می کشه!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

#1,938
22-04-2016, 04:05 PM
(22-04-2016, 02:49 PM)سارا1373 نوشته: خب من به دکترا مستقیمم فکر کردم  

(22-04-2016, 03:28 PM)iman7 نوشته: خوب همین مساله رفتن به جایی که خانواده درجه یک دارین می تونه افیسر رو به شک بندازه و برای ویزاتون هم بعدا دردسر بشه.
ضمنا ارشد و دکترا خوندن که فاند هم بدن بله خیلی سخته. استادی که پول میده کار هم می خواد از ادم. دوست من میگفت استادم تو برکلی 12 شب یه ایمیل می زد می گفت فردا تا ساعت 10 این کار رو انجام بده. بعد 5 صبح هم یه ایمیل دیگه می زد که راستی این رو هم انجام بده. می گفت من به جهنم این خودش رو هم می کشه!

درود

دوست عزیز دقت کنید همانطور که ایمان گفتن داشتن فامیل درجه یک به خصوص در اون ایالت میتونه حتی باعث ریجکت باشه. بله بهتره اگر فاند خیلی مهمه به فکر دکترا باشید. البته استادی که ایمان جان گفتن احتمالا چینی بوده!
ولی در حالت کلی هر کاری کنید بلاخره ریسرچ مقطع دکتری اونم تو ایالات متحده سبک خودش رو داده و تقریبا باید زیاد کار کنید.
به نظر من فعلا تمرکزتون روی gre باشه اگر هدفتون فقط آمریکاست.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین سارا1373
**
نقل قول

#1,939
22-04-2016, 04:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2016, 04:23 PM توسط سارا1373.)
(22-04-2016, 04:05 PM)Torkan نوشته: درود

دوست عزیز دقت کنید همانطور که ایمان گفتن داشتن فامیل درجه یک به خصوص در اون ایالت میتونه حتی باعث ریجکت باشه. بله بهتره اگر فاند خیلی مهمه به فکر دکترا باشید. البته استادی که ایمان جان گفتن احتمالا چینی بوده!
ولی در حالت کلی هر کاری کنید بلاخره ریسرچ مقطع دکتری اونم تو ایالات متحده سبک خودش رو داده و تقریبا باید زیاد کار کنید.
به نظر من فعلا تمرکزتون روی gre باشه اگر هدفتون فقط آمریکاست.

بااحترام،
ترکان

(22-04-2016, 03:28 PM)iman7 نوشته: خوب همین مساله رفتن به جایی که خانواده درجه یک دارین می تونه افیسر رو به شک بندازه و برای ویزاتون هم بعدا دردسر بشه.

در کل خیلی ممنون از هر 2 تاتون
ايشالله gre م خوب شه بيام اینجا کمک بگیرم باز
نقل قول  

آفلاین محمد مهدی
**
نقل قول

#1,940
23-04-2016, 03:22 PM
سلام دوستان.
وضعیت من فعلا اینه:
1. رشته لیسانس : ریاضی محض دانشگاه ازاد تبریز معدل 14/64
2. رشته فوق: ریاضی محض گرایش انالیز دانشگاه سراسری تبریز معدل 18/64
3. تافل و جی ار ای در چند ماه اینده هر دو تاشو میدم.
4. مقاله ندارم
5. کشور مورد نظر امریکا و کانادا
6. 4 سال سابقه تدریس در رشته خودم در دانشگاه علمی کاربردی.

به نظرتون GRE Subject هم بدم؟
نمرات تافل و GRE general حداقل چقدر باشه که شانس داشته باشم؟
چیکار کنم که شانسم بره بالا؟
ممنون دوستان.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 190 191 192 193 194 195 196 197 198 ... 224 بعدی »